Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ahojte tak sa hlásim konečne !
trošku času !........chystám sa do lekárne zas ma chytilo hrdlo a sople :(
aj vazy mám seknuté som na prd spala 😠 😠 😠
citim sa na prd .... 🙄 🙄
no obyvačku máme konečne hotovú ma komplet včera večer sme ju dokončili hurááá 😵 😵 😵
tak už len detská izba pre Dadka v juli 😉 😉 😉
a vy tu ako ?
@oranzada ano tlačí !
no nie vždy terat sa citim čo sa tíka tehu super !
mám take obdobie že je to super a potom zas horšie ...ale to ktomu patrí !
ja idem do poradni 29teho aj na cukor mala som ist v pondelok ,ale máme toho vela tak som si to dala preložiť na utorok ... 😉
@smolinka024 že ja sa už neviem dočkať pondelku 😵 😵 😵 😵
@nati04 nati možno aj mne zvýši dávku ked mu poviem že mám aj občasné bolesti v krížoch no mám zvýšenu dávku od minulej poradni (4tyždne dozadu )na 2kát jednu .....tak aj tak berem ..aj ked popravde ked mi je super tak si ani tu druhú nezoberem 😉
@miskachrumka ja uz som rozmyslala ze kde si ?
@nati04 ano ?
tu som tu som 😀 😀 😀 😀 neboj nezbavili sa ma 😅 😅 😝 mali sme vela toho tak nebol čas !
a ty ako ?
ja zatial super mala som zas obdobie puchnutia členkov no už sa to zlepšilo bolo to aj tím ,že som makala ako fredka ....bolo toho od pondelku vela ani som si poriadne nesadla 😒
už teraz je klud tak som sem kukla 🙂
a už sa tešíme na pondelok 😵 😵 😵 😵
@miskachrumka ahoj no ja ze kde si tolko;( ze chodis na ine forum som si myslela ;( ja nic take po starom behame a zhanane co do domu ;) tak sa drz cez tyzden popiseme viac ;)
Baby aky mate nazor na trojkolesove kociky??? akurat som nasla jeden na nete a neskutocne sa mi paci, ja som skor zastanca stvorkolesovych, kvoli lepsej stabilite, ale tento sa mi neskutocne paci a na nete som nenasla ziadne recenzie nan... v predu ma dvojite velke nafukovacie kolesa.... nebude sa zle s nim chodit v zime po snehu???
@fate_girl
Moje tri kamošky majú trojkolku Cam Cortinu X3 (ktorú som si aj ja nakoniec aj na základe ich dobrých referencií kúpila z druhej ruky, zadarilo sa mi za 130€ 😎, nová stojí okolo 700€ ) a bratranec mal Jane Slalom Pro (to je už vyššia trieda ako Cam) a všetci boli veľmi spokojní, či už so stabilitou, ovládateľnosťou, alebo pohybom v teréne, či na snehu.
tu sú referencie na Cam cortinu
http://www.emimino.cz/zkusenosti/cam/cortina-x3...
a tu na Jane slalom Pro
http://www.emimino.cz/zkusenosti/jane/slalom-pr...
(vidieť, že Jané je už iná trieda, ale Cam som osobne videla a kočíkovala, preto som sa pre ňu rozhodla)
Určite by som však nešla do nejakej NO NAME trojkolky, keď nemáš referencie, či už osobné, alebo na nete. Aká je to značka, čo si našla na nete?
@fate_girl tak já mám taky kamarádku, co má ten Jane slalom a je s ním moc spokojená, ony jsou ty kolečka dost velké a nemá problém s ovladatelností. Já jsem si s ním zkusila a řekla bych taky že je v pohodě, ale já osobně mám v sobě takovou tu nedůvěru na stabilitu. A nám právě v pátek dorazil náš nový x-lander x-move 🙂 Matýsek už testuje, zatím jsme maximálně spokojení, má snad všechno co by mohl kočárek mít a hluboká korbička se dá dokonce i polohovat, takže, kdyby se moc brzo mrně hrabalo vzhůru, tak nemusím mít strach co s ním 🙂 Dokonce má i diody a svítí v noci 🙂 Máme barvu antarctica, popis je dole pod obrázkem a je to tento: http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/x-lan...
@carodejnica je to znacka Baby World V-cross... ako ja som nasla recenzie na baby world, su celkom dobre a spolahlive ale konkretne na tuto trojkolku nic nepisali... tak preto vaham... je tiez z druhej ruky, pouzivana par mesiacov, ale je to presne taky ten moj vysnivany kocik, len ma to odradza ta trojkolka :(
@bonninka mno to ste si ale krasny vybrali 🙂 a tento ma na predku velke kolieska, vlastne ako su v zadu, tak ma take iste aj v predu, dve vedla seba... http://www.svetkocikov.sk/kociky-babyworld/519-...
@fate_girl ja som už otom tu vela písala ja som dostala kočik po narodení maleho jané -trojkolku a hneď sme ju predali bol strašne labilný a popravde som len nerváčila a vac nikdy !vyskušaj ....možno tebe to nebude vadiť ..ale ja už len všetko čo má 4 kolesá !už vica nikdy trojkolku su strašne nestabilné !
@miskachrumka preto sa pytam, ze aky mate vy na to nazor, lebo ja som tiez zastanca stvorkolesovych... uvidim, pojdem ho asi pozriet a pak sa rozhodnem... 😒
Ináč peknú nedelu prajem 🙂
zajtra večer nás čaká to 4D tak sa tešíme a som zvedavá čo všetko sa dozvieme a uvidíme 😵 😵 😵
@miskachrumka Tak s tým Jané som prekvapená, lebo ja som naň počula len superlatívy 😕 , ty si prvý človek, o ktorom viem, že nebol spokojný s 3kolkou Jané .... ale zrejme, každému vyhovuje iné... 🙂
@fate_girl ja som tiež nebola nejak za trojkolky, lebo mi pripadali ako fúrik 😅 ,ale u mňa rozhodli referencie, a ako píšem tú Cam majú moje tri kamošky tu v dedine, takže som videla naživo a skúšala a každá z nich by iný kočík už nechcela... 🙂 Takže neviem, ak nevieš nájsť referencie, tak neviem, či by som do toho išla... ale tie dve predné kolieska, je to niečo podobné ako táto Bexa B3 http://www.svetkocikov.sk/kociky-bexa/10-bexa-b...
@carodejnica veru som nebola ale vobec spokojná!!! som bola rada ,že sa hned rychlo predal !
a ja zas som počula vela nie velmi dobrých recenziíí ....na ten kočík tak asi stretávame iné mamičky ! 😀 😀
Ono sa hovorí 100 ludí 100chutí čo je aj pravda ......!
stím čo ja nemusím byť spokojná može druhej vyhovovať !
@carodejnica ano, oni su si velmi podobne... a na tuto bexa nevies nejake recenzie???
Baby ja som si po tom Jané sme kupili Coletto austin 4 kuknite !
no ani ten nebol bohvie čo .....čím modernejší tím nepraktickejši !
a už viac nie !!!!!!!!!!! už viac takýto tip kočíka určite nechcem ani zadarmo !
@fate_girl kuk https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kociky-bexa-mate-odskusanu-tuto-znacku/
za tu cenu to je dobra volba, zavisi aj kolko si ochotna zaplatit
@miskachrumka No ja som mala zasa pri dcére taký ten klasický veľký kočík - Tako Exceptional a tiež nikdy viac. Nemotorné, neovládateľné a nespratné hebedo. 😕 Jediná výhoda bola v zime, že sme prešli cez záveje a že sa tam dcéra zmestila s dekami, fusakom... ale športový bol otrasný, ten som nevyužila, kúpila som si taký malý šporťák...
@carodejnica mne ide práve oto aby sa tam malá zmestila a už potom ked bude velká dá sa kupiť hocijaký pekný športový kočik !hlavne nech sa dlho zmestí do vaničky a nech je pohodlný pre nu !!

@nati04 tak že si aj niečo picháš ?
drž sa a dávaj si pozor nech všetko dopadne super 🙂