icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kalifa28
27. máj 2012

http://www.svetkocikov.sk/kociky-brio/572-brio-...
my máme po 15 kočíkoch pri prvej dcére tento. Podla mna (skúšame už 3 mesiace so Saškou) najúžasnejší kočík zo všetkých...

mercymay
28. máj 2012

Hello augustovky, tak ako frcite? U nas dneska od rana prsi, tak aspon ochladenie a nemusime zahradku polievat. 🙂 Len to, ze sa clovek musi do prace premahat. 😀

bonninka
28. máj 2012

@alinka01 já si myslím, že to může být tím, že se malej pohne a zatlačí nebo kopne do žaludku, mě se takto někdy taky vrací jídlo do jícnu, ale nezvracím, vždycky to zatím nějak ustojím 🙂

bonninka
28. máj 2012

@kalifa28 tak tento přesně akorát verzi roku 2010 měla kamarádka a byla s ním moc spokojená, až na 2 dost nepříjemné věci,které podle videa ještě neodtstranili. K tomu, abys zaaretovala kolečka se musíš vždy zohýbat -nejde jednoduše sešlápnout nohou a je to a za druhé to polohování zad na ten provázek jí hodně vadilo,..ale jinak je fajn.

vierazit198
28. máj 2012

Dievčatá prajem vam krásny dník.. chcem sa vas spytat nemate take bolave okolo pupka.. neviem ci sa mi to roztahuje a preto.. a na pravej strane dole mam taku jemnu kozu.. tam mam tendenciu sa tam hladkat stale nie je to tym.. nechcem ist kvoli tomuto lekarke .. vsak ma vysmeje.. aj ked neviem, neviem poradnu mam az 5.6. 😖 Vidim ze je tu velka rozprava o kocaroch.. no my sa tiez rozmyslame nad kocarom .. ale vlastne ani nie je nad cim.. kupime nejaky hlbolky s ktorym prejdeme zimne obdobie a na jar kupime nejaky pekny sportovy kocarik.. prajem vsetkym krasny zaciatok tyzdna..

vierazit198
28. máj 2012

TENTO SA VAM NEPACI DOLE JE AJ VIDEO 😀 http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/580-dan...

kalifa28
28. máj 2012

@bonninka my nezaaretovávame kolečká 🙂 a to polohovanie je trošku mimo, ale s radostou mu to prepáčim 🙂 inak je to fakt tichučký, nehrkajuci kočík s takým odpružením, že nechápem. brio ide samé 😀

1nyx11
28. máj 2012

@kalifa28 my ho máme uz tiez doma je uzasný, 🙂

mimi126
28. máj 2012

@vierazit198 tento dorjan je krasny a doooost uvazujeme aj o nom.aj Vanicku ma velku. Taku tensiu kozicku ako si opisovala mam aj ja, to je tym, ze nam rastie brusko a este nam ho aj babo natahuje. 🙂

miskachrumka
28. máj 2012

@bonninka súhlasím stebou !

miskachrumka
28. máj 2012

ahojte maminy ..tak ja a už chystám na 4D o pol piatej odchádzame !
tešíme aj ked sa teším na umretie mám bolavé vazy aj sople zapalene priedušky ☹ ☹ ☹

miskachrumka
28. máj 2012

Máte niektorá skusenosť s atb.počas tehu ? mne dnes predpísali cedax na 5 dní :(

bonninka
28. máj 2012

@miskachrumka já už taky mám delší dobu bolavej krk a léčím to všemožně a nejspíš taky nakonec budu muset k doktorce. Ony ATB počas těhu nevadí, víc je pro plod horší ta neléčená bakteriální infekce, takže si nevybereš ☹

miskachrumka
28. máj 2012

@bonninka to isté povedala aj dr na pohotovosti horšia je ta baktéria čo je v mojom tele ☹ ☹ ☹ ☹ že je to dost rozšírená infekcia ,že mám aj priedušky dost chytene aj noso -hrtan :(
a včera som brala bioparox a dnes už mam aj atb tie cedax !
su na 5dni po 24hodín už mám prvú za sebou !
a tiež ta bolia vazy ?
jedno zle spanie a bolest na 4dni nenávidím to 😠 😠 😠
je to taka hlupa bolest ani otočiť nič niekedy až plačem 😠

bonninka
28. máj 2012

@miskachrumka mě bolí jen sem tam kříže, ale to jen večer, když už jsem hooodně unavená z lítaní za malým ☹ jinak já ten bioparox taky teď užívám, jen mě bolí v krku už 14 dní a maximálně se mi to trošku zlepšuje, ale nemám ani rýmu, kašel, teplotu, tak snad se to už spraví,..

mimi126
28. máj 2012

@miskachrumka Tak co, ako dopadlo 4D? co noveho si sa dozvedela?

miskachrumka
28. máj 2012

@bonninka aha ja som myslela že ta bolia vazy 😒

miskachrumka
28. máj 2012

Tak baby máme po 4D trvalo 2hodiny všetko vieme všetko sme videli aj máme video aj fotky no krásny zážitok 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

miskachrumka
28. máj 2012

Tak Davidko bude mať krásneho bračeka 😵 😵 😵 😵 😵

bonninka
28. máj 2012

@miskachrumka a předtím to měla být Sofia, že? tak to budeme mít obě doma dva chlapy a to jméno jste vybrali suprově 🙂

nati04
28. máj 2012

@miskachrumka co to vazne ??? ty cakas chlapca?

fate_girl
29. máj 2012

@miskachrumka pfuuuha... tak to ste mali asi riadne prekvapenie, ked niekolko tyzdnov sa tesite na dievcatko a zrazu chlapce.... ale vsak ono je to aj tak jedno, hlavne nech je drobec zdravy 🙂

fate_girl
29. máj 2012

aky vas caka dnes dnik? ja som objednana na 11.30 na interne na to EKG s tym mojim srdieckom, tak som zvedava ako mi vyjdu vysledky, dufam, ze bude vsetko oka...nejak som z toho nervozna... som uz od 2 hod. nemohla kvoli tomu spat :(

vierazit198
29. máj 2012

@miskachrumka moja co je to atb? ja som bola cez teho tiez tehotna no nebrala som nic.. velmi dobry je zazvorovy caj.. skus to .. 🙂 Zazvor je koren - surovy nakrajas a zalejes..drzim palce 😀

vierazit198
29. máj 2012

@bonninka tak ako som uz pisala skus koren zazvoru si zalievat ako cajik.. ja som bola velmi chora v 4 mesiaci a dostala som sa bez liekov.. drzim palceky..

vierazit198
29. máj 2012

@fate_girl ahoj chcem sa spytat citam stale ako kazda chodite na srdiecko.. tak som sa spytala zenskej ze ci mozem ist aj ja resp. som jej to len pripomenula.. tak som mi povedala nech sa objenam..no prisla som srdciarovi a on ma zdrbkal ze kde som to zobrala ze pred porodom sa nevysetruje srdce ze by tam mal natresk.. keby kazda tehotna prisla.. citila som sa hrozne..no nakoniec ma vysetril.. tak neviem ako to je 😢

mercymay
29. máj 2012

@miskachrumka chlapceka??? to co taka zmena? 🙂

vierazit198
29. máj 2012

@smolinka024 ahoj chcem sa spytat vy cakate chlapceka .. hovori sa ze chlapci su lenivy a aj ohladom kopkania.. vies ja nemam casto pohyby a niekedy mam pocit akoby vobec nekopal.. ako tie pohyby citis .. aj sa ti tlaci do boku ze tam mas taku guču tvrde vies co myslim... aj si lahnem na chrbat vystrem nohy a nic.. neviem ci je taky lenivy alebo preco to je tak.. stale mam strach po nasich dvoch zlych skusenostiach.. ☹

kacenka78
29. máj 2012

@miskachrumka tak blahoželám ku chlapčekovi 🙂 vitak v klube dvoch nezbedníkov 🙂

kacenka78
29. máj 2012

@vierazit198 ahoj 🙂 aj ja čakám chlapca, už po druhý krát, a nemyslím, že pohlavie dieťaťka ma niečo spoločné s intenzitou pohybov, resp. u nás to teda neplatilo ani v prvom prípade a ani teraz, cítim pohyby dosť často a ak aspoň raz za hodinu ma drobec nekopne, resp. nemrví sa, tak už si ľahnem a pozorujem... myslím že to závisí od konkrétneho dieťatka, a ak to tvoje od začiatku menej pocituješ, tak bude asi "lenivejší" ... len si nerob zbytočné starosti....