icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

fate_girl
29. máj 2012

@vierazit198 no mna poslal gynekolok k obvodnej s tym, ze sa mu nezda moj zrychleny pulz, v klude ho mam cez 130 uderov za minutu a navyse mi vyskocil aj tlak, naposledy som mala 148/78, tak preventivne ma poslal k obvodnej, ze nech ma skusi ona vysetrit a rozhodne, ze ci ma posle na interne na EKG skontrolovat ho a obvodna lekarka sa stotoznila s nazorom gynekologa, ze radsej preventivne dame to srdiecko skontrolovat, lebo ze ten pulz je moc zvyseny, ze aby sme nieco nezanedbali a nedajboze mi neskolabovalo srdiecko pri porode...

monculka
29. máj 2012

@miskachrumka ahoj 🙂 no vsimla som si ze to bude chlapcek 🙂 tak ti gratulujem 🙂 a pekne meno ste vybrali 🙂

miskachrumka
29. máj 2012

@monculka ano ano bude chlapček mm je celý happy 🙂
ja sa stim musím nejak vyrovnať hlavne že je zdravučký !

miskachrumka
29. máj 2012

@nati04 ano čakáme chlapčeka na 100000%

miskachrumka
29. máj 2012

@vierazit198 atb je skratka na antibiotiká aby som to nemusela rozpisovať

miskachrumka
29. máj 2012

@fate_girl veru bol to velký šok popravde ....
ale sa stím nejak stotožním dufam aj ked ....tam stále bude to prečo nie baba 😒

miskachrumka
29. máj 2012

@mercymay no neviem kde čumel moj dr 😕 😕 🙄

mimi126
29. máj 2012

@miskachrumka a velky bracek, ako reagoval na zmenu, ze to nebude Sofinka? 🙂

miskachrumka
29. máj 2012

@kacenka78 dakujem vítam v klube 🙂
tiež budem mat doma troch chlapov nič iné neostava len jednému nechať dorásť vlasy a budem mu robiť copíky 😀 😀 😀

madzik
29. máj 2012

@miskachrumka Gratulujem 🙂 inak ja som brala antibiotyka v 15tt 🙂 dufam ze bude vsio ok. 😉

miskachrumka
29. máj 2012

@mimi126 no je teraz ztoho dost popletený že už nebude Sofia ale bude braček Tobias no keď sme povedali že bude ešte viac autičiek tak bol spokojný 🙂

kacenka78
29. máj 2012

@miskachrumka hihi, toto som vravela aj ja, ze z drobceka si budem musiet spravit copaňu, pretože na dalsie dieťa sa už necítim 🙂 nám ešte v 16tt povedali, že to bude dievčatko, ale na podrobnom ultrazvuku v 20tt to už bolo jasné, že niečo nám dorástlo 🙂 ale ja som od začiatku nejak tušila, že to bude zase chlapček, preto ani to nejak neriešim 🙂 dúfam, ze sa to už nezmení, lebo som akurát objednala pre drobceka set do postielky v krasnej modrej farbe🙂

ináč babule, chystáte si pomaly veci do pôrodnice? ja som urobila nakup cez internetovu lekáren na vsetky veci potrebne do porodnice, dnes mi doslo pekne materske pyzamko so zupanom, tak uz len nejake oblecenie a veci mam prichystane...sice v predstihu, ale to pre istotu, aby mal manzel pripadne veci nachystane, ak by náááhodou sa nieco dialo skôr....

miskachrumka
29. máj 2012

Bola som ráno aj na cukor baby poviem teraz je to vačší humus s prepáčením ledva ledva som to do seba naliala ale zvládla som to sestrička mi podala aj pohár vody a som trošku zapíjala onáč by to bolo zomna vonku a ja som to mala ešte teplé kedže som po to bola v lekárni asi 5min pred tím ako som išla sestričke !
a vo štrvtok bude vysledok !
som zvedavá .............ruky mám dopichané obidve z jednej brala prvá krát z druhej druhý krát ...
ináč tlak nizky zas 80/60 a už začíname priberať máme +2kg a moč negat opuchy niesu tak lekár je spokojný no som mu oznámila že berem cedax a bioparox že to možem že je to v poriadku ,,,,,,,

monculka
29. máj 2012

@miskachrumka no ano...hlavne je zdravie 🙂 ...aj ja by som asi zosalela keby som zistila ze nasa bude predsa len chlapcek 😀 uz sa neviem dockat kedy pojdem...ale este sa musim objednat...a vychadza to na 8 jun ze by som mala ist...na ten v 30tt 🙂

miskachrumka
29. máj 2012

@kacenka78 nám ešte v 21tt na morfologickom povedal že je baba že sa krásne ukazala že je to baba na 90%
tak neviem kde fakt čumel 😕 😕pri Dadkovi mi nepovedal nič hovorl vždy nejdem vám hovoriť lebo nevidím na 100%a teraz mi to oznámil ako hotovú vec a vidiš už som bola v tom na 100000000% že to je baba a prd !

miskachrumka
29. máj 2012

@monculka no počkaj aby si tiež nemala chlapčeka ti poviem som oči dobre vypúlila 😕 😕 😕 😕 aj sa opýtal na začiatku čo´vám bolo povedané čo to bude ??
a ja že dievča na 90% ostal ticho ....a po hodine len tak medzi rečou šup že "nesklamem vas ked vám poviem že je to chlapček a ukazak mi pipik na obrazovke 😕 😕 🙂
tak sme to nejak ja hlavne predýchala ale poviem že aj slza vyhrkla od takého návalu sklamania :(

kacenka78
29. máj 2012

@miskachrumka dufam, ze si nerobila velke nakupy ruzoveho oblecenia 🙂

miskachrumka
29. máj 2012

@kacenka78 ja ešte nič nechystám nechcem to náhliť je ešte čas !
a ja už mám doma ružový baldachyn a obliečky a vecičky no čo predám !
ja som bola aj sama nejak presvedčená že to bude baba nejak som to tak citila aj mi tabulky tak vyšli aj chute mám iné uplne iné aj vlasy zle aj flaky uplny opak ako pri Dadkovi preto aj to ma presviedčalo ,že to bude baba a možem povedať že ani chute ani nič opačne nemusí vobec znamenať že to bude iné pohlavie !!!!!!!!!!!!!

miskachrumka
29. máj 2012

@kacenka78 velke ani nie len za tašku ružoveho a ten baldachyn a obliečky ,,,,veru že som toho vela nepokupila ale bude mi velmi luto ked to budem predávať :(

miskachrumka
29. máj 2012

Baby ktoré už máte vysledky z cukru ?

monculka
29. máj 2012

@miskachrumka no aj mne klesol usmev ked mi povedal dr ze to bude dievcatko...neviem preco ale kazdy vraveol ze to bude chlapcek...a ja som si bola ista na 100%...tak som to citila 🙂 a on mi povie ze baba 🙂 ale hlavne ze je vsetko ok 🙂...aaa preto radsej kupujem vsetko v neutralnej farbe...a nie len ruzove veci...a ruzove veci nebude mat vela lebo mne to pride ako taka ciganska farba 😉

kacenka78
29. máj 2012

@miskachrumka ja mam vysledky cukru a prekvapivo mam hodnoty nizke... teda mam hypoglykemiu...

miskachrumka
29. máj 2012

@monculka prečo cigánska farba 😕 😕 😕
mne išlo len o tie vlásky a ten ružový svet po narodení !
a ty si chcela chlapčeka ?

kacenka78
29. máj 2012

@miskachrumka presne tak, podla mna kazde tehu je ine bez ohladu na to ci cakas chlapceka alebo dievcatko ... ten drobcek v brusku je samostatna osobnost a vsetko moze prebiehat inac ako pri jehi surodencovi predtym....

miskachrumka
29. máj 2012

@kacenka78 ja som mala pri malom tiež nizky cukor !
uvidím teraz vo strvtok ráno tam volám

miskachrumka
29. máj 2012

@kacenka78 už si to teraz uplne uvedomujem ale sa velmi podoba na staršieho bračeka

miskachrumka
29. máj 2012

@kacenka78 a aký si mala cukor pri prvom malom ?

monculka
29. máj 2012

@miskachrumka lebo kazde ciganske dieta je v ruzovom...neviem..tak mi pride ta farba 😉 jasne...vlasy...mm by mal kucery keby si nechal narast tak keby mala po nom tak by bola kucerava 🙂 a to by bolo krasne 🙂 ale uvidime...a ano...chcela som chlapceka...maleho Sebka 🙂 Sebastiana...alebo ako vola Jano z Panelaku maleho Gargamela :D

kacenka78
29. máj 2012

@miskachrumka ako si pisala skor, jedla si viac sladkeho pri Dadkovi ako teraz, vsak? telo asi vedelo, ze ho ma malo a vyzadovalo si viac sladkeho.... u mna je to podobne..

kacenka78
29. máj 2012

@miskachrumka no moja predchadzajuca lekarka ma pred 6.r. neposlala vobec na te glukozovy test, takze neviem, ako som na tom bola s cukrom predtym....