icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
1. jún 2012

@miskachrumka ja mam rada ;) ja si davam melonik ale nejako
ma boli hlava;(

saska2208
1. jún 2012

prispejem Vam sem trosku od veci vzhladom na rozbehnutu temu, chcem sa len spytat kolko ste zatial pribrali?? mame rovnaky mesiac porodu, preto sa pytam 🙂 dakujem pekne 🙂

miskachrumka
1. jún 2012

@nati04 tak si ma potešila ☹

miskachrumka
1. jún 2012

Prečo sa každý zaujíma o to kolko pribere?
však sme tehu to stím súvisí a u každej je to individuálne !

miskachrumka
1. jún 2012

@nati04 akurát som ju odstavila ideme koštovať )

nati04
1. jún 2012

@miskachrumka aj ja by som si dala ;) ale akurat som odisla z domu a uz pridem az vecer idem pozriet nejake vecicky ;)

vevuska1
1. jún 2012

@miskachrumka este ziadnu, ale uz mam vybrany tako laret, paci sa mi najviac zo vsetkych aj funkcie ma super a vanicka jedna z vacsich ma 80 cm

kattey
1. jún 2012

@miskachrumka nie, kočík je čisto nový, práve sme ho poskladali tak som ho musela odfotiť a všetko vyskúšať 🙂

gabkostanka
1. jún 2012

@saska2208 ja mam + 6 kg, ale mam nadvahu, takze som aj rada, lebo v prvom tehu som mala uz cca 15 kg 😝 sledujem si to aj kvoli tlaku, aby mi nevyskocil
a ty?

bonninka
1. jún 2012

@miskachrumka teda nechci prudit tvoji doktorku, ale s tím železem ti moc dobře neporadila, hlavně kvůli tomu, že ty druhy ovoce co ti poradila nejsou až tak velkým zdrojem železa. Obecně je vstřebatelnost železa v organismu velice malá, ale hlavně ti měla říct, že nejvíc železa je organismus procentuelně schopný vstřebat z masa a hlavně k tomu potřebuje kyselé prostředí, takže zapíjet jídlo nějakou kyselou šťávou. Já se právě taky snažím, abych nemusela brát železo v tabletkách a snad se mi to zadaří 🙂 Docela hezky je to popsané například tady: http://www.babyweb.cz/Clanky/a3804-Jak-na-unavu...

gabkostanka
1. jún 2012

@bonninka dobry clanok, len s tym spenatom som bola prekvapena 😅 inak moj doktor mi rovno predpisal tabletky

monculka
1. jún 2012

prijemny krasny piatocny vecer 😎

carodejnica
1. jún 2012

@saska2208 už asi plus 14kg 😲 😅 , pri dcére som pribrala celkovo 19kg (do roka od pôrodu som bola naspäť), nie je to bohviečo, ale keď si pomyslím, že moja mama pri mne pribrala 30kg, tak ťažká pohoda... 😅 😎
..neriešim to, zdravotné problémy nemám, krvný obraz ok, len mi strašne chutí jesť... 😎

miskachrumka
1. jún 2012

@nati04 nekupuj vela 😝 😝 😝

miskachrumka
1. jún 2012

@vevuska1 ja by som tiež chcela vaničku minimálne 80 a vyššie 🙂
a to maju asi len tie obyčajné čo si mala aj ty pri malej ?
či vieš aj iné značky čo maju vaničky nad 80cm ?

miskachrumka
1. jún 2012

@kattey tak nech vám slúži ako si praješ !

miskachrumka
1. jún 2012

@bonninka to mi poradila len sestrička medzi rečou čo sme kecali nie moj doktor ....a viem že železo je hlavne v masku ale ja ho velmi nejem a ona to vie ...ani jahody velmi neoblubujem čo sa tiež čudovala ale za to cviklu mám velmi rada 🙂 a čučoriedky

jespera
1. jún 2012

Ahojte, mam na vas otazku...Vie ze s tehotenstvom suvisi aj stazene dychanie, ale je normalne ze k veceru sa mi velmi tazko dycha, lahnem si do postele - na bok, srdce mi bije ako zvon, citim ho az niekde v krku, velmi tazko sa mi dycha....cim to je? Je to normalne? Tlak som mala stale nizky a teraz ho mam tiez, minule mi sestricka namerala 100/85....mate aj vy taketo tazkosti...No a bolesti chrbta ani nepisem....ale to je k tomu dychaniu nic...dakujem.

miskachrumka
1. jún 2012

@jespera ano mávala som to isté na začiatku presne to čo ty opisuješ !

nati04
1. jún 2012

@miskachrumka nie nekupujem vela ale uz mame konecne objednany kocik aj izbicku ;) tak uz sa tesim

miskachrumka
1. jún 2012

@nati04 aký kočik ?

nati04
1. jún 2012

@miskachrumka mi sme mali vybrany uz dlho ;) neonato synchro romance ;)

nati04
1. jún 2012

@miskachrumka joj tebe sa to hovori tie tvoje 2 kilecka co ?;))))

miskachrumka
1. jún 2012

@nati04 😀 😀 😀 😀 😀 joj ešte nerodím tak nejdem skákať 😅 😅 😅
ešte sa može všetko zmeniť

saska2208
1. jún 2012

@gabkostanka no ja zatial 4kg mam presnych 49.

saska2208
1. jún 2012

@carodejnica dakujem za odpoved,pytala som sa preto lebo ja som zatial pribrala len 4kg, a dr sa to nepaci,zr ci jedavam a pod. ale dietatko je akurat velke,a ja sa citim tiez super,az na to ze mam nizsi tlak mam vsetko ok. Este raz dakujem

miskachrumka
1. jún 2012

@saska2208 jemine 49kg ?
som mala ako 13ročná 😀 😀 😀 😀
a akú máš vyšku ?

nati04
1. jún 2012

@saska2208 no podobne som zacinala 48 ;) momentalne 65;)

saska2208
1. jún 2012

@vevuska1 aj danny sport crocus od Dorjana ma velku vanicku,teda tu z tych vacsich...mam ho doma a veru ju ma velku 🙂 pozri do albumu 🙂. taky zeleny kvietkavi....mam tam dva druhy ale tento co opisujem ju ma 🙂