Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby je dobra kozmetyka bioderma pre babo?
@kalifa28 presne ako ja ....ja som tiež nemala štastie maleho kojit ☹
no teraz tiež preto urobím všetko a ja som z jedneho prsníka kojila s klobučikom a je o dobrá vec 😉
@madzik ja už nikdy nekupim niveu je velmi draždivá nám robila velké problémy ...maleho som prve tyzdne až do teraz kupem v obyčajných mydielkach johnsons baby klasické mydielka krásne vonaju a ked bol malinky som ho natierala klasických olivovým olejčekom krásne premastil aj ked nevonal nevadí hlavne že mu neškodil 🙂
a sudocrem poznám aj ja to je skor na ritku na zapareninky a podobné veci.....a je dobrá kozmetika aj sebamed skus onej prečítat 🙂
@kalifa28 ja teda musím maleho každý den aspon preumyť rychlo každý den je vonku a všetko možné sa na jeho pokožku dostane .......raz sa okupe raz ho osprchujem ale musi byt umytí každý den ....!
Ináč dobré ránko som aj zabudla som sa rozpísala 😀 😀
Čo dnes plánujete ?
dnes to vyzerá na hnustné počasie ale nevadí nám to den nepokazí ....🙂
včera som si nasadila kvietky na balkon tak idem čakať kedy vykuknu 😉 😉 😉
už sa na ne teším ak vyrastu budu krásne farebné 🙂 potom dám foto 🙂
@nati04 no on mi váhu nepovedal vobec tú som sa dozvedela až na 4D 🙂
@miskachrumka tak potom na co ti zbytocne robi ultrazvuk?ved sa ho vzdy pytaj na vahu ;) ja by som len kvoli tomu chcela inak na co teraz.
@nati04 no aby sme vedeli že sa ma super že prospieva a rastie ....a kde je otočený a podobne
@miskachrumka ja uz chodim do nemocnice k porodnikovi predtym som chodila do sukromnej kliniky a tam to bolo trosku ine;( ale co uz ;( buduci tyzden iden ultrazvuk a ten dalsi do poradne tak som zvedava co bude;(uz nech mam tu malinku doma lebo tolko strachu co mam v sebe je uplne na nervi;( bojim sa stale ;(
Konečne som našla kočik pekný a s vaničkou nad 80cm (85cm) 😵
aj farba sa mi lubi modro -sivá 😉
čo poviete ?
http://www.slnieckovo.sk/15065-cosmos-kombinova...
@nati04 aha to už ?
tu sa chodi až po 34tt akurát aj mna teraz čaká poradna ešte dole unho a ešte raz to už budem mat 33tt a potm už tiež budem chodiť na oddelenie už sa teším na natáčanie srdiečka 😵 😵 😵
http://www.slnieckovo.sk/15065-cosmos-kombinova...
nechce mi to ukazať :(
@miskachrumka co to je natacanie srdiecka? ano ja uz chodim tak som si to vybavila 🙂 a prosim ta tebe kedy zistili tu bielkovinu? aj ti nieco okrem toho ze si bola v nemocnici dali? a je pravda ze sa nedostavaju ziviny babetku?
@zyza na začátku určitě nic nekupuj, miminka se koupou pouze v čisté vodě, mě pediatrička dala na předpis potom do koupele něco, aby se nám nevysušovala pokožka. My jsme nějakou kosmetiku na malého začali používat až někdy v půl roce věku. Počkej si klidně až na dobu, co se vrátíte z porodnice a poraď se s pediatričkou jestli něco dávat nebo ne. Ona je ta miminkovská pokožka ohromně citlivá a můžeš mu tím zbytečně vyvolat nějakou reakci.
@nati04 na zaznamy sa chodí po 34tt každý týžden tiež aj ta odvažia pomeraju tlak skontroluje krčok a na koniec sa chodi na zaznam a domov aspon tu to ttak máme 😉 a chodi sa až do porodu !
@bonninka ja som tiež malemu davala len čstu vodu a občas hlavne ritku som umývala tím klasickým mydielkom od johnsons a natierali sme do skoro 9mes len olivovým olejčekom žiadne prevonané veci čo zbytočne odmastnuju pokožku a potom sa pokožka vysype ☹
Babatko vonia samé od seba krásne tak detsky 😵 😵
- moderný, multifunkčný kombinovaný kočík
- otočné predné kolesá s možnosťou blokády
- vysokokvalitný poťah
- nafukovacie kolesá
- výškovo-nastaviteľná rukoväť
- praktický, priestranný košík na nákupy, dva samostatné nánožníky na vaničku a športovú časť
- súčasťou kompletu je príručná taška
MOŽNOSŤ MONTÁŽE AUTOSEDAČKY VO FARBE KOČÍKA (dokupuje sa samostatne).
Autosedačku je možné objednať len spolu s detským kočíkom (nie je možné objednať ju dodatočne).
KOČÍK JE LEN NA OBJEDNÁVKU! DODACIA LEHOTA JE 2-3 TÝŽDNE!
Rozmery dĺžka/šírka/výška :
Rozloženého kočíka: 102/59/103
Zloženého kočíka: 89/59/45
Sedacej časti : 25/33/37
Vaničky: 84/43/19
Váha:
Vaničky : 5,6 kg
Športovej časti: 4,6 kg
Konštrukcie: 10,6 kg
tak tento kočik budem hladať ! dufam že ho budu mať všade nie len na internete
@miskachrumka tento kočík teda vypadá dost pěkně 😎
@miskachrumka je krasny a ma velke rozmery co je dobre do zimy. kolieska vyzeraju pevne.podla mna dobra volba 🙂
@saska2208 19 Kg uz !!! nemam na seba slov !!! a to vela nepapam :(((
@smolinka024 ale to mozes byt naliata vodou ani ja nepapam vela a tiez mam 17 kil na viac ale od minuleho mesiaca pol kila iba.
@jespera Aj ja niekedy vecer, ked si lahnem na bok tak mi srdiecko bije o sto sesto :( ze musim zmenit polohu. Popritom mam este vylozene nohy trochu vyssie, ale myslim, ze to je v poho : ved srdiecko pumpuje krv aj pre maleho (aj ked ma uz vlastne), a v tele by sme teraz mali mat 2x viac krvi...
@kalifa28 ja mam 24.augusta termin 😉)))
@nati04 Malinke sa predsa pretaca 😉)))
@nati04 Konecne niekto kto ma nad 15 kg 😉)) Mne inak hovoria, ze nevyzeram, ze by som tolko pribrala - iba na brusku...To mam dost velke si myslim. A prsia mi tiez dost narastli :( A z toho som nestastna, lebo som si pred 2 dnami na ich spodnej strane nasla strie :((( Ide ma porazit :( A to sa kremujem kazdy den :( Dufam, ze sa mi na brusku nespravia...
@smolinka024 na mne to vydno je ale nedalo sa to ovplivnit ;( ja som malinka preto je to vydno ;( ale uz to ani neriesim , lebo momentalne mam strach len o to nech je vsetko v poriadku . neboj tie kilecka dame dolu hned toho sa nebojim
@smolinka024 aj ja ☹(( pri malej tiež okolo 30, fuuu... ide to so mnou dolu vodou 🙂 budeme mat čo robit. Inak ja som po prvom porode schudla za mesiac a potom som mala ešte o 8 kg menej, ako pred otehu... 😀 😀

inak ja ani prvú dceru nejako extra často nekúpem, večer umyjeme len tváričku, zubky, ruky, ritku nad umyvadlom a hotovo, kupe sa raz, možno 2x do týždna, ako kedy. A ked bola bábätko, najprv pekne poctivo každý večer, po mesiaci tak pomenej, však bábätká sa snad nezašpinia 😝 a režim nám vytvárali ine veci ako kupanie 🙂