icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kalifa28
5. jún 2012

inak ja ani prvú dceru nejako extra často nekúpem, večer umyjeme len tváričku, zubky, ruky, ritku nad umyvadlom a hotovo, kupe sa raz, možno 2x do týždna, ako kedy. A ked bola bábätko, najprv pekne poctivo každý večer, po mesiaci tak pomenej, však bábätká sa snad nezašpinia 😝 a režim nám vytvárali ine veci ako kupanie 🙂

madzik
5. jún 2012

baby je dobra kozmetyka bioderma pre babo?

zyza
5. jún 2012

@kalifa28 jeeej,aj ja rozmyslam nad menom Amelia.... 😉

miskachrumka
5. jún 2012

@kalifa28 presne ako ja ....ja som tiež nemala štastie maleho kojit ☹
no teraz tiež preto urobím všetko a ja som z jedneho prsníka kojila s klobučikom a je o dobrá vec 😉

miskachrumka
5. jún 2012

@madzik ja už nikdy nekupim niveu je velmi draždivá nám robila velké problémy ...maleho som prve tyzdne až do teraz kupem v obyčajných mydielkach johnsons baby klasické mydielka krásne vonaju a ked bol malinky som ho natierala klasických olivovým olejčekom krásne premastil aj ked nevonal nevadí hlavne že mu neškodil 🙂
a sudocrem poznám aj ja to je skor na ritku na zapareninky a podobné veci.....a je dobrá kozmetika aj sebamed skus onej prečítat 🙂

miskachrumka
5. jún 2012

@kalifa28 ja teda musím maleho každý den aspon preumyť rychlo každý den je vonku a všetko možné sa na jeho pokožku dostane .......raz sa okupe raz ho osprchujem ale musi byt umytí každý den ....!

miskachrumka
5. jún 2012

Ináč dobré ránko som aj zabudla som sa rozpísala 😀 😀
Čo dnes plánujete ?
dnes to vyzerá na hnustné počasie ale nevadí nám to den nepokazí ....🙂
včera som si nasadila kvietky na balkon tak idem čakať kedy vykuknu 😉 😉 😉
už sa na ne teším ak vyrastu budu krásne farebné 🙂 potom dám foto 🙂

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 no on mi váhu nepovedal vobec tú som sa dozvedela až na 4D 🙂

nati04
5. jún 2012

@miskachrumka tak potom na co ti zbytocne robi ultrazvuk?ved sa ho vzdy pytaj na vahu ;) ja by som len kvoli tomu chcela inak na co teraz.

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 no aby sme vedeli že sa ma super že prospieva a rastie ....a kde je otočený a podobne

nati04
5. jún 2012

@miskachrumka ja uz chodim do nemocnice k porodnikovi predtym som chodila do sukromnej kliniky a tam to bolo trosku ine;( ale co uz ;( buduci tyzden iden ultrazvuk a ten dalsi do poradne tak som zvedava co bude;(uz nech mam tu malinku doma lebo tolko strachu co mam v sebe je uplne na nervi;( bojim sa stale ;(

miskachrumka
5. jún 2012

Konečne som našla kočik pekný a s vaničkou nad 80cm (85cm) 😵
aj farba sa mi lubi modro -sivá 😉
čo poviete ?
http://www.slnieckovo.sk/15065-cosmos-kombinova...

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 aha to už ?
tu sa chodi až po 34tt akurát aj mna teraz čaká poradna ešte dole unho a ešte raz to už budem mat 33tt a potm už tiež budem chodiť na oddelenie už sa teším na natáčanie srdiečka 😵 😵 😵

nati04
5. jún 2012

@miskachrumka co to je natacanie srdiecka? ano ja uz chodim tak som si to vybavila 🙂 a prosim ta tebe kedy zistili tu bielkovinu? aj ti nieco okrem toho ze si bola v nemocnici dali? a je pravda ze sa nedostavaju ziviny babetku?

bonninka
5. jún 2012

@zyza na začátku určitě nic nekupuj, miminka se koupou pouze v čisté vodě, mě pediatrička dala na předpis potom do koupele něco, aby se nám nevysušovala pokožka. My jsme nějakou kosmetiku na malého začali používat až někdy v půl roce věku. Počkej si klidně až na dobu, co se vrátíte z porodnice a poraď se s pediatričkou jestli něco dávat nebo ne. Ona je ta miminkovská pokožka ohromně citlivá a můžeš mu tím zbytečně vyvolat nějakou reakci.

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 na zaznamy sa chodí po 34tt každý týžden tiež aj ta odvažia pomeraju tlak skontroluje krčok a na koniec sa chodi na zaznam a domov aspon tu to ttak máme 😉 a chodi sa až do porodu !

miskachrumka
5. jún 2012

@bonninka ja som tiež malemu davala len čstu vodu a občas hlavne ritku som umývala tím klasickým mydielkom od johnsons a natierali sme do skoro 9mes len olivovým olejčekom žiadne prevonané veci čo zbytočne odmastnuju pokožku a potom sa pokožka vysype ☹

miskachrumka
5. jún 2012

Babatko vonia samé od seba krásne tak detsky 😵 😵

miskachrumka
5. jún 2012

- moderný, multifunkčný kombinovaný kočík

- otočné predné kolesá s možnosťou blokády

- vysokokvalitný poťah

- nafukovacie kolesá

- výškovo-nastaviteľná rukoväť

- praktický, priestranný košík na nákupy, dva samostatné nánožníky na vaničku a športovú časť

- súčasťou kompletu je príručná taška

MOŽNOSŤ MONTÁŽE AUTOSEDAČKY VO FARBE KOČÍKA (dokupuje sa samostatne).

Autosedačku je možné objednať len spolu s detským kočíkom (nie je možné objednať ju dodatočne).

KOČÍK JE LEN NA OBJEDNÁVKU! DODACIA LEHOTA JE 2-3 TÝŽDNE!

Rozmery dĺžka/šírka/výška :

Rozloženého kočíka: 102/59/103

Zloženého kočíka: 89/59/45

Sedacej časti : 25/33/37

Vaničky: 84/43/19

Váha:

Vaničky : 5,6 kg

Športovej časti: 4,6 kg

Konštrukcie: 10,6 kg

tak tento kočik budem hladať ! dufam že ho budu mať všade nie len na internete

bonninka
5. jún 2012

@miskachrumka tento kočík teda vypadá dost pěkně 😎

mimi126
5. jún 2012

@miskachrumka je krasny a ma velke rozmery co je dobre do zimy. kolieska vyzeraju pevne.podla mna dobra volba 🙂

smolinka024
5. jún 2012

@saska2208 19 Kg uz !!! nemam na seba slov !!! a to vela nepapam :(((

nati04
5. jún 2012

@smolinka024 ale to mozes byt naliata vodou ani ja nepapam vela a tiez mam 17 kil na viac ale od minuleho mesiaca pol kila iba.

smolinka024
5. jún 2012

@jespera Aj ja niekedy vecer, ked si lahnem na bok tak mi srdiecko bije o sto sesto :( ze musim zmenit polohu. Popritom mam este vylozene nohy trochu vyssie, ale myslim, ze to je v poho : ved srdiecko pumpuje krv aj pre maleho (aj ked ma uz vlastne), a v tele by sme teraz mali mat 2x viac krvi...

smolinka024
5. jún 2012

@kalifa28 ja mam 24.augusta termin 😉)))

smolinka024
5. jún 2012

@nati04 Malinke sa predsa pretaca 😉)))

smolinka024
5. jún 2012

@nati04 Konecne niekto kto ma nad 15 kg 😉)) Mne inak hovoria, ze nevyzeram, ze by som tolko pribrala - iba na brusku...To mam dost velke si myslim. A prsia mi tiez dost narastli :( A z toho som nestastna, lebo som si pred 2 dnami na ich spodnej strane nasla strie :((( Ide ma porazit :( A to sa kremujem kazdy den :( Dufam, ze sa mi na brusku nespravia...

nati04
5. jún 2012

@smolinka024 na mne to vydno je ale nedalo sa to ovplivnit ;( ja som malinka preto je to vydno ;( ale uz to ani neriesim , lebo momentalne mam strach len o to nech je vsetko v poriadku . neboj tie kilecka dame dolu hned toho sa nebojim

kalifa28
5. jún 2012

@smolinka024 aj ja ☹(( pri malej tiež okolo 30, fuuu... ide to so mnou dolu vodou 🙂 budeme mat čo robit. Inak ja som po prvom porode schudla za mesiac a potom som mala ešte o 8 kg menej, ako pred otehu... 😀 😀