Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kalifa28 Takze my im to este vsetkym ukazeme po porode !!! 🙂))))
@smolinka024 jasnééé, ved to je hračka 😀 😀 😀
@smolinka024 aj ja mam 24 alebo 22august termin 🙂))
@miskachrumka aj ja chcem veliky kocarik a len hlboky kvoli zime.. to je jasne.. trojkombinacia je nanic teda ako prekoho.. my sme sa tak rozhodli len tolko je tych kocarov ze si neviem vybrat.. vies na internete su dobre kocariky len neviem ze ci su aj dobre kedze sa neda nane pozret a chytit si ich.. 😠 😠 ozaj ty mas drobca uz pretoceneho lebo my stale sedime ako na trone a lekarka mi povedala ze ak sa nepretoci bude sekcia.. tak sa tesim.. 😖 😖 😖 bojim sa ako male decko.. este som rezana nebola.. a ohladom tych kil som to myslela.. ano 😀 😀 😀 ty aky kocarik budes mat?? Ja som dostala dnes uz vypisanu matersku takze 4.6. nastupujem a uz si musim vybrat kde budem rodit. Ci Ruzinov alebo Antolska... a tam sa musim hlasit v ambulancii pre rizikove nakolko som dva krat prisla o babatko.. no uz sa to krati 😀 😀 a ty ako sa ti dari? Tobiasko kopká??
ahoj tehulky.. chcem sa spytat uz mate vypisanu nastup na matersku od gyndoša? Ja som bola dnes u lekarky a dala mi uz papiere a uz musim nastupit do ambulancie v nemocnici v ktorej chcem rodit.. stale som sa este nerozhodla.. ☹ 😖 😖 Kočeny mate drobcov uz pretocenych??? Mne si krpec sedi v brušku ako na trone.. tak neviem, neviem ako to bude ale nerada by som mala cisarsky.. ide niekto rodit do Ruzinova okolo 15 augusta?????????? Berie niekto magnezium?? mala som zvyseny tlak tak mi kazala lekarka brat 2x denne.. ako sa mate? ja sa uz ledva šuchcem.. a tolko ma caka este nachystat nic nemam spravene.. 😠 😠 😠 ani pre kočar sa neviem rozhodnut.. aj ked som videla vela peknych aj od vas.. drzkajte sa 😀 😀 😀
@kattey http://www.bambini.sk/sk/6838/26/dor-jan-danny-... je to tento?? vyzera dobre lubi sa mi ..
@vevuska1 prosim ta a pre aky kocarik TAKO ste sa rozhodli?? lebo pozeram kocariky tako sa mi zdalo male.. 😀 😀
@bonninka že je velmi pekný aj vanička má dlžku 84cm čiže je najvačší či su ešte vačšie ?
aj tato farba sa mi velmi páči 😉
@mimi126 dakujem 🙂
ja som chcela klasiku len kvoli velkej vaničke a teraz som našla niečo modernejšie a tiež s velkou vaničkou určite ma na 90% zaujal 🙂
@vierazit198 no si sa rozpísala tolko otázok 😉 no sekcia čaká aj mna či chcem či nie ....malé a toči hocijako ale hlavku už mal aj dole uplne a na 4D na lavom boku a teraz neviem uvidím až 19teho v poradni ....
no a na materskú ešte niesom vypísaná pri malom so išla okolo 33tt ešt mesiac čas !
a kočik ?asi ten č som sem dala aj farba sa mi lubi .....tak asi tento bud ho objednáme alebo pojdem taký kupiť osobne 🙂
@kalifa28 tak to teda možeš byt rada ked po pribrati až 30kg si mala ešte menej ako pred tehu 😕 😉
ty kokso ja som pribrala pri malom 19kg a ešte teraz mám asi 7kg navyše ........a to malý už ma 3,5 roka a teraz som pribrala zatial 2kg tak potom to zumba istí pojdem makať aby som dala dole nejaká kilá 😉
@vierazit198 prečo chceš tako ?
či si jednej značke verná ?
@miskachrumka a kvoli comu budes mat sekciu.. takze tvoj drobec sa stale toci hore dole.. 😀 😀 no to je sranda mne tam sedi ako na trone.. tak neviem.. vsak aj ja idem az 4 jula na matersku.. aj moj drobec ma hlavicku na lavo pod rebrami .. chrbatik ma na pravo a nozicky na lavo dolu.. no je to ale betar.. nedas mi prosim ta link na ten kocarik.. nechce sa mi to hladat.. dakujem ti pekne.. 😀
@miskachrumka mne je to jedno co to je a aku znacku to ma.. nech je len pohodlny .. velka vanicka.. a nech ma 4 kolesa..
@vierazit198 no toči veru však na 4D sa pootáčal kade jako aj dr sa smial že to je betár utekal pre sonom 😀 😀 😀 a ano pošlem ti link ja som si už ztade viac veci objednávala 🙂
je to stránka slniečkovo 🙂
@miskachrumka no ved 10 ostalo v porodnici a zvyšné išli dolu raz-dva, aj ked piznávam, že trochu dost drastickou dietou, ale zabrala a kilečká sa nevrátili, až teraz 😝 😝 😝
Baby já jdu na mateřskou už od 21.6., takže už mám všechno vypsané a taky odevzdané v soc. pojišťovně, teď už jenom čekám na nějaké rozhodnutí 🙂
@vierazit198 na přetočení má ještě dost času, minimálně 2 týdny určitě, tak se neboj 🙂
@bonninka ty si isla do soc.poistovne preto lebo si zivnostník? lebo ja mam papier odovzdat v praci.. no dufam ze mas pravdu a drobec sa pretoci lebo nie je nad normalny porod aj ked to boli ale po porode si rychlo fit.. dakujem 😀
ahojte, rada by som sa k vam pridala, aj ked termin mam hranicny 29.8. 🙂, a rodit budem opat v ruzinove
@vierazit198 presne ako ja 🙂
aj mne je jedno hlavne nech je pohodlný pre maleho a nech ho dobre ochráni v zime ....
@vierazit198 áno je to on 🙂
holky a ked lezite alebo spite, dycha sa vam dobre? ja sa nejak posledne noci budim zo spanku kvoli tomu, ze nemozem dychat, musim si sadnut a vydychat :( je to dost neprijemne... viem, ze babatko v tomto obdobi moze tlacit na branicu a pluca... ale aj tak :( pocas dna je to oka, ale ako si lahnem, tak zle sa mi dycha :(
@fate_girl chvalabohu stím nemam problém ja len s palenim zahy bojujem večer 😒
@miskachrumka tak to aj ja :( ale vacsinou ked si dam tabletku, tak to prestane, alebo ked sa napijem trosku mlieka... len to dychanie je take dost neprijemne, lebo nos mam uvolneny a odrazu sa strhnem zo sna, ze nemozem dychat a musim sa vydychat poriadne :( uz som si aj hlavu podlozila dalsim vankusom, ale zatial nepomaha ani to :(
@fate_girl fuha tak to treba povedať dokimu ...určite by som mu to aspon povedala ...
@kalifa28 tak prezrad tu drasticku dietu po kojení by som ju vyskušala možno pomože aj mne 😉
@miskachrumka mno a dopadnem jak s tym busenim srdca a vysokym tlakom... :-/ tak tlak mi v poslednom tyzdni vyskakuje na cca 166/99 a pulz 136 udrove za minutu... cely tyzden som behala po doktoroch a vysetreniach... 4 doktori hovorili, ze to nie je oka a treba to riesit, pridem ku kardiologovi a ten si pozrie len vysledky bez toho aby ma vysetril, zmeral tlak, alebo pulz a skonstatuje, ze to nic nie je, ze to je tehotenstvom a mna moze aj drbnut, co mi je zle!!!!
@fate_girl ako s rýchlim bušením srdca som mala aj ja problémy pvé asi 4mesiace no potom to prešlo a aj kavu som prestala úplne piť ....a mám klop klop klop pokoj už dlhšie ..tiež som bola na EKg a tam bolo všetko okej poslali ma na kardio do bb no ešte som nebola ....nejak nebol čas aj ked to nieje správne kedže mna čaká aj anesteza ☹ dufam že všetko bude dobré ...
ináč tlak stále pod 120 vačšinou 100/70 alebo max 110/70 vyšší som ešte nemala
@miskachrumka mno vidis ja som si aj nasla cas a zaplatila si za prednostne vysetrenia a k comu mi to bolo? k nicomu!!!! bachraty debil ti povie, ze je to oka a 4 doktori stresuju, ze to oka nie je... tak teraz neviem, ci su drbnuti ti 4-ria doktori alebo henten jeden... :(

@smolinka024 mali by sme si dat identifikačné náramky a spravit žurku v jedalni 😀 😀