icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
5. jún 2012

@fate_girl ja by som išla na dalšie vyšetrenie ...máš na to právo !

miskachrumka
5. jún 2012

Maminy chcela by som vymeniť vitamíny ...od začiatku berem centrum maternu ..
už mám zas poslednu a chcela by som zmenu máte nejaké overené ?
odpovede tipu mám jest zeleninu si nechajte pre seba dakujem 😉

nati04
5. jún 2012

ja nechapem cim to vsetko je ;( ja tiez ked idem do pora
dne mi nieco nove zisti ale absolutne to neriesi ;( len ozna
mi alebo ani to ;( len nahodne som to pocula. je to sila!

nati04
5. jún 2012

@miskachrumka ;))))))

miskachrumka
5. jún 2012

čo tak tieto ?
užívate ich niektorá ?http://www.docsimon.sk/tovar/calibrum-mami-tbl-60

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 no čo už narobíš tu je všetko možné 😔

mimi126
5. jún 2012

@miskachrumka ja uzivam femibion-od zaciatku. Zatial ziaden problem som s nim spokojna.

nati04
5. jún 2012

@miskachrumka no nic len poviem ti ze od vcera som taka neprijemna co sa bojim o malu ze neviem co so sebou ;( aby som sa takto bala;( a hladala na nete ze co asi stym ma nebavi;(

bonninka
5. jún 2012

@miskachrumka zrovna včera jsem se na ty vitamíny dívala a srovnávala jsem je s tou maternou, výsledovala jsem, že materna má daleko lepší krytí hlavně železo a kys. listovou v 1 tabletce, kdežto ty údaje co uvádi na tomto jsou pro 2 tabletky denně, takže jsem si právě zrovna objednala tu maternu 🙂 mám to ověřené, tak to nebudu před porodem měnit 🙂

miskachrumka
5. jún 2012

z tejto ceny som v šoku to prečo je taká zlava ?
http://www.docsimon.sk/tovar/centrum-materna-tb...

nati04
5. jún 2012

@bonninka ja som sa tiez radila sice v lekarni sme to porovnavali a tiez si ponecham uz maternu

miskachrumka
5. jún 2012

@bonninka ok presvedčila si ma aj ja teda budem pokračovať tou maternou 😉 😉 😉

bonninka
5. jún 2012

@fate_girl tak mě když jsem měla minule v těhu v 41 tt tlak 140/100 okamžitě hospitalizovali v nemocnici, ale to jsem už v podstatě přenášela. Mě se to teda v pořádku taky nezdá (vadí hlavně ta druhá spodní hodnota,kterou máš 99), já bych se určitě nedala odbýt a chtěla to řešit, určitě to může mít i něco společného s tím, že se nemůžeš v noci nadechnout. Jinak teď už by se nemělo vůbec ležet nebo spát na zádech (váha plodu pak utlačuje žíly vedoucí krev do srdce), nevím teda jak spíš, ale třeba by ti to mohlo pomoct,...jaj ti doktoři,...

bonninka
5. jún 2012

@miskachrumka já jsem si je právěže taky objednala - protože mají expiraci koncem novembra tohoto roku a potřebujou se toho zbavit, já jsem si je normálně asi před hodinou objednala, přece je budu mít za 3 měsíce vypapané a za tu cenu není co řešit 🙂

fate_girl
5. jún 2012

@miskachrumka vies co, ked ti mam pravdu povedat, tak uz nemam chut a ani naladu sa trepat po doktoroch... :( lebo som sa skusala aj k inym kardiologom objednat, ale nemaju volne terminy.... najskor ma mozu objednat zaciatkom jula, kedy mi to uz moze byt viac menej jedno, ked uz v polovicke jula kludne mozem ist rodit... len som zvedava co budu so mnou robit, ked mi to srdce zacne kolabovat pri porode ako ma strasia ti ostatni doktori!!!! :(

fate_girl
5. jún 2012

@bonninka ale ja sa snazim lezat na boku, ale v noci to nejak neviem ovplyvnit ako lezim, kym ma babo netlaci tak spim aj na chrbte.... ja viem, ze to nie je oka, ale co mam robit?! jediny kardiolog, ktory bol ochotny ma hned zobrat do ambulancie bol tento, zaplatila som si 7 € za prednostne vysetrenie a prd z toho, ako hovorim, ani tlak mi nezmeral, ani srdce nevypocul nic, len pozrel vysledky z interneho vysetrenia, ekg a echa srdiecka a skonstatoval, ze je to oka, ze to je tehotenstvom... a k ini kardiologovia ma zobrat nechceli, aj ked som im povedala, ze som tehotna, vraj az zaciatkom jula ma mozu objednat :(

bonninka
5. jún 2012

@fate_girl a ti ostatní doktoří by to nějak nepořešili? Přece ti pořád můžou dát aspoň tabletky na srovnání tlaku,...mě je z toho zdravotnictví úplně do pláče,...

fate_girl
5. jún 2012

@bonninka praveze oni nevedia ako to maju riesit, lebo v tehotenstve su obmedzene moznosti na liecbu, preto to chceli riesit a zhodnotit s kardiologom, predsa on je na to odbornik... tak neviem, este skusa muz pretlacit cez znamych, co mame doktorov, ci by sa za mna u niekoho neprihovorili, ale zatial sa im nedari.. .:(

bonninka
5. jún 2012

@fate_girl to je mazec, doktor ordinuje od stolu a ty z toho můžeš mít problémy, co ještě zkusit zajet do jiného města, třeba by tě vzali.

gabkostanka
5. jún 2012

@fate_girl asi od 39 tt som lezala s tlakom 150/95 vraj uz hranicnym v nemocnici a brala som na to dopegyt, tlak mi nestupal a v podstate az do porodu bol takyto

fate_girl
5. jún 2012

@gabkostanka a ako prebiehal porod ked si mala taky vysoky tlak? lebo mne ten tlak az tak nevadi, skor to busenie srdca, lebo ja v klude mam pulz okolo 130 uderov za minutu a to nechcem vediet kolko budem mat, ked ma chyti porod a tlak aj pulz urcite vyskocia vyssie :(
@bonninka skusame, ale ako hovorim, je tazke ma niekam pretlacit, oni sa drzia svojich limitov pacientov a viac ich nezaujima :(

monickapd
5. jún 2012

@fate_girl ahoj..ja mam podobne problemy...aj pri dcerke som to mala, ale teraz je to omnoho horsie.. 😒

fate_girl
5. jún 2012

@monickapd a ako to riesili u teba doktori? lebo mna poslali na interne vysetrenia, ekg, echo srdiecka, urobili kompletny krvny obraz a vysetrili stitnu zlazu... a kardiolog ma odbil, ze je to vsetko oka a je to zapricine len tehotenskymi hormonmi...

bonninka
5. jún 2012

@fate_girl já byla na EKG u tohoto doktora a ten byl bez objednávky, jen tel. číslo ti na něho nevím sehnat. Normálně jsem došla v Ružinove na polikliniku a počkala ve frontě na EKG. Jen nevím jak dalece je toto pro tebe odborné,...víc nepomůžu ☹ http://www.tvojlekar.sk/16373/salmas-zdenko

gabkostanka
5. jún 2012

@fate_girl ked som uz 5 dni prenasala a stale bol maly vysoko, ziadne naznaky na porod, tak rozhodli, ze spravia sekciu, bola som aj na ekg to vyslo ok, nakoniec som mala narkozu, po porode som mala tlak v norme..len u mna bol tlak pocas tehu ok, len v 36 tt mi 1. x vyskocil na 150

adusa
5. jún 2012

prepacte ze som sem len tak nabehla, tiez rodim v auguste, ale zaujal ma pripad @fate_girl ... som hotova z toho ako lahostajne k tomu pristupuju. Ved moze ist o preeclampsiu a to je velmi nebezpecne pre dietatko aj Teba :( V moci Ti nezistili zvysene bielkoviny?

monickapd
5. jún 2012

@fate_girl tiez ma poslali, hlavne koli tepu, na tie vysetrenia...na kardio mi tvrdili ze tehotne to moze mat vyssie, ale to som bola v 3.-4.mesiaci, to sa tykalo az tehu vo vyssom stadiu...tak ma poslala na vysetrenie stit.zlazy, ale cakala som este na nejake vysledky z kardio a potom som tam uz nesla....nerada beham po doktoroch.. Z kavy mi byva zle pravidelne, ale musim si ju dat.. A pri porode mi bolo tiez blbo na dychanie, ale ustala som to..
Teraz fucim tri krat tolko..ani lezat na boku, ani nijak.....len rovno sediet..

fate_girl
5. jún 2012

@adusa nie bielkoviny su oka... teda pred 2 tyzdnami boli oka, len ten tlak a busenie srdiecka nie je oka :(
@bonninka vsak na tie ostatne vysetrenia co som bola tak ma objednali prednostne, samozrejme za priplatok na druhy den, len ku kardiologovi sa neviem dostat... ja vlastne mam urobene komplet vysetrenia, len som potrebovala aby sa na to pozrel a odporucil dalsi postup liecby...
@gabkostanka ja mam zvyseny tlak a busenie srdca asi mesiac... dovtedy som mala ukazkovy, ale teraz cim dalej je to horsie a ked je taketo pocasie, tak mam pocit, ze ma ide klepnut...

fate_girl
5. jún 2012

@monickapd stitnu zlazu kontrolovali aj mne, lebo mamina mala rakovinu stitnej zlazy a museli jej ju vyoperovat a robit jodove oziare, ale stitnu zlazu mam oka...

monickapd
5. jún 2012

@fate_girl aj mojej segre...ja som tam ale nebola..... no hlavne sa drž 😉