icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 som to hlupo skopírovala ..

fate_girl
5. jún 2012

@miskachrumka vsak nic ine mi nezostava :( pfuu akurat citam clanky o preeklampsii na nete, vsak to vazne neni sranda toto ochorenie a su tam aj vypovede mamiciek, ktore museli rodit okolo 23 tt a babatka im zomreli :(
@cicimon budem musiet povedat doktorovi nech mi ich predpise...

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 ja neviem Nati ja niesom dr len si chcela otom vediež viac tak som ti to skopirovala ...ale pomoct musi gynekolog ..

miskachrumka
5. jún 2012

@fate_girl viem je to najhoršie ochorenie po tehu cukrovke ja som otom študovala pri malom 😒

miskachrumka
5. jún 2012

Aj tu je onej toto som čitala teraz !
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=73

nati04
5. jún 2012

@miskachrumka ;(;(( nemam co k tomu povedat asi sa zblaznim od strachu;(

miskachrumka
5. jún 2012

Ak som to dobre pochopila tak to začína vlastne vyšším ukladaním vody (prírastok váhy !aj tím vyšší tlak a v tele viac musia pracovat obličky a tím aj vzniká aj ta bielkovina v moči čo je dokopy preeklampsia ?!
nejak tak ? ☹

fate_girl
5. jún 2012

@miskachrumka ocuvaj, nemala by som doktora na to upozornit, ze ci to nemoze byt ta preeklampsia? lebo sprievodne priznaky su vysoky krvny tlak, opuchy, bielkovina v moci a problemy s dychanim... a ja mam vlastne vysoky tlak a teraz posledne dni problemy s tym dychanim v noci, ale nohy mi nepuchnu a ani bielkoviny v moci nemam.... normalne som teraz dostala strach, ze ci to nemoze byt prave toto ochorenie :(

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 ty si mala len vyšši a nie vysoky .......ja len že otomto ta mal informovať gynekolog čo može byť mne to hned šplechli do očí a to som mala len opuchy noh ale silné ani tlak nie vysoky ani nie bielkovinu v moči ...len ma chceli postrašiť ale neboj však keby bolo niečo preboha však ti gyndoš povie ....ja len si chcela mať prehlad otom ,že prečo to vzniklo práve u teba či sa beru na to tabl aký to ma priebeh a atd tak ta informujem čo si mohla aj sama prečitat na googli je!! lepšie byt informovaný ako nevedieť !!!!

cicimon
5. jún 2012

@fate_girl toto magnezko sa da kupit v lekani bez predpisu, tak si to kludne zajtra kup
a pokial nemas nic ine okrem tlaku tak na to staci to magnezko, tak 2x1 prip 3x a uvidis ,,, ved keby dr zistil bielkoviny hadam by to liecil

cicimon
5. jún 2012

@fate_girl a aky mas tlak?

miskachrumka
5. jún 2012

@fate_girl vobec nie !
to nemá stím súvis !si myslím a nemysli na to hned preboha "
mne sa tiež tazko dýchavalo a nemám žiadnu preeklampsiu !

nati04
5. jún 2012

@miskachrumka ;((( ja neviem tiez ci mam pockat do dslsej poradne :( ja sa bojim o babetko ;( ci sa mi nieco nedtane;(

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 neboj asi u teba je lepšie nevedieť ..aby si sa nestrachovala...všetko je risk už s aneboj všetko bude dobré "

gabkostanka
5. jún 2012

Baby nestresujte sa s preeklampsiou, ved preto chodime na poradnu a sleduju aj tlak, bielkovinu a vahu aby sa predislo nejakym komplikaciam 😕

fate_girl
5. jún 2012

@cicimon tlak mavam tak okolo 140/90 a pulz okolo 130 uderov za minutu.. ale cez vikend mi vyskocil tlak na 166/99 a pul 136 a to som bola v klude...
@miskachrumka mno pokusim sa na to nemysliet, ale nerada by som skoncila v nemocnici... to je cele...

cicimon
5. jún 2012

@fate_girl no to je uz hranicny tlak, kludne si kup to magnezko, urcite neuskodi

gabkostanka
5. jún 2012

@nati04 zvysenu bielkovinu mozes mat aj z nejakeho zapalu v mocovych cestach a keby bola velmi zvysena, tak ta lekar posle do nemocnice, kde to budu sledovat, neboj sa 😉

miskachrumka
5. jún 2012

@fate_girl ked bude treba nikto sa tomu nevyhne ja by som tiež rada do nemocnici len už rodiť ale ked budem musieť nič iné neostava a to mám doma 3 ročneho krpca ktorý je namne 24hod denne ....ktorý ma tiež velmi potrebuje !

gabkostanka
5. jún 2012

@fate_girl @cicimon mne gynekolog predpisal magneziove tablety - magnesii lactici 3x1, doplacala som len cca 2 eura

miskachrumka
5. jún 2012

@nati04 presne ako napísala gabkostanka keby to bolo niečo hrozné už by si ležala a ked že to nič nieje si doma a uživaj si to !

nati04
5. jún 2012

@gabkostanka dakujem

cicimon
5. jún 2012

@gabkostanka ja ak dobre pamatam za to modre som platila nieco do 3e be receptu, hlavne ze to pomaha

kacenka78
5. jún 2012

@miskachrumka ja som si tieto vitaminy objednala prave z tej stranky Doc.SImon, ale este som ich nezacala brat, doterahz som mala Femibion 400, teraz aktualne beriem GS mamavit(snad som to neskomolila, tiez na Doc.simon stranke som kupila) a ked doberiem, tak idem na Calibrum

miskachrumka
5. jún 2012

@kacenka78 z tadeto že ?
http://www.docsimon.sk/tovar/centrum-materna-tb...
a ty to takto kombinuješ ?

kacenka78
5. jún 2012

@miskachrumka je to tovar zasielany z Ciech, ja som brala odtial 3x balenie Magne B6, je tam hodne lacnejsie a uz zase pojdem objednat, pretoze aj postovne sa mi oplati zaplatit a stale ma to vyjde lacnejsie ako na SK...

miskachrumka
5. jún 2012

@kacenka78 aj ja som si ich asi pred hodkou objednala 🙂
expirácia je november dovtedy aj zabudnem že som ich užívala a cena je super 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
5. jún 2012

@kacenka78 ja som chcela zmenu aj ked tento centrum nerobí žiadne problémy ....
len pre zmenu ale ako napísala jedna mamička na čo to na koniec tehu komplikovať budem ich brat dokonca !

kacenka78
5. jún 2012

@miskachrumka ano, menila som vitaminy, nebol na to nejaký padny dovod, len tie Femibion stoja cez 20 € mesačne a ja kupujem ešte aj 4 balenia Magne na mesiac, co bolo dalsich cez 20 €, tak som si vyhliadla trosku lacnejsie a tie Calibrum doberiem aj pocas tehotenstva...

miskachrumka
5. jún 2012

@kacenka78 tak super 🙂
ved ja som tiež potešená že som našla tak lacno tu maternu 🙂 🙂