Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka no nic take som nepojedla....dosiel mi zadarmo nivea olej na spevnenie pokozky a na strie...s tym som si natierala brucho aj stehna ale iba na bruchu mama...su to akoby male potnicky a strasne to svrbi...ale nie vkuse to svrbi ale ked zacne tak poriadne...len neviem ci mam istku gynde alebo rovno na kozne...
@monculka asi skor na kožné si myslím ....tam ti niečo dajú gynekolog ta tam aj tak posle..!
a uvidíš čo ti povedia ....a potom to na poradni povedz aj svojmu gynekologovi
@miskachrumka dobre...skocim na kozne 😝
@monculka skoč 😝 😝 😝 😀
@monculka ja som včera ináč bola na ihrisku kopať si loptu s mojimi chlapmi a musím povedať že som aj pobehla niekedy tak niesom až taka lemruša 😀 😀 😅
@miskachrumka no ja som vcera sla hore jednym kopcekom u nas a isla vedla jedna tehulka...ale ta mala take iste brucho ako ja no ale ta funela a fucala jak velryba...aj ja este vladzem...ale ked mam take ze som bola niekde tak a ked dojdem domov sadnem si tak sa nepostavim az o hodinu 😀 😀 😀
@monculka vidiš stále sme v dobrej kondícii 😀 😀
@monculka nič zadarmo nieje dobré a možno máš na bruchu citlivejšiu pokožku sko na nohách a možno sa ti to aj z tej nivei vysypalo
ja napr .na tvár okrem čistej letnej vody nemožem vobec nič ...ja som zvedavá čim sa ja idem za pár rokov natierať lebo aký krém akú ja mám pleť ešte nevymysleli ..
@miskachrumka do kedy :D len sa strasne vela potim...a hlavne v noci...cela mokra sa zvyknem zobudit 😀
@monculka ja sa zas potim ked som dlho na slnku ináč je to v pohode a ráno sa nebudím mokrá 😀 😀 😀 😀
zatial som to teda ešte nezažila zobudiť sa spotená ! 😕
@monculka kolko ty máš rokov ?ak sa možem opýtat ?!
už som zabudla viem ,že si to už písala ale zabudla som
@miskachrumka no ja sa tak budim pravidelne... a to spim v kratasoch a tielku a vobec nie som zakrita a aj okno je otvorene 😅 22 mam
@miskachrumka no moze byt ze mam citlivejsiu kozu na bruchu ale uz mi tu pisali ze to moze byt aj z toho ze sa natahuje koza...od vcera som nicim nenatrela...a ku koznej sa mi uz teraz nejak extra nechce ist...bude tam milion ludi...ja ked mam ist ku doktorke tak rano o siedmej uz stepujem v nemocnici nech tam nemusim byt dlho...a za chvilu obed...
@monculka tak ja zas vetrám nepretržite od rána ked vstaneme a večer pred spaním dokorán otvorím okno aby bolo chladnejšie a ked ideme spať zatvaram ...a ja spím len v tričku alebo v tenučkej košeli po zadok ...ja si neviem predstaviť spať v pyžame ako iný ludia 😅 😅 😅
by som mala potničky aj za ušami 😀 😀 😀 😀
@monculka že by si sa vysypala z toho že sa ti natahuje koža ?
to sa mi nezdá ....to som ešte nepočula ... 😒
Rozmýšlam čo variť dnes na obed ....už je najvyšší čas dnes sme neskoro ranajkovali a budeme aj neskoro obedovať 😀 😀
@fate_girl ja mám stále divnú noc.. kým sa v posteli prehodím tak mi to trvá.. malý sa mi natlačí na ľavu stranu .. vždy sa raz v noci zobudím a nemôžem spinkať.. myslela som si že sa ešte teraz vyhajám lebo ked bude drobec tak už sa nevyspím.. 😀 😀
@miskachrumka mne akurat doviezli pizzu do kancelarie :D :D
@miskachrumka más novu fotku? velmi dobre vyzeras tebe to teho prospieva 😀 😀 vidno ze bude chlapcek
@vierazit198 tak to sme na tom rovnako, ja sa pravidelne budim medzi 2.30 - 3.30 na to, ze musim ist cikat, alebo sa mi zle dycha a potom neviem zaspat a prehadzujem sa v posteli do 4.30 a pak zaspim... ale tuto noc to bol brutal, tak zle sa mi uz davno nespalo...
@fate_girl aku ?
mám rada brokolicu a ananás 😎
@monculka vatsinou tieto krémy tak reagujú ta to ta krátko svrbí? keby si sla na kozne zober aj ten krém 😀
@vierazit198 jéj dakujem 😉 😉
ja si tak nepripadám a na začiatku som maal flaky aj vlasy strašne čo som pri malom nemala tak som bola presvedčená že bude baba a vidiš 😀 😀
@vierazit198 no že zadarmo a v dnešnej dobe čo je dobre čo je zadarmo ? 😝 🙂
@miskachrumka taku so syrovim zakladom, kuracim maskom, kukuricou a syrom 🙂 mnaaam ja ju straaasne lubim 🙂
@fate_girl tak kuracinu aj ja možem ale s ananasom a brokoličkou ....mnam ale pošli aj mne 😀 😀
ale nie ja si uvarím nejaký dobrý obed ja som aj tak viac na hamburgre neviem prečo :/
taký zeleninkový hamburger .....mnam s tatarkou
@fate_girl je to sila .. vzdy sa snazim vecer nejak zaspat a ulozit lebo som ako maly tulen.. spinkam pri otvorenom okne.. kešby som nemala tolko kvetov na okenici tak si ho otvaram dokoran.. len sa mi nece stale hore dole prehadzovat kvety.. konečne zaspím a tak ako píses vstanem okolo 3 hodiny.. a pehadzujem sa a neviem sa ulozit.. tesim sa nato ked sa znova budem moct normalne pohybovat ,, zohynat .. nic nemozem robit lebo ma boli brusko.. ani vanu neviem umyt.. je to sila. 😠
@miskachrumka jéj drobec v brusku .. kolko si pribrala?? 😀 😀
@vierazit198 teraz v tomto druhom 3kg doteraz pri malom prvom 20kg ☹

@monculka fúha a čo si pojedla ?
alebo si si niečim brucho natierala ?
aké máš vyrážky ?