Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@fate_girl tak ja napr Mc donalda nemusim vobec ...
tie ich vytvory vobec nesiu chutné až na kofolu ta je vždy velmi osviežujúca a chutná 😀
Maminy máte nejkú skúsenosť stímto kočíkom http://kocarky.heureka.cz/hoco-ranger-x-sport/
ale vyzerá byť dost nizky od zemy ...čo nieje obvie čo premna so 178cm :D
@miskachrumka já ti řeknu, že ty furt tak špekuluješ, jaký koupit aby tam byla veliká vanička a nakonec ti to tak vyjde, že ti bude krpec růst normálně a nebudeš to potřebovat 🙂 nevím, já už bych kočárek, který jsem si neosahala nakoupila, je to vždycky risk,...
Jinak jsem psala do toho DocSimona a ptala jsem se, kdy mi to asi přijde a odepsali mi, že peníze už mají na účtu a přijde to odhadem příští středu.
@miskachrumka ani ja nespavam v pyzame 🙂 a aj ja mam cely den prievan v byte 🙂 ale aj cez noc mame otvorene vetracky a rano ked je pekne sa budime na to ze osa vcela alebo mucha nam vletela dnu 😅
@bonninka súhlasím stebou 😀 😀 😀
ja ich vkuse obzerám ešte sa stále rozhodujem aj tak budem kupovať samozrejme osobne nie cez net !
a hádam pošlu aj mne a príde to rovnako ja som so dala kurierom poslať 🙂
@monculka joj prievan by som aj ja brala v byte ty kokso super vec v lete ..
@monculka pre tie pandravy ako to volám ja 😅
sme si ku oknám doobejednávali aj sietky už by som ich dole nedala až kím nebude vonku január 😀 😀
no nebola som pri koznej z tym bruchom ale iba v lekartni a povedala ze to moze byt aj alergia...ale dala mi calcium krem...taze v pondelok palim ku koznej
@monculka ja si myslím že to nebude z toho natahovania to je blbosť skor to bude alergia na tu niveu či čo ti to prišlo ?!
@miskachrumka no nivea mi prisla...este aj z takou snurkou pre malu co sa cumel pripne na to aby nestratila 🙂
@miskachrumka http://www.nivea.sk/Vyrobky/Starostlivost-o-tel... toto mi doslo..ale moze to byt aj z jedla lebo pred 4 rokmi som sa tiez vyhadzala...
Ahojte, tiež čakáme v auguste dieťaťko a tak sa chcem spýtať či už ste niektorá chystala výbavičku, neviem čo budem potrebovať, nakoľko 1 dieťatko mám zimné a tam nebolo o čom rozmýšľať. Ale tu normálne váham, nechcem nakúpiť veľa vecí, viem že bude rýchlo rásť, ale tiež sa mi nebude chcieť behať po obchodoch, keď bude niečo chýbyť
@loulou ahoj.. uz mas nejakeho drobca ak som dobre citala.. myslim ze ani teraz nemas nad cim hútat.. je pravda ze august a september su este prakticky teple mesiace tak tie najmensie vecicky je dobre mat prijemne aby neboli moc teple.. No uvidime kedy pride zima.. ja tiez rozmyslam ci mam vsetko a dufam ze ma nic neprekvapi.. mam par veci a ostatne dokupim.. lebo je zbytocne mat doma vela veci .. 😀 😀 😀 😀 su tu dievcata ktore maju drobcov tie ti lepsie poradia.. http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=72 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 v ktorom si tyzdni? a co cakate? 😀 😀 😀
@vierazit198 neviem, lebo manzel ma pre mna na zajtra specialny den a nechce povedat, ze je to prekvapko k meninam. A ty mas co na plane cez vikend?dufam, ze bude vsade pekne nech sa da vyuzit 🙂
baby dnes som bola znovu u lekara kvoli tym bielkovinam a dnes uz boli dobre ;) tak sa tesim a nech to uz tak aj zostane ;)
@mimi126 mne pride manzel po mesiaci tak sa velmi tesim.. kedze nie je casto doma tak ideme kupit postielku.. pokupim si nejake vecicky.. chceme ist pozret k nam do detskeho obchodu Brandon.. kupit farbu ..chceme malovat izbu pre drobca .. treba mi upratat a hlavne sa tesim na manzela uz je to cas co som ho nevidela 😅 😅 😅 😅 ubehne to ako voda ... hlasili prsanie na vikend tak uvidime ako bude ale mne tieto horucavy nerobia dobre 😀 😀 😀 som opuchnuta ako slon...
@vierazit198 no tak to mas naplneny vikend 🙂 verim ti, ze sa tesis na manzela. Ved vo dvojici je aj dazd krajsi 🙂
@vierazit198
No vtedy to bolo jednoduchšie, mala som pre dcérku len veci s dlhým rukávom+teplé svetríky, kombinézy, overaly, no a teraz trocha váham, keďže je predpoklad že v strede augusta i v septembri môže byť pekný hic. A zatiaľ máme prekvapko, drobec ukáže na UTZ len riťku a chrbátik 🙂
@vierazit198 a kde ti robieva muž ?
moj chodí do Dánska ako murár na mesiac ...
Maminy zas pijem pol litra mlieka už tretí den sa ho neviem nabažiť 😒
neviem čo to je denne vypijem aj 4 krabice studeneho mlieka a to sa krotím .....je tu ešte niekto mliekoholik ? 😕 😅
@miskachrumka ja som to tak mala pri prvom tehu, v noci som sa doslova budila preto, aby som si sla do chladnicky pre pohare mlieka, vypila som denne velmi vela - studeneo, teraz ma to este tak nechyta, ale cakam, ze aj pri tomto to tak bude, aj pri malom som take mliecne dni mala posledne tyzdne 😀
@ela2710 mne zas velmi mlieko pri prvom velmi nešlo na chuť ako vypila som ale teraz sa to nedá vobec porovnať ...
Dobré ránko prajem 🙂
ja sa už napchávam cibulou a chlebíkom 😀 😀 😀
ako ste na tom vy ?

@miskachrumka takt o ja hamburgre nemusim vobec, ale za to pizzu mozem kazdy den 🙂 ale obcas mi mm donesie MC donald, bo to mame kusok od kancelarie, ked nestihame ist na obed a on je v meste na aute, ale viac menej vzdy zjem len hranolky a hambac spapa on 🙂
@vierazit198 toto velmi doverne poznam :D :D moj muz sa minule na mne tak smial, mi musel natiahnut rano nohavicky.. som sa nevedela zohnut a obliect si ich, co ma tak tlacilo malinke v brusku :D takze tiez sa uz neviem dockat toho, kedy sa opat budem moct volne pohybovat 🙂