Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@fate_girl tak ja napr Mc donalda nemusim vobec ...
tie ich vytvory vobec nesiu chutné až na kofolu ta je vždy velmi osviežujúca a chutná 😀
Maminy máte nejkú skúsenosť stímto kočíkom http://kocarky.heureka.cz/hoco-ranger-x-sport/
ale vyzerá byť dost nizky od zemy ...čo nieje obvie čo premna so 178cm :D
@miskachrumka já ti řeknu, že ty furt tak špekuluješ, jaký koupit aby tam byla veliká vanička a nakonec ti to tak vyjde, že ti bude krpec růst normálně a nebudeš to potřebovat 🙂 nevím, já už bych kočárek, který jsem si neosahala nakoupila, je to vždycky risk,...
Jinak jsem psala do toho DocSimona a ptala jsem se, kdy mi to asi přijde a odepsali mi, že peníze už mají na účtu a přijde to odhadem příští středu.
@miskachrumka ani ja nespavam v pyzame 🙂 a aj ja mam cely den prievan v byte 🙂 ale aj cez noc mame otvorene vetracky a rano ked je pekne sa budime na to ze osa vcela alebo mucha nam vletela dnu 😅
@bonninka súhlasím stebou 😀 😀 😀
ja ich vkuse obzerám ešte sa stále rozhodujem aj tak budem kupovať samozrejme osobne nie cez net !
a hádam pošlu aj mne a príde to rovnako ja som so dala kurierom poslať 🙂
@monculka joj prievan by som aj ja brala v byte ty kokso super vec v lete ..
@monculka pre tie pandravy ako to volám ja 😅
sme si ku oknám doobejednávali aj sietky už by som ich dole nedala až kím nebude vonku január 😀 😀
no nebola som pri koznej z tym bruchom ale iba v lekartni a povedala ze to moze byt aj alergia...ale dala mi calcium krem...taze v pondelok palim ku koznej
@monculka ja si myslím že to nebude z toho natahovania to je blbosť skor to bude alergia na tu niveu či čo ti to prišlo ?!
@miskachrumka no nivea mi prisla...este aj z takou snurkou pre malu co sa cumel pripne na to aby nestratila 🙂
@miskachrumka http://www.nivea.sk/Vyrobky/Starostlivost-o-tel... toto mi doslo..ale moze to byt aj z jedla lebo pred 4 rokmi som sa tiez vyhadzala...
@monculka no viem viem ...tak uvidíš ty sama musiš najlepšie vedieť ..
Ahojte, tiež čakáme v auguste dieťaťko a tak sa chcem spýtať či už ste niektorá chystala výbavičku, neviem čo budem potrebovať, nakoľko 1 dieťatko mám zimné a tam nebolo o čom rozmýšľať. Ale tu normálne váham, nechcem nakúpiť veľa vecí, viem že bude rýchlo rásť, ale tiež sa mi nebude chcieť behať po obchodoch, keď bude niečo chýbyť
Kočky čo budete robiť cez víkendík??
😀 😀 😀
@vierazit198 neviem ešte uvidí sa zajtra 🤐
Dobre kočky ideme von zas ....tak večer sem nakuknem papa
@loulou ahoj.. uz mas nejakeho drobca ak som dobre citala.. myslim ze ani teraz nemas nad cim hútat.. je pravda ze august a september su este prakticky teple mesiace tak tie najmensie vecicky je dobre mat prijemne aby neboli moc teple.. No uvidime kedy pride zima.. ja tiez rozmyslam ci mam vsetko a dufam ze ma nic neprekvapi.. mam par veci a ostatne dokupim.. lebo je zbytocne mat doma vela veci .. 😀 😀 😀 😀 su tu dievcata ktore maju drobcov tie ti lepsie poradia.. http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=72 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 v ktorom si tyzdni? a co cakate? 😀 😀 😀
@vierazit198 neviem, lebo manzel ma pre mna na zajtra specialny den a nechce povedat, ze je to prekvapko k meninam. A ty mas co na plane cez vikend?dufam, ze bude vsade pekne nech sa da vyuzit 🙂
baby dnes som bola znovu u lekara kvoli tym bielkovinam a dnes uz boli dobre ;) tak sa tesim a nech to uz tak aj zostane ;)
@mimi126 mne pride manzel po mesiaci tak sa velmi tesim.. kedze nie je casto doma tak ideme kupit postielku.. pokupim si nejake vecicky.. chceme ist pozret k nam do detskeho obchodu Brandon.. kupit farbu ..chceme malovat izbu pre drobca .. treba mi upratat a hlavne sa tesim na manzela uz je to cas co som ho nevidela 😅 😅 😅 😅 ubehne to ako voda ... hlasili prsanie na vikend tak uvidime ako bude ale mne tieto horucavy nerobia dobre 😀 😀 😀 som opuchnuta ako slon...
@vierazit198 no tak to mas naplneny vikend 🙂 verim ti, ze sa tesis na manzela. Ved vo dvojici je aj dazd krajsi 🙂
@vierazit198
No vtedy to bolo jednoduchšie, mala som pre dcérku len veci s dlhým rukávom+teplé svetríky, kombinézy, overaly, no a teraz trocha váham, keďže je predpoklad že v strede augusta i v septembri môže byť pekný hic. A zatiaľ máme prekvapko, drobec ukáže na UTZ len riťku a chrbátik 🙂
@vierazit198 a kde ti robieva muž ?
moj chodí do Dánska ako murár na mesiac ...
Maminy zas pijem pol litra mlieka už tretí den sa ho neviem nabažiť 😒
neviem čo to je denne vypijem aj 4 krabice studeneho mlieka a to sa krotím .....je tu ešte niekto mliekoholik ? 😕 😅
@miskachrumka ja som to tak mala pri prvom tehu, v noci som sa doslova budila preto, aby som si sla do chladnicky pre pohare mlieka, vypila som denne velmi vela - studeneo, teraz ma to este tak nechyta, ale cakam, ze aj pri tomto to tak bude, aj pri malom som take mliecne dni mala posledne tyzdne 😀
@ela2710 mne zas velmi mlieko pri prvom velmi nešlo na chuť ako vypila som ale teraz sa to nedá vobec porovnať ...
Dobré ránko prajem 🙂
ja sa už napchávam cibulou a chlebíkom 😀 😀 😀
ako ste na tom vy ?

@miskachrumka takt o ja hamburgre nemusim vobec, ale za to pizzu mozem kazdy den 🙂 ale obcas mi mm donesie MC donald, bo to mame kusok od kancelarie, ked nestihame ist na obed a on je v meste na aute, ale viac menej vzdy zjem len hranolky a hambac spapa on 🙂
@vierazit198 toto velmi doverne poznam :D :D moj muz sa minule na mne tak smial, mi musel natiahnut rano nohavicky.. som sa nevedela zohnut a obliect si ich, co ma tak tlacilo malinke v brusku :D takze tiez sa uz neviem dockat toho, kedy sa opat budem moct volne pohybovat 🙂