icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

klemente
9. jún 2012

ahojte baby, chcem sa vás spýtať aký mávate výtok. Pred chvíľou som sa trochu vystrašila, lebo som zacítila, že zo mňa niečo mokré vyšlo, tak som pozrela na nohavičky a taká hustejšia menšia hrčka. Tak už rozmýšľam ako vyzerá odtok hlienovej zátky:/
Už som raz tak spanikárila pred mesiacom keď som sa bála, že mi odteká plodovka, tiež som zrazu na stehne zacítila niečo vlhké, potom o deň, dva znova, tak som išla na kontrolu ku gyn. No bol to planý poplach. Už mi aj sestrička povedala, že nemôžem chodiť každý týždeň na kontrolu:O (prišla som tam ozaj po týždni, ale zdalo sa mi, že to je dôvod na prekontrolovanie, sestrička má niekedy reči).

A teraz sa neviem rozpamätať, či som už taký hlien mala alebo nie..Zdá sa mi, že hej, že ho mám celé tehotenstvo hustejší, no teraz ma prekvapila jeho čerstvosť, aj to, ako som zacítila že zo mňa vyšiel. Neviete ako vyzerá tá zátka?

klemente
9. jún 2012

@ela2710 aj mne ide veľmi na chuť mlieko🙂 Vraj bábo v tomto období vysáva vápnik, tak to prikladám tomu.
Dávam si kakao poobede po olovrante a v poslednom čase mám chuť po večeri na mlieko s medom. Mňam.
A ešte mi dosť idú tučné mliečne výrobky, ako napríklad Pribináčik pre detičky 😀

klemente
9. jún 2012

@miskachrumka áno, áno, Miška, aj ja som mliekoholik, viď odpoveď ele🙂

miskachrumka
9. jún 2012

@klemente joj ten by som jedla vkuse pribináčik a mlieko pijem len plnotučné ...polo a nizko tučne nevypijem to nechcem tak si kupujem domov len plnotučne aj krpec pije len plnotučne aj ja s malým 🙂 🙂
unás grísik a kakao je prvoradé .....neviem si predtsviť život bez mlieka ..a to že teraz beru vapnik som tiež počula a ked je ho malo tak si telo takto pýta 🙂
tak hor sa do mliek 😀 😀 😀

miskachrumka
9. jún 2012

Ináč čo sa tíka vytoku tak to je normálne ...aj počas tehu ja mám taky bielo -priesvitný aj používam intimky 😉
je to stále nič ako to čo nás čaká po porode ja som krvácala 9tyždnov 😒

miskachrumka
9. jún 2012

Dnes ma malý strašne kope neviem ako sa obrátil ale kope ma presne tam kde ma to velmi boli ako keby ma kopal nožičkami tam kde som bola rezaná ☹ ked kopne velmi ma to zabolí 😒

miskachrumka
9. jún 2012

@klemente čo by si nemohla chodiť aj každý den na kontrolu ?!
nech si ta trápna sestrička nechá reči pre seba ty čakáš baby a strach je normálny ona ma deti ?
ak ano?tak nech sa rozpamatá čo citila ona za strach !koza hlúpa toto by mi skusila nejaka sestrička povedať tak by videla 😠 😠 😠

klemente
9. jún 2012

@miskachrumka no ja som dnes tiež raňajkovala grísik 🙂 hovorím, ako malá. mliečko, pribináčik (najradšej banánový!), krupička, kakavko.. 😀

Ja tiež nosím intímky. Len ráno sa mi zdalo, že nejak veľa naraz bolo.
Mňa malá tiež kope a už nejaký čas tiež bolestivo:/ No neviem, či tým dáva najavo svoju silu alebo nespokojnosť 😲
No tá sestrička má niekedy také poznámky, aj teraz, išla som tam pre druhé potvrdenie kvôli materskej (lebo sme zistili, že potrebujem dve kvôli DNP) a už poznamenala, že som to mala vypýtať, keď som bola na kontrole..

bonninka
9. jún 2012

@miskachrumka já mám taky ráda mlíko a teď musím mít minimálně jednou denně nějaké mléčné jídlo - krupici, kakao, ...ale i při prvním jsem měla tyto chutě a vím, že i tam se to před porodem silně vystupňovalo 🙂

miskachrumka
9. jún 2012

@klemente
@bonninka tak ho musíme pit až pokím sa neprepijeme 😀 😎

miskachrumka
9. jún 2012

Dnes je také na prd počasie lezie mi to na nervy neviem čo robiť ☹

klemente
9. jún 2012

do skakavenia, ženy 😀

@miskachrumka mne sa to počasie páči, príjemné pršanie, vôbec nie depresívne. Ale to asi len dnes tak hovorím a budem hovoriť, pokiaľ nebude trvať dva dni 😖

monculka
9. jún 2012

achojte 🙂 ako ste travili dnesny den? 🙂 u nas horzne dusno je...este aj teraz 😝

miskachrumka
9. jún 2012

@klemente asi tak ..ja som potom taká ošlahaná nič sa mi nece a podobne aj hlava ma bolieva a podobne ... ☹
ale prežila som tento den v celku fajn ...

miskachrumka
9. jún 2012

@monculka ja v pohode 😒 tak trošku nudne ..

monculka
9. jún 2012

@miskachrumka no takl to sme dve 🙂 aj teraz sa neskutocne nudim 🙂 aj noha ma nejak boli ci co...asi zmena pocasia 🙂 uz by mohlo zaprsat lebo toto ma zabije take dusno 😖

miskachrumka
9. jún 2012

Zas baby po asi dvoch tyždnoch ma bolí spodok brucha ako na menzes ....ale až do krížov mi to ubíja ...no už to prechádza konečne raz za pár dní to pocitujem neviem či to je ešte znamenie o raztahovaní maternice ako na začiatku alebo je to niečo iné ...

miskachrumka
9. jún 2012

@monculka tu prší celý den 😒

monculka
9. jún 2012

@miskachrumka no co by som ja dala za dazd 😉

miskachrumka
9. jún 2012

@monculka však po daždi ked sa vyparuje to teplo tak je ešte dusnejšie

monculka
9. jún 2012

@miskachrumka prave som teraz citala...ty si az 9 tyzdnov krvacala po porode???to neni nejak vela???

miskachrumka
9. jún 2012

@monculka no klasika je 6-7tt a ja som bola po sekcii tak som pár dní na vyše dlhšie je to individuálne

monculka
9. jún 2012

@miskachrumka aha...joooj...uz coskoro rodime...este to je daleko ale svojim sposobom strasne blizko...neskutocne letia tie dni...a tyzdne ani nehovorim...ved teraz bola sobota a zasa je sobota...

miskachrumka
9. jún 2012

@monculka no veru ja sa už teším na dalšiu poradnu 19teho ...
ja aj chcem aby to už bolo a potom ako pri prvom si uvedomím že som si to vobec neužila a že to rychlo ušlo a bolo mi luto že už je po ...

monculka
9. jún 2012

@miskachrumka no ja mam 18 poradnu 🙂 aj ja chcem aby bolo po...aspon mesiac po vsetkom 🙂 uz chcem mat malu pri sebe a chcem s nou buvinkat 🙂

monculka
9. jún 2012

mozem ist do kina ked som tehu?tym myslim ci ten hlasny zvuk neskodi nasim malym

miskachrumka
9. jún 2012

@monculka tak to máme podobne 🙂
ideme lahnuť papa a dobrú noc konečne sa idem vystrieť na postel je to taký super pocit konečne sa poriadne vystrieť 🙂
tak zajtra papa

monculka
9. jún 2012

@miskachrumka aj ja pojdem za chvilku...ale este najskor dam dobru vlaznu sprchu 🙂 dobru noc

nati04
9. jún 2012

@klemente co je grisik?;)

monculka
10. jún 2012

@nati04 ked spojis krupicovu kasu a mlieko tak pocas staleho miesana na ohni ti vznikne grizik 😉