Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ja uz od rana...... steklenie nielen v brusku ale aj okolo pupuku ... :-P
@nati04 no vieš ale toto bude o niečom inom ...
☹ neviem ako to bude zvládať po a ak bude vkuse plakať tak ma porazí :(
@tamara2307 ako nechápem :/
aj ty aj voj partner ste rh negatívny ?
@miskachrumka ;(((( drzim palce;(
@monika1091 moni, ja mám tak zo všetkého niečo. Stále ešte treba niečo dokúpiť. Tak napríklad: postieľku máme objednanú, čakáme kým nám príde, máme do nej jednu matrac, plachtu, treba ešte doplniť viac plachiet. Nemám ešte hniezdo, ani kolotoč. No máme spací vak🙂 Kočík máme, aj hračku na kočík. Dojčenskú podprsenku mám jednu (bielu), potrebujem ešte čiernu. Nemám vaničku.
Vecičky tie základné už asi všetky, aj perinky, deky, všetko už vyžehlené a uložené v skrini, ešte mi treba doprať pár vecí. Potrebujem zohnať ešte manikúru pre dieťatko.
Joj, také nesystematické to máme..
@nati04 neviem na to prestat myslieť :(
som ztoho taká zdeptaná :( a smutná
@klemente ked čítam tak je super mat už jedno dieta aspon nemusím ani z polovice tolko kupovať 🙂 🙂
@monika1091 tiež ma okolo pupka občas svrbí, ale ešte to nie je také výrazné, aby som sa nad tým extra zamýšľala 😎
@miskachrumka to áno, ale ja mám napríklad sestru, čo má deti, veľa vecí mám po nej (vecičky, perinky, deku, dokonca aj vložky do podprsenky celé balenie a 2 jednorazové podložky do postele🙂 To je tiež na nezaplatenie-mať po kom dediť🙂
@klemente ja uz z oblecenia mam asi vsetko pre malu uz len take drobnosti mydielko na kupkanie.... noznicky vlhcene obrusky..... detsky feniklovy cajik ... no nemma ale podprsenku ani ejdnu nemam kojenecku ... ale to mam este casu...a kocik nemam este ale to ma casu aj mesiac po porode kupit......
@klemente asi tak... ja veci vobec nejdem kupovať máme ich velmi vela !
no teším sa na kočík a nove veci do postielky na vymenu s tímito 🙂
aj vaničku musíme ešte dokupiť lebo sme tu po Dadkovi predali
Jedine rozmýšlam kedy začat triediť ???
mám to vo velkých vreciach asi je ešte čas počkam do jula ....
@miskachrumka ako myslíš triediť? myslíš podľa veľkosti?
@klemente ano povyberať tie nejmenšie do porodnice a ešte dat preprať a zbaliť !
@miskachrumka verim ti neboj vsetko bude dobre
@nati04 ☹
Ahojte, som tu medzi vami nova, som v 32 t.t. a cakame svoje prve babatko. Tesime sa. Nemam ziadnu kamaratku ktora by mala mat niekedy teraz babatko ani ziadnu s ktorou sa mozem porozpravat o tehotenstve a o malom ked sa narodi. Vsetky kamosky chcu behat po baroch na diskoteky a bavit sa. To mna uz par rokov nelaka. A ked Bude malicky tak to nebude ani mozne. A ani nemam chodit s kym kocikovat :D Takze hladam nejaku kamaratku s ktorou si pokecame, pokocikujeme sadneme na kavu a tak. 🙂 A predsa len kazda potrebuje nejaku doverihodnu kamaratku. Mne sa za tie roky este nepodarilo najst tu pravu kamosku 🙂 Dufam ze sa mi to aspon teraz podari.
@barca20 ahoj tak vitaj 🙂
pokecať možeme o všetkom no kočikovať spoku nebudeme kedže ja som z BS 😀 😀
@barca20 ahoj tak vitaj 🙂
pokecať možeme o všetkom no kočikovať spolu nebudeme kedže ja som z BS 😀 😀
@miskachrumka :D No tak to kocikovat nebudeme :D a to kecanie mi hadam postaci :D totizto doteraz som bola kludna ziaden problem ale uz ma zacina chytat panika ci to zvladnem ci mam vsetko nachystane co zbalit do porodnice a ako to bude prebiehat :D Ja som si zatial prezila hadamvsetky vysetrenia kvoli malickemu ak som zvedava co ma este caka :D
@barca20 ALe nestrachuj sa ......všetko bude ok ...aj ked aj mne sa to povie ja idem rodiť druhý krát ale sekciuo a tiež ma pomaly chytá veliký strach čo to bude teraz 😒
Baby kukáte extrémne rodiny ?
ja sa neviem narehotať na tom to už len na slovensku možu vymyslieť 😅 😅 😅
strašnééééééééééééé 🙄
Baby aj ja som tu da sa povedat nova som 31 tt mam doma uz sice synceka ale tuez ma berie panika z porodu bo teraz cakame dvojicky tak som tak isto zvedava ako to dopadne.Necaka tu tiez niektora dvocata?
@miskachrumka no ja sa snazim nestrachovat myslim pozitivne stale si tlcem do hlavy ze porod prebehne bez problemov a ze tu bude super 🙂🙂 Ja by som chcela rodit prirodzene ak to pojde, ak bude treba sekciu budem si ju ziadat ale chcem sa jej vyhnut. a verim ti ze ta chyta strach. Ale ja verim ze nam to obom dopadne dobre. Ja sa len bojim toho malickeho stvorenia ktore pride na svet :D take krehke a ja budem mamina. Krasny pocit ale zaroven aj troska strach ci vsetko zvladnem tak ako si to predstavujem.
@miskachrumka ani nehovor 😀 Bože aká som rada, že nemám tak nasraté v hlave 😝 Normálne mi sem tam razy zastane rozum nad niektorými heftami....
@mt1986 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@monika1091 ano pocitujem to občas moj mm sa ma pýta vždy že či zas tam mám mravce 😀