Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nati04 tak všetko je v poriadku som štastná aj kardio super aj krvička všetko super ....tak už len čakať na piatok
@barca20 ja im tiež neverím ...už si tiež viac nimi poradit nedám :/
Zas nám tu prší už ma to nebaví važne taketo počasie ma len deprimuje 😠
@miskachrumka no super vidis ;)
@miskachrumka cez vikend zase hlasia 30 ;( to zase mne nevyhovuje budem puchnut;(
@nati04 aj ja budem puchnuť niesi sama teda tipujem že členky opuchnú ale čo už aspon bude pekne ..aj ked 35C je už fakt vela budem sa potit ako opica v kufri
@barca20 křeče v těle ukazují naprosto jasně na nedostatek hořčíku, v těhotenství se hodně spotřebovává, takže trvá dost dlouho, než se jeho množství v těle doplní na potřebnou úroveň. Já s tím mám problém běžně jako migrenik a musím většinou vybrat celé 90 tabletkové balení, abych to nějak pocítila. Teď mi taky začaly v noci křeče v lýtkách. Zítra jdu do poradny, takže se radši poradím s doktorem o nějakém vhodném doplňku s magnesiem. S krémem bych si dávala trošku pozor, protože i to se vstřebává indtradermálně a na lýtko se toho spotřebuje docela dost,...
@miskachrumka dneska mi došly ty vitamíny 😎 jinak to zítra co nejlépe s prckem zvládněte a ať máš co nejmenší nervy a vše proběhne v klidu 🙂
@bonninka mne došli už v pondelok platila som dokopy 12e 😕
5eur dobierka ,ale nevadí aj tak sa oplatili 🙂
a ideme v piatok nie zajtra
@miskachrumka jaj, to já už mám zase zítra pátek ☹ já jsem to právě platila přes účet, takže mi to došlo pozdějc, ale ještě mám poslední 2 kusy ve starém balení, takže to vyšlo tak akorát 🙂
@bonninka ja som asi 10dní nebrala nemala som a som si myslela že to dojde skor no nevadí ...
v pondelok som brala zas prvú ...to balenie budem brať dlhooo ako aj to prvé som mala na 3mesiace a toto možem uživať aj po porode nie ?
@miskachrumka jasně, to je i pro kojící matky. Já to tak právě taky beru, že to doberu potom.
@bonninka tak super alebo ich niekomu darujem ešte uvidím ..
kolko ostane 🙂
@bonninka a ty si brala aj pri prvom malom ?
si už napamatám či si to písala :/
Caute babule, co mate noveho? 😉
@miskachrumka ano stejně tu maternu a taky i chvilku po porodu 😎
@bonninka a ovplivnilo to nejak vahu tvojho krpca ?
ja som totiž nič nebrala pri Dadkovi
@miskachrumka proč by ji to mělo nějak ovlivňovat? porodila jsem v 42.tt a 3600 gramů měl malej. U nás v rodině se děti pod 3 kg nerodí 🙂
@barca20 ja som to zacala pouzivat skor ako som sa spytala lekarnicky...neobsahuje to nic, co by v tehu skodilo a mne to naozaj neskutocne pomohlo, ked som natierala nohy kazdy den a je to dobre aj proti krcovym zilam...ked budes v lekarni tak potom napis, co tebe lekarnicka povedala, som zvedava, lebo tiez im nie vzdy verim 🙂
baby, ja som dnes dostala taký strach z pôrodu:((
Brali mi krv a tá sestrička, neviem čo robila, ale bolelo to, ešte som aj zacítila ako mi vysáva tú krv so striekačkou, a mne hneď napadlo, keď už taký obyčajný o(pár sekundový!)dber krvi môže byť nepríjemný, čo potom pôrod..
chcela som povzbudzovať samu seba, ale keď som odchádzala, až mi v električke tiekli slzy zo strachu a pocitu: ako to len zvládnem? 😨
@klemente ja si myslim ze to potom nebudes tak brat, jednak budes vediet ze za chvilu bude babatko na svete - a to predsa budes urcite vnimat inac ako odber krvi🙂, a na druhej strane si myslim ze potom nebudes mat cas na taketo myslienky...co je prijemne a co nie...proste to odrodis a pojdete vysmiati domov🙂 na to mysli a tak to ber.
@klemente ja som mala to iste ale poviem ti ze radsej nad porodom vobec nerozmyslam a ani nebudem ;) radsej ;) mne tiez sestricka brala krv a ja paniku som sa jej vytrhla takze krv zacala striekat a ona ze a ako chcete rodit?no som si myslela ze normalne ale ona by sa mala naucit brat krv trosku normalnejsie!
@klemente ja som minule mala take ze ja to nezvladnem a teraz ked sa ma niekto spyta ze ci sa bojim poviem ze na to nemyslim...a naozaj na to nemyslim...mozno ked mi odtecie plodova voda chytim paniku 😀 ale berem to tak ze to patri k zivotu zeny a treba sa s tym zmierit...nemysli na to a uzivaj si tehu 🙂 ved uz len 2 mesiace mame 😉 😉 😉
baby ja musim poklopat zatial nepuchnem 🙂 a dufam ze tak skoro ani nezacnem...moze to byt aj deticne?myslim tym to ze moja mama opuchla az par tyzdne pred porodom...mozno keby to bolo dedicne spuchnem aj ja tak...ale ved uvidim no 😀 mozno zajtra napisem ze som spuchnuta jak ropucha 😅 😅 😅
ja myslim na to - ze mam doma 2,5 rocne dievcatko - takze mojim cielom je sa rychlo postavit po sekcii, a za par dni byt doma....bude mi neskutocne chybat a a ja jej, kedze sme stale spolu ( tati pracuje mimo sr)..., je na mna velmi naviazana....ja sa skor bojim ako to zvladne ona...
@bonninka ani unás veru 😀 😀
@klemente nestresuj ja už viem čo ma čaká a ti poviem 100krát je lepšie ked nevieš čo ta čaká ak koed vieš dopredu do čoho ideš ☹
@monculka no ano aj dedičné to može byt ....
ja som to aj podedila ....ale ty ak ležiš alebo sa hýbeš menej nemáš prečo puchnuť vieš ?
ja mám dost pohybu pri malom nezastavím sa tak to e zataž a ešte ked sme vonku aj pol dna na slnku aj to zatažuje !

@mataninka po mojej skusenosti s lekarnickami im moc neverim. ked som bola na zaciatku tehotenstva som bola casto chora a potrebovala som nieco na kasel, i ked som jej povedala ze som tehotna tak mi odporucila Hedelix. Co sa vobec neodporucuje pre tehotne. Ale toto na tie krce vyskusam :D sak to nejdem jest a ked vravis ze ti to naozaj pomohlo tak nemam nad cim vahat