icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
18. jún 2012

@cicimon jasne tak mi malujeme dom a pod preto sa pytam tiez stale beham a potom mam strasne nohy ;(

jespera
18. jún 2012

@nati04 dufam dufam - lebo tolko kg davat dole - to uz je o inom...

nati04
18. jún 2012

@jespera urcite neboj sa ;) to by si musela velmi vela papat;(

monculka
18. jún 2012

pridavam sa do klubu opuchnutych noh 😉 😉 😉 dneska ak sme sli do madarska a sme zastali som zistila ze som opuchla...uz som si ich osprchovala zo studenou vodou ale mam pocit akoby mi horeli...najem sa a idem si ich vylozit 🙂

nati04
18. jún 2012

@monculka :( ja este upratujem uz sice nevladzem ale musim ;(

monculka
18. jún 2012

@nati04 joooj to tie nohy ma seru.... 😠 😠 😠 dneska na poradni mi vypisala aj zelezo lebo som chudo krvna 😖 tebe co pomaha na opuch?lezanie??

nati04
18. jún 2012

@monculka ja som tiez mala dnes poradnu ;) mne pomaha ked vylozim nohy ale tak to malokedy ide ;(
ale aj studena voda,;) a k tomu zelezu ja tiez beriem sice som neni chudok. ale zevraj pre istotu ;) ale ved uz vydrzime;) ides varit nieco na veceru?ja uz neviem co varit

monculka
18. jún 2012

@nati04 ale kde...nejdem ja nic varit moj drahy ide na ryby a nechce sa mi absolutne...ale uz sa neviem dockat zajtrajska...idem ku kadernicke 😅 joooj tie nohy...este rano sa ma pytala dr ci puchnem a ja ze kdezeeee...no tu to mam

nati04
18. jún 2012

@monculka no ja to puchnutie mam uz dolhsie ale moj gyn. to neriesi vobec takze aj keby si to povedala neviem co by ti poradil.

monculka
18. jún 2012

@nati04 no ved uz aj tak to puchnutie asi pojde do konca tehu somnou...musime vydrzat 😝

jespera
18. jún 2012

@nati04 prosim ta ake beries zelezo, ako casto, je na predpis? Ja si kupujem aktiferin...

nati04
18. jún 2012

@jespera ja nemam na predpis ;( normalne v lekarni som si kupila moj. moj gyn. neriesi nic ja tieto veci riesim s mojou hemarologickou pretoze on sa mi zda bez zaujmu ;(

fate_girl
18. jún 2012

taaak a oddnes som uz oficialne na materskej 🙂 pfuu ale toto teplo ma zabija, dnesna poradna dopadla oka, tiez mi predpisal doktor zelezo, bo som mala zle krvne vysledky a chyba mi zelezo, tak 2x1 tabletku a o 2 tyzdne mam opat poradnu, kde zhodnoti, ze ci ma neda do nemocnice na rizikovu poradnu kvoli tomu tlaku a rychlemu buseniu srdiecka a tym padom mam 100% sekciu.. a dnes som spravila trosku radikalnu zmenu imagu, som zvedava co na to povie manzel, bo o tom este nevie :D :D tak z dlhovlasej ciernovlasky bude mat doma kratkovlasu hnedovlasku so zlatym melirom :D ako zatial sa to vsetkym paci, ze ma to pekne omladilo a zmenilo a ze mi to pristane, ale manzel ma pozna len ciernovlasu dlhovlasku :D odkedy sme spolu som mala ten isty uces, tak som zvedava co na to povie 🙂 ci ma nahodou nebude chciet vymenit :D

monculka
18. jún 2012

@fate_girl aj ja som dostala dneska papier na matersku...no vlastne pridavok na dieta ja dostanem...aj ja idem zajtra ku kadernicke 🙂 idem na blond melir...uz sa tesiiiiim... 😅 😅 😅

miskachrumka
18. jún 2012

@monculka všetko bolo super dve hodiny po zakroku sme išli domov 🙂

miskachrumka
18. jún 2012

Ahojte konečne son tu od stredy nám nejde internet 😠 😠 😠
koenče son nakukla 🙂
všetko dopadlo super 🙂
aj vy bojujete s horučavami -?
fuj horuce je riadne

monculka
18. jún 2012

@miskachrumka akurat teraz som na teba myslela ze si tu uz dlho nebola 🙂 🙂 🙂 bojujem aj ja...presne dneska som spuchla 🙂

miskachrumka
18. jún 2012

@monculka ani nehovor nám v dedine zrušili internet niekto novy to odkupil tak máju stím problemy
ale konečne už ide od stredy sme nemali signál 😠

monculka
18. jún 2012

@miskachrumka ta to ste mali dost zle potom...ale uz ide a to je hlavne...my zajtra ideme po kluce od bytu...konecneee a zacneme malovat a potom stahovat...joooj uz teraz sa mi nechce...a este taka spuchnuta robit...no mam dost...

miskachrumka
18. jún 2012

@monculka tak super 🙂
no ozvem sa zajtra okolo obeda idene na večeru a doobeda mám poradnu tak poobede napíšem čo nové 🙂

miskachrumka
18. jún 2012

@gabkostanka ja iden zajtra ešte gynekologovi a ešte o tri tyzdne a potom už na oddelnie na zaznamy ....

miskachrumka
18. jún 2012

@nati04 ale super aj cas bol len internet nešiel od stredy 🙄 🙄

nati04
18. jún 2012

@miskachrumka tak super mate to za sebou ;) este ten nas porod nech mame za sebou ;)

kalifa28
19. jún 2012

@miskachrumka aj si debatovala s gyn. že kedy bude sekcia? či v 39.tt alebo až na termín? lebo ja tiež už len 16. júla idem k dr. a potom už na interné porobit vyšetrenia a dohodnut termín sekcie do nemocnice 😉 😉 sa strašne teším na malinku a na to, že už zasa raz nebudem tehula-velryba 😝

monculka
19. jún 2012

🙂 dobre ranko

fate_girl
19. jún 2012

baby mozno trosku od veci otazka.. ale uz ste sa zamyslali nad nejakou antikoncepciou po porode?
@monculka aj tebe Monulik....

monculka
19. jún 2012

@fate_girl 🙂ja som nebrala ani pred porodom antikoncepciu...a neplanujem ani po 😉 co sa chystas robit v tento kraaasny slnecny den ? 😎 😎 😎

lucik194
19. jún 2012

@smolinka024 v porodnici som podprdu nemala a potom som hned kupila, v pociatku (prvy tyzden) ked som este nemala naliate prsia som nosila tu isti ako pred porodom, potom sa mi prsia naliali a bola som kupit podprsenku na kojenie.
muzik odviezol mna aj babo k obchodu ja som vybehla poskusala a naspat za nimi do auta a domov..... (rozdiel bol (+1 cislo vacsia, myslim kosik vacsi o jedno cislo a hlavne iny tvar ako som kupovala, viac do gulata....), cele to trvalo 40minut....
a plienky, no urcite na prve dni kludne velkost 1 (ta od 2-5 kil) pri plienkach treba brat do uvahy ze vzdy su najlepsie (najlepsie sadnu) v strede intervalu , t.j. 2-5 kil su najlepsie pre deti okolo 3,5 kila, tie hranicne hodnoty nesedia

fate_girl
19. jún 2012

@monculka mna zabija toto teplo :( v noci som nespala co ni bolo tak horuco a teraz som rozbita :( a co budeem robit? neviem asi aj nic, chcela som vybehnut za kamoskou, ale musi ist do mesta nieco vybavit a mne sa po tom teple chodit nechce, tak az na vecer vybehnem za nou.... a mala by som nieco varit, len neviem co, bo mi nic nechuti, ja by som sa len so studenym melonom napchvala, ale muzovi musim nieco ukuchtit a samozrejme nieco masove, lebo z nicoho ineho sa mi nenaje, musi mat kazdy den maso... ty co budes varit???? mno ja som brala pred tehu tabletky a po porode sa chcem opat nejak chranit, kedze druhe babo neplanujeme, kvoli robote a tomu, ze sa chystame staviat novy dom, teda ak sa nam podari predat tento nas stary....

monculka
19. jún 2012

@fate_girl no to teplo aj mna zabija....ja som spala celkom dobre len teplo mi bolo 🙂 ja idem za chvilku ku tej kadernicke a potom asi z mamou do mesta pojdem pokukat po nejakych zabkach na moje tucne nohy 😀 😀 😀 varit???no silno rozmyslam ze kupim len slaninku smotanu a urobene pyrohi a bude...v takom teple sa mi ani varit nechce a ani jest...ved od poslewdnej poradne som pribrala 1kg...neni dobre to teplo...ale zasa ked prsi chceme slnko tak tu to mame 🙂 len ma mrzi ze sa nemozem ist nikam kupat... 🙄 🙄 🙄