icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
25. jún 2012

@nati04 aspon ze nemame toho tak vela...len chodbu z kuchynou a balkon nam treba malovat...a potom uz len ist na nakupi a kupit nabytok 😀 na to sa tesim najviac 🙂

mercymay
25. jún 2012

@monculka my sme malovali asi pred troma tyzdnami a tiez sme uz nakomplet vonavi a namalovani, ale zase...v 1-izbovom toho vela nie je na malovanie, ze? :P

monculka
25. jún 2012

@mercymay tak v jedno izbovom ani nie...my mame 2 izby ale su take mensie...ale zasa chodba je obrovska a o kuchyni ani nevravim...ale nevadi...aspon ze nie su take horucavi...lepsie sa bude aj robit 😉

mercymay
25. jún 2012

@monculka my sme malovali na dve etapy,, kuchynu som zvladla este aj malovat aj upratovat, tu druhu izbu uz prisla svokra na pomoc 🙂 a ja som varila halusky pre maliarov 🙂

monculka
25. jún 2012

@mercymay ja idem tiez malovat 😀

monika1091
25. jún 2012

@barca20 ale jasne ze schudnes....... ved aj tak nebudes mat cas sa najest lebo vkuse sa budes venovat baby.... nebudes vyspata tam tiez pojdu dole kilecka :-P

monika1091
25. jún 2012

@barca20 co ja viem? ja som boal spokojna so sv postavou bola som taka chuda nie az nechutne chuda ale teraz som taka akurat som spokojna... len skoda ze to poprsie uz nebude take ako bolo pred tym

monika1091
25. jún 2012

@mercymay tak mne prvy krat opuchli v piatok lebo celi den som bola na nohach v kuchyni .....a vecer spuchnute clenky... ale uz rano to bolo v pohode......

nati04
25. jún 2012

@monculka no mi mame toho viac ale uz tento tyzden koncime snad;)

miskachrumka
25. jún 2012

ahojte kočky tak ja som si bola zpestriť den ranným nakupom v textile 😀 😀
hned mám krajší den :D
aj tu zamračené a mrholí ale tiež nechcem horučavu aspon sa bude na obed lepšie spať !

mercymay
25. jún 2012

@miskachrumka jeee a co si kupila? ja som isla z obedu tak som sa stavila v detskom obchode, tak som kupila take body pre malu s napisom Ockov anjelik, a este dve tetra osusky...

miskachrumka
25. jún 2012

@mercymay ale kupila som si dva kriklavé trička a tielka ,3/4gate a dvoje balerínky som nevedela ktoré vybrat také krásne tam mali 🙂
a malému autičko zas na ovladanie :D
hodinky a podprsenku ,bižuteriu a somarinky :D..........kadečo!
ja som ešte mimi nič nekupovala ani nejdem ...len kočik

miskachrumka
25. jún 2012

@mercymay akurát som bola zobrat plienočky čo tu nedávno jedna mamička predávala čisto nové biele bavlenené .....tak tie malému došli ....a deku mám dalsiu novu prenho ....bielu na prikritie a potom neskor kupime fusak !

mercymay
25. jún 2012

@miskachrumka tak ty mas asi este veci po malom nie? takze tiez dost usetris...

miskachrumka
25. jún 2012

@mercymay no chvalabohu že ich mám a nemusím kupovat ...máme ich strasne vela aj vela kusov ešte s cedulkami ....čo sme nestihli ani použit!

mt1986
25. jún 2012

@nati04 - no ja mám nožičky ako sloník dnes som bola u gynekologa ktorý zastupuje mojho a vypísal mi nejaké pirule... keby nebolo pozorného lekárnika tak by som rodila buduci týždeň 😠 😠 😠 bo mali vraj vedlajšie účinky že potrat alebo predčasný pôrod 😖 tak lekárnik volal, že prečo mi ich vypísal... a dr. na to, že aby ma poslal späť že mi dá druhé... som sa mu vysrala na hlavu radšej budem spuchnutá ☹

nati04
25. jún 2012

@mt1986 mam podobny pripad nohy hruza ;( presne ako hovoris slonik;) ide ti to aj na stehna?lebo mne hej ;( no a mne sa v piatok urobila asi alergia tak som isla na pohotovost a p. dr mi predpisala mast kt sa neodporuca tehotnym;( proste im je to jedno;(

jespera
25. jún 2012

Ahojte, je tu niekto kto prechadza z rodicovskej na matersku? Ako to teraz funguje? Kedy sa vlastne ide oficialne na matersku. Treba to oznamit komu - zamestnavatelovi, socialnej poistovni alebo uradu prace?

Inac nohy mam aj ja ako balon:(

mt1986
25. jún 2012

@nati04
@jespera veruže ide urobila sa mi taká celulitída, že strach a hrôza ☹ ešte aj kolená mám ako také prasiatko 😖 a prsty na rukách tiež... ráno si musím pocvičiť aby som ich zohla 😕 . Doktorom je naozaj jedno čo ti vypíšu... len aby si im dala pokoj 😠

nati04
25. jún 2012

@mt1986 no presne to mam aj ja som myslela ze som jedina tiez mam celulitidu aj tie kolena hruza;( ja teda dufam ze to po porode odide ;( ako jasne ze su aj horsie veci ale neni to pekne;( a ked clovek je zvyknuty ze je to telo ine;(

miskachrumka
25. jún 2012

Baby kašlite na to .......všetko má svoje proti .....musíme obetovať niečo z krásy ked chceme niečo prekrásne !

miskachrumka
25. jún 2012

JA som sa tak fajn vybuvala ...a kukam von zas prší :/
čo ideme dnes robiť ?.....netušímm to bude nudný den 🙄

nati04
25. jún 2012

@miskachrumka ale ved jasne ;))) ja nejdem dnes robit nic ale od zajtra makam uz na dome 🙂

miskachrumka
25. jún 2012

@nati04 ale už končite nie ?
nás čaka izba pre Dávidka drahý dojde 10teho a potom sa to začne zas bordel v byte joj všetko upratat 😒
ale za tyzden sme hádam hotovy na komplet !

nati04
25. jún 2012

@miskachrumka ano koncime len zahradku nemame vobec ale to asi az bud. rok budeme riesit 🙂 ani linku nemame este takze bude este raz bordel ;( tak snad sa to stihne pokym sa malinka narodi;) inak ako som bola na tej pohotovosti tak tam bola jedna v 34tt a uz isla rodit;( uz aj plucka su vyvinute?nevies?

zuzu_epona
25. jún 2012

@nati04 Ja som pred tehotenstvom nemala celulitídu do 25 rokov skoro žiadnu, no a teraz je to strašné ☹ Stehná, zadok, pomaly aj na kolená mi to ide. Presne ako píšeš, nie je to nič, prečo by človek nemohol ďalej existovať a tešiť sa zo života. Ale čo už pre naše bábätká nevydržíme... 😉

miskachrumka
25. jún 2012

@nati04 aj tu jedna rodila v 35tt
nie ešte niesu asi tak cca v 36tt alebo 37tt ...pichaju inekcie aby sa plucka skor vyvinuli ked už ide ten porod ...!

miskachrumka
25. jún 2012

@zuzu_epona ja mám tiež celulitidu ako som čakala malého a pribrala som 20kg ale len na stehnách aj to ked ležim je to okej ....len ked sa postavím je to hroza ☹

miskachrumka
25. jún 2012

Moj poi druhý krát 32 tyzdne tehotenstva 😵 😵 😵

nati04
25. jún 2012

@miskachrumka
aha tak dufam ze vydrzime do toho 36