Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nati04 aha 🙂 no ved okej ..ja neviem ale teraz je to iné na všetko si hovorím že má čas 😀
ahojte baby, s čím budete umývať bábätká? Myslím žinku na umývanie, sú rôzne, prírodné hubky, čo sa mi však zdajú tvrdé, veľké a neviem si predstaviť umývať s nimi malé telíčko. Potom tie froté ukavice (bez prstov🙂 alebo obyčajné okrúhle žinky pórové?
@klemente najlepšie su tvoje ruky ....prečo by si mala používat nejaké špongie 😕
@miskachrumka mne to aj napadlo, že najlepšie by som umyla rukami. Ale keď hocikde v zozname výbavičiek píšu aj žinku, tak prvorodička sa ľahko namotá🙂)
@klemente ja som pri malom kupila tie frote zinky - asi 3 na ruku a dalsie len take stvorcove, mne sa zase osvedcilo umyvat s tym, po kazdom umyti som nechala vysusit a potom prala na 60tke...neviem, mozno zbytocnost, ale ja som uz takto zvyknuta 🙂 mam zase pocit, ze lepsie umyjem ako len rukou
baby...konecne sediiiiim 😝 inac uz mate pripravenu tasku do porodnice?
@klemente všade sa toho popíše vela riad sa rodinou a mamičkami naokolo nie čo píšu na internete 🙂
ja som o tích špongiach ani nepočula ...si myslím že dietatko potrebuje cítit matku ved vnej vzniklo aj vyrastlo 🙂
tak si ho treba mojkať aj pri kupaní a hladkať 🙂 to oni potrebuju citi matku 🙂
@monculka nie ved nemám ani kočík ...nič ..všetko ma svoj čas ..a nemám pocit že by som už ´musela byt pripravená "však je to ešte daleko jul je dlhý stíham všetko !
@miskachrumka ano ved je to ine ked uz jedno mas ;)))) ja to este prezivam;)))
@nati04 veru je to už iné !!!!!!!!
ale rovnako čarovné
@miskachrumka ved heeeej...ale nikdy nevies 😉
Baby podla coho sa balite do porodnice?
@monculka - nooo ked to budem za sebou tak ti dám vedieť či sa niekto dostavil hehe 😀
@madzik - to záleží naozaj od nemocky do ktorej pôjdeš rodiť bo zoznamy sú rôzne. Poznam babenky ktoré si zbalili len župan, pyžamu, hyg. potreby a nejaké to oblečko pre bejbinku - čiže základ a ja idem ako Mikuláš nabalená. Skús sa popýtať v nemocke, alebo nejakých žienok, ktoré tam rodili 🙂
no vratim sa k tomu umyvaniu - mat chalana tam umyvam len rukou (jednoduchsie okolo vajek a pindura) ale my sme mali babu a teda frote uteracik (taky na ruku bez prstov) sa na buchtu osvedcil viac 😎
pobalena nie som, pri prvej som sa pobalila 2 tyzdne pred, isili sme sa von prejst a v noci to prislo....
takze teraz sa skor balit nejdem aby som to opat neprivolala 🙂
dobreee ranko 🙂
baby kolko magnezia si davate denne?
@baska1 ahoj teraz posledné dva tyzdne už mám 3tabl za den 🙂 a užívam aj železo aj maternu 1tabl !
@nati04 hej niektoré uživaju aj 5tabl denne /neubliži to
Dobre ráno ....tak ranajky máme so synáčikom za sebou nieje nič lepšie ako dobrý grankom posypaný grísik 🙂
zasyti aj si pochutnáme 🙂
dakujem, lebo ja som doteraz len 1x denne 500mg, ale zacali mi zase krce v lytkach v noci, tak asi zvysim davku
@miskachrumka aj ja to iste este plus vapnik

@miskachrumka ved aj ja som poverciva ale moj kocik trebalo objednat lebo on na slovensku neni dostupny ;)tak ut ho mame na byte ale na druhom mi byvame vsade ;)))(