Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@barbarkapo ja aom ich brala mala som silný zapal priedušiek
@bonninka no ja idem 12teho ešte dole k doktorovy a potom o dva tyzdne na to už na oddelenie to budem mat tiež koniec 35tt 🙂
@jespera ja nemám problém s opuchmy pokial neostane velmi teplo vtedy už začínaju puchnut :/
a ako som kukala počasie zas 35C tak že zas sa teším 😠
@ela2710 no a chcela som že tu su sestirčky tiež na ...!
neochotné a robia sa a tvária ako by sme tam zavadzali ja rozmýšlam že pojde inde ...normálne som tam bola na sono a som odišla velmi znechutená za 5min :/ čo to bude za 9dní ☹ ☹ ☹
ale však uvidíš nikoho nejdem odhovárať ..rada by som bola keby sme sa stretli 🙂
@miskachrumka brala si ich v tehotenstve? Ako ti z nich bolo? Zabrali ti? Porod uz sa blizi a ta lekarnicka ma trocha zneistila!
@barbarkapo ale mne všade povedali že su neškodné ....a pomohli hned som sa citila lepšie ved ten dr čo ti ich prepísal hadam vie čo robí ..a lekárničku neber do uvahy !
Pekné rano resp už obed 😉
ako idete piatkovať ?
@miskachrumka ahoj,ťažko povedať,vyzerá to tu na dážd takze asi doma 🙂 ale cez víkend maju byť zas horúčavy tak asi len pri vodu...to zase bude - budem opuchnutá riadne ale čo už čítam že to máte asi všetky treba len vydržať 😒
@luci137 ano na konci to potrápi každu :/
no čo už ...aj tu je zamračené ale pršat by nemuselo čo budeme doma :/
@miskachrumka po 35tt sa musí na oddelenie? to je všade tak? mne dr. nič také nehovoril
@tamara2307 ja som bola aj pri prvom tak aj teraz mi to vychádza na koniec 35tt a nie všade ..každá nemocka to má ináč ...presne 4tyzdne pred termínom sa tu chodí !
@tamara2307 kedy máš poradnu ?
ja mám 12teho to budem mat koniec 33tt a dva tyzdne na to mi určite povie že už nemám chodit sem ale na oddelenie ....napíše kedy a hotovo 🙂
ahojte baby, tak aj vás trápia opuchy. Mňa dlho nič, ale už sa asi lepia aj na mňa. Vidím to na topánkach, že sú mi akési úzke, potom to skúšam podľa prsteňa, dnes na obed išiel ťažšie, ale v tejto chvíli sa mi opäť posúva o niečo rezkejšie. A potom, keď sedím podopretá v posteli, mám pocit, že sa mi tvoria dve brady, ale to neviem, či je z opuchu alebo v kombinácii s veľkým bruchom, ktoré mi tlačí na rebrá a tým posúva všetko vyššie, čo myslíte?
No, máme my augustovky kombináciu- vysoké štádium tehotenstva s takými teplami 😖
@miskachrumka najbližšie idem buď 9,7. alebo 11.7., nemám presný termín, lebo by som sa do neho nevedela napasovať 🙂 a to už budem 35tt
@tamara2307 no tak pojdes možno tyzden alebo dva na to už potom na oddelenie na záznam 🙂
@miskachrumka a čo to znamená ten záznam?
@tamara2307 tam ti každý tyžden do porodu počúvaju ozvy plodu (srdce) prietoky ,,,,,,a tiež pozerajú krčok a tlak meraju a kontorluju opuchy a vážia 🙂
aspon tu je to tak že ležím asi cca 15min a počuvas srdiečko ...a z prístoja ti ide taký papierik ako na ekg a ten si odkladáš bud ty alebo tvoj gynekolog ...
@miskachrumka a šak to všetko mi robí aj môj dr. na poradni
@tamara2307 no ale toto budeš mat už každý tyzden nie každe tri tyždne ....a ty možno budeš chodiť až do konca k nemu tu sa chodí na oddelenie do zadu chodby ...ty vobec nevieš ako to uvás tam chodi ?
@miskachrumka ja chodím dokonca každé 2 týždne k môjmu. čítala som nejaké veci ohľadom našej pôrodnice, ale toto tam veru nespomínali 😲 len viem, že v prípade kontrakcii tam treba utekať 😝
@tamara2307 aha tak vy to tam máte ináč 😕
ja neviem ako to chodí inde .....
ty už chodiš každe 2 tyždne ? ja idem ešte len druhý krát po 3 tyzdnoch doteraz som chodila aj každých 4-5 tyzdnov 😒
@miskachrumka do 30tt som chodila každé 4 týždne a odvtedy už každé 2..aj keď som sa pokúšala o kompromis, že budem každé 3 týždne, ale tak nepekne na mňa pozrel vtedy, že som si to hneď rozmyslela 😀 takže poctivo dodržiavam tie dva
@tamara2307 treba počuvať na slovo :D
@klemente presná diagnoza 😀 😀 .......augustovky kombináciu- vysoké štádium tehotenstva s takými teplami 😉
@miskachrumka tak doktora si netreba pohnevať 🙂 čo ak ho náhodou dostanem k pôrodu a ešte mi to zráta 🙄 haha, ne srandujem, je to profesionál
idem sa pariť na tuning zraz..kto by to bol povedal, že na konci osmeho mesiaca budem taká čiperná..? 😎 prajem pekný víkend a veľa pite
@tamara2307 no ...dobre napísané ....ten moj je taký počudný ani ukecaný ani nikdy nahnevaný 😅
@tamara2307 ináč kukám že si z okresu Levice ....toje tu kúsok 🙂
tam som bola na 4D u pana doktora Neubauera poznás?
@tamara2307 tuning zraz ?
no ty kokso pekne 😉 ja idem na zahradku ked sa malý zobudí 😀

Ahojte Dievcata, bavili sme sa minule o opuchoch noh - ja som si kupila chladivy gel na opuchy a klby...predstavte si ze mne lytka skoro uplne odpuchli, nechapem tomu....🙂 kamaratka co robi na cievnom mi vravela ze logiku to ma, tym ze to chladi, sa do pokozky lepsie dostava vzduch, je tam lepsie prekrvenie a opuch ustupuje.....tak ci tak , mne to pomaha...vyskusajte....