Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@cicimon prečo zvlásť za sekciu ?
ani za klasický porod !je to ich povinnost .....ked sa niekto omna stará počas pobytu v nemocnici viac a je milší a fakt sa snaží nech sa páči rada ho/ju obdarujem ,ale niekomu niečo darovat za to že ma odrodí ?
to určite nie !
ja som nemala dobrú skusenost pri prvom ...mne nemal ani kto nohy obviazať nemal mi kto cumlíky vyvariť ani nič čo je dosť smutné :(
uvidíme čo bude teraz !
@miskachrumka no nemyslela som ze za sekciu hej, ja neschvalujem ziadne "obdarovanie", ved je to ich robota.... dobre, ak niekto chce... ale zas ak peniaze na to je zazmluvnenie..
No idem lahnúť baby 🙂
asi aj ostatné oddychujete
@vcielkamaja ...Majka ja som tiež už druhy týždeň u rodičov, že keby náhodou, takže dobre robíš...no a pri najhoršom si to tam odšoferujeme samé 🙂 Ja som práve povysávala a poumývala dve autá, takže keď nie teraz, tak ja už neviem kedy ma to chytí 🙂
@adidaska84 to ani mne nepomáha .......aj okná umývam ale nič !
@jespera žiadna pozornost, je to ich práca a ženu to bolí rovnako za uplatok, či bez neho 😝
ja som si to odkrutila prvý raz aj s porodnými bolestami, aj s 12 hodinovým čakaním, takže tentokrát ideme na objednávku vo štvrtok, 16. 8 a ani ma NENAPADNE im za to zaplatit. však odoperovat ma musia. všetci len paprče natrčaju 😝 😝 😝
@nati04 s malým mám rovnaký problém, veľmi ho bolieva bruško a nedá sa to utíšiť ani masážami a cvičením s nôžkami, ale už to beriem ako súčasť hlavne noci ☹ vlastne ani nevieme, či to je tá detská kolika alebo len klasický chlapčekovský problém s bruškom.
@tamara2307 neviem čo je klasický problem s bruškom u chlapcov ?????????
je to len kolika .....náš ju chvalabohu nemal 🙂
treba sa poradit u pediatra ...ked už nič nepomáha su na ukludnenie sirupy
@tamara2307 tu je niečo ....
http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...
akú krásnu vetu som našla 😵
"Najkrajším a najodvážnejším rozhodnutím v živote človeka je mať dieťa. Je to ako vytrhnúť si srdce z hrude a navždy ho nechať chodiť vedľa seba..."
dobre ranko...novy tyzden pred nami...kto sa nam to chysta tento tyzden porodit? ruky hore... 😀 ja to nebudem, nam sa posunul termin z 21.8. na 24.12. 😀 😀 😀
@adidaska84 ja tiez barsco robim, s tazkym vysavacom sa nadrapujem, ktory ma asi 15 kil, lebo ho treba este vodou plnit. vcera som bola vecer s mamou na prechadzke, dnes sa chystam vynasat v kybloch vodu z bazena, co maju nasi v zahrade...teda taky nafukovaci bazen, aby si si nemyslela, ze sa ma tu chystaju znicit 😀 zehlenie ma caka...ked mne sa do terminu nerozbehne porod, tak ja uz neviem kedy...
@vcielkamaja dobre ranko 🙂 no ja dviham ruku...dneska mam prva termin ale absolutne sa na porod necitim 🙂 a v piatok mam dalsiu poradnu ta som zvedava ci na nu este pojdem 🙂
inac brutalne som sa nevyspala....celu noc ma neskutocne boleli krize a od piatej od rana pod namy zavyja nejaky debilny pes taze uz ani spat nemozem...nevadi idem zehlit kym sa mi chce 😀
ja sa chystám tento týždeň v piatok, nástup do pôrodnice termíny sme mali 8.8 a 11.8 takže nám budú vyvolávať pôrod 😒 , nič moc ale čo sa dá robiť keď slečinke sa neráči a aspoň to už budeme mať za sebou...najradšej by som bola keby sa to rozbehlo samo ale nič nezaberá...
ked sa poda vyvolavacka moze sa dat aj epiduralka?
@vcielkamaja tento týžden kooooooooooooooonečne JA 😎 😎 😎
jeziiiis...ako mi uz tlaci na rebroooo...mna j....uz nech je vonka zo mna...lebo toto je vecnost to cakanie
baby, moj podbrusok je tazky ako kamen. malinku citim uz hadam v porodnych cestach...alebo mi len tak tlaci na mechur od vcera vecera...aj vy to tak pocitujete alebo ste pocitovali?
@monculka tebe rebro, mne mechur....
@vcielkamaja moja mala sa asi zakvacila na moje rebra...mam pocit akoby tam vysela a nechcela sa este pustit...bola by som nesmierne stastna keby som ju citila v porodnych cestach 😉
@monculka tvoja malinka bude asi gymnastka a rebra su teraz pre nu ako cvicenie na hrazde 😀
@vcielkamaja ta asi...jooj uz sa citim ako velryba...mam dost uz...nevladzem.....nic sa mi nechce...
@monculka za to ja som asi teraz chytila druhy dych, sa mi vracia predtym stratena energia...akoze ja nechapem...vcera som mojej mame vravela, ze sa vobec necitim na porod. boli sme na prechadzke a potom vecer som malinku zacala intenzivnejsie citit "tam dole". na kazdy den som si naplanovala navecer prechadzky
@monculka ale este minuly tyzden to tak nebolo, v sobotu mi bolo na prd a vcera a dnes uz fajn 🙂
@vcielkamaja aj ja mám tak termín ....ale nič by sa nestalo keby som porodila do konca tyzdna 🙂
dokonca aj starkého máme na sk tenty tyžden a rad by bol pri narodení Dominika ....tak možno to stihnem ...
ináč od včera ma dost pichá na pravej strane ....vstrede brucha ... ☹
@miskachrumka ja som dufala, ze porodim, pokial bude mat manzel dovolenku, ale nestalo sa a oddnes zarezava v praci. tento tyzden ho cakaju aj 2 sluzby 24-hodinove...ach jaj...a ako zakon schvalnosti, urcite pride porod, ked manzel bude v sluzbach...
ahoj prosim vas tie ktore uz mate deticky mojej malinkej sa urobil taky biely povlak na jazycku ja som jej cistila s plienockou a ona chudatko sa pogrckala;(asi som jej to tam narusila;(neviete co znamena ten povlak a co snim?asi to je od mliecka.

@alinka01 gratulujem 😉