Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@smolinka024 tak mna objednava na štvrtky a buduci štvrtok už budem prenášať...lebo termín mi vychádza na utorok 21.-ho. ved práve to že tam býva strašne vela žien. to aby som sa tam išla posadiť už o 6.00 ráno...budeme spolu chodiť na prechádzky 😀 😀 ja som ich zahájila v nedelu s mojou mamou po zoborských kopcoch... 😀
@smolinka024 nie nie nic sa ma nepytal.........len spravil a bolelo to...a potom som zacala hned špiniť teda krvacať......
@cicimon to myslis naozaj?........ no som zvedava
@monika1091 ale mohol ťa podla mňa na to upozorniť
@vcielkamaja nie nic... naozaj....... ze buduci tyzden na kontrolu mam ist...... lebo 22-heho mam termin ... a 21-ho mam ist k nemu na poradnu ked nezacnem skor rodit.....
@vcielkamaja A to sa prave niekde pisalo, ze na to doktori neupozornuju, lebo to boli, a ked im to povedia, zeny zostavaju take "strpnute"...ale podla mna je to trapne :(
@smolinka024 no ved ano nieje to prijemna vec je to bolavina ........
včera som si po dlhej dobe obula tenisky.........značky od zarezaných ponožiek mam doteraz 🙂
konecne som sa dogulala domov 🙂 joooj zeny...tie moje krize...ja asi umrem na tu bolest....chodim jak postihnuta...neskutocne ma bolia krize...neviem co mam robit....inaaaaac mam otazku...je tvrdnutie brucha pred porodom?myslim ze ked su kontrakcie ci musi aj brucho tvrdnut...ci je to jeden z priznakov ze sa ide rodit...
@monculka a neskusala si si ich niecim natriet, napr. Veralgel alebo nieco podobne? možno by sa ti trocha ulavilo. ja si s nim natieram krcnu chrbticu a zapästie.
@vcielkamaja nemam nic z cim by som si mohla natriet...musim kupit 😝 joooj som taka stastna ze sedim....inac ako sa dneska mas?
@monculka celkom to dnes ujde, len som akasi dnes leniva...som si trocha poležala od obeda, unava na mna prisla...asi z toho vysavania 😀 na urade si vybavila všetko potrebne?
@vcielkamaja aaale vybavila....vcera som mala ist a dneska ma to napadlo...tak som sla aby ma nevyradili z evidencie...uz len po porode musim ist aj z rodnym listom malej 😝 joj ja mam aj taku chut zehlit a poriadit byt troska ale ta bolest nedovoli...az plakat sa mi chce...
@monculka kašli na žehlenie, ked máš bolesti. prádlo neutečie...teraz oddychuj.
@vcielkamaja ved oddychujem...aspon vysusene pradlo pozbieram...este ze varit nemusim....mama navari a donese 🙂 aj ked halusky som chcela robit ale kaslem na to...a take ze konska mast ci co to je s tym ked sa natriem nepomoze?
@monculka konskú masť nepoužívam, tak ti neviem povedať, ale skús. ja používam ten veral gel neo, a poviem ti, ani neviem, či to možu tehotné...ale teraz mi to už je aj jedno, hlavne že to ulaví od bolesti.
@vcielkamaja no vyskusam no....aj mojmu som povedala ze ma neskutocne boli chrbat povedal ze pomasiruje ked pride z roboty...ale ze potom aj ja musim jemu 😀
@monculka tak chlap...no čo ti poviem... 😀 😀
...inak toto ochladenie vonku mi velmi pomohlo ale počula som že ešte sa na par dni maju vratit horučavy ..už by nemuseli 😉 ved aj termín sa blíži....ked sa tu bavíte o tých bolestiach mna už bolí asi fakt všetko......a tá záha.....asi 10x horšie ako na začiatku ☹
@luci137 no hlasia horúci víkend. ked počujem v predpovedi, že teplota má vystúpiť nad 30 stupnov, až mi pot vystúpi na čelo...no problémy so záhou sú teraz asi najhoršie...už nech sú tie naše deťúrence vonku 😵
@vcielkamaja veru ja sa potím ako kon aj bez horúčav 😀 a tie opuchy ani nerátam.....to zas bude.....veru už aby boli ale čím som bližšie tým mam nejaký vačší strach zo všetkého.....ja som strašný stresák -zbytočne si to zhoršujem ešte...
@vcielkamaja
@luci137 aj mna pali to ta zaha...ale mam take cukriky co pomozu...pred tym som mala sirup a to bolo lepsie lebo som nemusela cmulat ako cukriky...a najkhorsie to je v noci...ked spim a vsetko sa mi vracia hore do ust...az na zvracanie mi je...ale dam cukrik a je dobre 🙂 dufam ze po porode ma tento problem opusti...
ja už na pálenie záhy ani nič nemám, jedine Fatru mám pri posteli a to je všetko. som si povedala, že už tých pár dní vydržím, nebudem večne tehotná.a pred tehu ma v živote záha nepálila
@monculka
@vcielkamaja no ved ja som doteraz ani nevedela čo to je a presne ked spim tak už cítim v hrdle a už viem že neni dobre ☹
,je už aj úplne jedno čo zjem a či vobec niečo zjem .....aj ja mám take cukriky ale asi by som ich musela dat vsetky naraz aby to prešlo,aj ja si stale vravim ze uz tých par dni vydrzim..ono velmi pomoze ked sa spi tak v polosede ale to by som uz úplne prišla o chrbát..už teraz chodim ak stará babka zhrbená 🙂
@monculka ja som mala bolesti chrbta a krizov uz pred tehu tak som vedela že bude len horšie..teraz posledné týždne mám pocit že ma fakt bolí už všetko...myslím že ked sa pridajú tie kontrakcie tak nám už ozaj bude všetko jedno len aby bol čím skor vonku......na to sa už teším, potom už budeme len spomínať ako sme sa nevedeli dočkať 😉

Baby a mate niektoa kupenu babysatku alebo nosic?! Ak ano aku/aky?