Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091
@vcielkamaja ja sa tiež nešetrím, doma robím všetko normálne, teda sem tam aj nenormálne, lebo s týmto mega bruškom je to sranda 😀 upratujem ako divá skoro každý deň, aj si sem tam zasexíkujeme, aj na prechádzku ideme večer, ale tiež nič...teplý kúpeľ som neskúšala, len sprchu...ono bábätko naozaj vie najlepšie kedy má prísť, príroda to tak zariadila, môžeme sa aj na hlavu postaviť a skôr nepríde 😉 😝 ale ja by som už tiež veľmi veľmi chcela, normálne už túžim po kontrakciách, už som zvedavá ako to bolí, aké to bude, čo sa bude diať, či mi odtečie voda, či len kontrakcie prídu, či čo bude 😀 už sa teším! V sobotu má kamarátka svadbu, chcem ju ísť pozrieť a zagratulovať do kostola, tak "dúfam", že tam mi odtečie voda...to by bol ale trapas 😀 😝
Ahojte 🙂 tak už to máme aj my za sebou 😵 v sobotu sme boli na City Feste a ked som prisla domov, odisla mi zatka, nic som si ale zatial z toho nerobila, lebo moze odtiect aj niekolko dni pred porodom, a ked zacalo vo Stvorici po Slovensku tak mi odtiekla plodova voda, o jedenastej som dorazila do porodnice a malá bola na svete 00:40 porod bol rychly, v porovnani s prvym perfektny, epiduralku som strasne chcela, lebo po prvom porode som sa bala, ale uz mi ju nestihli dat, ze ked som uz na 4 prsty, ze nestihne zabrat, tak sme aspon usetrili 😀 nakoniec som sa rozhodla pre porodnicu v ZH a bola som velmi spokojna, sestricky boli perfektne aj na novorodeneckom aj na zenskom oddeleni a pani doktorka Pagáčová bola výborná, prajem všetkým ešte ,,čakateľkám" aby mali taky super rychly a lahky porod ako sme mali my 🙂 potom pridam aj foto 😉
@vcielkamaja no takze si asi zacnem planovat nejake veci ...bo vkuse ked si nieco naplanbujem tak nic s toho :-P ......
@ela2710 čerstvej mamičke letí velká prevelká gratulácia 😵 😉
@ela2710 gratulujem....... a teraz hlavne vela nervou :-P
@monika1091 ja aj plánujem a aj tak nič...mne sa čudujú, že si plánujem aj na niekolko dní dopredu. stále hovoria "len aby to tak bolo" a ono čuduj sa svete, väčšinou to výjde... 😀 😀
@vcielkamaja mna uz vsetko tlaci podprsenka...a uz vsetky nohavicky mam porostrihovane lebo ma tlacia... takze po porode si musim nakupit nohavicky... :-P .... uz nevladzem....
@vcielkamaja dakujem 🙂
@monika1091 zrejme ich budem potrebovat, maly Tomasko by chcel sestricku stale stiskat, hladkat, bozkavat a treba davat stale pozor, aby jej neublizil, som doma prvy den a teda lahke to nie je, ale verim, ze si na seba rychlo zvyknu 🙂
@monika1091 ja som si v H&M nakupila nohavicky a tie ma nikde netlačia, super materiál. a podprsenka doslova rastie s mojimi prsiami 😀 nosim už iba také športové, žiadne výstuže ani kostice...
@ela2710 tomu ver ze ano 🙂 ... a velmi rychlo si budu rozumiet 🙂
@vcielkamaja mna netlacia kosiky ja uz nosim na kojenie ale obvod ma tlaci.... a ja nosim tie sortkove gatky...... len mna uz tlaci vsetko co sa en da... alebo ja uz neviem co so sebou.....
joooj velmi nevladzem...mam pocit ze dnesna noc patri mne...co sa tyka porodu... 😝
asi mi zacinaju kontrakcie....nepravidelne...mozno su to len ty poslickovia
baby...ked mam kontrakcie mozem ich aj doma predychavat?myslim ze ci musim ist do nemocnice kym mi neodtecie plodova voda
no baby...kontrakcie mam kazdych 10 minut...idem do porodnice...jeziiiis ako sa bojim...drzte palce 🙂 nech to mam cim skor za sebou...
@nati04 tak u mna to bolo rovnako ako u syna, tiez som sa nevedela prisat a mama bola nutena mi davat od navratu z porodnice umele, zatial mlieko mam, ale asi tak 2x denne som schopna ho s nim nakrmit, ostatne pitie zabezpecuje umele a pokial sa neprisaje, tak si myslim, ze coskoro aj pri odsavani moje stratim. Stale dufam, ze sa prisaje a bude to ok, ale na druhej strane, ked to nejde tak radsej umele so spokojnou mamickou, ako silou mocou vytlacat vlastne a byt v strese a v trapeni 😉 Drzim palce a nech to u vas dopadne akokolvek, hlavne bude v pohode a ostastne sa bude tiez 🙂
@marmete no ved to ze clovek je v strese :( ja ked som prisla z porodnice isla som krmit malu a ziadne mlieko;(ja som plakala aj ona;( tak manzel
utekal do ba kupit bebu a to byvame v rakusku tak si vies predstavit ten stres;( a lutost nad tym malym cloviecikom ze mu nemas co dat;( neprajem nikomu;(ale som si citala o tych nahradnych mlieckach a tie praveze maju dost vitaminov takze neni ziadna zaruka ze nase mlieko ma dostotak vitaminov to mi sama lekarka povedala.
Malo by ti prist za polku mesiaca pn a polku uz materska. Ja som na materskej podobne ako ty od 19.7 a tak mi prisli peniazky pol na pol skoro
Ahojte, tak vcera o 20.07 k nam pribudla Katka. Miery 49 cm a 2930 g. Porod som mala velmi rychly. Prva kontrakcia o 17.00 a potom kazdu minutu a pol. Chcela som rodit na Kramaroch, ale nestihla som to a musela som si to odkrutit v DS 😀 . Doktorka skoro nestihla prist Kazdej cakatelke zelam taky rychly porod.
Dobré ránko augustovky, tak dnes máme nástup do pôrodnice keďže prenášame. Konečne si ideme pre Adelku, neviem či to bude dnes alebo zajtra ale dúfam že to zvládneme a všetko prebehne v poriadku, aj sa trošku bojím čo ma čaká 🙂 tak nám držte palčeky....
@monculka jeeeej tak uz to prichadza .... drzim palce 🙂
@mishuu mozno ti dosla len materska a este nie nemocenska ! mne stale nic nenabehlo :(
@mimi126 Tak prajem vela zdaru, nech to malinkeho prejde a nema vela trapenia
monika1091 A ja mam gatky take ponatahovane, ze ked sa na ne pozriem tak to vyzera, ze ich nosila na nejaka maxi prdel... 😒
Baby volala som drahemu do prace (len tak 😉)) a on si uz myslel, ze to na mna prislo 😉)) taky zlaty.... 😉))

@monika1091 pokial sa detičkám nechce, nespustíš to...ja chodievam od nedele každý večer na prechádzky, a to po fajných kopcoch, žiadna rovinka. každý večer horúci kúpeľ...horúcejšia voda nám už netečie. doma robím všetko možné, nešetrím sa...a dnes na poradni mi doki povedal, že od minulého týždňa je to v podstate bez zmeny. ako vraví moja mama: "príde to, ked to budeš najmenej čakať"