icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kalifa28
24. sep 2012

@miskachrumka moja bambula mala a ešte aj má dnes do rána taký sopel, že konec... normálne som zobrala odsavačku na vysavač (moj muž pozerá, že čooooooooo, nechápal, si myslel, že mi totalne preskočilo) a pome ho... tolko jej odtial išlo chuderke, celu noc chrapčila a dusila sa, tak mi jej bolo luto, ani papat poriadne nemohla... kup si tu odsavačku na vysavač, to je skvelý vynález, ostatné su šuviksy, čo nič neodsaju. A vobec sa toho neboj... 🙂 🙂

kmkke
24. sep 2012

Dievčatá, tak toto ma dostalo 😀 😀 😀 :
Deník dvouletého děcka.
6:13 Budím se. Super!!! 6:50 Lítám nahatej po bytě a řehtám se. Táta mě honí. 7:05 Táta zakopl o nočník, kterej zapomněl večer vynést. 7:10 Jezdím kolem něj na motorce a pištím. ...7:20 Stavíme s tátou hrad pro tyranosaura. Táta ho postaví a já ho rozkopu. Super!!! 8:05 Táta dřímá mezi troskami ...hradu. Chvíli si hraju sám s tyranosaurem. Žere šmouly. 8:06 Tyranosaurus strčil svůj ocas tátovi do nosu. Na zadek dostanu já. Řvu. 8:30 Kouzelná školka, nuda, ale tátu to baví. Běhám dokolečka před televizí, dokud nespadnu na zem a neprásknu se do hlavy. 9:10 – 9:40 Řvu. 10:00 Nemůžu najít tyranosaura. Táta se mě ptá, proč řvu. Řvu, protože neumím říct tyranosaurus. 10:40 Táta mi dává na zadek, abych měl proč řvát. Pak mi dá fixy,ať si kreslím. 10:50 Nakreslil jsem abstrakci vyjadřující pocity dvouletého dítěte, kterému nikdo nerozumí. Taťka valí oči. 11:05 Tak na koberec se prej nekreslí. 11:45 Oběd. Zas kuře. Plivu to do květináče. 12:30 Jdu spát po obědě. Táta má lepší náladu. „Tak do postýlky, ty uličníku“ . Lezu pod postýlku. Táta počítá do tří. Na tři se tam zaseknu. Řvu. 13:35 Konečně usínám. 14:15 Nudím se. Lítám nahatej a chcechtám se. Táta mě honí. 14:30 Táta zakopl o nočník, kterej zapomněl vynést ráno. 16:00 Konečně jdeme ven. Na písku mi nějakej kluk chce vzít tyranosaura. Vezmu ho po hlavě hrabičkami. Řve. Táta mi dá na zadek. Řvu. 17:30 Půjčím si tříkolku od holčičky. Řve. Musím ji vrátit. Řvu. 18:40 Po večeři si hraju. Spravuju zrcadlo. Kladivem. Musim toho nechat, a tak skáču na balonu, dokud neprdne. Táta řve. Pak se usměje a říká, že jdu zítra do školky. 19:55 V postýlce mi říká pohádku. V polovině už chrápe. Ocas tyranosaura se pomalu blíží k jeho nosu...

Sa rehtám už dobrých 5 minút 😀 😀 😀

lucia795423
24. sep 2012

@kalifa28 presne tak, toto je jedna z mojich najoblubenejsich pomocok...

lucia795423
24. sep 2012

@mishuu my mame 7 tyzdnov a tiez o rezime mozme len snivat...hlavne je teraz podla mna rozlisovat den a noc...ostatne sa upravi neskor...

lucia795423
24. sep 2012

Uff...upratane, obed dovareny, chrobacik spinka a ja neviem zrazu co so sebou...stalo sa vam to?tak aspon citam ze co nove u vas..ja sa pochvalim, cez vikend brutalne zlavy v nexte, juuuj sme rozbili trosku tatkovi rozpocet, este ze ma na Carolinku extremnu slabost... 😉 staci mu len ukazat, ze jake pekne pre cicusku a uz je na makko...milujem zlavy...

martinam77
24. sep 2012

@lucia795423 Ahoj,my mame 3t a stale sa nam to meni,cey den spavame zle,vecer vacsinou od deviatej do jedenastej sme najculejsi ale potom ked zaspi tak spi v intervaloch min.3hod.do tej 8,30-9h rano..

martinam77
24. sep 2012

@miskachrumka :D :D :D tak to mame potom na prd mlieko vsetky :D

tamara2307
24. sep 2012

čaute kočky, mali ste už menzes po pôrode, ako to vyzeralo u vás? lebo ja som mala dačo mini v sobotu a odvtedy žiadna kvapka. aj bruchabolenie bolo troška. tak teraz neviem, či to bolo ono, alebo mám ešte čakať riadne krvácanie.

lucia795423
24. sep 2012

@tamara2307 no ja ked som dobre lekarku pochopila tak ked kojis tak mozes dostat po 3 mes.alebo aj po roku...

tamara2307
24. sep 2012

@lucia795423 hm, po roku by sa mi to viac páčilo :D

lucia795423
24. sep 2012

nase prve usmevy...pre toto sa oplati zit a stojji zato kazde trapenie...mamimka ta miluje...

kmkke
24. sep 2012

Dnes máme 1 mesiac 😀

ela2710
24. sep 2012

Ahojte 🙂 takto nasa mala spinkala v hojdacom kresielku 🙂

ela2710
24. sep 2012
dandelions
25. sep 2012

@ela2710 ahoj si spokojna s kresielkom?tiez rozmyslam nad kupo lebo nas ma hrozne rad hojdanie v kresle 😀 10 minut hojdania a spinka ako anjelik

vcielkamaja
25. sep 2012

@dandelions aj my máme toto kresielko, ale v inej farbe a my sme s ním velmi spokojní. malinká v nom vydrží čoraz dlhšie a ked jej zapnem melodiu, počúva a sedí jak 5 peňazí 😀 hojdáme ju, včera sa v nom škerila...smejko moj...

ela2710
25. sep 2012

@dandelions my ho mame uz dva roky, pri malom sme ho velmi vyuzivali, maly sa hral s hrackami a zvykol v nom aj zaspat a teraz ho po nom ,,zdedila" mala 🙂 sme velmi spokojní 🙂 ona sa v nom hojda aj ked je hore, ale aspon neplace a ja mam chvilku cas na Tomaska 😀

kalifa28
25. sep 2012

@ela2710 aké má kráááááásne baculaté líčka, presne ako naša 🙂
nádherná bambulka 🙂

monika1091
25. sep 2012

mamicky.... to do tych hojdacích kresielok davate babetka?..... rozmyslam ze kupim len neviem ci uz mozem malu tam dat do toho hojdaceho kresielka...

ela2710
25. sep 2012

@monika1091 mozes ono my na nom mame nastavitelne lehatko, da sa dat, aby male babatko lezalo a ked bude vacsie, tak do takeho polosedu 😉

lucia795423
25. sep 2012

Od kedy tam davate babatka? Ja mam tiez take od narodenia a moja v tom nechce byt ani za svetskusam kazdy den a furt sa jej nepaci...moze byt ze si na to zvykne neskor?

monculka
25. sep 2012

ta ked uz tu tak davate fotky dam aj ja mojej bambulky 🙂 luuuubim

ela2710
25. sep 2012

@lucia795423 neviem, moje deti tam boli zatial vzdy radi, ale ked sa narodil krstnej syncek a pozicala som im to, tak jej syna to veru nebavilo vobec, stale tam len plakal, a do jeho roka, tam nevydrzal ani raz, a potom som si ju aj tak vzala naspat pre Nellynku, takze oni ju nevyuzili vobec....

vcielkamaja
25. sep 2012

tak aj my sem prispejeme aktualnymi fotkami:

miskachrumka
25. sep 2012

ahojte maminy ...je tu niektorá aktuálne chorá ?
ja mám chrípku už 4dni stále len prskám hlava mi ide prasnuť ,sople mi teču ako des a hrdlo ma bolí až sa musím premáhať aby som niečo zjedla kvoli malému ...v lekárni mi dali paralen a nasivin do nosa a celaskon šumivý no zatial necítim za tie 3dni žiadne zmeny a som už hotová ...je to dost tažke starať sa o dve deti ked ledva chodím a dýcham ☹ a to ešte Dávidko má to isté čo ja :((
máte nejaký recept domáci ?čo by mohlo pomocť ?

dandelions
25. sep 2012

naše štastííííčko 🙂 akoby som len vcera rodila a to je tomu uz mesiac, neskutooocne leti ten cas 😒

lucia795423
25. sep 2012

musim napisat,som skoro odpadla ked sa mi moje 6 tyzdnove cudo vcera dvakrat pretovila z bruska na chrbatik a dnes znova... nieje to nejak skoro???

lucia3006
25. sep 2012

ahojte mamičky, my prispejeme tiež nejakými aktuálnymi fotečkami 🙂

konvalink
25. sep 2012

čaute 🙂pripajam fotku mojho zlaticka...momentalne krasne spinka a ja si idem zdriemnut tiez.som chora,nejako som prechladla ta dufam ze maleho to obide.

kattey
25. sep 2012

a ja pripájam naše nové fotky 🙂