Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Dievčatá, tak toto ma dostalo 😀 😀 😀 :
Deník dvouletého děcka.
6:13 Budím se. Super!!! 6:50 Lítám nahatej po bytě a řehtám se. Táta mě honí. 7:05 Táta zakopl o nočník, kterej zapomněl večer vynést. 7:10 Jezdím kolem něj na motorce a pištím. ...7:20 Stavíme s tátou hrad pro tyranosaura. Táta ho postaví a já ho rozkopu. Super!!! 8:05 Táta dřímá mezi troskami ...hradu. Chvíli si hraju sám s tyranosaurem. Žere šmouly. 8:06 Tyranosaurus strčil svůj ocas tátovi do nosu. Na zadek dostanu já. Řvu. 8:30 Kouzelná školka, nuda, ale tátu to baví. Běhám dokolečka před televizí, dokud nespadnu na zem a neprásknu se do hlavy. 9:10 – 9:40 Řvu. 10:00 Nemůžu najít tyranosaura. Táta se mě ptá, proč řvu. Řvu, protože neumím říct tyranosaurus. 10:40 Táta mi dává na zadek, abych měl proč řvát. Pak mi dá fixy,ať si kreslím. 10:50 Nakreslil jsem abstrakci vyjadřující pocity dvouletého dítěte, kterému nikdo nerozumí. Taťka valí oči. 11:05 Tak na koberec se prej nekreslí. 11:45 Oběd. Zas kuře. Plivu to do květináče. 12:30 Jdu spát po obědě. Táta má lepší náladu. „Tak do postýlky, ty uličníku“ . Lezu pod postýlku. Táta počítá do tří. Na tři se tam zaseknu. Řvu. 13:35 Konečně usínám. 14:15 Nudím se. Lítám nahatej a chcechtám se. Táta mě honí. 14:30 Táta zakopl o nočník, kterej zapomněl vynést ráno. 16:00 Konečně jdeme ven. Na písku mi nějakej kluk chce vzít tyranosaura. Vezmu ho po hlavě hrabičkami. Řve. Táta mi dá na zadek. Řvu. 17:30 Půjčím si tříkolku od holčičky. Řve. Musím ji vrátit. Řvu. 18:40 Po večeři si hraju. Spravuju zrcadlo. Kladivem. Musim toho nechat, a tak skáču na balonu, dokud neprdne. Táta řve. Pak se usměje a říká, že jdu zítra do školky. 19:55 V postýlce mi říká pohádku. V polovině už chrápe. Ocas tyranosaura se pomalu blíží k jeho nosu...
Sa rehtám už dobrých 5 minút 😀 😀 😀
@kalifa28 presne tak, toto je jedna z mojich najoblubenejsich pomocok...
@mishuu my mame 7 tyzdnov a tiez o rezime mozme len snivat...hlavne je teraz podla mna rozlisovat den a noc...ostatne sa upravi neskor...
Uff...upratane, obed dovareny, chrobacik spinka a ja neviem zrazu co so sebou...stalo sa vam to?tak aspon citam ze co nove u vas..ja sa pochvalim, cez vikend brutalne zlavy v nexte, juuuj sme rozbili trosku tatkovi rozpocet, este ze ma na Carolinku extremnu slabost... 😉 staci mu len ukazat, ze jake pekne pre cicusku a uz je na makko...milujem zlavy...
@lucia795423 Ahoj,my mame 3t a stale sa nam to meni,cey den spavame zle,vecer vacsinou od deviatej do jedenastej sme najculejsi ale potom ked zaspi tak spi v intervaloch min.3hod.do tej 8,30-9h rano..
@miskachrumka :D :D :D tak to mame potom na prd mlieko vsetky :D
čaute kočky, mali ste už menzes po pôrode, ako to vyzeralo u vás? lebo ja som mala dačo mini v sobotu a odvtedy žiadna kvapka. aj bruchabolenie bolo troška. tak teraz neviem, či to bolo ono, alebo mám ešte čakať riadne krvácanie.
@tamara2307 no ja ked som dobre lekarku pochopila tak ked kojis tak mozes dostat po 3 mes.alebo aj po roku...
@lucia795423 hm, po roku by sa mi to viac páčilo :D
@ela2710 ahoj si spokojna s kresielkom?tiez rozmyslam nad kupo lebo nas ma hrozne rad hojdanie v kresle 😀 10 minut hojdania a spinka ako anjelik
@dandelions aj my máme toto kresielko, ale v inej farbe a my sme s ním velmi spokojní. malinká v nom vydrží čoraz dlhšie a ked jej zapnem melodiu, počúva a sedí jak 5 peňazí 😀 hojdáme ju, včera sa v nom škerila...smejko moj...
@dandelions my ho mame uz dva roky, pri malom sme ho velmi vyuzivali, maly sa hral s hrackami a zvykol v nom aj zaspat a teraz ho po nom ,,zdedila" mala 🙂 sme velmi spokojní 🙂 ona sa v nom hojda aj ked je hore, ale aspon neplace a ja mam chvilku cas na Tomaska 😀
mamicky.... to do tych hojdacích kresielok davate babetka?..... rozmyslam ze kupim len neviem ci uz mozem malu tam dat do toho hojdaceho kresielka...
@monika1091 mozes ono my na nom mame nastavitelne lehatko, da sa dat, aby male babatko lezalo a ked bude vacsie, tak do takeho polosedu 😉
Od kedy tam davate babatka? Ja mam tiez take od narodenia a moja v tom nechce byt ani za svetskusam kazdy den a furt sa jej nepaci...moze byt ze si na to zvykne neskor?
@lucia795423 neviem, moje deti tam boli zatial vzdy radi, ale ked sa narodil krstnej syncek a pozicala som im to, tak jej syna to veru nebavilo vobec, stale tam len plakal, a do jeho roka, tam nevydrzal ani raz, a potom som si ju aj tak vzala naspat pre Nellynku, takze oni ju nevyuzili vobec....
ahojte maminy ...je tu niektorá aktuálne chorá ?
ja mám chrípku už 4dni stále len prskám hlava mi ide prasnuť ,sople mi teču ako des a hrdlo ma bolí až sa musím premáhať aby som niečo zjedla kvoli malému ...v lekárni mi dali paralen a nasivin do nosa a celaskon šumivý no zatial necítim za tie 3dni žiadne zmeny a som už hotová ...je to dost tažke starať sa o dve deti ked ledva chodím a dýcham ☹ a to ešte Dávidko má to isté čo ja :((
máte nejaký recept domáci ?čo by mohlo pomocť ?
musim napisat,som skoro odpadla ked sa mi moje 6 tyzdnove cudo vcera dvakrat pretovila z bruska na chrbatik a dnes znova... nieje to nejak skoro???

@miskachrumka moja bambula mala a ešte aj má dnes do rána taký sopel, že konec... normálne som zobrala odsavačku na vysavač (moj muž pozerá, že čooooooooo, nechápal, si myslel, že mi totalne preskočilo) a pome ho... tolko jej odtial išlo chuderke, celu noc chrapčila a dusila sa, tak mi jej bolo luto, ani papat poriadne nemohla... kup si tu odsavačku na vysavač, to je skvelý vynález, ostatné su šuviksy, čo nič neodsaju. A vobec sa toho neboj... 🙂 🙂