icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

fifi284
5. dec 2011

@lucifa držím palce, aby zajtra všetko dobre dopadlo 🙂

hanahsuza
5. dec 2011

@janka3591 samozrejme aj tebe Janka gratulujem 🙂 veľa radosti mamička

hanahsuza
5. dec 2011

@fifi284 Normálne nestíham s gratuláciami, decembrové bábätká sa museli dohodnúť a pekne jedno za druhým do radu 🙂

fifi284
5. dec 2011

@hanahsuza 😀 veru, už som zvedavá, kto napíše zajtra, že už to má za sebou 🙂 Je to skoro ako telenovela, každý deň končí napínavo, a človek sa nevie dočkať zajtrajška 🙂

hanahsuza
5. dec 2011

🙂 pekne si to napísala

lucylla
6. dec 2011

@czechzuzanaba aj ja sa pripajam, gratulujem a zdravicko hlavne prajem 🙂...
tak uz sa nam to rozbieha,aj ja som velmi zvedava ktora z nas bude nasledovat mamicky a v akom poradi... 🙂

misi76
6. dec 2011

@czechzuzanaba veľká gratulácia a krásny život drobčekovi prajem

lienocka1212
6. dec 2011

@nikita308 Karaba je velmi dobry doktor 🙂 a Strakova , ako zacinajuca lekarka tiez si ju velmi chvalia 🙂 mala si si zobrat balicek za odvahu 🙂
inak musela byt sranda,ja by som asi podla z tej kozenky od smiechu 🙂
ja idem este raz v pondelok na USG

lienocka1212
6. dec 2011

@superstarka tak ja nic ☹ a ty ides tiez do Pn rodit ?

lienocka1212
6. dec 2011

@fifi284 ze ty pozeras skrytu vasen 🙂 ?

votaress
6. dec 2011

Baby je to normalne nechutenstvo v 37 tt? Nemala by som sa este napchavat ?

lienocka1212
6. dec 2011

@hanahsuza to je ako na facebooku rozrasta sa 🙂 ale sa tesime 🙂 musi nas byt vela,vela 🙂

lucylla
6. dec 2011

Dnes ma nas bambulko v brusku meninky, drobcek velmi ta lubime... tvoja mama a tato :-*****. A POD UZ VON 😀 !!!!
Krasneho Mikulasa zelam vsetkym nasim detickam, narodenym aj tym v brusku este 😉 ....

nikita308
6. dec 2011

@lienocka1212 Ja idem v pondelok na príjem, ak dovtedy vydržím.... ale keby ma to chytilo aj teraz, ani by som sa nenahnevala... ťažko sa otáčam, aj pohybujem, som zo všetkého nervózna, vrrrrrr... ani ma nič nebaví robiť... a všetky tie otázky, ty si ešte doma, a kedy pôjdeš a podobné, júúúúúj.... ☹

tehulka14
6. dec 2011

ja idem na prijem piatok a ideme nato 🙂

lienocka1212
6. dec 2011

@nikita308 tak sa mozno stretneme 🙂 verim ti ,ze to chces mat za sebou , to vsetky 🙂
a teba sa pytaju ci si este doma ?tak ja od nedele som akoze uz aj porodila,som sa dozvedela 🙂mama mi volala ci som este cela 😀 a ja stale nic 🙂

tehulka14
6. dec 2011

@lienocka1212 jej my mame rovnaky tertmin🙂 ešte sa drobec nepyta na svet?ja idem piatok kedže už som otvorena na 2,5cm a krčok uuplne makky a 0,5cm 😀

misi76
6. dec 2011

@votaress úplne normálne, drobček ti tlačí na žalúdok a ty do neho veľa nedáš, ja obedujem na 3x a to nemám veľké porcie

lienocka1212
6. dec 2011

@tehulka14 tesim sa 🙂 asi sa mu nechce , len sa tak pomrvka ,natiahne sa 🙂 a zase klud sem tam si postikuta 😵 salamista to bude. ale o jenej idem na poradnu tak uvidim co nam lekar povie,ze ci uz sa nieco deje?

tehulka14
6. dec 2011

@lienocka1212 no aj u nas to je tak museli ma zašivat čo som sa predčasne otvarala a teraz nie a nie von🙂 aj ked mi vravia,že už len prasknut vodu a rodime nechce sa mu 😀

lienocka1212
6. dec 2011

@tehulka14 ja by som tak chcela, aby sa uz nieco dialo 🙂 okrem toho,ze mi pracka tancuje 😀 😀 😀

tehulka14
6. dec 2011

@lienocka1212 ved ti verim ja už som včera na poradnu prišla s tym,že nech mi da len termin nastupu do nemocky lebo už to nebudem tahat do neviem kedy

odabinka
6. dec 2011

@hanahsuza Dakujeme 🙂

minuska8882
6. dec 2011

tak náš hrčko sa už narodil skoro v piatok. Už som ležala na sále že mi idú robiť akútnu sekciu... Vyšlo nám zlé CTG... ale pri záťažovom teste sa nám to zas pekne upravilo... tak sa nakoniec nič nerobilo... Po jednej stránke som sa aj bála lebo máme iba 37 tt... ale zas na druhej som bola aj rada že už bude medzi nami... baby nemáte niektorá skúsenosti s tým zlým CTG?

superstarka
6. dec 2011

@lienocka1212 Musím zistiť ako to je z našou nemocnicou.Pokial mi tiež nebudú chcieť spraviť cisársky tak pôjdem do Ilavy.Tam to chvália.

nikita308
6. dec 2011

@lienocka1212 No všetci, buď mi píšu na FB, SMS al. mi volajú, už mi to leze na nervy... ešteže ovládam prstoklad a nepíšem len jedným prstom, lebo to by ma fakt nebavilo.... 😖 Tak dúfam, že sa stretneme, že tam nebudú samé cudzinky, lebo včera keď som tam bola, tak väčšinou tam boli samé cudzinky, síce vraveli slovensky, ale človek musel na nich pomaly... 🙂

lusja
6. dec 2011

@votaress asi hej, tiez mam problem, ci vobec chcem daco jest...na nic nemam chut, mozem aj hodinu cumiet do chladnicky 🙂

lienocka1212
6. dec 2011

@superstarka a Topolcany mas blizsie nie?neboj v PN ti spravia 🙂

lienocka1212
6. dec 2011

@nikita308 to vazne?nechcem urazat spoluobcania 🙂 ?rakosnici 🙂 ?no budeme sa musiet neako stretnut dame si znamenie, alebo vyrobime si tabulky ako maju na letisku 😀 😀 a roztocime to tam 😀
humor nas neopusti aspon bude sranda 🙂 ved to nerobime kazdy den ,treba si to poriadne uzit 🙂

lienocka1212
6. dec 2011

@lienocka1212 a ta uz to ma za sebou 🙂 ani nenamietala a hned dva krat 🙂 sikula....