Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@superstarka Ahojki, aj som na teba myslela, či si ešte 2 v 1... no ja do TN nejdem, nechcú mi tam urobiť cisársky, takže sa nestretneme... idem rodiť do PN, 13.12. mi majú robiť sekciu, ak dovtedy vydržím... tak tebe želám rýchly a ľahký pôrod... 🙂
@lienocka1212 Mala som bolesti ako krámy a v lavej nohe krč.Povedala mi sestrička že príklad:ked mám bolesti 30 minút tak potom ma to prestane bolieť tiež 30 minút.Ale mna to bolelo stále. 😀 A ked sa čas bude skracovať a bolesť zosilnie že to je už pôrod. 🙂
@nikita308 A prečo ti tam nechcú robiť cisársky???
@nikita308 No malej sa ešte nechce von,ešte sa neotváram. ☹ Termín mám 16tého a fakt neviem kam teda pôjdem rodiť.Tiež musím mať cisársky a do druhej nemocnice som sa ešte bližšie neinformovala.
Ahojte, tak my uz to mame taky za sebou.
Dnes rano mi ve 3 zacali kontrakce, pravidelne po sedmi minutach, v 5 odtekla voda, o pul seste sme byli v nemocnici, o 6 me vysetrovali poprve, pak klistyr, sprcha a o 6.45 to zaclo teda bolet fest, no mala se narodila 7.15 🙂 Bez epi, oxitocin az na treti dobu porodni. Siti me VUBEC nebolelo. Super dr. Anna Gottschallová. Velmi ji dekuji. 🙂
Aninka ma 3380g a 51 cm a je proste naaaaaaadherna 😵
@czechzuzanaba Blahozelaaaam k dcerenke 😉 a zelam vela zdravicka!
@nikita308 si to teda zas uzijes 🙂 12 rokov - mas moj obdiv 😉 moj drahy kym nevedel, co budeme mat, sa smial, ze setri - len este nevie, ci na gulovnicu (aby mohol napadnikov strielat), alebo ci na bike (ak bude chalan jazdit tak ako tatino) 🙂 a co ten spunt robil na CTG - mrvil sa, buchotal - teda tak to bolo pocut, ako keby mal svoju vlastnu technoparty 😀
co tu na nete studujem, tak na porodnici by mali byt vsetci OK. Tak sa povzbudzujem, ze si vsetci padneme do oka a vsetko dopadne dobre 😎 som rada, ze budem rodit v PN.
ahojte mamicky, mne prave pred hodkou asi odsila hlienova zatka- ak to bolo ono, ako to vyzera?, krv tam nebola... mam sa chystat do porodky? ooooch 😕
@czechzuzanaba Gratulujem a prajem vám veľa zdravíčka... 🙂
@lenulienkat Ona býva taká hnedá, môže byť aj svetlá, konzistencia ako puding alebo také niečo... ale ak ti neodtiekla plod. voda al. nemáš kontrakcie do nemocnice sa chystať nemusíš... mne už odišla pred 2 týždňami, som na 4 prsty otvorená a ešte stále som doma...
@czechzuzanaba Blahozelaam 🙂 vela zdravia a nech ste co najskor doma.. 🙂
@lenulienkat No ak nemas bolesti,a neodtiekla ti voda,tak ta pravdepodobne poslu naspat domov.Mne to odislo pred tyzdnom,sli sme do nemoc. aj som na jeden cm otvorena a nic doteraz.Ale som rada,ze sme isli,mala som taky pokoj. 😀 ozaj,hodili nas na zaznam,ze ako maly vyvadza.
@tatianka7 mam vystrelovanie takych akoby krcov do slabin, ale to uz citim dlhsie, inak bolesti nie su ziadne...uvidim zajtra na poradni... 😉
@nikita308 vyzeralo to ako taky hlien ale bez zafarbenia, ciry...a bolo toho dost... asi to bolo ono, voda mi este neodtiekla a nemam asi ani kontrakcie iba take akoby krce ktore mi vystreluju do slabin... zajtra na poradnu som zvedava...
ahojte mozem sa pridat medzi Vas. Ja idem zajtra rano na 06.00 nakolko maly sa tlaci von ale bohuzial nejako sa neotvaran. Takze zajtra idem na infulzie a uvidime ako to pojde. Dufam ze cim skor bude na svete.
@lenulienkat ahoj mne odisla hlienova zatka uz pred dvoma tyzdnami a nic. bohuzial zajtra idem na vyvolavacku.a mala som take male bolesti ale otom to utichlo a nic.
@lenulienkat Voda ti ani nemusí odtiecť, ale ak by si mala tie kŕče silné a v pravidelných intervaloch, tak treba do pôrodnice... mňa napríklad pri prvom pôrode hrozne boleli kríže ani nie brucho... a tiež som nevedela, že to už začínajú kontrakcie, až keď mi odtiekla plod. voda... 🙂 lenže ja vtedy herečka som mala termín 27.10. a bolo 25.10., reku ešte mám 2 dni čas... 😀 ja som strašne presná osoba, keď niekto povie tak, tak je to tak... a ono to tak nebolo... 😀 😀 😀
Ahojte, mne plodová voda neodtiekla, alebo možno v sprche, alebo pri cikaní 🙂 no nijako som si nevšimla, mala som bolesti potom tá krvavá zatka pri oboch drobčekoch a pri druhom ma hrozne súrilo na záchod, takže mi ani klystír dávať nemuseli, veď ani nedali, lebo nestihli..pri prvom som na izbe ležala 7 hodín a oni to nestihli 🙂 a pri druhom to nestihli, lebo keď som prišla do pôrodnice, hneď ma len na stôl dali a už som aj porodila..bolo to o chlp, lebo už cestou v aute som mala kontrakcie každú minútu.. 😲 🙂
@czechzuzanaba gratulujem, buďte zdraví a veľa radostí rodičovských 😉
@czechzuzanaba gratulujem a prajem všetko dobré 🙂) teda to bola rýchlovka 😲 tíško závidím...

@lusja Akurát že ten pôrod bol pred 12-timi rokmi, takže ja už mám pôrodné cesty ako prvorodička... 😕 Dúfam, že budú dobré sestričky aj doktori, ja to v PN vôbec nepoznám, tak sa nechám prekvapiť... 😉 Mám mať dievčatko, aj keď manžel stále verí v zázrak, že to bude chlapček... no neposedné bude aj to naše, akurát keď mi natáčali to CTG, tak bolo v kľude... ale teraz mám brucho ako zemiak, len kope a prevaľuje sa... 🙂 ale to preto, že som v kľude a pekne sedím... 😉