Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@nikita308 no veru, mala to teda bude mat asi bez teba trosku tazke. Ale hadam to nejako spolu zvladnu 😉 neboj! Ale bo ta mozu prist pozriet aj s ulohami 😉 ak by si moc chcela vediet, mozes sa na to v nemocnici opytat - tu je linka: http://www.nemocnicapiestany.sk/oddelenie_gynek...
hadam by vedeli povedat, ako su na tom. Takze budete 3 baby na tatina? jeeej, same princeznicky 😀
@katkaking ďakujeeeeeem :-* Ešte sa ťa chcem opýtať, na tú poradňu u pána primára. To si sa tam objednávala alebo si išla len tak? Myslím, že ordinuje pondelok a piatok teda tak mi to aspoň hovorila jedna z tých pôrodných asistentiek keď som bola na pásoch. Ambulanciu má o poschodie vyššie ako je gyn.pôr oddelenie? Ja len tak pre istotu, keby som tam mala zavítať. ďakujem ti zatiaľ veľmi pekne. 😉
@smalova ano, o poschodie vyššie ako su porodne saly... objednaval ma u neho moj brat, on robi na internom doktora a zavolal mu...ja som totiz u neho rodila pred rokom v juli a chcela by som aj teraz, povedal ze ak do buduceho tyzdna do pondelka neporodim tak to spravi ako planovany porod, aby som bola na vianoce doma 🙂
keby nieco, kludne sa este pytaj... 🙂
@gabuci81 Mám zdravotné problémy a doktorka napísala jednoznačne cisársky. ☹
jej baby dnes nas maju pustit z nemocnice!uz sa neviem dockat 😀
Citanim tejto temy sa citim ako keby uz boli Vianoce, tolka radost kazdy den, same radostne oznamenia... Nadhera 🙂 Inac ja uz vacsinou len citam, ako sa priblizim k pc mrňo mrňave sa zacne velmi hmyrit, mozno citi tie vibracie, alebo neznasa tuto stolicku ci co, robi mi riadne problemy obsediet chvilu.
Ahojte. Pridavam sem aj naseho maleho: Vola sa Samuel-Peter, nar. 6.12. o 14.18 hod. Miery 3420g na 50cm.
@lucifa gratuleujem 🙂 🙂
@marthiana aj ja som mala vcera rodit a nic 😀
@kormelia11 Asi sa im nechce do tej zimy 🙂 Doktor mi povedal,že za dve hodiny sa to môže úplne zvrtnút.Ked nie v piatok idem na vyvolávačku.
@nikita308 ozaj, a nechas malu ockovat? ja s tym mam trosku halusky - kvoli tomu, ze je to podla mna moc skoro...
http://detskechoroby.rodinka.sk/o-ockovani/o-oc...
@smalova myslim ze ano, ved vyskusaj... no a v cakarni bolo plno, ale ked ma sestricka uvidela, pytala sa "ste tehotna?" - hlavne ze mam obrovske brusko pred sebou..a ostatnym povedala ze ma musi prednostne zobrat, lebo som uz v termine... 🙂 a to som tam prisla asi minutu pred tym, takze asi mali vsetci nervy na mna, ale ak si v termine-co si, zobere ta hned... 🙂
Dnešná poradňa: všetko je v poriadku, otvorená nie som, malý sa dole netlačí, prietoky tiež v poriadku. CTG v poriadku. Takže spokojnosť. O týždeň znova. Hm. A ja by som už chcela mať po. Ale to asi väčšina z náš, čo sme ešte 2v1 a ťukáme do klávesnice a gratulujeme vám, čo už ste sa dogúlali do ciela 🙂
Inak baby, väčšinou čo tu čítam, tak sa vám pôrody spustili samé. Nikto nemal pôrod s vyvolávačkou? Nemáte ani skúsenosti? My sme sa tak dnes s lekárom bavili, že ak by som chcela, tak by sme na termín mohli pôrod vyvolať aby sme na sviatky boli doma. No neviem, či to nie je také drastické pre to bábo. Keď ešte nebude chcieť ísť von a my ho posúrime. Hm?

@lusja Ja som ten net chcela iba kvôli dcére, ak by náhodou potrebovala poradiť s úlohami... lebo raz za čas im dajú také somariny robiť a myslím, že náš ocino nebude mať myseľ na úlohy... 😀