icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

nikita308
6. dec 2011

@lusja Ja som ten net chcela iba kvôli dcére, ak by náhodou potrebovala poradiť s úlohami... lebo raz za čas im dajú také somariny robiť a myslím, že náš ocino nebude mať myseľ na úlohy... 😀

lusja
6. dec 2011

@nikita308 no veru, mala to teda bude mat asi bez teba trosku tazke. Ale hadam to nejako spolu zvladnu 😉 neboj! Ale bo ta mozu prist pozriet aj s ulohami 😉 ak by si moc chcela vediet, mozes sa na to v nemocnici opytat - tu je linka: http://www.nemocnicapiestany.sk/oddelenie_gynek...
hadam by vedeli povedat, ako su na tom. Takze budete 3 baby na tatina? jeeej, same princeznicky 😀

smalova
6. dec 2011

@katkaking ďakujeeeeeem :-* Ešte sa ťa chcem opýtať, na tú poradňu u pána primára. To si sa tam objednávala alebo si išla len tak? Myslím, že ordinuje pondelok a piatok teda tak mi to aspoň hovorila jedna z tých pôrodných asistentiek keď som bola na pásoch. Ambulanciu má o poschodie vyššie ako je gyn.pôr oddelenie? Ja len tak pre istotu, keby som tam mala zavítať. ďakujem ti zatiaľ veľmi pekne. 😉

nikita308
6. dec 2011

@lusja Hej, vyzerá to tak, že budeme 3 baby na 1 chlapa, aj keď ten chlap dúfa, že sa stane zázrak a narodí sa chlapec... 😉 a nebudem špekulovať, veď budeme komunikovať cez mobil keď už tak... vydržia tých pár dní... a ďakujem za link... 🙂

siuzun
6. dec 2011

@tatianka7 Ja keď som bola už tak dávnejšie asi v 30tt tak na rukách niesla sestrička asi 4 bábatká bolo to krásne hlavne ako ich mala naukladané na sebe... 🙂

siuzun
6. dec 2011

@katkaking Ďakujem ti veľmi pekne aj ty sa drž a nech ste zdraví.... 🙂

katkaking
6. dec 2011

@smalova ano, o poschodie vyššie ako su porodne saly... objednaval ma u neho moj brat, on robi na internom doktora a zavolal mu...ja som totiz u neho rodila pred rokom v juli a chcela by som aj teraz, povedal ze ak do buduceho tyzdna do pondelka neporodim tak to spravi ako planovany porod, aby som bola na vianoce doma 🙂
keby nieco, kludne sa este pytaj... 🙂

tatianka7
6. dec 2011

@siuzun No tak to musel byt pohlad..ze asi ta sestricka pred tym robila casnicku 😀 😀 😀 ,ja budem pos.. ,ked budem mat drzat to nase.. 🙂

superstarka
6. dec 2011

@gabuci81 Mám zdravotné problémy a doktorka napísala jednoznačne cisársky. ☹

dualcore
7. dec 2011

jej baby dnes nas maju pustit z nemocnice!uz sa neviem dockat 😀

dazdovka
7. dec 2011

Citanim tejto temy sa citim ako keby uz boli Vianoce, tolka radost kazdy den, same radostne oznamenia... Nadhera 🙂 Inac ja uz vacsinou len citam, ako sa priblizim k pc mrňo mrňave sa zacne velmi hmyrit, mozno citi tie vibracie, alebo neznasa tuto stolicku ci co, robi mi riadne problemy obsediet chvilu.

stanka1j
7. dec 2011

@tehulka14 Ahojcek, tak mi sme uz doma, stale 2v1 🙂 ale tebe sa to uz krati, tak drzim palceky.

lucifa
7. dec 2011

Ahojte. Pridavam sem aj naseho maleho: Vola sa Samuel-Peter, nar. 6.12. o 14.18 hod. Miery 3420g na 50cm.

marthiana
7. dec 2011

@lucifa Gratulujem!!!! Hlavne nech je zdravý 🙂 Aj ja som mala včera rodit a nič...

lienocka1212
7. dec 2011

@lucifa gratuleujem 🙂 🙂

julie1412
7. dec 2011

@lucifa Gratulujem🙂

lusja
7. dec 2011

@lucifa blahozelam 😉

kormelia11
7. dec 2011

@marthiana aj ja som mala vcera rodit a nic 😀

smalova
7. dec 2011

@marthiana ahoj tak ešte ani ty stále nič???? Ani jaaaa ☹(( ja som už z toho zúfalá

smalova
7. dec 2011

@katkaking myslíš, že keď mu zavolám a opýtam sa či by ma zobral na kuknutie 🙂 tak by ma zobral? býva tam veľa ľudí v čakárni?

marthiana
7. dec 2011

@smalova Som rada,že nie som sama 🙂 Uvidíme.Možno dnes v noci,alebo zajtra.Nezúfaj porodíme 🙂

misi76
7. dec 2011

@lucifa gratulujeme 🙂

marthiana
7. dec 2011

@kormelia11 Asi sa im nechce do tej zimy 🙂 Doktor mi povedal,že za dve hodiny sa to môže úplne zvrtnút.Ked nie v piatok idem na vyvolávačku.

dazdovka
7. dec 2011

@lucifa blahozelaaam 🙂 krasne, zelam nech je zdravy a robi radost, dietatko mikulasske.

lusja
7. dec 2011

@nikita308 ozaj, a nechas malu ockovat? ja s tym mam trosku halusky - kvoli tomu, ze je to podla mna moc skoro...
http://detskechoroby.rodinka.sk/o-ockovani/o-oc...

katkaking
7. dec 2011

@smalova myslim ze ano, ved vyskusaj... no a v cakarni bolo plno, ale ked ma sestricka uvidela, pytala sa "ste tehotna?" - hlavne ze mam obrovske brusko pred sebou..a ostatnym povedala ze ma musi prednostne zobrat, lebo som uz v termine... 🙂 a to som tam prisla asi minutu pred tym, takze asi mali vsetci nervy na mna, ale ak si v termine-co si, zobere ta hned... 🙂

fifi284
7. dec 2011

@lucifa Gratulujem a nech je všetko ok. Vitaj Samuel-Peter 😉

fifi284
7. dec 2011

@dualcore tak už ste asi doma 🙂 To je super. Určite radosť veľká, preveliká 🙂 Želám teda príjemné mamičkovanie a užívaj si drobčeka a každú chvíľu s ním. Musí to byť super. Už aby som si toho môjho mohla aj ja pritisnúť 🙂

fifi284
7. dec 2011

Dnešná poradňa: všetko je v poriadku, otvorená nie som, malý sa dole netlačí, prietoky tiež v poriadku. CTG v poriadku. Takže spokojnosť. O týždeň znova. Hm. A ja by som už chcela mať po. Ale to asi väčšina z náš, čo sme ešte 2v1 a ťukáme do klávesnice a gratulujeme vám, čo už ste sa dogúlali do ciela 🙂
Inak baby, väčšinou čo tu čítam, tak sa vám pôrody spustili samé. Nikto nemal pôrod s vyvolávačkou? Nemáte ani skúsenosti? My sme sa tak dnes s lekárom bavili, že ak by som chcela, tak by sme na termín mohli pôrod vyvolať aby sme na sviatky boli doma. No neviem, či to nie je také drastické pre to bábo. Keď ešte nebude chcieť ísť von a my ho posúrime. Hm?

smalova
7. dec 2011

@katkaking ďakujeeeem ďakujeeeem..... tak ja to teda skúsim aspoň budem spokojnejšia. Ešte počkám do zajtra a keď nič tak v piatok sa mu pôjdem ukázať.