Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@lienocka1212 Ahoj 🙂 tak ako sa ti dari? malicke sa este nehlasi? si ma inspirovala tym napadom ist sa pozriet na vianocne trhy, rozmyslam, ze by som tam este dnes vecer vybehla s drahym...nech nasajem trosku atmosfery, bo nejako ma tie vianoce tento rok obchadzaju ☹ este som si dnes rozmyslela, ze aj stihnem, tak zajtra upeciem aspon nejaky kolacik na vianoce, daco, pri com netreba velmi stat...tak som zvedava, dufam, ze to este stihnem...bo termin mam akoze zajtra...ale aj toho 18.12. som teda zvedava, kedy sa maly bude chciet ukazat 😉
pekny dnik!
Hlasim dalsi prirastok do decembroviek🙂 Nas Lukasko sa vypytal na svet dnes o 7:55. Miery: 3200g, 49 cm. Termin sme mali az 29.12..
@slniecko2011 Gratulujem že to už máš za sebou... Určite je to super pocit a mi budeme len čakať a čakať..... Ale je pekné vedieť že aj napriek bolestiam každá napíšete že je to nádherný pocit... To mi dáva síl nebáť sa pretože potom to bude krásne vidieť toho malého drobca..... 😀
@julie1412 gratulujem aký si mala porod
@martuska00 dakujem🙂 porod bol tazsi ako prvy. Kontrakcie mi zacali vecer okolo pol siedmej, rano o siedmej som bola otvorena na 5 cm, potom mi prepichli vodu a o 7:55 bol maly na svete. Ta posledna hodina bola najbolestivejsia.Ale chvalabohu vsetko dobre dopadlo, drobcek je v poriadku, uz len cakam, kedy mi ho prinesu🙂 Ty este cakas, ci uz to mas tiez za sebou?
ja čakám termín mám 18.12,19.12,24.12,20.12,22.12,tak si vyber musím len čakať kedy ma to chytí ,čakám prvé bábo
@tina_telekova chudatko ☹ hlavu hore ,ani nasemu babenku sa akosik nechce ist ☹
@lusja ahoj a ja som ta videla,to si ty co si zabudla knizku chudatko a my s tou kockou co si sa rozpravala vedla a ponahlala si sa veru, 🙂 ani nasemu babenku sa neako nechce ist a to som dnes mala termin tak dufam,ze to nepotrva dlho 🙂
@julie1412 super dalsie babenko je tu 🙂 🙂 🙂
@lusja vidis ja som vcera piekla strudlu,ale dala si mi chrobaka do hlavy s kolacikmi,robievam skoricove hviezdicky s citronovou polevou su strasne dobre,ale potom by ma to lakalo chodit ich navsevovat 🙂 tak neviem 😀 uvidim zajtra ,keby sa akoze nahodou nieco zmenilo jaja to cakanie ☹ ☹
@martuska00 ahoj, chcela by som rodit u nas vo Zvolene
aahojte ..u nas nič noveho princeznej sa nechce očividne..začali ma križe bolievat,a tutto noc som sa zobudila na strašnu zlobu v žaludku a ni ea nie prejst.vo štvrtok mame poradnu tak som zvedava ael verim že už budeme v pôrodnici do vtedy 😉 VŠETKÝM MAMIČKÁM KTORE SA UŽ DOČKALI SRDEČNE GRATULUJEM A PRAJEM VEĽA ZDRAVIČKA DETURENCOM AJ MAMIČKÁM..mate krasne deturence čo som kukala foto potišinku samozrejme zavidim ale určite sa dočkame aj mi čoskoro verím že nas nebude dlhšie napinat naša hviezdička 🙂 a že nabuduce už dojdem s krásnou spravou o mierach a pôrode 🙂 pocity su stale zmiešane raz radost,nedočkavost a potom zachvilu zas strach a obavy no ale to poznaju asi viacere z vás? ale to nas prejde dufam 🙂
@tina_telekova moja ty si zo Zvolena?ani som si nevšimla ked som ti pisala o fraxiparine..no aj aj planujem zvolensku pôrodnicu teda osm rozhodnuta na stopercent..a k lekarovi chodiš ku ktoremu?ja osm zatim počula len dobry ohlas na pôrodnicu aj na lekarov tak soms a rozhodla bez zazmluvnenia a ty ako? no možno s aj stretnemem kedy to maš termin vlastne lebo nemaš vypisany pas 🙂 😉
@lienocka1212 faaaaakt? Jasne, tak ta pomotana baba som bola ja 😀 uz mam aj knizku doma, som sa musela pre nu poobede vratit 😀 este ze tam bola taka mila sestricka, sa na mne smiala hned, ako ma zbadala 🙂 no, som sa ponahlala, bo som si uvedomila, ze mi o 4 min. ide bus... tak som ani nevnimala okolie, inak by som sa motala v meste este 2 hodiny skoro... dnes zabudam vsetko 😀
to sme dobre, ja mam termin zajtra, ale mozno az buduci tyzden - uvidime. mozno sa ozaj v tej porodnici stretneme - bolo by to fajn. ze? 😉
ja robievam take skoricove stvorceky s mandlami navrchu - cela familia sa za nimi ide zblaznit, ale sa mi ich nechce teraz valkat a natierat a posypat...tak bez nich asi vydrzia. ale asi urobim taky medovnikovy zavin so sesenym ovocim, ten je mooooooooc chutny a dlho vydrzi makky ... ak sa podari, zajtra upeciem.
Ale nie som si ista, dnes som nejaka roztentovana - vsetko citim, ledva sedim, ale inak stale nic...len mam pocit, ze to coskoro pride...
@smalova ahoj, aj ja som bola dnes...ak neporodim do piatku, tak mam prist piatok pred 7.00 a primar to vyvola a rodit by som mala pri Dr. Pagáčovej a primar bude nad tym dohliadat....on rodi uz len za peniaze 😒 tak sa hadam stretneme...volam sa Králová 🙂 tak sa potom pytaj na mna... 😀 😀 😀 a drz sa!
Tak dnes som bola v poradni, otvorena na jeden prst, hlavicka nalieha dole a vraj je to uz vyzrety nalez, tak mozem ist... ako som prisla domov, mam velky tlak odspodu, akokeby mi tam ta hlavicka velmi zavadzala a aj bolesti mam, aj odspodu to poriadne boli. Tak neviem ci to uz zacina alebo co...ak neporodim do piatku, tak piatok idem na planovany porod, ale dr. si mysli, ze to uz asi dovtedy nevydrzi...a ja mam teraz taky pocit, ze uz do rana nevydrzim, tak uvidim kedy....drzte palce 🙂
@blela Ahoj, ja tiez nechcem zazmluvnit ziadneho lekara, pravdu povediac, ani ich tu nepoznam. Ja som sa do ZV vydala, nie som original zvolencanka 🙂 Oficialny termin mame 24.12. ale pri poslednej poradni nam urcili novy termin: 16.12. Tak neviem, ktoreho sa mam drzat. Mojou gynekologickou je MUDr. Brathova, s tou som maximalne spokojna, ale ta bohuzial ku porodom nechodi.
noooo teeeeda tak držím palčeky. Tak to som rada určite sa budem informovať. Mne nepovedali presne kedy tam mám dojsť, ale asi pôjdem okolo ôsmej na tie pásy teda ak na nich nebudeš ty ešte od tej siedmej 🙂 Takže Dr. Pagáčová bude? tá je dobrá? nevieš? ja som pár razy s Dr. Kandráčovou a tá bola super. Tak máme to zapár. a do vianoc budeme doma. Tak aj vy čakáte chlapčeka...... aj my........ 🙂
@katkaking noooo teeeeda tak držím palčeky. Tak to som rada určite sa budem informovať. Mne nepovedali presne kedy tam mám dojsť, ale asi pôjdem okolo ôsmej na tie pásy teda ak na nich nebudeš ty ešte od tej siedmej Takže Dr. Pagáčová bude? tá je dobrá? nevieš? ja som pár razy s Dr. Kandráčovou a tá bola super. Tak máme to zapár. a do vianoc budeme doma. Tak aj vy čakáte chlapčeka...... aj my........
@katkaking urcite drzim palce 🙂)
@smalova ano, ta doktorka je zevraj dobra a primar mi slubil ze bude nad vsetkym dozerat 🙂 ale neviem neviem, ci do piatku este vydrzim, ved uvidim, ale mam fakt velky tlak odspodu, mozno len preto ze som dnes aj cestovala aj dost vela chodila...a asi zato mam prist este pred siedmou, lebo primar sluzi od stvrtku do piatku rana do siedmej a este ma chce on prijat a povedal ze aj indikovat to chce on...kazdopadne uz to chcem mat za sebou, najradsej vsak prirodzene a skôr ako do piatku cakat 😉
@katkaking no tak to hej to jo. Ja by som to tiež mala najradšej za sebou prirodzene. Len keď si predstavím, že do piatku by som toho ešte dosť stihla lebo prerábame a ja si radšej uložím veci podľa svojho ako by mi to mal manžel zakladať, tak nech to príde prirodzene v piatok bez vyvolávačky 🙂 A keď si predstavím, že termín som mala 6.-teho a o takomto čase by sme už boli hádam aj doma, joj aké by to bolo krásne. Ozaj, máš niečo konkrétne špéci zabalené do pôrodnice? čo by mi tak mohlo pomôcť a v zozname to nebolo? Berieš si aj tie jednorázové nohavičky? ja som dostala len 1ks nikde inde ich u nás v okolí v lekárni viac nebolo ☹ tak dúfam, že to nebude vadiť a budú môcť byť aj normálne? 😒
@tina_telekova noo kamaratky chvalia každeho jedneho a aj lekarky že sum tam dve že su dobre..tak uviidem fiha to ti pekne posunuli..no ja mam oficialny teda mala som 10.12 a druhy 13.12 a ak nič tak 15 mam poradnu a potm s aodhodneme na hospitalizacii tak ešte je možnost že sa stretneme 😉 ak sa vy poponahlate a mi mame očividne času tak sa možno aj uvidime 😉 ja chodim k Sedelýmu tiež veeeelka spokojnost zo všetkym s ochotou s odbornostou s ludkostou preto som vela uvažovala či si ho zazmluvnit či nie ale odhovirili ma že to je kopec penazi a že to je zbytočne tak dufam že som neurobila chybu a že bude všetko ok..držim teda palce nech vam to dobre dopadne a vela sil 🙂 a viete čo budete mat?dievku či chlapa?a manžela chceš ku pôrodu na to sa musim zajtra telefonicky opýtat lebo kamaratka ma zas zplietla že sa to musi skôr dopredu oznamit dohodnut tak uvidim čo mi povedia...
@katkaking Ja mám termín 20. a minulý týždeň v utorok som bola v poradni, bola som otvorená na 2cm a hlavička, je tam naskladaná, tlačí sa poriadne, doktorka mi povedala, že to už môže prísť naozaj hocikedy, neverila, že vydržím do ďalšej zajtrajšej poradne, no drobček sa ešte stále nevyliahol 🙂 cítim sa však v pohode, nenalieham príde keď bude pripravený 😉 Držím ti palce aby všetko prebehlo v poriadku

@superstarka drz sa teda! vsetko dobre dopadne! dnes som bola na ctg a akurat sa nejaky drobec narodil - hned krik spustil 😉
ja cakam teda, co sa bude diat - ci pojdeme do porodnice este tento tyzden, alebo az buduci...
drzim vsetky prsty, nech ti to vyborne dopadne!!! 😉 vela stasticka!