icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

hanahsuza
12. dec 2011

čo nakuknem na fórum to nový decembrovček, pekne sa to rozrastá 🙂 🙂

adunka73
12. dec 2011

@katkaking proc jdes uz v patek na vyvolany,kdyz mas termin 20.12.? 😕

adunka73
12. dec 2011

@julie1412 Gratuluji,at jste zdravi a mate pohodove kojeni 😵

lienocka1212
13. dec 2011

@lusja svet je malicky a pn este mensie urcite sa tam stretneme,ja idem idem 14 na poradnu a v piatok do nemocnice znova na kontrolu.
A mas aj dohodnuteho doktora k porodu ,alebo to nechavas na sluzbukonajuceho lekara?

lucifa
13. dec 2011

dakujem kazdemu za gratulacie. od vcera sme doma konecne

lusja
13. dec 2011

@lienocka1212 veru, PN su strasne male, kazdy kazdeho pomaly pozna 🙂 aj ja idem zajtra na poradnu, ale az poobede, bo doobeda sa mi neda...a ked sa nic nestane do vikendu, tak na kontrolu do nemocnice v pondelok... som zvedava, ako to dopadnem, jednoznacne som si dnes zamiesila cesto, idem piect 🙂
nie, nikoho som si nedohodla, nechavam tomu volny priebeh. a ty?

martuska00
13. dec 2011

baby ako často chodíte na kontrolu

lusja
13. dec 2011

@martuska00 ja uz chodim kazdy tyzden... kedze dnes mam termin 😉

yuyka28
13. dec 2011

Ahojte my uz sme domkaaaa 🙂 náš Šimonko sa narodil 8.12.2011 o 22.35 hod s mierami 3500 g a 50 cm a veelmi sa z neho tesime 🙂

lienocka1212
13. dec 2011

@lusja Aj ja idem tiez poobede na kontrolu ,tak to by bol cert v tom,keby sme mame rovnakeho gyn.
ani ja nemam ziadneho doktora,akurat na porodnici mame sestricku odnas pochadzam,takze mala protekcia 🙂 a na hviezdicky mam zarobene,takze hura ide sa piect 🙂

lienocka1212
13. dec 2011

@martuska00 casto 🙂 vcer ,zajtra,piatok 🙂 pridem si ako kamenaku 2 🙂

micuchova
13. dec 2011

ahoje kocky,
chcela by som sa opytat, predtym nez zacne odtekat voda, musi odist aj ta hlienova zatka, ci sa to moze aj spolu nejak spustit...

katkaking
13. dec 2011

@adunka73 tak mam napisane v papieroch, mam prist v piatok....ale dufam ze sa drobcek vypyta skôr ako do piatku 🙂 uz v nedelu som chcela ist, take bolesti som mala, a vcera vecer som myslela ze uz nevydrzim do rana...a dnes, ked som bola v obchode som mala taky divny pocit, zrazu ma odspodu pichlo a ani chodit som poriadne nemohla...a ked sa doma krutim este okolo mojich drobcov, tak snad sa to do piatku pohne...ved uvidim 😉

katkaking
13. dec 2011

@micuchova mne isla najprv zatka a az potom voda, ale myslim ze to moze ist aj naraz...

katkaking
13. dec 2011

@smalova ja ani nemam zoznam odtial, ja som sa pobalila len tak co by som mohla potrebovat...zupan, papuce, slapky do sprchy, vlozky, kozmetiku, jednorazove nohavicky-mam dvoje, ale posledne som ani tie neminula, odporucali nam byt pod perinou radsej "bez", aj som mala taku skusenost ze sa to lepsie hoji, ja som si ich davala len ked prisla navsteva a ked sme isli jest do jedalne a to mozes mat aj normalne, netreba ti len jednorazove. Co ja viem, asi nic speciálne nemam, akurat muz si robil srandu, ze si mam zobrat nejake dvd-cko, kym budem mat kontrakcie nech mi pustia-maju tam obrovske LCD-cko a mozes pozerat...🙂 ale mne bolo v horucej sprche lepsie 😉

smalova
13. dec 2011

@katkaking mala som taký pocit, že si už dnes v pôrodnici 🙂 No tak to je super s tým LCD-čkom len ja by som asi tiež skôr využila tú sprchu ako pozerať na obrazovku. A to majú v tej miestnosti, kde čakáš s kontrakciami? Aj si berieš manžela k pôrodu? Ja by som chcela, ale len kým počká so mnou keď budem mať kontrakcie a na samotnom pôrode už byť nemusí 🙂 asi by som sa lepšie cítila. Už počítam dni do piatku 🙂))) už scem mať za tým a všetci okolo mňa tiež. Tak pekný dník prajem

lucylla
13. dec 2011

@yuyka28 blahozelam k drobcekovi, vela zdravicka a sil na zotavenie prajem 🙂 ... Ake pekne miery mal, a to si sa bala, ze bude velky, ked sa nemylim 😉 ...

katkaking
13. dec 2011

@smalova ano, v tej miestnosti kde cakas s kontrakciami 🙂 ale neviem ako to maju spravene, ked rodi viac zien su spolu v tej miestnosti, tak neviem ci tam mozu byt aj muzi vtedy...dufam ze ano, lebo ja chcem aby bol pri mne, nebude hadam cakat do samotneho porodu na chodbe, ale aj to sa moze asi stat...ved uvidime, v najhorsom sa budeme povzbudzovat my dve navzajom 🙂 lebo sa tam urcite stretneme, minimalne tam budes na CTG a ja rodit 😉

katkaking
13. dec 2011

@smalova a preco si mala taky pocit? 😀 😀 😀

lienocka1212
13. dec 2011

nebolia Vas nahodou prsia? 🙂 lebo mna zacinaju a celkom pekny tvar maju 🙂 🙂

lusja
13. dec 2011

@lienocka1212 mi nehovor, ze ides aj ty na Floreat 🙂 to by bola fakt velka nahoda 😉 vidis, aspon sestricku tam mas, aj to je lepsie ako nic. Ja nepoznam nikoho, ale hovorim si, ze tych par dni to tam urcite vydrzim. a ozaj, odkial si? ked som uz taka zvedava 🙂 ja som zo Starych Piestan.
kolac som uz upiekla - teda vysli z toho 3 take vianocne zaviny plnene susenym ovocim, aspon daco pod zub som vyrobila. a ak sa zajtra podari, mozno sa vrhnem este na daco...len netusim co 😀

tatianka7
13. dec 2011

@martuska00 Aj ja chodim kaazdy tyzden,ale kedze mam dnes termin,tak mam ist tento tyzden este raz.

lienocka1212
13. dec 2011

@lusja ja chodim ku kubranskemu 🙂 neviem ci poznas? a byvam na trajane,najskor som povedala,ze nikdy v zivote a vidis 🙂 Stare Piestany su pekne mas to kusok do mesat,teda ani ja sa nemozem stazovat,za 20 min som na peso v meste
🙂
no a mna chytil zachvat pecenia,v nedelu strudla dneska,skoricove hviezdicky ,pagaciky 🙂 no kto to vsetko popapka?esteze ja pagaciky moc nemusim 🙂 sikovna som bola dneska aj odmenu by som si zasluzila 🙂

tatianka7
13. dec 2011

@micuchova ze to sa moze aj spolu "zviest" ,ani zbadat nemusis tu zatku.

hanahsuza
13. dec 2011

@tatianka7 Ahoj 🙂 , dneska máš termín ako sa cítiš?

tatianka7
13. dec 2011

@hanahsuza Nooo,v noci som mala kusok bolesti,aj do krizov mi vystrelovalo.Troska ma pobolievalo aj cez den.Mam taky pocit,ze dnes to nebude.A od vcera mam hnedasty vytok,tak som veeeelmi zvedava,ako to bude pokracovat 🙂 Nieco mi nasepkava,ze ma to napriek vsetkemu zaskoci 😀 😀 .Chichi,a ty? Drzte sa. 😉

julie1412
13. dec 2011

Dakujem vam vsetkym za gratulacie a prajem co najprijemnejsie porody 🙂

hanahsuza
13. dec 2011

@tatianka7 No, ja som bola dnes v poradni a nález na 1,5 cm otvorená, pred týždňom som bola na 1,5-2 cm..takže je to také rovnaké, občas cítim, ako hlavička nalieha, kde tu ma zabolí, stvrdne brucho, ale nie je to nič pravidelné, takže zatiaľ tak, ale môže sa to rozbehnúť hocikedy, len som taká lenivá a to som chcela ešte tú linku popratať 🙂 , tak dúfam, že sa zajtra prekonám, aby som to stihla a potom už len užívať si detičky, sviatky 🙂 hádam, nebudem sviatkovať v pôrodnici, ale už doma pekne po kôpke 🙂

lusja
13. dec 2011

@lienocka1212 aha, Kubransky je dakde pri Auparku? nepamatam sa, ale viem, ze par bab, co poznam, k nemu chodia a ma aj 3d 🙂
no to si na opacnom konci PN 😉 ale to vooooobec nevadi. veru, v Starych PN je fajn, len malo busov chodi, ale zas sa da dobre prejst a o chvilu si pri kocke.
Aj mna chytaju nejake divne vypekacie chutky 🙂 fakt spekulujem, co zajtra upiect 🙂 len dr. mi vravel, ze mi urobi ten hamiltonov hmat...tak neviem, ci aj do porodnice coskoro nepojdem. posledne 2 dni mam pocit, ze sa rozpadnem.... a ze uz to bude a furt nic...ale strasne zle sa mi chodi, vstavanie z gauca je tie problem... uz aby som to mala za sebou... min. tyzden som bola na 2cm otvorena...ktovie, ako je to teraz...
hihi, a za pagace a hviezdicky by si si fakt mala nejaku odmenu vypytat, fantazii sa medze nekladu 😀

adunka73
13. dec 2011

@katkaking taky mi sla nejdriv zatka a pak za 30min.voda-vsecka najednou 😝 ,ale to az u tretiho porodu,pri prvnich dvou mi vodu museli pichnout a pak do hodiny byly deti venku...ja jsem tento tyden sama doma bez mm,odletel mi pro mamu do Prahy,tak nez se vsichni vrati zpatky v sobotu,musim vydrzet v neporusenem stavu. 😅 Zatim nic zvlastniho necitim,tak snad babo jeste pocka par dnu.Drzim Ti placeky,at vam vsechno dobre probehne 😵