Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@adunka73 vybrat si mozem dovtedy pokial budeme obe v poriadku, takze predpokladam, ze v nemocnici mi budu robit neustale ctg a inak tam budem len cakat - uz som tak cakala aj pri prvej, ale to bolo az 8 dni po termine.
Teraz musim ist skor, asi kvoli jazve po cisarskom. A zrejme ma budu na ten cisarsky presviedcat, lebo by to bolo pre nich jednoduchsie, pri porode po cisarskom sa moze vselico stat a zrejme si to nechce nikto zobrat na zodpovednost, aj ked hlavne je to moja zodpovednost.
dievcata,drzim vam palce.moj martinko oslavi tieto vianoce jeden rocik.narodil sa presne 24.12 🙂
@martina28p si to ty??? z Novej Bane pochadzas??? 🙂 určite si to ty...
baby už ste napiekli,to je mormalne že si možete vybrať cisársky rez ja som si myslela že cisársky je len pri komplikácii
@adunka73 cisarsky nie je podla mna ziaden luxus, hlavne ten cas potom, kedy nic nerobis len lezis na posteli, a zoberu ti dieta, najskor na 3. den ho dostanes, a aj to mas problem sa starat aj o seba, nieto este dieta. A ak by si mala cisarske, tak 4. porod by ti uz nedovolili, u nas je maximum 3x a dost 😒
@lusja a mozno tak aj bude nakoniec,ked si dame priemer tak to ozaj bude 17. 🙂
vecer sme si stromcek ozdobili 🙂 my mame biely stromcek a zeleno zlate ozdoby 🙂
vianoce mozu prist,som sa citila ako kinder vajicko ale stersne dobry pocit 🙂
@fifi284 ahoj ,presne tak neistota a cakanie ja mam rada,ked mi povedia na rovinu co a ako 🙂 a nemusim mat ziadne spekulacia....
aj ked mi povedal doktro,ze krcok este nie je ok tak potom ,tak dufam,ze do 3 dni 🙂 ☹ a som zvedava co mi povedia zajtra v nemocnici
@lienocka1212 A v ktorej si nemocnici?
Ahojte, mne sa vcera pubertacka doma vecer sklatila na postel s teplotou 38,5°C, zvracala celu noc a ze ju reze pri cikani, tak som odlozila predporodne tanceky a staram sa o pacientku. Aj som sa tak zlakla, ze sa mrno male prestalo ponahlat. Sice kope riadne, aj som mala vcera nepravidelne kontrakcie, ale ked som zacala behat okolo pubertacky s teplomerom, paralenom, cajikmi, tak som ich prestala vnimat a v tom strese presli (tie kontrakcie). U nas normalne, nikdy sa nic nedeje v pokoji a mieri, ked sa nieco rozbieha, tak sa vali dalsia pohroma z inej strany 😝
Babule idete niektora rodit v NR? Vypada to tak, ze my pojdeme do Nitry ked na to pride...
@martuska00 ja som uz nieco piekla, este teraz idem gastanove medvedie labky 🙂 a zajtra rano do porodnice...uff, aj sa bojim aj tesim ze to bude uz za mnou...
@bibes tiez si myslim ze cisarsky nie je velmi luxus, ja som ho teda nemala ale netuzim po nom...zdielam tvoj nazor...az na to 3x, lebo mam viacere zname co mali 4x 😉
@lienocka1212 🙂 no pekne! veru, asi nam to aj rovnako vychadza...dnes v noci som mala fest silne kontrakcie...ale potom ustali... bola som dnes aj v porodnici, tak ma kukli a poslali domov, ze mozno vecer alebo zajtra by sa mi to mohlo rozbehnut...aj by som to chcela mat asi za sebou...strasne zmiesane pocity mam... aj chcem, aj este nechcem... mam nejaky fnukaci den...
my stromcek este nemame, ale tak ma napadlo, ze by sme ho dnes mohli ist pozriet! aspon ho kupime...a ak stihnem, ozdobim ho a ked nie, necham to na draheho 😉
@katkaking ahoj,áno,pochádzam.....poznáme sa ? 🙂
@katkaking no už viem kto si 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aká náhoda,pozrela som si fotoblog 😀 😀 😀 😀
@fifi284 🙂 neboj, je nas takych viac 😉
neboj, nenechaju si ta tam, ak to nebude potrebne, ja som bola dnes...po neprespatej noci...a dr. mi povedal, ze mam este cas, ze mam cakat a preventivne ma objednal na dalsie CTG na pondelok...takze uvidime, co sa z toho vykluje.
ja som tiez doteraz bola uplne v pohode, ale ked zacina ist do tuheho, uz mi vsetko nie je jedno... dnes som fakt ufnukana, este dobre, ze som doma. sama neviem, co chcem...ci uz to mat za sebou alebo este cakat... same zmatky...
ale dnes chcem este ist kupit s drahym stromcek - tak uvidime, ci ho aj ozdobit stihnem, alebo to fakt ostane len na nom 🙂 sa boji, ci sa mi bude pacit, ak ho ozdobi a nebodaj aj kupi sam 😉
@lusja akoby som čítala moje myšlienky 🙂 nechcem ťa opakovať ale presne toto cítim aj ja. V jednej chvíli už chcem mať všetko za sebou a v druhej by som ešte bola tehotná hádam aj roky 😀 myslím, že na mňa dolieha aj pocit zodpovednosti, ktorý nastane po narodení toho drobca. Je to taká zmes pocitov, že fakt je ťažké sa v nich vyznať. Milého včera seklo v krížoch, dnes je doma, ale je totál nepoužiteľný. Dostal v priebehu doobedia 3 injekcie a kopu liekov. Ráno, keď si dával ponožky, tak som sa trocha aj pobavila, lebo vyzeral úplne ako ja, ale bez brucha 😝 Takže ak by sa mi teraz spustil pôrod, neviem, kto by podopieral koho 😀
@fifi284
@lusja
No baby ja som na tom tak isto ako vy s tymi pocitmi, aj uz chcem aj nechcem 🙂 ..., si pripadam ako schizofrenicka 😀 ...., stale rozmyslam co mi este treba porobit do Vianoc, aby som vsetko stihla a tak....Este, ze uz mam napecene, od nudy a nervozity som napiekla sest druhov vianocneho peciva... No a presne potom ten pocit zodpovednosti, hovorite mi z duse 🙂 ... Ale toto preziva asi kazda jedna z nas- blby pocit z nevedomosti, z toho co a ako bude, ale my to urcite zvladneme kazda jedna do radu 😉 ...
@superstarka este v ziadnej 🙂 ☹ ale do Piestan sa chystam 🙂 uz asi tak 😀 od pondelka
@lucylla fííha, že 6 druhov. Šikula. My idem dnes na nákup, treba dokúpiť nejaké suroviny, a potom hor sa do pečenia, takže zatra aj ja vypekám 🙂 Teda taký je plán, ale neviem, kto vyvláči tašky hore, keďže ja ťažké neberiem a milý s tým jeho chrbátom tiež veľa neunesie 😅 asi dáme viac otočiek. Ešte že výťah funguje 😎 teda zatiaľ 😀
@fifi284 Zacala som este minuly tyzden pre istotu a postupne som kazdy den nieco napiekla 🙂, ale normalne by som si vsetko nechala na poslednu chvilu 🙂 ... Ja este co to odnesiem, ale tiez nie tazke, ledva seba uz odkotulam na par metrov 😀 ... A tvoj drahy, ked je seknuty, tak ti moc nepomoze, este ty jemu aby si pomahala 🙂 ...Ked uz sme pri tych vytahoch, tiez mame jeden v dome a akurat dnes nesiel, tak som si dala rozcvicku, esteze byvame len na tretom poschodi 🙂 ...
@lusja ja mam pris okolo 11 tak mozno sa stretneme 🙂 ja som stromcek pre istotu ozdobila sama ,manzel mi pomahal gulky podaval 🙂 🙂 🙂 aj to sa rata,my baby mame na predsa ocko nie ,ze by nemal dobry vkus ale predsa 🙂
Kocky,ja uz mam "slabsie" kontrakcie..Som v stadiu,uz aby bolo o tyzden,to uz budeme po.Ci uz dobrovolne,alebo s pomocou 😒 Vy tu veselo vypekate,ale mna tie bolesti tak zmohli,ze sa ledva viem doteperit na vecko.. 😖

Ahojte, u mna dnesna poradna katastrofa ☹ vraj ak chcem cisarsky, tak mozeme v sobotu, ale to ja nechcem. A tak musim ist v pondelok do nemocnice na prijem, na sledovanie, ... to je rovnako zle, ja sa tam budem nudit v otrasnej izbe a moja mala bude doma nestastna 😠 A este treba zohnat niekoho na strazenie malej, tak som zvedava kto z rodiny ma tolko dovolenky 😒