icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

monka9999
15. dec 2011

@bibes mne lekar povedal že na očerke je može ist manžel na ošetrovne.je na tom papieri kolonka v pripade prijatie manželky do porodnice.musi mu to vypisat aj dat doktor v nemocnici.ked pojdeš od tial tak to ukončia a može ti potom napisat gynekolog druhu.lebo podla zakona vraj žena po porode nieje schopna sa sama starat o dieta.do hromadyma narok na 10dni.

monka9999
15. dec 2011

@tatianka7 ty sa maš.mne lekar povedal že akosi sa tomu malemu nechce.asi nepojde ani na termin.nemam najmenšiu chut travit v porodnici vianoce.

lusja
15. dec 2011

@lienocka1212 🙂 no ja mam zas asi tie falosne kontrakcie.... hruuuuuuza ☹
ale uspech je ten, ze sme boli kupit stromcek!!! tesim sa, uz je nachystany na zdobenia, tak sa asi do toho dam! 🙂 kym mozem. veru neviem, ci by do toho zdobenia ten moj siel sam 😉

lusja
15. dec 2011

@lucylla veru ano, mam fakt pocit, ze neviem, co chcem...same zmatky! ☹ neviem, co mam cakat... ako sa prichystat, zareagovat... ale snad sa do toho rychlo dostaneme 😉 len ma stve, ze som nejaka precitlivela - nebyvala som takato... asi mi az teraz zacali blbnut hormony 🙂

lusja
15. dec 2011

@fifi284 som sa pobavila teraz, si barlicka pre draheho! 😀 chudacisko, nezavidim mu. sice som seknute krize este nemala, ale tie sucasne bolesti chrbta mi to vcelku pripominaju. Ten moj mal este pred 5 tyzdnami sadru na ruke a vyvrtnutu nohu, este stastie, ze je uz OK 😉
s tymi pocitmi - je to uuuuuuuuplne zmatene... neviem ozaj, co chcem, asi sa bojim zodpovednosti za take male stvorenie... predsa, bude to nase, treba mu dat vsetko to najlepsie... asi preto... ale celkovo ma chyta nejaky strach... a mam pocit, ze este dnes v noci poputujeme do porodnice ... od 3 rano som mala falosne kontrakcie, teraz ma zas nejake drzia... ale este sa mi to nezda take pravidelne... uvidime, co z toho bude.
drzme si palce 😎

katkaking
15. dec 2011

Aj ja som mala dnes dva krat falosne kontrakcie...ale zacalo to takym tvrdnutim brucha co som este nezazila, cele mi strplo a stvrdlo, musela som sa skrutit do klbka a cakat kym ten krc prejde....no hruza... 😒 Takze definitivne idem zajtra rano pred siedmou tam mam byt, tak drzte prsty nech to netrva dlho a nech vsetko dobre dopadne...ked pridem domov (predpokladam ze ak bude vsetko ok tak v utorok by nas mohli pustit) vas postupne docitam....vsetky co to mate pred sebou sa drzkajte 🙂

bibes
15. dec 2011

@monka9999 ocr sa manzelovi neoplati, si setril dovolenku, len takto si ju mozno vycerpa aj skor ako porodim ☹

fifi284
15. dec 2011

@lucylla nákupy sme zvládli, ale tak, že som zavolala mamku. Pomohla mi v obchodoch všetko pozháňať a ponosiť do auta, z auta do výťahu. Drahý bral 1 tašku. Fakt ho to musí dosť bolieť, nevie sa ani vystrieť. Dúfam, že ho to rýchlo prejde. Výťah našťastie fungoval. Asi by som nenavlačovala nákup na 5. poschodie. Skôr by šiel do pivnice 😀

fifi284
15. dec 2011

@katkaking určite všetko pôjde super, rýchlo a všetko dobre dopadne 😉 Budeme čakať na správu, že ste doma a že celý pôrod bol nad očakávania 🙂

fifi284
15. dec 2011

@lusja veru, keď ho vidím, ako ide, ako si sadá, ako vstáva, dokonca ako sa obúva, tak mi to pripomína mňa. Akurát som mu vravela, že on to má 1. deň a je hotový. Už chápem. Chlapi by fakt nemohli byť tehotnými 😀 Jedine v tom prípade, že by tehotenstvo trvalo iba pár dní 😝 Ale hádam mu inekcie a tabletky pomôžu. Ak mu zajtra nebude lepšie, má ísť znova na inekciu... Tak mu držím palce 🙂

drobcek24
15. dec 2011

@lucylla jeeej no super tak mozno sa tam uvidime a mozno ani nie, ku komu chodis ku ktoremu dokimu ? ja mam v utorok poslednu poradnu u Havaldu aj na monitor idem a dohodneme sa ze co a ako dalej, termin mam na 22.12. a zazmluvneneho mam Havaldu.

nikita308
15. dec 2011

@lusja Ty si ešte stále 2 v 1??? Júúúj keby si maličké pohlo, aby si mohla byť na Vianoce doma aj s batôžkom... 😉

tatianka7
15. dec 2011

@monka9999 No mam sa ako sa mam.. aj sa uz tesim,lebo som dva dni po termine,a na utorok sa mi vyhrazali vyvolavackou,tak tiez by to bolo len o chlp 🙂 Auuuu...dalsia potvora...fuuu.. 😖 No, v noci bude veseloooo,pa,drzte sa.

tatianka7
16. dec 2011

FUUU,koceny,tak toto je sila,my asi fakt ideme na svet,v noci relativny klud,ale rozlucka s tatinom pri odchode do prace sposobila,ze aj maly chce nieco podniknut 😒 strasneeee bolesti mam,drzte pacle,idem do nemocky,papa.

lienocka1212
16. dec 2011

@tatianka7 drzime palceky 🙂 a nech je to rychle tesime sa malickeho 🙂 🙂

monka9999
16. dec 2011

@tatianka7 tak sa tam možno stretneme.ak by si to moj synačik rozmyslel a išiel by zajtra pekne v termine von.ale zatial som si zarobila ešte na medovničky.lebo sa mi doma vyhražaju ,že ak im nedam tie čo som už upiekla tak mi zjedia medovnikovu chalupku.tak počkam synačika zo školy a nech aspon vykrajuje. 😀

monka9999
16. dec 2011

@bibes ani mojmu.ale dovolenku mu nechcu dat.im sa totiž nepačilo ani to že somnou chodil vo svojom osobnom volne na poradne.vraj by sa mu nič nestalo keby išiel na nadčas a ja sama autobusom k lekarovi.od maja som bola na rizikovom.to chodi na12hodinove smeny.a ja by som mala sama na krku 2deti aj celu domacnost.aky su len ohromny.

martuska00
16. dec 2011

@tatianka7 daj vedieť ako si dopadla a možno už v tejto chvíli máš svoj uzlíček šťastia v náručí

hanahsuza
16. dec 2011

@tatianka7 Držím palce, nech máš rýchlo potom

ajciatko
16. dec 2011

Ahojte, my to uz mame uspesne za sebou 🙂 narodili sme sa 12.12. a o chvilku uz odchadzame domov uzivat si jedna druhu 🙂))

bibes
16. dec 2011

@monka9999 u nas nastastie mavam poradne vecer, takze stiha z prace dobehnut, ... teda nie na poradnu, ale strazit malu, lebo tu tam zobrat nemozem. No a dovolenku ma uz len tyzden, takze ked neporodim najneskor vo stvrtok, tak je to v haji... neviem kam potom dam malu.

monka9999
16. dec 2011

@bibes no ja tu mam ešte svokru v dedine.ale radšej by som nechala maleho doma s mužom.byvame hned pri škole.a predsa doma je len doma.a ked si par dni vezme očerku tak si aspon odpočinie.a možu aspon chodit aj zamnou.

dualcore
16. dec 2011

je baby ja mam konecne trosku klud.starsieho syna koriho si zobrali moji zlaty susedia na vylet,je tu vystava zralokov a maly miluje ryby.a druhy danielko sa krasne nakojil a haja.po novom spava s termoforom na brusku.v tedy je uplne spokojny 🙂

dualcore
16. dec 2011

@tatianka7 jej drzim paste 😉 nech to mate cim skor za sebou

lucylla
16. dec 2011

@lusja ja som sa vykyvom nalady celkom uspesne vyhybala cele tehotenstvo, len asi pred tromi tyzdnami ma chytil taky vacsi zachvat placu, drahy sa ma snazil utesit, ale nepomahalo, nie a nie to zastavit.... 🙂 . A odvtedy nic nastastie, ale musim povedat, ze mi to dost pomohlo, som sa vyrevala, vyplavila sters a nervozitu a bolo dobre 😀 ...

lucylla
16. dec 2011

@drobcek24 Mozno aj ano, ved uvidime, vcera so uz mala pocit, ze idem rodit, mi bolo dost na prt, ale nejako ma to preslo a dnes je dobre, asi si to krpec rozmyslel 😀 ... Chodim ku Lipovskej, bola som vcera v poradni a znova mam ist v utorok..., len ma pozerala a ze som uz na 3 cm otvorena, tak dufam ze tento vikend to uz budem mat za sebou 🙂...., uvidime mozno sa teda stretneme 🙂

sue226
16. dec 2011

Tak uz aj ja mam malicku doma 🙂 .Mala Emmmka sa narodila 12.12. pondelok o 21:12.Mala 3300g a 49cm.Je velmi vlasata 🙂 a je nam sveta zit.Porod bol nastastie dobry,bez epiduralky,sitie skoro ziadne a bez komplikacii a nejakej vyraznej bolesti(az na tie kontrakcie)..Prajem aj ostatnym maminkam cakatelkam len to dobre a tym,co uz naju svoje lasky doma,nech sa im dari a uzivaju si tie nadhrene chile s babatkom!!!

martuska00
16. dec 2011

@ajciatko
@sue226 gratulujem

fifi284
16. dec 2011

@sue226
@ajciatko gratulujem baby a želám hlavne veľa zdravia 🙂 užívajte si anjelikov, veď ste na nich tááák dlho čakali 🙂 Pomaly sa aj my ostatné pridáme a potom si budeme radiť čo u koho a na čo zaberá 🙂

adunka73
16. dec 2011

@sue226 jejejeje to je magicky datum narozeni a taky hodina,no lepsi si to malicka nemohla vybrat.Moc gratuluji,at jste zdrave a mlicko tece proudem 😵