icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

martuska00
19. dec 2011

@lienocka1212 čo čakáš či sa ideš nechať prekvapiť ani mojej malej sa nechce vonku tam jej je asi dobre 😀

lienocka1212
19. dec 2011

@lucylla tak to mas teda pravdu trapia nas a netesia sa na nas ☹ ja mu stale rozpravam,ako sa chcem maznat,stiskat a babenko nic ☹
neviem ako to prebieha pri vyvolavacke,dolezite je,ze uz sa konecne bude nieco diat lebo taketo natahovanie vobec nema rada ☹
no tak som veru zvedava aj ja aka bude vaha.....

katkapapacova
19. dec 2011

@martuska00 jej ty mas rovnaky termin ako ja a oci vidne ani tvojej malej sa nechce skor 🙂

lienocka1212
19. dec 2011

@martuska00 chlapceka cakame 🙂 a nevieme sa ho dockat,takto nas natahuje.... 🙂

martuska00
19. dec 2011

@lienocka1212 to ta už dlho naťahuje 😀 asi mu je tam dobre

lienocka1212
19. dec 2011

@martuska00 veru ano 🙂 natahuje a verim,ze zajtra sa uz budeme spolu 🙂

tehulka21
19. dec 2011

ahojte babulky 🙂 tak my sme mali este cas ale 14.12. sa nam drobcek vypytal na svet 🙂) a vsetky ste mali pravdu..tych par sekund po porode bolo to najkrajsie v mojom zivote ked som prvykrat uvidela nas pokladik 🙂 😵 😵 drzim vam vsetkym palce a pokojne sviatky prajem 🙂 🙂

hanahsuza
20. dec 2011

@adunka73 Veľmi sa teším spolu s tebou, že to máš už za sebou a MALEHO pri sebe. To musel byť šok, že celý čas čakáš babu a zrazu chlapoš, ale nakoniec veľká radosť čo? Ja mám dnes termín, takže som vo veľkom očakávaní 🙂 Ste krásna rodinka, nech sa Vám darí, veľa radosti a síl pri výchove.

hanahsuza
20. dec 2011

@dualcore Viem, musí to byť ťažké keď vidíš ako malý trpí a ty mu nevieš pomôcť a potom tie opakované rady, ktoré vôbec nezaberajú a ty si zatiaľ doma s uplakaným bábätkom..všetko je len otázka času, prejde aj toto obdobie, pridávam sa k názoru ktorý napísala mirkita. My sme tiež používali rektálnu rúrku a kojenie, jemné masírovanie..postupne prešlo.

hanahsuza
20. dec 2011

@tehulka21 Blahoželám k drobčekovi 😉

dualcore
20. dec 2011

@hanahsuza na rurke ideme vo veľkom a od včera dávam sab simplex tak uvidíme😉 malý je ako tak v pohode ale neviem v daka čomu lebo aj som dala dosť obmedzene stravovanie.

martuska00
20. dec 2011

@tehulka21 gratulujem

drobcek24
20. dec 2011

@martuska00
@katkapapacova
jeeej aj vy mate podobny termin a stale nic ? ja mam podla PM dnes termin a podla velkosti plodu v 12.tyzdni mam 22.12. termin a stale nic dnes posledna poradna a uz aj vypisany prijmovy listok na 27.12. ak sa slecne neuraci dovtedy sa vypytat 😀
ale doki vravel ze tie datumy aj tak nie su presne ze je to len orientacne aby sa vedelo ci sa rodi predcasne alebo aby sa nenechal babo moc dlho po termine 😝
Inak zevraj baby sa rady nosia dlhsie takze pozeram, ze aj vy cakate dievcatka aj ja tak to celkom vychadza 😀

marthiana
20. dec 2011

@tehulka21 Gratulujem 🙂 Tak už aj ty to máš za sebou.Veľa zdravia tebe aj bábatku a krásne sviatky prajem 🙂

tehulka21
20. dec 2011

@marthiana Dakujem moc 🙂 🙂 🙂

tatianka7
20. dec 2011

Babulky,my sme uz aj doma,v piatok o 6tej rano nastali kontrakcie,a o pol tretej uz bol maly Alex-Daniel na svete 🙂 🙂 A poviem vam,bolesti-nebolesti,stalo to za to.Ten uzlicek je nieco uzasne.Tak vam,ktore to este len caka,drzim palceky 😀

hanahsuza
20. dec 2011

@tatianka7 Tak to je parádička, gratulujem 🙂 Buďte zdraví

marthiana
20. dec 2011

@tatianka7 Gratulujem 🙂 Krásne meno.Ten pocit ked to počuješ prvý krát zaplakat a potom ti to ukážu je úžasný 🙂Prajem veľa zdravíčka obom 🙂

martuska00
20. dec 2011

@tatianka7 gratulujem všetko naj 😀

tatianka7
21. dec 2011

@martuska00
@marthiana
@hanahsuza dakujeme bambulky,veru je to naaadhera,aj ked ten lenivcek neplakal,ked sa narodil-iba mrnkal 😀 😀 zato teraz to dobieha-ma krasny hlasok,vlastne vsetko ma krasne 🙂

katkaking
21. dec 2011

No tak uz sme aj my doma....Matúško sa narodil v piatok 16.12. o 12.40 hod., 3550 g a 50 cm. Bol to programovany porod, trvalo to 5 hodín ale bolesti boli velmi agresívne (na to ma upozornovali viacere mamicky co rodili tretí krát ze tretí porod je vraj velmi bolestivý-viac nez prvý a druhý), aj doktorka ma na zaciatku na to upozornila...ale ze az tak, to som necakala...a aj teraz to stahovanie maternice je velmi bolestive, viac ako predtym. Ale co je pozitivne, mozem sediet aj napriek tomu, ze som sa aj vnutorne roztrhla (teraz ako sa mi stehy zacali vstrebavat a vypadavat ma to trochu picha, stipe a pobolieva, inak v pohode)...a este, maly vysiel cely von na jedno zatlacenie 🙂
A gratulujem vsetkym co ste uz tiez porodili, nestiham teraz citat, ked budem mat trochu cas, urcite pocitam aj dozadu 🙂 A co to mate este pred sebou, drzkajte sa!!!

czechzuzanaba
21. dec 2011

@katkaking gratuluju a obdivuju...tri deti takto rychle po sobe 😵

drobcek24
21. dec 2011

baby je tu vobec este niektora tehu z decembroviek ???? ci som zostala sama ??? 😢

hanahsuza
22. dec 2011

@katkaking Jéj, tak si ma predbehla, gratulujem k drobčiatku 🙂 Ja zatiaľ nič a hádam až po sviatkoch 🙂 nech som na Vianoce doma 🙂 Držkajte sa a buďte zdraví.

hanahsuza
22. dec 2011

@drobcek24 Ahoj, ešte som tu ja 🙂

adunka73
22. dec 2011

@tehulka21 gratuluji a preji moc zdravi a spolecneho stesti 😵

adunka73
22. dec 2011

@katkaking ...velike gratulace a moc zdravicka prejeme cele rodince. 😵

dazdovka
22. dec 2011

@drobcek24 @hanahsuza Caute maminy cakatelky, este i ja drzim formu, ale neni mi vsetko jedno, uz len sa prejdem trocha popred dom a mam take pichanie a stahy ako elektrosoky v rozkroku a uz aj v pravidelnych intervaloch. Potom sa niekde opriem, alebo predycham, sadnem a vsetko prejde. Tak teraz neviem co robit, zajtra odprevadzam pubertacku (dceru) na vlak k tatovi na Vianoce, este dnes chcem dopiect posledne zakusteky mnam a potom uz s nohami na stole, cakat na Jezuliatko 😀

adunka73
22. dec 2011

@drobcek24 @hanahsuza holky,drzim vam palce,at uz to mate taky za sebou 😉 a 😎 bezbolestne

adunka73
22. dec 2011

@dazdovka skoro zacinam mit ten pocit,ze cekani bylo vic v pohode,nez ted ten chaos co u na doma vladne...bojujeme s bolavyma bradavkama 😖 ,je to strasne,kolik trapeni si zenska vytrpi 😔 😔 ale ten nas Zazrak malicky stoji za vsecku tu bolest.