Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@chirabell prepac, ale reagovala som k tvojmu konkretnemu vyjadreniu, ze babu tym neublizi- inac som sa nechcela velmi vyjadrovat k tejto teme, ale tento vyrok ma vyburcoval- a dost som nad tym uvazovala- cize ziadna horuca hlava...necitala som vsetky prispevky, ale pointu som pochopila- nikto nechce jednoznacne povedat, ci je za alebo proti.
chirabell, dam vediet
@jankaham kazda vyjadrila svoj nazor,podla mna dost jasne, lebo mozes povedat len za seba, ale nemas pravo odsudit zenu, ktora sa rozhodne za, jednoducho podla dvoch viet: hod kamenom kto si bez viny...a druha nesud kym neprejdes aspon 1000 mil v topankach toho koho chces sudit (volny preklad, poznam to v AJ) a toho sa drzim...to ze by som ja na potrat nikdy nesla, neznamena, ze automaticky mi to dava pravo sudit niekoho, kto sa pren rozhodne. A pri tebe mi pride, ze si odsudila...ale to je jedno, nakoniec to dobre dopadlo a aquilla nasla podporu a babatko si necha, hoc uz bola rozhodnuta, ze nie...a ten vysledok je podstatny.
ahojte, ak môžem, tak sa k vám pridám... dnes mi dr. potvrdil 5tt. 😵 😵 😵
@zuzika251 Gratulujem a vitaj medzi nami.
Ja som práve prišla od lekára,mám potvrdený 5tt +2,na UZV som videla guličku,lekár povedal,že veľkosť gestačného vačku je 11mm.Mám prísť za týždeň,skúsime,či uvidíme srdiečko. 🙂 🙂 🙂
@mariana7537 ahoj ja mam byt tak zajtra 5tt+5dni takze dufam ze aj mna potesi takou super spravou 😀 😀 😀 😀
@erika0802
@mariana7537 ďakujem za privítanie 😉 na sone bolo krásen vidno. aj mám foto v albume... tak kľudne kuk. 😉 o týždeň mám ísť na sono znova, pretože takto pred rokom som mala MA, tak si ma chce radšej dr. kontrolovať.
@erika0802 tak držím palce, nech je všetko v poriadku... 🙂
@mariana7537
@erika0802 kedy ste mali poslednú mrchu? ja 11.3.
@zuzika251 Ja 7.3.
@erika0802 inak ta velka cierna machula nalavo od tej dobky, je pravy vajecnik, z neho odislo vajicko a takto na uzt vidiet, tam je to zlte teliesko co vyzivuje plod kym sa nenapoji na matku...ak som si dobre zapamatala povedane 🙂 ...mna by celkom zaujimala statistika, len tak zo zvedvosti, ze ktore vajecniky budu mat tu na fore viac decembrovych babatiek na svedomi, ci prave ci lave...
jedine co mi vedeli potvrdit je, ze nejde o mimomaternicove tehotenstvo.... mam zatvorenu maternicu... a videla som gestacny vak - taka tmava bublina.... ale babo nebolo vidiet... na dalsiu kontrolu o va tyzdne... ak by som mala zvlastne pocity: tak kedykolvek... 😒
o dvaaaa
babky, a aké máte tehu príznaky? ja skoro žiadne... možno trošku že ma bolia prsia ale tým to hasne...

aquila4 držim prsty aby všetko dobre dopadlo a blahoželam k rozhodnutiu, neboj bude dobre 😉