icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

murinka
12. apr 2011

ahojte 🙂 mozem sa k vam pridat?v pondelok idem k lekarovi potvrdit tehotentstvo a tak ako pri predchadzajucom tak aj teraz mi je priserne zle ☹ povedala by som ze este horsie ako pri prvom...ak niektora mate osvedcene recepty alebo rady tak mi pomozte lebo mi je tak zle ze nedokazem ani existovat ☹

adetka
12. apr 2011

rano mi je trosililinku zle... mam citlivejsie prsia... tlaky v podbrusku.... a vacsiu chut na kysle 🙂

komisakpd
12. apr 2011

ahojte baby, tak ja som dnes bola u dr. pozrel mi vag. sono...dnes som 5tt+1 a hlavne som chcela vylucit mimomaternicove...takze baboje tam kde ma byt, mam prist az o mesiac, iba keby nieco tak skor...a od dnes dom na PNke, rizikovom, lebo pri prvom som mala problemy 1. trimester..aj teraz mam take zlte vytoky a dost...dal mi jednorazovy vag.gymazol..zevraj sa jediny moze v tomto stadiu...ale velmi sa tesim ze som malinke videla 🙂 🙂 🙂

adetka
12. apr 2011

v pozitivnom vam vsetkym, ktore ste uz videli aj babatko zavidim... u mna bolo teraz 6 plus 3 vidiet iba prazdny gestacny vak... a tak mam opat trosku cierne myslienky 😖

mariana7537
12. apr 2011

@zuzika251 Mňa bolia prsia,ráno mi je zle od žalúdka a po obede som strašne hladná,zjem čo vidím a hlavne kyslé 🙂
@murinka Vitaj medzi nami,ja ti veľmi neporadím,mne býva zle len ráno,ale v norme,po chvíli mi to prejde.
@vika34 To nevadí,hlavne že je tam.

betina1984
12. apr 2011

@mariana7537 ten hlad chápem. Ja za celý deň nezjem takmer nič, lebo mi nechutí, ale poobede statočne dobieham...🙂

mariana7537
12. apr 2011

@betina1984 Zachvíľu budeme ako súdky. 🙂 🙂 🙂

betina1984
12. apr 2011

@mariana7537 ja už som teraz. Nemám postavu modelky. Tak rodiť pôjdem hádam so 100 kg, pri malej som mala 94 kg, a to som len 14 kg pribrala

komisakpd
12. apr 2011

ja som pri synovi pribrala len 7kg tak som zvedava ako to bude teraz

vika34
12. apr 2011

ja som aj pred tým vyzerala ako v 4 mesiaci 😀 a teraz som sa podľa mňa z tých hormonov čo si dávam ešte viac zdula 😕
ja som pri prvom pribrala 22 kg,bolo mi to jedno,lebo pred otehotnením som vážila 47 kg,ale teraz po 14 rokoch mám 62,tak dúfam,že nehodím na seba dalších dvadsať kg 😖

adetka
12. apr 2011

ja som jedna z mala... co pocas tehotenstva schudla... 8 kg.... teda otehotnela som ako 73-kilova, a po zisteni gestacneho diabetu som musela drzat dietu a prestala priberat... takze po porode som mala 65 kg.... ale potom som za tri roky pribrala 15 kg.... teraz uvidim 🙂

erika0802
12. apr 2011

@komisakpd ahoj no ako si dopadla?

erika0802
12. apr 2011

@zuzika251 ahoj no ja mam tazke prsia, strasne chodim stale cikat...byva mi tazsie na zaludku ale nezvraciam... 🙂

komisakpd
12. apr 2011

@erika0802 erika som pisala kus vyssie..vidis?? 😉

aquila4
12. apr 2011

Dievčatá ja idem zajtra na vyšetrenie krvi, som strašne zvedavá, prsia ma bolia , mam ich také tvrdé a trošku väčšie len nerozumiem prečo nebolo to malinké ešte vidiet, mala by som byt v 4 tt

erika0802
12. apr 2011

@komisakpd ahoj moja heej heej uz som si precitala tak sa tesim s tebou 🙂 🙂 🙂

erika0802
12. apr 2011

@aquila4 no tak tesi ma ja idem teiz zajtra rano 😉 😉 😉

komisakpd
12. apr 2011

@erika0802 tak daj vediet ako zajtra dopadnes..ja idem najblizsie az o mesiac, zda sa mi to dlha doba, no dufam, ze vsetko bude ok...

lenka1803
12. apr 2011

@erika0802 zajtra ti držím palčeky......ja idem na budúci týždeň v stredu a už teraz sa veľmi teším a neviem sa dočkať a dúfam, že bude všetko ok.......

erika0802
12. apr 2011

@komisakpd jasne jasne aj ja sama som zvedava 😉
@lenka1803 dakujem aj ja budem na teba mysliet buduci tyzden 😉 😉 😉

lenka1803
12. apr 2011

@erika0802 ďakujem!

komisakpd
12. apr 2011

baby mate aj nejake vytoky? alebo ste bez vytokov? no ja som mala zlty a dnes teda tersz vecer asi taky ruzovy, no mozno to je z vaginalneho sona...co vy na to

sny
12. apr 2011

Ahojte,mohla by som sa k vám pridať?Mne tiež vychádza termín na december,ale ešte presne nevieme,lebo som mala dlhé cykli a podľa ms sa riadiť nemôžeme.7.4.som bola na sone,videla som iba dutinku a gestačný vačok mal10.38mm,vraj 4+6tt to bolo,mám prísť 10.5. a podľa merania budeme presne vedieť,ktoré tt to je.Ale som rada,že sme sa dočkali a že to máme potvrdené 🙂

lenka1803
12. apr 2011

@sny Gratulujem! Budeme radi keď sa k nám pridáš!

gitarka
12. apr 2011

ahojte mozno sa k vam pridam aj ja, ale este nemam potvrdene od dokiho, len testik som si robila , ale len velmi slaba ciarocka tam je...

chirabell
autor
12. apr 2011

@adetka to je blbost aby bol prazdny, vacsina 6tt a menej videla len gestacny vak, len to mozno inak nazveme...samotne babo az vo vyssich tyzdnoch, tak sa neplas zbytocne 🙂

mariana7537
12. apr 2011

@sny Jéj,my dve máme zatiaľ rovnaký termín porodu. 🙂
@gitarka Vitaj medzi nami,ale nás tu pribúda. 🙂
@betina1984 Ani ja nemám postavu modelky,mám už svoj vek 🙂 ,pri synovi som pribrala 16kg,no ale potom som mala 54kg,pri dcére len 7kg,ale tá sa narodila v 29tt,tak som ani nestihla pribrať.Zato teraz doslova žeriem,zachvíľu budem ako bager,muž sa mi smeje a hovorí,že mňa budú voziť na kolečkách či ako sa to volá 🙂 🙂 🙂 Mala som problémy s trávením už predtým a teraz sa to ešte zhoršilo,kúpila som si vlákninu a jem veľa ovocia a zeleniny,ale veľmi to nepomáha.

deni26
12. apr 2011

@adetka som vedela, ze mi je meno zname 🙂. Z gestacneho diabetu- citala som vsetko, aj ked som bola tehotna neskor. Som rada, ze je tu niekto ako ja. ja som vtedy pribrala 9 kg, po zisteni GD uz len 3 kg. Drzat dietu pocas tehu - hroza. Baby to jedenie vam zavdim 🙂.
Tie kila uz menej 🙂). Dnes som robila dalsi test a ciarka bola ovela silnejsia. Moja sestra hovori, lepsie slaba ciarka, ako ziadna 🙂

deni26
12. apr 2011

K tym nevolnostiam, mne je v podstate zle cely den, aj ked je to len taka blba bolest zaludka, akoby mi tam nieco sedelo 🙂.

mikisa27
12. apr 2011

tak baby,ak mozem tak sa k vam aj ja pridavam....zatial sice velmi opatrne,kedze na usg nebolo min.tyzden nic vidiet,tehu mam potvrdene zatial z krvi,ale v piatok idem na kontrolne usg,tak dufam,ze vsetko bude v poriadku 🙂 teraz by som mala byt niekde na konci 6teho tyzdna.