Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
rano mi je trosililinku zle... mam citlivejsie prsia... tlaky v podbrusku.... a vacsiu chut na kysle 🙂
ahojte baby, tak ja som dnes bola u dr. pozrel mi vag. sono...dnes som 5tt+1 a hlavne som chcela vylucit mimomaternicove...takze baboje tam kde ma byt, mam prist az o mesiac, iba keby nieco tak skor...a od dnes dom na PNke, rizikovom, lebo pri prvom som mala problemy 1. trimester..aj teraz mam take zlte vytoky a dost...dal mi jednorazovy vag.gymazol..zevraj sa jediny moze v tomto stadiu...ale velmi sa tesim ze som malinke videla 🙂 🙂 🙂
v pozitivnom vam vsetkym, ktore ste uz videli aj babatko zavidim... u mna bolo teraz 6 plus 3 vidiet iba prazdny gestacny vak... a tak mam opat trosku cierne myslienky 😖
@mariana7537 ten hlad chápem. Ja za celý deň nezjem takmer nič, lebo mi nechutí, ale poobede statočne dobieham...🙂
@betina1984 Zachvíľu budeme ako súdky. 🙂 🙂 🙂
@mariana7537 ja už som teraz. Nemám postavu modelky. Tak rodiť pôjdem hádam so 100 kg, pri malej som mala 94 kg, a to som len 14 kg pribrala
ja som pri synovi pribrala len 7kg tak som zvedava ako to bude teraz
ja som aj pred tým vyzerala ako v 4 mesiaci 😀 a teraz som sa podľa mňa z tých hormonov čo si dávam ešte viac zdula 😕
ja som pri prvom pribrala 22 kg,bolo mi to jedno,lebo pred otehotnením som vážila 47 kg,ale teraz po 14 rokoch mám 62,tak dúfam,že nehodím na seba dalších dvadsať kg 😖
ja som jedna z mala... co pocas tehotenstva schudla... 8 kg.... teda otehotnela som ako 73-kilova, a po zisteni gestacneho diabetu som musela drzat dietu a prestala priberat... takze po porode som mala 65 kg.... ale potom som za tri roky pribrala 15 kg.... teraz uvidim 🙂
Dievčatá ja idem zajtra na vyšetrenie krvi, som strašne zvedavá, prsia ma bolia , mam ich také tvrdé a trošku väčšie len nerozumiem prečo nebolo to malinké ešte vidiet, mala by som byt v 4 tt
baby mate aj nejake vytoky? alebo ste bez vytokov? no ja som mala zlty a dnes teda tersz vecer asi taky ruzovy, no mozno to je z vaginalneho sona...co vy na to
Ahojte,mohla by som sa k vám pridať?Mne tiež vychádza termín na december,ale ešte presne nevieme,lebo som mala dlhé cykli a podľa ms sa riadiť nemôžeme.7.4.som bola na sone,videla som iba dutinku a gestačný vačok mal10.38mm,vraj 4+6tt to bolo,mám prísť 10.5. a podľa merania budeme presne vedieť,ktoré tt to je.Ale som rada,že sme sa dočkali a že to máme potvrdené 🙂
@sny Jéj,my dve máme zatiaľ rovnaký termín porodu. 🙂
@gitarka Vitaj medzi nami,ale nás tu pribúda. 🙂
@betina1984 Ani ja nemám postavu modelky,mám už svoj vek 🙂 ,pri synovi som pribrala 16kg,no ale potom som mala 54kg,pri dcére len 7kg,ale tá sa narodila v 29tt,tak som ani nestihla pribrať.Zato teraz doslova žeriem,zachvíľu budem ako bager,muž sa mi smeje a hovorí,že mňa budú voziť na kolečkách či ako sa to volá 🙂 🙂 🙂 Mala som problémy s trávením už predtým a teraz sa to ešte zhoršilo,kúpila som si vlákninu a jem veľa ovocia a zeleniny,ale veľmi to nepomáha.
@adetka som vedela, ze mi je meno zname 🙂. Z gestacneho diabetu- citala som vsetko, aj ked som bola tehotna neskor. Som rada, ze je tu niekto ako ja. ja som vtedy pribrala 9 kg, po zisteni GD uz len 3 kg. Drzat dietu pocas tehu - hroza. Baby to jedenie vam zavdim 🙂.
Tie kila uz menej 🙂). Dnes som robila dalsi test a ciarka bola ovela silnejsia. Moja sestra hovori, lepsie slaba ciarka, ako ziadna 🙂
K tym nevolnostiam, mne je v podstate zle cely den, aj ked je to len taka blba bolest zaludka, akoby mi tam nieco sedelo 🙂.
tak baby,ak mozem tak sa k vam aj ja pridavam....zatial sice velmi opatrne,kedze na usg nebolo min.tyzden nic vidiet,tehu mam potvrdene zatial z krvi,ale v piatok idem na kontrolne usg,tak dufam,ze vsetko bude v poriadku 🙂 teraz by som mala byt niekde na konci 6teho tyzdna.

ahojte 🙂 mozem sa k vam pridat?v pondelok idem k lekarovi potvrdit tehotentstvo a tak ako pri predchadzajucom tak aj teraz mi je priserne zle ☹ povedala by som ze este horsie ako pri prvom...ak niektora mate osvedcene recepty alebo rady tak mi pomozte lebo mi je tak zle ze nedokazem ani existovat ☹