icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

dulkagabulka
13. apr 2011

dievčatka - v mudrych knihach som vyčitala 🙂... čim menši je plod,tym je citlivješi a tym menej by som ho vystavovala USG 🙂 🙂 🙂 ...ked bude vačšie na USG vzdy bude reagovat- zvyšenym alebo zniženim pohybov...teraz jeho "protest" este nie je pozorovatelny 🙂

lucia8688
13. apr 2011

@sny no ja mám asi ten istý problém ... ani mne nieje zle 😀 len nos mám citlivý na pachy a kríže ma pobolievajú ☹ inak sa citím ok. A káva mi prestala chutiť sama od seba 🙂

adetka
13. apr 2011

ja som v poslednom rocniku internej doktorantury... takze den v tyzdni som na katedre a ostatne pracujem z domu... no a do konca maja by som mala odovzdat dizertacnu pracu... ale ako som otehotnela, prestalo mi to mysliet 😀 (vyhovorka)... Mirka uz chodi do skolky, takze do 16. mam klud... len keby sa mi pisat chcelo 😒

@lenik_28 mrzi ma to 😢

nkaps
13. apr 2011

@jenis samozrejme, že nech je to zdravé a aj donosené, mne ani tak nejde o to čo to bude, ale či to naozaj funguje 😀 mne je jedno či to bude chlapec alebo dievča vecičky budem mať aj také aj také a kočík mám tiež taký univerzálny, len už asi nebudem mať veľa príležitostí niečo také vyskúšať... 😀

komisakpd
13. apr 2011

@adetka aj ja som posledny rocnik inter. doktor. aky mas odbor?

adetka
13. apr 2011

@komisakpd jeeeej 😅 ... masmedialne studia.... filozofia

atima
13. apr 2011

@chirabell no uvidim každopadne dakujem 😉

jana776
13. apr 2011

ahojte, ja sa s vami lucim, radost bola predcasna, ms prisli ako zvycajne a tak ma to vytocilo ze som na vas nepozrela vyse tyzdna. Tak preto pisem takto s meskanim.
Drzte sa a prijemne tehulkovanie prajem. Pevne verim ze do januarovej temy uz patrit budem 🙂

atima
13. apr 2011

baby tak ste sa rozpisali že nestiham čitať a už vobec pisať 😉
Lenik je mi to luto ja som to zažila viem ako sa citiš musiš byť silna a určite sa to podari držim ti prsty

lenik_28
13. apr 2011

@chirabell Brala jsem po ovulaci duphaston na udržení a věřila jsem mu, že mi miminko udrží. Věřila jsem ještě dneska ráno ☹ Bohužel ☹ Teď už jen čekám, až začnu krvácet, zatím furt nic. Volala jsem i do CAR svému doktorovi a hcg 5,3 to prý fakt není nic, tak tam k němu jedu v pátek a uděláme utz a znovu krev ☹

@mandm Díky, pokusím se. Teď je mi fakt mizerně.

@zuzika251 Jo, je nás hodně, co jsme to zažily. Já se uklidňuji jen tím, že mi doktor řekl, že při tak nízkém hcg bych nemusela na revizi.

mandm
13. apr 2011

@lenik_28 je to velmi smutne a bohuzial zazili sme to mnohe 😢

vierka0
13. apr 2011

@lenik_28 ach to ma mrzi, ja som si to iste prezila min. mesiac..termin sme mali koncom novembra..drz sa..

lenik_28
13. apr 2011

@vierka0 Taky v 5tt ? A brali ti krev na hcg?

vierka0
13. apr 2011

@lenik_28 presne..nasla som si dve ciarocky v pondelok, potom opat v utorok a to som sla k lekarovi, lebo som spinila..naordinoval mi askorutin aj duphaston aj mi krv vzali..potvrdili mi tehotenstvo, mala som hcg 52 (akoze stvrty tyzden) a v piatok som si len tak urobila test, som chcela taky kolajnicovy test a testik slabucky, ciarocka slabsia ako v pondelok (nekrvacala som vdaka duphastonu asi, lebo inak som nemala ziadne priznaky)..tak som bezala k lekarovi, zobrali mi krv, hcg mi kleslo na 19..v sobotu ci v nedelu na to som vysadila duphaston a v pondelok vecer som zacala krvacat..bolo to pre mna hrozne obdobie, ale uz je to za mnou, nastastie som nemusela na cistenie, som len dostala velmi silnu menstruaciu a odislo to same..pila som alchemilku na lepsie precistenie a cakam dalsiu ovulaciu a tesim sa na dalsie babo 🙂 snad pride coskoro 🙂

aquila4
13. apr 2011

@usjak dnes som tam bola, ale už som istá.. malé sa rozhodlo že mi znepríjemní skúšku v škole, tak mi zostalo na nej zle..🙂

dulkagabulka
13. apr 2011

@vierka0 držim palceky

wieruss
13. apr 2011

ahojte 🙂 tak som po navsteve u gyndosa, tehu potvrdene 😀 6tt+2, ako som si aj myslela, potvorka malicka ma 5mm a ked som nedychala tak som videla aj blikat srdiecko, som sa kukala ako puk 😵 kontrola vitality o dva tyzdne , tak dufam, ze bude vsetko ok 🙂

vierka0
13. apr 2011

@dulkagabulka dakujem, ja stale dufam, ze sa pridam k decembrovkam 🙂

chirabell
autor
13. apr 2011

@mandm no pozri, co sa prace tyka a toho aby bolo vsetko ok, ze zatial sa citis v pohode...ono je to v tychto zaciatkoch velmi chulostive a pozrela som ti na profil, prisli ste o mimi, tak vies o com hovorim, ze clovek moze mat pocit, ze je vsetko ok a zrazu sa nieco stane. Ano, moze sa aj pri vsetkej snahe nas , jednoducho priroda urobi co uzna za vhodne, ale ja som toho nazoru, ze robit tak, aby sme si potom nic nevycitali, ze toto som mohla inak a pod. Tak ja by som skusila sa nechat vypisat na PN zatial, napr na mesiac alebo 6tt aby si koncila to najkritickejsie obdobie a potom keby bolo ok vsetko, tak ak nemas narocnu pracu a chces byt medzi ludmi a prisievat aj do rozpoctu, tak by som pokracovala v praci...

usjak
13. apr 2011

@wieruss parada, blahozelam, mm sa bude rad ked mu to oznamis.. moj si najprv robil zartiky ze ci nebudu dvojicky a ked som mu povedala ze budu, najprv neveril ani ked som mu ukazala foto, ale potom sa tesil

chirabell
autor
13. apr 2011

@adetka drzim palce pri pisani dizertacky 🙂 a s tym ze ti prestalo mysliet, mozno vyhovorka, ale ja sa tiez niekedy citim posledne dni ako osprostena a mam kamaratky tehulky alebo s 1-2r detmi, ze to maju cerstve a tiez to spominali...medzi sebou to nazyvame tehotenska demencia 😀 😀 😀

sny
13. apr 2011

@wieruss Gratulujem,tak len nech drobček pekne rastie...Ja sa neviem dočkať,kedy toho svojho uvidím 🙂

sny
13. apr 2011

@chirabell Ahoj,a akú tabulku ideš robiť?Potom napíš aké údaje potrebuješ,ti to hodím sem 🙂

sny
13. apr 2011

@lenik_28 Ahoj,je mi ľúto,čo sa ti stalo ☹ Verím,že sa dáš rýchlo do poriadku a pridáš sa zase neskôr 😉 ako si zistila,že ti mimi odchádza keď berieš dufík?Ja ho beriem tiež,raz denne a tiež sa stále bojím,že ak by sa aj niečo udialo ani neviem ☹ Ale snažím sa myslieť pozitivne,pri malej to bolo super,tak hádam ma to ani teraz nesklame...
Ešte raz prajem skoré uzdravenie 😉

chirabell
autor
13. apr 2011

@lenik_28 drzim palceky, aby to dopadlo co najlepsie ako sa da, ak by bol koniec, aby bol bez zakroku a vycistilo sa telo same...ale mozno este je nadej, ze ten vysledok je chybny, uvidis, v piatok ti zoberie krv a dovtedy este malilinkata nadej je...hlavne sa snaz byt co najviac v klude, ak by naozaj bol chybny vysledok, aby si si neposkodila sama tym stresom. Drzim palceky.

sny
13. apr 2011

@erika0802 Aj tebe blahoželám k tehu,nech to dobre dopadne a nech ťa mimi poslúcha 🙂 Verím,že budeme rásť všetky spolu 🙂

sny
13. apr 2011

@komisakpd Tak to ste mali potom inú sradnu,nechtiac ste sa to dozvedeli aj tak 😀 Ja som to chcela hneď vedieť,no malá sedela ako Jánošík,tak smola,uvidíme teraz,ale iste to chcem vedieť 😉

chirabell
autor
13. apr 2011

@wieruss parada, tak oficialne gratlujem 🙂 ja uz sa tiez tesim na o 2 tyzdne, dufam, ze vsetko bude ok a konecne uvidim srdiecko a hadam aj par mm drobceka, lebo teraz bolo este skoro a len gestacny vak som videla svojimi laickymi ocami

sny
13. apr 2011

@lucia8688 Ja kávu stále pijem,ale stále iba slabú,lyžica nesky,3lyžice cukru a mlieko 😉 Skôr takú sladkú vodu...Aj pri malej som pila celé tehu,mi chutila a navyše cez leto som mala chute iba na chladenú kolu či kofolu,som zvedavá teraz,bo ma všetko nafúkne 🙂

chirabell
autor
13. apr 2011

@sny no lenik_25 uz zacala...v podstate je to zoznam nas tu, podla toho v ktorom sme tyzdni a kedy je predpokladany termin porodu...takze info aj pre ostatne zienky

TABULKA - PREHLAD DECEMBROVIEK
zienky, ktore chcete, ze uz to mate potvrdene alebo aj ked nie, ale chcete byt v tabulke, poslite mi do sukromnej spravy (ak uz ste davali lenik_25 a ste v tabulke, tak nemusite, len tie chybajuce udaje...tabulka je par stran dozadu, ja ju skopirujem, len to upravim)
MENO, VAS VEK, TT, PREDP.TERMIN PORODU a pripadne ci nieco uzivate...dakujem 🙂