Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
ja som v poslednom rocniku internej doktorantury... takze den v tyzdni som na katedre a ostatne pracujem z domu... no a do konca maja by som mala odovzdat dizertacnu pracu... ale ako som otehotnela, prestalo mi to mysliet 😀 (vyhovorka)... Mirka uz chodi do skolky, takze do 16. mam klud... len keby sa mi pisat chcelo 😒
@lenik_28 mrzi ma to 😢
@jenis samozrejme, že nech je to zdravé a aj donosené, mne ani tak nejde o to čo to bude, ale či to naozaj funguje 😀 mne je jedno či to bude chlapec alebo dievča vecičky budem mať aj také aj také a kočík mám tiež taký univerzálny, len už asi nebudem mať veľa príležitostí niečo také vyskúšať... 😀
ahojte, ja sa s vami lucim, radost bola predcasna, ms prisli ako zvycajne a tak ma to vytocilo ze som na vas nepozrela vyse tyzdna. Tak preto pisem takto s meskanim.
Drzte sa a prijemne tehulkovanie prajem. Pevne verim ze do januarovej temy uz patrit budem 🙂
baby tak ste sa rozpisali že nestiham čitať a už vobec pisať 😉
Lenik je mi to luto ja som to zažila viem ako sa citiš musiš byť silna a určite sa to podari držim ti prsty
@chirabell Brala jsem po ovulaci duphaston na udržení a věřila jsem mu, že mi miminko udrží. Věřila jsem ještě dneska ráno ☹ Bohužel ☹ Teď už jen čekám, až začnu krvácet, zatím furt nic. Volala jsem i do CAR svému doktorovi a hcg 5,3 to prý fakt není nic, tak tam k němu jedu v pátek a uděláme utz a znovu krev ☹
@mandm Díky, pokusím se. Teď je mi fakt mizerně.
@zuzika251 Jo, je nás hodně, co jsme to zažily. Já se uklidňuji jen tím, že mi doktor řekl, že při tak nízkém hcg bych nemusela na revizi.
@lenik_28 presne..nasla som si dve ciarocky v pondelok, potom opat v utorok a to som sla k lekarovi, lebo som spinila..naordinoval mi askorutin aj duphaston aj mi krv vzali..potvrdili mi tehotenstvo, mala som hcg 52 (akoze stvrty tyzden) a v piatok som si len tak urobila test, som chcela taky kolajnicovy test a testik slabucky, ciarocka slabsia ako v pondelok (nekrvacala som vdaka duphastonu asi, lebo inak som nemala ziadne priznaky)..tak som bezala k lekarovi, zobrali mi krv, hcg mi kleslo na 19..v sobotu ci v nedelu na to som vysadila duphaston a v pondelok vecer som zacala krvacat..bolo to pre mna hrozne obdobie, ale uz je to za mnou, nastastie som nemusela na cistenie, som len dostala velmi silnu menstruaciu a odislo to same..pila som alchemilku na lepsie precistenie a cakam dalsiu ovulaciu a tesim sa na dalsie babo 🙂 snad pride coskoro 🙂
@vierka0 držim palceky
ahojte 🙂 tak som po navsteve u gyndosa, tehu potvrdene 😀 6tt+2, ako som si aj myslela, potvorka malicka ma 5mm a ked som nedychala tak som videla aj blikat srdiecko, som sa kukala ako puk 😵 kontrola vitality o dva tyzdne , tak dufam, ze bude vsetko ok 🙂
@dulkagabulka dakujem, ja stale dufam, ze sa pridam k decembrovkam 🙂
@mandm no pozri, co sa prace tyka a toho aby bolo vsetko ok, ze zatial sa citis v pohode...ono je to v tychto zaciatkoch velmi chulostive a pozrela som ti na profil, prisli ste o mimi, tak vies o com hovorim, ze clovek moze mat pocit, ze je vsetko ok a zrazu sa nieco stane. Ano, moze sa aj pri vsetkej snahe nas , jednoducho priroda urobi co uzna za vhodne, ale ja som toho nazoru, ze robit tak, aby sme si potom nic nevycitali, ze toto som mohla inak a pod. Tak ja by som skusila sa nechat vypisat na PN zatial, napr na mesiac alebo 6tt aby si koncila to najkritickejsie obdobie a potom keby bolo ok vsetko, tak ak nemas narocnu pracu a chces byt medzi ludmi a prisievat aj do rozpoctu, tak by som pokracovala v praci...
@adetka drzim palce pri pisani dizertacky 🙂 a s tym ze ti prestalo mysliet, mozno vyhovorka, ale ja sa tiez niekedy citim posledne dni ako osprostena a mam kamaratky tehulky alebo s 1-2r detmi, ze to maju cerstve a tiez to spominali...medzi sebou to nazyvame tehotenska demencia 😀 😀 😀
@lenik_28 Ahoj,je mi ľúto,čo sa ti stalo ☹ Verím,že sa dáš rýchlo do poriadku a pridáš sa zase neskôr 😉 ako si zistila,že ti mimi odchádza keď berieš dufík?Ja ho beriem tiež,raz denne a tiež sa stále bojím,že ak by sa aj niečo udialo ani neviem ☹ Ale snažím sa myslieť pozitivne,pri malej to bolo super,tak hádam ma to ani teraz nesklame...
Ešte raz prajem skoré uzdravenie 😉
@lenik_28 drzim palceky, aby to dopadlo co najlepsie ako sa da, ak by bol koniec, aby bol bez zakroku a vycistilo sa telo same...ale mozno este je nadej, ze ten vysledok je chybny, uvidis, v piatok ti zoberie krv a dovtedy este malilinkata nadej je...hlavne sa snaz byt co najviac v klude, ak by naozaj bol chybny vysledok, aby si si neposkodila sama tym stresom. Drzim palceky.
@sny no lenik_25 uz zacala...v podstate je to zoznam nas tu, podla toho v ktorom sme tyzdni a kedy je predpokladany termin porodu...takze info aj pre ostatne zienky
TABULKA - PREHLAD DECEMBROVIEK
zienky, ktore chcete, ze uz to mate potvrdene alebo aj ked nie, ale chcete byt v tabulke, poslite mi do sukromnej spravy (ak uz ste davali lenik_25 a ste v tabulke, tak nemusite, len tie chybajuce udaje...tabulka je par stran dozadu, ja ju skopirujem, len to upravim)
MENO, VAS VEK, TT, PREDP.TERMIN PORODU a pripadne ci nieco uzivate...dakujem 🙂

dievčatka - v mudrych knihach som vyčitala 🙂... čim menši je plod,tym je citlivješi a tym menej by som ho vystavovala USG 🙂 🙂 🙂 ...ked bude vačšie na USG vzdy bude reagovat- zvyšenym alebo zniženim pohybov...teraz jeho "protest" este nie je pozorovatelny 🙂