icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

jana776
14. apr 2011

@chirabell ahoj, mozes ma prosim zmazat zo sukromnych skupin? Pisala som tu uz vcera vecer, len ste ukecane 🙂 tak sa to asi prehliadlo. Nakoniec nie som tehu, predcasne som sa radovala...

chirabell
autor
14. apr 2011

@jana776 ahoj, mrzi ma to, jasne zmazem...vies, vcera bol zly den, lenik asi tiez nie je tehu a tak kym to po nej niekto prebral, mnohe sa v diskusii stratilo. Drzim palceky, aby ta uz ozajstna radost prisla co najskor 🙂

nina87
14. apr 2011

@chirabell a kde je tá tabulka?

duratlicka
15. apr 2011

Ahojte, tak ja som podla vsetkeho tiez tehu, kalkulacka to vyratala na 16.12., ale si myslim, ze to bude neskor, tak nejakeho porodnika vytiahnem od stedrovecerneho stola😀 Budu mat zo mna radost. U lekarky som bola 33DC, ale este to nebolo vidno na sone. Lenze testy su pozitivne a zaludok tiez hovori svoje😀 Takze mam prist v pondelok. Som zvedava🙂

duratlicka
15. apr 2011

@adetka To vobec nevadi, ze ho este nebolo vidno, nepovedal Ti, aby si prisla neskor? Mas este priznaky tehu? Podla mna to nie je stratene.

chirabell
autor
15. apr 2011

@nina87 tabulka je v suktomnej diskusii, vacsina zienok sa tam presunula, je to lepsie, necita nas kde kto a da sa otvorenejsie debatovat aj o mozno chulostivych temach, ktore tehu so sebou prinasa pozri tu

sandruska81
15. apr 2011

Ahojte dievčatá. Bola som rada keď som natrafila na diskusiu o spoločnom termíne a keď som sa začala stotožňovať s vašími pocitmi, tak zrazu sa premiestňujete niekam na súkromnú stránku, kde nikdo (okrem "členov") nebude mať prístup. Takisto zatiaľ patrím k Vám, avšak po tom, čo som si zažila, tak sa bojím niekam k niečomu hlásiť, pretože mám naozaj strach. Preto Vás poprosím, naďalej píšte sem na túto stránku, neschovávajte sa niekde do súkromia, aby sme sa aj my "nečlenovia" mohli naďalej stotožňovať s Vašími rannými nevoľnosťami, rastúcim bruškom, cítením prvých pohybov atď. Mnohé máme/mali sme problémy a pomôže nám, ak čítame o tom, že nie sme jediné. Tu na fórume je x debát o rôznych témach a diskusiu December 2011 verím, že čítajú len tí, ktorých sa týka.

chirabell
autor
15. apr 2011

@sandruska81 no ale to ma velmi jednoduche riesenie, prave si vysla z anonymity, staci napisat prosim vas aj mna pridajte a rovnako ako doteraz mozes sa stotoznovat aj v sukromnej teme...nam ide hlavne o to, ze vela zienok z roznych dovodov nechce verejne pisat alebo pise neosobne, lebo vie ze tu ma kde koho znameho a nechce sa prezradit...v tej sukromnej teme mame vacsiu slobodu prejavu, lebo sme len medzi sebou a nik anonymny nas nemoze citat. Ale nebranime nikomu sa k nam pridat, staci o to poziadat 🙂 tak ta idem pridat a smelo citaj dalej...a ked budes mat pocit, ze sa chces zaradit do tabulky alebo zapojit do diskusie, len staci napisat 🙂

komisakpd
15. apr 2011

baby som od stredy v nemocnici...zacala som normalne krvacat..taky vytok ale cerstvej krvi....teraz uz vsak nekrvacam, dali mi injekcie...a HCG stupa...ze tu budem este cez vikend...opakuje sa scenár ako pri prvom

chirabell
autor
15. apr 2011

@komisakpd fuuuuha, tak sa drzte aj s fazulkou, aby vsetko dobre dopadlo...a co ti k tomu povedali lekari, co to sposobilo?

anjelaa
15. apr 2011

@vieroocka ano som a zatial by som rada sla rodit do martina, urcite radsej ako do Ziliny. ale mas pravdu, este je to daaleko, ale zas ani sa nenazdame a uz budeme mat po porode 😀 kazdym dnikom sme k tomu blizsie 🙂 a preco sa bojis? kvoli predchadzajucim skusenostiam? drzim palce az je vsetko v poriadku! 🙂 🙂 🙂

adetka
15. apr 2011

@komisakpd .... uff.... drz sa 😉 ... urcite vsetko dobre dopadne

adetka
15. apr 2011

@duratlicka... tehu praznaky mam... tak snad je vsetko OK... uvdim po velkej noci....

komisakpd
15. apr 2011

@chirabell
@adetka
dakujem baby..zatial je vsetko ok...bola tu jedna pani a prve tehu a potratila..v takom tyzdni ako my...

lenik_28
15. apr 2011

@jania023 Aha, já nevím, já jsem se tady prostě přihlásila. Nevyznám se v tom 😅

@vika34 Téda, tak to ti moc moc moc držím palečky. Už jsi překročila tu hranici a určitě bije srdíčko a je všechno v pořádku! Přeju pohodové těhotenství a zdravé krásné miminko 😉

JINAK DNESKA V CAR:
Jak víte, čárka na mamatestu slábla, až tam není vůbec. Do toho 3 dny po vynechání MS v krvi hcg jen 5,3. No a doktor v CAR mi udělal utz a řekl mi, že na 70% těhotná jsem, protože vidí vysokou sliznici. Víc by ani vidět nemohl, protože jsem (nebo bych byla) 4+6tt, podle ovulace jen 4+3tt. Mám si prý v pondělí zajít znovu na krev. Tak jsem z toho celá zmatená...

chirabell
autor
15. apr 2011

@lenik_28 drzim moc palceky, aby to nakoniec dopadlo krasne 🙂

lenik_28
15. apr 2011

@chirabell Děkuju, jsi hodná, ale nemyslím si ☹ Ta sliznice je asi vysoká proto, že zkrátka po tom zamlkém těhotenství ještě neodešla s MS. Si to tak teda vysvětluju.

vika34
15. apr 2011

@lenik_28
srdiecko bilo som to videla ,na kontrolu idem v stredu,tak som uz nedockava
a tebe drzim palce aj ked krvne testy neklamu ,jedine ze by ten vysledok nebol tvoj
preco ti nezobrali krv dnes

lenik_28
15. apr 2011

@vika34 Kdyby mi vzal krev dnes, výsledek mám od něj vp ondělí. Tak je prý lepší si zajít u nás do laborky v pondělí a mít delší dobu na případný růst hcg. Tady mám výsledek do 2 hodin, u něj do dvou dnů.
A neboj, uvidíš mimíska v pořádku. Já se vždycky u Danečka těšila na utz. Doktorka mi ho dělala tehdy často, to bylo fajn.

vivienkata
16. apr 2011

🙂 ahojte aj ja sa kvam asi pripojim nemam este termin ale som v4 tt

anjelaa
16. apr 2011

@chirabell dakujem, idem si pripisat udaje 🙂

chirabell
autor
16. apr 2011

@vivienkata ahoj, tak daj potom vediet, ked sa ti asi :P zmeni na urcite sa k nam pripojis 🙂 pridam ta aj do sukromnej skupiny, ak budes chciet, je tam pekne ziva debata decembroviek 🙂

chirabell
autor
16. apr 2011

@lenik_28 mas pristup do sukromnej dabaty, ved si stale s nami...tak drzim palceky, aby to tak aj ostalo...v sukromnej sa da mozno aj "intimnejsie" debatovat, tak kukni tam 🙂

vivienkata
16. apr 2011

@chirabell jasne budem chciet

zuska_29
17. apr 2011

ahojky 🙂 my mame tiez // na testikoch 🙂 zatial navsteva u lekara nebola, ale planujem ju 🙂 boli by sme velmi radi, ak by to vyslo a predbezny termin nam vychadza na 21.decembra 🙂 a velmi sa tesime, velmi velmi 🙂

simi251
17. apr 2011

@zuska_29 Ahoj. Ja mam termin na 22.12. ale este to mam zatial potvrdene len testom z lekarne, na krv chcem ist zajtra. No poviem ti, ze ked citam tie pribehy, co tu mamicky alebo tehulky pisu, tak sa aj bojim tesit, ze to bude predcasne. Jedno tehotenstvo mam za sebou, nikdy ziadne gyneko problemy, ziadne potraty a tehotna som hned na druhy krat od zaciatku snazenia. No ale mam pocit ze sem na modry konik pisu len mamicky s problemami. Dufam ze v tejto teme najdem aj tehulky s bezroblemovym tehotenstvom, lebo strasne ma to stresuje.

zuska_29
17. apr 2011

@simi251 hej hej, aj ja mam podobny pocit, tiez sa bojim, vselico som si tu precitala aj ja...a aj moja sestra prvy krat potratila...tiez sa bojim, ci bude mojej bublinke bit srdiecko ☹ nam sa to podarilo hned na prvy krat, ani som to necakala - ved mam tolko znamych co maju problemy s otehotnenim...no neviem. dufam, ze vsetko bude v poriadku. ja sa chystam dokimu volat zajtra, ze kedy mozem prist. ach jaj 🙂 a takisto mam tehu potvrdene len na testoch z lekarne...uvidime. ale bojim bojim... 🙂 a drzim vam palceky 🙂

martina28p
17. apr 2011

ahojte,mžem sa pridať?aj ja to mám zatial potvrdené len testom,ale som rada,že vás je tu tolko...nás to čaká okolo 17.12. bude už druhé,prvého máme chlapca,ten bude mať v lete 3 roky,vlastne ani neviem,kedy mám ísť gu gyek.ale hádam ešte počkám

nikita308
17. apr 2011

Ahojte, ak môžem pridám sa aj ja... termín mám 13.12. a doma už skoro 12-ročnú slečnu... 🙂 takže mám aj obavy, aby všetko dobre dopadlo...

chirabell
autor
17. apr 2011

@nikita308 @martina28p @zuska_29 @simi251
vitajte zienky, pridala som vas do sukromnej diskusie tu a tiez do tabulky, prosim pisnite mi par udajov o sebe, ktora co uzna za vhodne, urcite to nas ostatne zienky potesi a nebudete take anonymne pre nas 🙂 No a v cajovni smelo do diskusie 🙂