icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

jenis
18. apr 2011

Ženy po tom čo tu píšete, som si radšej išla urobiť ďalší test. Našťastie čiarky sú a ešte výraznejšie. Fuh, až som si vydýchla. Ale naozaj si vydýchnem až keď uvidím srdiečko. Tento týždeň už konečne idem k Dr.
Pekný slnečný deň želám

simi251
18. apr 2011

@chirabell Daujeme, si zlata, ze si nas tam hned zaradila. Idem tam kuknut . 🙂

lauricka
18. apr 2011

Ahojte, neviem, ci sem naozaj patrim, ale zatial teda pisem. Dnes som si robila tehu testik, ktory mam vo fotoblogu. 28.2 som bola na laparke a drillingu kvoli PCO, diagnoza primarna sterilita. Pravdupovediac som sa prave zacala zmierovat s umelym otehotnenim...ale, velku chut do toho nemam. Takze prvy normalny cyklus som teraz, mozno tehotna. Ak by to tak bolo a dobre dopadlo, termin je 24.-29.12. pravdepodobne. Tak uvidime, strasne si zelam, aby som sa nemusela z temy odhlasovat, aj ked, zatial to beriem, ako malinku nadej, ze by to mohlo vyjst, velke nadeje este nerobim.

mikisa27
18. apr 2011

Ahojte baby,tak vidim,ze za ten cas co som tu nebola,ste toho hodne popisali a riadne sa tato skupinka rozrastla 🙂 ja som minulu stredu necakane skoncila s mojim malym syncekom v nemocnici a dnes nas konecne pustili domov,takze vas nestiham vsetky precitat a samozrejme som nebola ani u dr. aby sme konecne videli nasu malu bublinku,bo ked som tam bola prvykrat tak tehu na utz este nebolo vidno,len hcg bolo vysoko pozitivne.Takze to skusim nejako zariadit tento tyzden...bo uz sa neviem dockat,kedy tu malu bublinku konecne uvidim 🙂

slavka36
19. apr 2011

@chirabell Ahoj, dnes som našla túto skupinu 😉 môžem sa pridaťdo súkromnej, aj keď som nebola v tejto pôvodnej? ďakujem 😀

brudra
19. apr 2011

Ahojte, možem sa pridať do skupiny 🙂 som prekvapená že Decembrovky 2011 už fičia v plnom prúde. Podľa kalkulačky čakáme bábo 8.12., od doktora to ešte nemám potvrdené, termín u doky mám až 4.5.

atima
19. apr 2011

@brudra vitaj medzi nami 😉

chirabell
autor
19. apr 2011

@slavka36 @brudra vitajte 🙂 pridala som vas obe aj do sukromnej, len vas poprosim, trochu sa odtajnit aspon malo o sebe prezradit do tabulky...bud v teme mi nechajte spravu alebo poslite do sukromnej spravy. Myslim, ze su toudaje, ktore by nemali vadit a stale nechavaju dostatok anonymity 🙂

slavka36
19. apr 2011

@chirabell ďakujem 🙂 a ako sa dostanem do tej témy? pošleš mi prosím ťa link? 😉

chirabell
autor
19. apr 2011

@slavka36 nech sa paci 🙂

slavka36
19. apr 2011

@chirabell ďakujem ti, už som aj do témy - Tabuľka dopísala údaje - normálne v správe 😀

lenik_28
19. apr 2011

Ahoj holky moje,
jen vám jdu napsat, že se definitivně loučím s decembrovkami, protože MS dorazila. Sice zatím slabě, ale je jasno. Ale snad vás potěší, že jsem už v pohodě. Hodně jsem si nechala všechno projít hlavou a snažení o miminko odložíme na neurčito. Za dva měsíce mi končí mateřská, tak půjdu do práce, vydělám si nějakou tu kačku navíc a zaměřím se jen a jen na sebe. Zhubnu, budu chodit cvičit a zdravě jíst a až budu v práci, tak si aspoň 1x za 14 dní dopřeju masáž. Prostě se budu hýčkat. A třeba za rok se rozhodneme, že to zas zkusíme.
Mějte se tady všechny krásně, ať vás bříška nezlobí, všechno je v pořádku a vy si těhotenství a pak mateřství užíváte, jak to jen jde 🙂

jenis
19. apr 2011

@lenik_28 Všetko dobré prajem. Nech sa Ti to podarí.

lenik_28
20. apr 2011

@jenis děkuji 😉

isabelle777
20. apr 2011

ahojte, mozem sa k vam pridat? som cerstvo tehotna po umelom oplodneni, podla kalkulacky nas caka porod 27.12.2011....

chirabell
autor
20. apr 2011

@lenik_28 na jednej strane ma mrzi ako to dopadlo, velmi som ti to priala, na druhej ma tesi, ze uz si v pohode a ides s optimizmom a krasnymi planmi dalej 🙂 drzim palce, aby sa podarili splnit a aby to mimi, ked sa raz opat rozhodnete, prislo najlepsie hned v prvom pokuse 🙂

chirabell
autor
20. apr 2011

@isabelle777 Ahoj 🙂 pridam ta aj do sukromnej temy? a velka gratulacia, drzim palceky, aby sa mimi udrzalo a tehu bolo bezproblemove 🙂

vivienkata
21. apr 2011

ahojte kocky neviete poradiť strasne ma uz boli hlava treti den a neviem ci nie tabletiek co beriem ale je mi priserne zle, ☹

dajenka11
21. apr 2011

ahojte kočky 🙂 mozem sa k vam pridat?? podla MK som v 6tt , k doktorovi idem na buduci tyzden vo stvrtok- 28.4.2011 rano o 8:00 a sa strasne tesim. na krv som bola uz pred tyzdnom, tehotenstvo potvrdene 😵 😵 😵 😵 a podla kalkulacky mam termin 20.12.2011 presne na moje narodeniny 😀 😀 tak som zvedava, co povie doktor 🙂 a tesim sa uz ako uvidim piskotku malu 😵 😵

chirabell
autor
21. apr 2011

@dajenka11 vitaj, tak to budes mat krasny darcek k narodeninam 🙂 ak by si chcela zavitat do sukromnej temy decembroviek, kde je trochu zivsia debata, daj mi vediet do sukromnej posty alebo aj tu, povolim ti potom vstup

ivka_marek
21. apr 2011

Ahojte, pridávam sa :o)))))

ivka_marek
21. apr 2011

@isabelle777 ahoj, aj mna podla tehu kalkulacky caka termin 27.12.2011, doktorka ma objednala az na 12.5.takze dlhe 3 tyzdne 😝 ja sice nie som po umelom oplodneni ale brala som clostilbegyt,tak cakam kolko deti budeme mat 😀 cakali na potvorky az 3 vajicka 🙂 🙂

ivka_marek
21. apr 2011

@dajenka11 caf, ja mam na moje meniny - teda den pred 27.12.2011

helenka333
21. apr 2011

Ahojte kočky, decembrové maminy...poprvé Gratulujem každej k tehu, pridávam sa zatiaľ k vám tak potichu 🙂 tri testy mi dnes ráno potvrdili miminko, k lekárovi som objednaná o týždeň, tak sa neviem dočkať a podľa termínov mi to vychádza na 15.12., čo ja som počítala. Pekný deň a krásne Sviatky Vám prajem a držte sa všetky 🙂

isabelle777
21. apr 2011

@chirabell ahoj, ano ak mozem rada by som sa pridala

isabelle777
21. apr 2011

@ivka_marek jej super, tak to mame narovnako 🙂 ja idem este v utorok buduci tyzden na jeden test na hcg, aby zistili ci mi stupa a potom tiez az o 3 tyzdne na sono 🙂 to uz by mohlo byt vidiet aj srdiecko ...alebo dve 🙂

ivka_marek
21. apr 2011

@isabelle777 jeejo, aka je u vas pravdepodobnost viacpocetneho tehotenstva?? kolko vajicok ti vlozili?

isabelle777
21. apr 2011

@ivka_marek vkladali mi dve blastocysty, tak ked sa ujali obe tak dvojvajecne dvojicky by mohli byt... 🙂

vika34
21. apr 2011

@isabelle777
ahoj ja som po KET , aj mne davali dve blastocysty a čakáme jedno bábo HCG na 13 deň 519 a na 14 deň to bolo už cez 800,gratulujem

isabelle777
21. apr 2011

@vika34 dakujem a tiez gratulujem, mna tiez este caka kontrola na 14.den idem na krv, ale kedze to vychadza na nedelu, idem az v utorok to bude 16.den