Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
ano to uz je tesny stav pred embryom 🙂
@isabelle777
aha ty si si zatiaľ robila iba test doma,mne to ukázalo na 11 deň dve čiaročky,držím palce
na 9. den som si robila test doma, na 10. den som bola na krv na hcg, a este teraz na 14. den mam prist 🙂
@isabelle777 tak uz by si mala mat pristup su tam dve temy, tabulka - sluzi len na nase lepsie spoznanie a prehlad, tam pridavaj len ak chces nieco pridat, ci zmenit v tabulke. No a potom cajovna - volna debata o comkolvek. Je mozne vytvorit aj dalsiu temu, specializovanu na nieco, no zatial to ziadna tehulka nevyuzila 🙂 tak verim, ze sa ti medzi nami bude pacit a ze co to do tabulky aj ty o sebe odtajnis...povinne to nie je, ale urcite je to vitane 🙂
@chirabell dakujeeem idem to hned pozriet 🙂
@dajenka11 tak uz si tam a inak plati co som pisala vyssie pre isabelle, tak ti to len skopirujem, aby si nemusela hladat
su tam dve temy, tabulka - sluzi len na nase lepsie spoznanie a prehlad, tam pridavaj len ak chces nieco pridat, ci zmenit v tabulke. No a potom cajovna - volna debata o comkolvek. Je mozne vytvorit aj dalsiu temu, specializovanu na nieco, no zatial to ziadna tehulka nevyuzila tak verim, ze sa ti medzi nami bude pacit a ze co to do tabulky aj ty o sebe odtajnis...povinne to nie je, ale urcite je to vitane 🙂
ahojte, tiez by som sa chcela pridat - podla kalkulacky mi vychadza termin porodu na 14.12.2011. Mozem za vami do sukromnej? 🙂
@chirabell Jsi opravdu moc hodná holka, děkuju ti za krásná slova 🙂 Dneska jsem měla nepříjemný zážitek, prostě to ze mě už vyšlo a viděla jsem to... ale jsem smířená a fakt nabitá pozitivní energií. Včera jsem si byla zacvičit, dneska jdu zas. Po pár dnech mám už 1,5 kg dole, čistím se od hormonů... věřím v lepší časy 🙂
Dievčata, davam Vam do povedomia ..v ČR vychadza nova knižka o Bondingu..tu je vynatok z nej
@lenik_28 to čo sa stalo tebe, sa stalo pred 24 rokmi aj mne...znašala som to velmi tažko..bol to už 11tt...
dnes som zmierena...a to iste želam i tebe..zo srdiečka...
dnes som čitala članoček od Sašky Kešeľovej, ktora potratila trikrat...teraz je tehulka...
jej članoček možno nie je pre všetkych prijatelny..ale ak by ti pomohol, skus si prečitat
ozaj..možem s vami do sukromnej?? 😀 😀 😀
@dulkagabulka Děkuju. I za článek. Jdu si ho přečíst. Pa 😉
ahojte mozem sa k vam pridat?Termin mam 27.12 🙂
Vo štvrtok som bola u Dr. a všetko je OK. Videla som aj drobunké srdiečko 🙂. Už sa môžem tešiť naplno.
@lowike @dulkagabulka @diorka @michell
zienky, pridala som vas do sukromnej tamy, link najdete o par prispevkov vyssie. Prosim vas, poslite mi do spravy par udajov o vas do nasej tabulky. a na volny pokec vitajte v cajovni 🙂
@chirabell AHoj, neviem či si dostalal môj súkromný mail, ale tiež ma môžeš pridať do súkromnej témy. Budem rada.
pa 🙂
@helenka333 ahojté, helenka tusim mame rovnaky termin.
@helenka333 ahoj dostala a uz som ta raz pridavala,ale system to asi nezobral, pridala som ta teraz opat, tak skus, ci sa ti uz da 🙂
Ahojte, pridala by som sa k Vam aj ja. Cakame prve babo a malo by prist v decembri 🙂
ahojte,chcela by som sa opýtať,týždeň tehotenstva sa ráta od poslednej menštuácie?ked som ju mala 11.3. tak teraz by som mohla byť v 7 tt? ešte som u dokt.nebola,ale chystám sa po 1.máji,lebo som menila gynek.tak mi povedali,že ak nemám problémy,tak mám čas,mám síce už jedno dieťa,ale akosi som všetko zabudla 🙂
ahojte rada sa pridavam 😀 mne vychadza termin niekde okolo12decembra ale vsetci vravia ze pri prvom sa moze aj prenasat a mamina sa smeje ,ze ak to bude ako ked cakala mna a brata tak sa narodi skor na vianoce ,alebo na silvestra 😉 ...tak uvidime
@chirabell ahoj chirabell a ostatne decembrove maminky, pridavam sa do vasho klubu 😎 Tesim sa ze existuje tato skupina a velmi rada sa zapojim aj do diskusii vo vasej sukromnej skupine ak smiem 🙂
ja som ese nebola ani na sono ani na krv, sestricka povedala ze mam prist az po 1.maji, tak musim cakat.. lebo vraj este by nebolo vidno srdiecko.
holky, chcela by som sa spytat ci niektora nemate problem so zvysenou teplotou? ja som pravdepodobne v 7 tyzdni a teplotu mam zvysenu uz asi tyzden, no nie velmi, 37,1 C max. chora sa necitim, ani prechladnuta. mate niektora podobny priznak tehotenstva? 😎
@lovesista Ahoj, uz som ta pridala na ziadost do sukromnej skupiny 🙂 najdes ju tu v teme cajovna je bezna debata...v teme tabulka ta poprosim len par udajov o sebe...co uznas za vhodne z uvedeneho, ale aspon nieco, je to take osobnejsie, ked sa trochu pozname 🙂 vdaka
no a k tej teplote...v tehotenstve je zvysena teplota normalna...zienky co si meraju bazalnu teplotu vedia podla toho ci je vsetko ok a ci nie...ja som si tiez merala...od ovulacie mi vybehla a bazalna sa stale drzi v rozpati 36,8-37,0 to je ta teplota uplne po zobudeni bez pohybu...obcas si zmeram aj cez den, to vyskoci na 37,1-37,4...k veceru zas trosku klesne o par desatin...ale pod 36,8 nikdy a to som beznu teplotu mavala 36,4-5....no a ked velmi prezeniem aktivitu tak ide aj vyssie na cca 37,8...ale to neznamena, ze sme chore...len sme tehotne 🙂 lekar mi vravel, ze v beznej prevadzke mi nesmie teplota vyskocit nad 38 lebo to uz je prejav choroby a moze sa ohrozit miminko...tak podla toho ako sa citim obcas premeriam, nech som kludna a je to v pohode 🙂
@tinusiatko @lenka2312 @martina28p vitajte 🙂 ak este nie ste v sukromnej teme a chcete pridat, napiste mi.
No a @martina28p k tym tyzdnom...ano, tehutyzdne sa rataju od prveho dna poslednej ms, ale predpoklada sa, ze ma zena pravidelny 28dnovy cyklus, ak mas dlhsi alebo kratsi, musis si co to odratat ci priratat...teoria je, ze cca 2 tyzdne od ovulacie prichadza k ms ak nie je vajicko oplodnene...no u kazdej zeny to moze byt ine, aj ked u jednej je to konstatne...meni sa len dlzka pred ovulaciou...no a ta po ovu sa moze pohybovat od 12-16 dni...tolko teoria...ale viem o babe co ju ma 20 dni ale aj 8. Tazko povedat ako presne si, no teoreticky si to ak vyratat mozes, ako si pisala...lekar ti podla sona potom upresni...mne sa napr posledny cyklus posunul a ovulka bola o 3 dni neskor ako som si myslela...aspon podla prveho sona...uvidim dnes, ked bude mimi vacsie, co mi povie...
ahojte,rada by som sa pridala aj ja,ale este to neviem na 100%,teda tehu testy mi 3x vysli pozitívne, posl.ms bola 13.3.,cyklus tak cca 32dní, ale vcera som bola u dr,a na sone este nic nevidel, vraj to vyzera na tehu,zvacs.sliznica maternice,ale zatial ziadny vacok nie je vidiet,este kojim malu,snad to je len posunuta ovulka a este skoro,snad... 😕 sa pridam,zobral mi aj krv,zajtra mam prist poobede opat na kontrolu.
ahojte 🙂 čakáme prvé bábo a podľa výpočtov by sa malo narodiť 9. decembra 🙂 mávam však veľmi silné a časté bolesti v podbrušku a chrbte,,,je to v poriadku?

@isabelle777 co znamena blastocysty?? to su uz oplodnene vajicka, ze??