Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@tinusiatko dobre si urobila ze si sla. a ako to prebihalo na pohotovosti, aj ti dali nieco od bolesti? vysvetlili ti preco asi mas bolesti?
moc ti drzim palce nech uz je vsetko bezproblemove 😉
solinkarka ahojky a nevies aku si mala vysoku sliznicu???kedy si si robila 1x test??ja mam tiez testy pozitivne no mam prist okolo 10maja ze uz by malo byt vidno...
@apoloma no tak to teda neviem, to mi nepovedal...ja som robila prvy test na 9dpo.....a kedy ti vychadza cca TP??
Zdravim damy!
@lovesista ahoj ,nedali mi nic od bolesti a dovod ...stava sa ...asi si mysleli ze som hysterka ,ale mne je to jedno ,hlavne ze viem ,ze drobec je ok...lekar bol sice mily ,ale v podstate ma iba vysetrili na ginde ,urobili ultrazvuk s tym ze babu bije srdiecko a nemam ani cystu ,takze to vlastne podla nich ziadny dovod nemalo...
solinkarka mne vychadza termin podla tehu kalkulacky na 30.12 a test som si robila 4dni po meskani menzesu...
@apoloma aha mne na 5.1. ale podla ovulacie som si to dala vypocitat lebo ovu som mala skoro
Inak baby nevadi ze som sa vam tu vtrela aj ked som januarovka- zaciatok? my este nemame svoju temu 😅
ahojte, rada by som sa k vám pridala. podľa teh.kalkulačiek máme termín 6.12.2011. jedného synčeka už máme doma, tak dúfam že to všetko dobre pôjde. potvrdené lekárom už je, najbližšia kontrola 11.5. tak som zvedavá 🙂
Ahoj holky, já jdu k doktorce zítra, tak moc doufám, že vše bude v pořádku. Už jsem u ní jednou byla, ale to byla na ultrazvuku jen žloutkový váček, zítra by tam snad mělo být embryo s bijícícm srdíčkem, doufám.
@tinusiatko Ani u mna to nikto nevie.. len tato. Toto tretie teho je take prekvapenie aj pre nas.. a zatial si to chceme nechat pre seba.
Ved ked budem pridana do sukromnej temy tak popiseme..
ahojte aj sa pridavam.aj ja som si dala teho kalkulačku a vychadza nám 11 december este zatial len domacky máme aj my potvrdene ale bojim sa aj gynekologovy ist lebo nemame dobreho gynekologa a chcela by som zmenit ale neviem ktory alebo ktora by bol dobry alebo dobrá v banskej bystrici.bola by som vdačna keby mi dakto poradil . vopred dakujem .ahojte.
zuzmor ahojky to ti verim mne zasa pripada vecnost cakat do toho 10maja ale mne dali preto skorsi datum lebo ja mam dost problemy vseliake zenske a operacie zasebou atd..cize asi to nechcu odkladat a vidiet ma co najskor ja som minuly rok prisla o malicke v 10tt my museli urobit kyret((((dufam ze tento krat to vide a klopem 3xna drevo))))
ahojte
Ahojte,
tak sa k Vam pridavam.
My sme drobceka ani neplanovali, dva tehotenske testy mi vysli negativne, tak som isla k svojej lekarske s tym, nech mi pichne vyvolavacku, ze pravdepodobne meskam kvoli ATB.
Ale z krvnych testov mi vyslo nieco ine, podla mrchy by som mala byt v 11tt, avsak minuly tyzden som bola na intravag. sono u sukromneho (lebo moja taky nema) a tam podla premerania mi vyslo o 4 tyzden neskor.(co priblizne zodpoveda tomu, kedy sme to s manzelom "zbuchali"). Nepredpokladala som to, ze tesne pred tym sa mi podari otehotniet, tak sme si s manzelom nedavali pozor 😅
A su z toho hotovi aj lekari, lebo to nepredpokladaju ani oni 😀
Tak tento tyzden (4.5.2011) idem opat na sono, aby nas premerali a pozreli akcie a tam sa uvidi, ci sa vyvijame, alebo sme sa niekde zastavili.
Tak drzte palceky.
zatial pa.
Ahojte, chcem len pozvat januarove maminky do temy januarove deticky 2012, ktoru som zalozila, ak tu niektore chodia, tak nova tema je na svete,tak sup sup.
Decembrovkam prajem krasne tehu.... 😉
ahojte mamičky,prosím vás,chcem sa opýtať,môžem tehotná piť urologický čaj? mám bolesti kvôli ladvinovému piesku,mala som to aj pri prvom a boli to velké bolesti,ale nepamätám si či som čaj pila 😅 dakujem
@martina28p Asi bych se raději zeptala gynekoložky, nebo aspoň v lékárně. Jeden šálek určitě neuškodí, ale urologickým je třeba se doslova prolévat, a na to bych se raději přeptala...

tak pred chvíľou som prišla z pohotovosti,tento krát ma tie bolesti riadne vystrašili a tak som sa rozhodla že radšej budem za hysterku ako sa báť. našťastie je maličké v poriadku,ale poviem vám zľakla som sa riadne.