icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

tinusiatko
30. apr 2011

tak pred chvíľou som prišla z pohotovosti,tento krát ma tie bolesti riadne vystrašili a tak som sa rozhodla že radšej budem za hysterku ako sa báť. našťastie je maličké v poriadku,ale poviem vám zľakla som sa riadne.

lovesista
30. apr 2011

@tinusiatko dobre si urobila ze si sla. a ako to prebihalo na pohotovosti, aj ti dali nieco od bolesti? vysvetlili ti preco asi mas bolesti?
moc ti drzim palce nech uz je vsetko bezproblemove 😉

apoloma
1. máj 2011

solinkarka ahojky a nevies aku si mala vysoku sliznicu???kedy si si robila 1x test??ja mam tiez testy pozitivne no mam prist okolo 10maja ze uz by malo byt vidno...

solinkarka
1. máj 2011

@apoloma no tak to teda neviem, to mi nepovedal...ja som robila prvy test na 9dpo.....a kedy ti vychadza cca TP??

bubbu
1. máj 2011

Zdravim damy!

tinusiatko
1. máj 2011

@lovesista ahoj ,nedali mi nic od bolesti a dovod ...stava sa ...asi si mysleli ze som hysterka ,ale mne je to jedno ,hlavne ze viem ,ze drobec je ok...lekar bol sice mily ,ale v podstate ma iba vysetrili na ginde ,urobili ultrazvuk s tym ze babu bije srdiecko a nemam ani cystu ,takze to vlastne podla nich ziadny dovod nemalo...

apoloma
1. máj 2011

solinkarka mne vychadza termin podla tehu kalkulacky na 30.12 a test som si robila 4dni po meskani menzesu...

solinkarka
1. máj 2011

@apoloma aha mne na 5.1. ale podla ovulacie som si to dala vypocitat lebo ovu som mala skoro
Inak baby nevadi ze som sa vam tu vtrela aj ked som januarovka- zaciatok? my este nemame svoju temu 😅

zuzmor002
1. máj 2011

@dualcore Super, tak to máš krásny termín, gratulujem nech všetko dobre dopadne!

zuzmor002
1. máj 2011

@apoloma To máš dobré, ja by som mala mať termín 31.12. a k lekárovi som objednaná až na 16. 5.! Pripadá mi to ako nekonečno!

mamatina
1. máj 2011

ahojte, rada by som sa k vám pridala. podľa teh.kalkulačiek máme termín 6.12.2011. jedného synčeka už máme doma, tak dúfam že to všetko dobre pôjde. potvrdené lekárom už je, najbližšia kontrola 11.5. tak som zvedavá 🙂

rebelie
1. máj 2011

Ahoj holky, já jdu k doktorce zítra, tak moc doufám, že vše bude v pořádku. Už jsem u ní jednou byla, ale to byla na ultrazvuku jen žloutkový váček, zítra by tam snad mělo být embryo s bijícícm srdíčkem, doufám.

ashley
1. máj 2011

@chirabell Ahoj.. mozes ma pridat do decembroviek.. dakujem

ashley
1. máj 2011

@tinusiatko Ani u mna to nikto nevie.. len tato. Toto tretie teho je take prekvapenie aj pre nas.. a zatial si to chceme nechat pre seba.

Ved ked budem pridana do sukromnej temy tak popiseme..

ketrin37
1. máj 2011

ahojte aj sa pridavam.aj ja som si dala teho kalkulačku a vychadza nám 11 december este zatial len domacky máme aj my potvrdene ale bojim sa aj gynekologovy ist lebo nemame dobreho gynekologa a chcela by som zmenit ale neviem ktory alebo ktora by bol dobry alebo dobrá v banskej bystrici.bola by som vdačna keby mi dakto poradil . vopred dakujem .ahojte.

apoloma
2. máj 2011

zuzmor ahojky to ti verim mne zasa pripada vecnost cakat do toho 10maja ale mne dali preto skorsi datum lebo ja mam dost problemy vseliake zenske a operacie zasebou atd..cize asi to nechcu odkladat a vidiet ma co najskor ja som minuly rok prisla o malicke v 10tt my museli urobit kyret((((dufam ze tento krat to vide a klopem 3xna drevo))))

michell
2. máj 2011

ahojte

mandm
2. máj 2011

@ketrin37 moja mamina si velmi chvalila MUDr. Hunaka ale osobnu skusenost nemam 😉

ketrin37
2. máj 2011

@mandm dakujem a to je v bystrici?

mandm
2. máj 2011

@ketrin37 ano, v BB, myslim, ze v novej nemocnici

ketrin37
2. máj 2011

@mandm aha. dakujem takže v rosveltovej to bude asi .

mandm
2. máj 2011

@ketrin37 ak sa neprestahoval tak ano 😉

ketrin37
2. máj 2011

@mandm ok dakujem .

sonkapalka
2. máj 2011

Ahojte,
tak sa k Vam pridavam.
My sme drobceka ani neplanovali, dva tehotenske testy mi vysli negativne, tak som isla k svojej lekarske s tym, nech mi pichne vyvolavacku, ze pravdepodobne meskam kvoli ATB.
Ale z krvnych testov mi vyslo nieco ine, podla mrchy by som mala byt v 11tt, avsak minuly tyzden som bola na intravag. sono u sukromneho (lebo moja taky nema) a tam podla premerania mi vyslo o 4 tyzden neskor.(co priblizne zodpoveda tomu, kedy sme to s manzelom "zbuchali"). Nepredpokladala som to, ze tesne pred tym sa mi podari otehotniet, tak sme si s manzelom nedavali pozor 😅
A su z toho hotovi aj lekari, lebo to nepredpokladaju ani oni 😀
Tak tento tyzden (4.5.2011) idem opat na sono, aby nas premerali a pozreli akcie a tam sa uvidi, ci sa vyvijame, alebo sme sa niekde zastavili.
Tak drzte palceky.

zatial pa.

lilly2711
2. máj 2011

Ahojte, chcem len pozvat januarove maminky do temy januarove deticky 2012, ktoru som zalozila, ak tu niektore chodia, tak nova tema je na svete,tak sup sup.
Decembrovkam prajem krasne tehu.... 😉

zuzmor002
2. máj 2011

@apoloma Tak to mi je ľúto, ale teraz To snáď dobre dopadne, treba tomu veriť. Ja sa tiež snažím presvedčiť, že to bude dobré a trpezlivo čakať. Potom sa ozvi a prajem všetko dobré! 😉 😉 😉

ketrin37
2. máj 2011

@chirabell ahoj aj my mame domacky potvrdene a nam vychadza 11 decembra

martina28p
2. máj 2011

ahojte mamičky,prosím vás,chcem sa opýtať,môžem tehotná piť urologický čaj? mám bolesti kvôli ladvinovému piesku,mala som to aj pri prvom a boli to velké bolesti,ale nepamätám si či som čaj pila 😅 dakujem

rebelie
2. máj 2011

@martina28p Asi bych se raději zeptala gynekoložky, nebo aspoň v lékárně. Jeden šálek určitě neuškodí, ale urologickým je třeba se doslova prolévat, a na to bych se raději přeptala...

cmeliacik
2. máj 2011

@chirabell mam zaujem o sukromnu temu