icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

noelbebe
9. máj 2011

Ahoj zienky, aj ja sa k vam pripajam. Dnes mi lekar potvrdil 8tt a bijuce srdiecko. Termin porodu neratal, ale kalkulačka vyhadzuje 17.12. Chcem poprosit o pridanie do sukromnej temy. Dakujem 🙂

katkapapacova
9. máj 2011

ahojte,mozem sa pridat???som aj ja konecne mamicka cakatelka, o prve babo sme prisli v 26tt+7d,teraz ani sama neviem kolko je to presne,asi 6tt,termin mi vychadza podla tehukalkulacky na 25.12.2011

chirabell
autor
9. máj 2011

@micva ahoj, prave som ta pridala...najdes ju tu v teme cajovna je volny pokec, v teme tabulka ta poprosim o zverejnenie par udajov o sebe, aby to bolo fer voci nam ostatnym. Vdaka a vitaj medzi nami 🙂

chirabell
autor
9. máj 2011

@noelbebe Ahoj, prave som ti dala pristup do sukromnej temy, plati to co som pisala o prispevok vyssie pre micva....vitaj medzi nami 🙂

apoloma
10. máj 2011

CHIRABELL mozem ta aj ja poprosit o pridanie do sukromnej temy??som tiez cakatelka a termin mame priblizne 28.12 2011 dakujem)))))

sbombosova
10. máj 2011

@glee ahoj ja mam termin 18.12 takže vianoce v porodnici xixixix

sbombosova
10. máj 2011

@monika.ruszoova ja som bola dnes v poradni fazulka ma 16 mm a je len jedna bala som sa že budu dve takže super a datum porodu mi povedala na 18.12 tak sa tešiiiiim 🙂

mandm
10. máj 2011

inak neviem ci sa to tu uz spominalo ale na tejto stranke tiez mozete sledovat ako vase babatko rastie + su tam odkazy na fotky pre kazdy tyzden tehotenstva 😉 http://www.maminkam.cz/10-tyden-tehotenstvi

natyi25
10. máj 2011

@sbombosova ja mám TP 19.12.2011 😉 a zajtra idem na kontrolu, tak som tiež zvedavá aký veľký je náš drobček 😉

apoloma
11. máj 2011

ahojte kocky mate uz u vasich drobcov potvrdene srdiecka??ja som bola vcera na sone a srdiecko este nemame sme 6tt+4dni a mame prist 16maja ze uz by mala byt vidiet aj akcia srdiecka tak velmi velmi dufame ze tam bude!!!!!

natyi25
11. máj 2011

@apoloma neboj, všetko bude, srdiečko už každým dňom začne blikať 🙂 ja som bola dnes, 8tt+2, drobček má 2cm 🙂

simi251
13. máj 2011

@mandm Ano velmi pekna a uzitocna stranka. Ja som ju tiez odporucila zienkam v sukromnej teme.

🙂

simi251
13. máj 2011

Maminy, este sa vam neda ist do Sukromnej??? Lebo sa mi zda, ze som Vas tam este nevidela. Kadeco tam rozoberame.

natyi25
13. máj 2011

@chirabell pridáš ma do súkromnej témy??? 😉

apoloma
13. máj 2011

simi251ja by som sa rada pridala ku vam do sukromnej temy no pisala som zakladatelke snad uz 3x a stale ma tam nepridala nerozumiem 😖 😖

apoloma
13. máj 2011

aj ja by som sa vselico rada popitala a poradila no ked nie tak nie bohuzial ...

katkapapacova
13. máj 2011

ahojte,tak sa pridavam, tp mame 25decembra, dnes som toho drobceka prvykrat videla,srdiecko nam bije, tak som happy...

zuzmor002
13. máj 2011

@apoloma Neboj, určite to bude OK, ja som pri prvom tehu mala potvrdenú srdcovú činnosť až v 7+5tt, takže v pohode, budúci týždeň ho určite uvidíš. A 17. 5. idem aj ja konečne k dokymu, tak som strašne zvedavá. A držím palce! 🙂

lenullla
13. máj 2011

Ahojte, pridavam sa aj ja, tp mame 22.12. aspon zatial 🙂 dnes sme boli na sone a videla som drobceka 😀
inak poprosila by som aj ja o pridanie do sukromnej temy ...

simi251
13. máj 2011

@lenullla Ahoj. konecne je tu niekto s takym terminom porodu ako ja. Teda zatial. 😀

ikusenka
14. máj 2011

Ahojte kočky,my čakáme miminko 21.12 ,🙂

lenullla
14. máj 2011

@ikusenka ahoj, tak vyzera to ze stravime vianoce v nemocnici 🙂 budeme mat krasny vianocny darcek 🙂
@simi251 ahoj 🙂 no ved uvidime na dalsom sone, ci sa termin nahodou neposunie, hlavne aby nase tehotenstvo dobre dopadlo 😉

katkapapacova
14. máj 2011

@lenullla
@simi251
@ikusenka
ahojte kocky, ja ma termin 25,12 tak sa s muzom smejeme, ze na stedry den sa este napraskam kapustnicou a tymi stedrovecernymi dobrotami a potom sup do porodnice...

simi251
14. máj 2011

@katkapapacova 25.december je krasny datum. 🙂 Tie vianocne dobroty si veru este treba uzit lebo v porodnici urcite take dobroty neserviruju. A ak budes kojit, tak si kapustnicu este pekne dlho nedozicis. 😀 😀 😀

chirabell
autor
14. máj 2011

@apoloma od vcera uz pristup mas 🙂 ono sa nie vzdy vsetko da tak ako si clovek naplanuje, bohuzial som tu niekolko dni nebola, resp len nakukla cez mobil...stava sa 🙂 netreba si hned mysliet, ze niekto ma niekde nechce...

chirabell
autor
14. máj 2011

@natyi25
@lenullla zienky, mate uz pristup do sukromnej temy...vitajte 🙂

ikusenka
15. máj 2011

lenullka mnooo vypadá to tak,že strávime vianoce v nemocnici,ale darček bude ten najkrajši 🙂

lenullla
15. máj 2011

@ikusenka nech len vsetko dobre dopadne 🙂 mame pred sebou este dlhu cestu ..ale na druhej strane, cas leti tak ryyyyychlo ze niekedy nestiham registrovat dni 😠

ribana2
15. máj 2011

Ahojte, tak posielam môj prvý príspevok, podľa kalkulačiek mám termín 15.12. a úplne prvé tehotenstvo 🙂 v utorok idem konečne k lekárovi, čo som sa už nemohla dočkať, tak dúfam, že bude všetko ako má byť, lebo okrem vynechania MS ani neviem, že som tehotná. Držím vám všetkým palce a možno sa uvidíme v pôrodnici 😉

ikusenka
15. máj 2011

Lenullka a ty si odkial ak sa smiem spýtať ?Veru dlhá cesta pred nami,alae zvláááádneme to ,no nie? 🙂