icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

alis111
28. máj 2011

Ahojte decembrovky 🙂

aj ja by som sa rada pridala k vám do súkromnej skupiny ...
čítam tu veľa zaujímavých informácií ...ktoré máme spoločné 🙂 Ja mám zatiaľ termín 12.12. moc sa teším ...

allure08
28. máj 2011

@simi251 dakujem;)
@alis111 vitaj;)))))

martina28p
30. máj 2011

ahojte mamičky,chcela by som sa s vami podeliť s niečim,čo ma dosť trápi,možno má jedna z vás podobný problém- po narodení prvého dieťatka som ostala neskutočne precitlivelá,rozplačem sa pri akejkolvek príležitosti,či cítim smútok,či radosť,pozerám film,rozprávku,reláciu,mám zlý sen a predstavujem si katostrofálne obrazy,že čo ak by sa stalo to a to...išiel malý z prijímania-teda bol len na krížik a taký hrdý mi ukazuje cukrík,čo dostal,až som sa premáhala,aby nik nevidel,že mi tečú slzy-no proste prípadov ako maku a ja sama neviem,čo mám so sebou robiť,či by nebolo najlepšie vyhladať nejakého odborníka,lebo teraz ked čakám druhé bábo sa desím toho,čo to so mnou urobí.som velmi ustráchaná ale snažím sa ovládať.
a ešte jednu otázočku mám-strašne mi chutí pivo,som v 12tt,ale pila som len 2x trošku asi tak za ohár a aj to len to citronové pivo,tak ma zaujíma váš názor,či som mohla tomu drobcovi s tým ublížiť alebo nie.dakujem.

lowike
30. máj 2011

@glee my ideme na konci juna do Chorvátska na Brač a verím, že to bude v poriadku 🙂
mama mi síce stále hovorí, že sa istotne nemám opaľovať, ale nechám si ešte poradiť od dokyho (ale dovču neruším, veď je to posledná bez detí 🙂 )

lowike
30. máj 2011

@martina28p choď k psychologičke - je to zadarmo a vie poradiť 🙂
čo sa týka toho piva - pi nealko pivo, to zaženie tú chuť a je bezpečné 🙂 niekde mávajú dokonca aj čapované a to chutí oveľa lepšie ...
to, že si si už dala prdtým radlera, s tým sa netráp, to už nevrátiš ... ale radšej si dávaj fakt to nealko ...

sbombosova
30. máj 2011

@anuliiik ja 18nasteho zrejme naraz xixixix

alis111
30. máj 2011

@allure08 ďakujem 🙂....

@martina28p .... Maťka podľa mňa si isto tomu anjelikovi neublížila..ale to nealko je skvelý tip 🙂
zahasí chuť aj smäd 🙂 ... a s tou precitlivenosťou ti neviem poradiť ale tiež sa prikláňam scientologička ti isto najlepšie poradí a hlavne ukludní tvoje obavy 🙂
krásny deň

nikita308
30. máj 2011

@alis111 ahoj... máme skoro rovnako termín a som z okolia NM, ale do školy som chodila na St.T. aj tam mám veľa rodiny... teda väčšinu... 🙂 konečne niekto aj z toho NM regiónu.... 😵

alis111
30. máj 2011

@martina28p ....maťka preklep myslela som psychologicku ... a čítam aký blud mi to tam tuklo :D

alis111
30. máj 2011

@nikita308
Ahoj 🙂 ...aj mňa teší, že niekto z nášho kraja a blízkeho okolia 🙂
a ty máš kedy termín ? Na ST do školy teda tak poznáš ...ja som zasa chodila na strednä do NM a potom do TN 🙂

dazdovka
31. máj 2011

@martina28p Ahoj, ja mam tiez nieco podobne po narodeni prveho dietatka, mna rozplace aj uzasna hudba na koncerte a ked dceru vidim na podiu koncertovat, tak slzky padaju len taky fukot. Neriesila som to s psychologom, je to proste tak, silne emocie mi vyvolava pozitivny impulz. Naopak, vsimala som si viac reakcie svojho tela a objavila som nieco o com som si myslela ze je totalna haluz - mam telepaticke schopnosti. Viem ked na mna niekto mysli, citim to ako silny vnutorny nepokoj, ozvem sa cloveku a on je hotovy, ze ako to, ved prave na mna myslel... Je mi sice obcas aj trosku neprijemne, ked viem presne co sa odohrava v citovom zivote kolegov, viem co sa sniva kolegom v praci a to neni moc dobre. Clovek sa potom nevyspi, no vie sa zorientovat vo veciach, ktore su prenho prinosne 😉 Zivot riadim tym co citim a nikdy ma "vnutorny hlas" nesklamal. Hladaj viac vo svojom vnutri, pozoruj sa, mozno tiez nieco take objavis a za jednu-dve slzky sa nemusis hanbit.

nikita308
31. máj 2011

@alis111 ja mám termín 13.12.... a koľko máš rokov ak to neni tajné??? možnože sa aj poznáme... ale ty si asi oveľa mladšia odo mňa... 🙂 ja už taká postaršia korytnačka... 😀 😀 😀

alis111
31. máj 2011

@nikita308 v júly budem mať 27 ... a ty ak to nieje tajné máš koľko🙂))
No veru svet je malý možno sa aj z videnia poznáme len nemáš žiadnu foto v profile tak nemôžem posúdiť či ťa poznám 🙂 no ten termín je taký ..že sa isto ešte veľa krát zmení 🙂
a všetko más v poriadku ? a je to tvoje prvé či už máš bábetko??
🙂

mikisa27
1. jún 2011

@lowike dovolenku urcite nerus,ak bude co sa tyka tehu vsetko v poriadku,tak kludne chod uzi si to 🙂ja som bola pocas prveho tehu v chorvatsku v 17tt a bolo to v pohode a teraz ideme tiez na zaciatku augusta a to budem uz 21tt,ale nesskutocne sa tesim 🙂 a mamina ma pravdu,neopaluj sa,mozu ti vzniknut pigmentove skvrny,ktore uz potom nezmiznu....vtehotenstve je organizmus viac citlivy a navyse nebolo by to dobre ani pre babo......ja som fungovala viac menej stale v tricku,ale mozes si kupit aj take plavky s takou akoby zasterkou na brucho 🙂

anuliiik
1. jún 2011

@sbombosova no ja hlavne dufam ze uz na vianoce budeme doma 🙂

dadik118
1. jún 2011

ahojte decembrovky 🙂)))))
zajtra sa mi konci 1trimester a veeeeelmi sa tesim, ze je zatial vsetko o.k. Termin mam 8.12 a bola by som rada ak by ste ma pridali do sukromnej skupiny. Dakujem, cmuky!

nikita308
1. jún 2011

@alis111 ja už mám 11-ročnú slečnu... a mám 32 r. toto teda bude moje druhé bábätko... zatiaľ sme v poriadku, uvidím zajtra, idem do poradne, aj na tie krvné testy v 12. týždni čo sa robia a poobede idem aj na NT sono do TN... takže uvidím, ale dúfam, že bude všetko v poriadku... snažím sa od toho čo najviac odpútať, aby som na to nemyslela... a foto tu nemám, ja som sa zaregistrovala len v apríli, predtým som tu vôbec nechodila... ak pôjdeš rodiť do TN, tak sa možno spolu aj stretneme, ak tie termíny vydržia tak ako sú teraz... 😉

dualcore
1. jún 2011

ahojte tehulky tak u dok.mi zistili ze som o tyzden viac tehotna ako si mysleli podla poslednej mrchy takze teraz som v 12tt a prvy krat mi bolo dnes extra blbo...dost neskoro na ranne nevolnosti ale co uz 🙂
konecne mam chvilu klud,manzel vzal syna von tak aspon mam cas pozriet ako sa tu mate 🙂

atima
2. jún 2011

ahoj dualcore my sme spolu tehulkovali aj pred dvomi rokmi ked si dobre spominam nie? 🙂

janka3591
2. jún 2011

Ahojte, rada sa pridam aj ja, kedze som prvorodicka a moc skusenosti s tehotenstvom nemam 😉 My mame termin 1.12.2011

dadik118
2. jún 2011

@janka3591 Ahojky, ja som tiez decembrova prvorodicka 🙂 odkial si?

alenka600
3. jún 2011

Ahojte, ja mam predpokladany termin 27.12., je to moje prve tehotenstvo, takze sa rada dozviem akekolvek hodnotne informacie. Takze budem sledovat diskusiu.

gvenda
3. jún 2011

ahojte, ďalšia v skupine. Termín 9.12. a tiež je to prvé tehotenstvo, takže všetko je nové.

janka3591
3. jún 2011

@dadik118 Z Nitry 🙂

ribana2
3. jún 2011

Ahojte, je tu nejaká prvorodička z Malaciek?

quappa77
4. jún 2011

Ahojte, mozem sa pridat?...... mam termin presne na Mikulasa a cakam moje prve....... 🙂

ribana2
5. jún 2011

@quappa77 blahoželám

dadik118
6. jún 2011

ahojte decembrovky, ako sa Vam dari? Ja som mala vcera priserny, vynervovany den :( a teraz mam strach, ci je malinkate o.k. Nikdy som nemala takto nervovy den - asi sialene hormony. Ako to zvladate vy?

janka3591
6. jún 2011

@dadik118 Ahojky, tak sem tam ich mavam aj ja :( a neviem to nejako ovladat, aby take dni neprisli 🙂 Myslim ale, ze to patri k tomu .. inak ja som uplne v poriadku a babatko tiez 🙂

simi251
6. jún 2011

@dadik118 Ahoj. tiez mam niekedy take vybuchy nervov. Hlavne na syna ked neposlucha. Ale niekedy sa fakt az sama sebe cudujem, ze aka blbost ma vytocila . Potom mi je to luto. Ono to asi fakt je tymi hormonmi. Par krat mi az stiahlo brucho od nervov, tak som si povedala, ze to musim vedome ovladat. Chuda malicke ved tomu sa ani narodit nebude chciet, ked bude vidiet tu nasu ,,taliansku,, rodinku niekedy. 😀 😀 😀