icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

simi251
8. jún 2011

@superstarka No nedaj sa vyprovokovat. Kasli na nu. Ja mam sice velmi dobru svokru ale viem si predstavit co to je, brat mojho manzela ma strigu nie svokru.

superstarka
8. jún 2011

ved to aj ja. 😢 kedy máš termín?

dualcore
9. jún 2011

@atima ano pamatam si ta 🙂 takze si to dame repete

janka3591
9. jún 2011

@swanqueen Ahojky ja idem na ne 20.6. tak ti viem napisat az potom 🙂 Dufam, ze tvoje su ok 🙂

simi251
9. jún 2011

@superstarka Neviem ci ta otazka o termine patrila mne? Ak ano tak 22.decembra. 🙂

janka3591
9. jún 2011

@nemko Ahojky, juuuj ty uz vies co budete mat? Povedali ti na sone?

nemko
9. jún 2011

@janka3591 hej viem, my sme si to dali zistit z krvi este v 2 mes.

janka3591
9. jún 2011

Juuuuj super...takze gratulka ku chlapcekovi 🙂

nemko
9. jún 2011

@janka3591 dakujeme 🙂

swanqueen
9. jún 2011

@janka3591 no dufam ze moje su ok, neviem ake hodnoty su normalne, preto som chcela porovnat 🙂 riziko down syndromu mi vyslo 1 v 17000. NT mam 0,50 mm.

superstarka
9. jún 2011

@simi251 Ja 16 tého decembra. 😵

simi251
9. jún 2011

@superstarka Takze sviatkujes uz doma 😀 😀 😀 Ja mozno este v porodnici.

simi251
9. jún 2011

@swanqueen Neboj sa tvoje riziko 1:17 000 je uplne super. Aj NT je v poriadku. Downik to nebude. 🙂

superstarka
9. jún 2011

simi251 Kto vie,kolko bude vo mne malé,možno porodíme naraz. 😀 Teraz som sa až prejedla. 🙂 Ledva dýcham.

swanqueen
9. jún 2011

@simi251 jeej dakujem, lebo ja som zo vsetkeho taka vystrasena 🙂

glee
9. jún 2011

@lowike
@mikisa27 tak to ma tesi, ze nie som zdaleka jedina, ktora sa chysta na dovolenku 🙂 dufam, ze vsetko bude v poriadku a vratime sa domov oddychnuti a zdravi vsetci traja 😅 prajem vam prijemne dovolenkovanie 😉

mikisa27
9. jún 2011

@glee ja som bola v chorvatsku aj pocas prveho tehu a bolo super tak verim,ze aj teraz bude dobre a oddychnem si 🙂 berieme aj nasich,takze sa budu vytesovat z maleho a hlavne zabezpcovat jedlo a tak a jaa sa budem vyvalovat na plazi 😉 uz sa neviem dockat.....

swanqueen
9. jún 2011

@glee ahoj, ja buducu nedelu letim do Turecka a dvaja gynekologovia mi to schvalili,ze uplne v pohode, teraz je vraj najvhodnejsia doba, zaciatok II.trimestra. takze uz sa aj tesim, chceme vyskusat plavanie s delfinom, vraj vyciti babatko a pozitivne na neho vyplyva 🙂

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen ahojky, praveze my sme boli v Mexiku a hned prve co sa pytali cvicitelia bolo, ci nie je niekto tehotny, pretoze delfine su velmi citliví na tlkot srdiecka a ked vraj zacuju 2 tlkoty hned odplavaju, neublizia ani nic podobne, len sa nebudu chciet ti venovat 🙂 ale ked mas tu moznost urcite skus 🙂 Jeto nadherny a nezabudnutelny pocit a fakt ta dobiju maximalnou energiou a spokojnostou 🙂 Toto je moja skusenost s delfinikmi 🙂
Krasnu dovolenku zelam 🙂

swanqueen
10. jún 2011

@janka3591 faaakt?? tak ja som praveze citala, ze delfiny idu najprv k detom, ked tam nie su deti, tak ku zenam a az potom ku muzom, ale ked je tam tehotna, tak to ma prednost pred vstkym. ale ked tak pises, tak to bude asi pravda, nechcem zbytocne vyhodit peniaze za vylet a jedine co budem moct je pozriet si ich 🙂

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen No my sme si babatko priniesli prave z Mexika 🙂 takze ked sme boli plavat tak som este tehotna nebola 🙂 Pri mne plavali uplne v pohode 🙂 Odporucam, ak pojdete do delfinaria sa spytat, ci je vhodne ist plavat ak si tehotna 🙂 Oni ti tam urcite povedia 🙂 Platit vopred nemusis a za ten zazitok to fakt stoji 🙂

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen For safety reasons, pregnant women with more than 5 months are not allowed in any of our aquatic programs. Pregnant women with 5 months or less will be able to participate only if accompanied by another adult and having signed the responsibility form. Je to clanok presne odtial : http://www.swimwithdolphinscancun.com/DolphinSw...
Ale nam hned prve co povedali, ze nie je to odporucane, nakolko delfinik nebude chapat preco ti biju 2 srdiecka 🙂

swanqueen
10. jún 2011

@janka3591 dakujem 🙂 ja sice budem len v 17. alebo 18. tyzdni, lebo dva tyzdne tam budeme, ale tak radsej asi fakt nepojdem 🙂 to platenie som myslela tak, ze samotny vylet stoji na osobu asi 25eur, cize s priatelom 50. v tej cene je nejake vystupenie delfinov a to plavanie si mozes ty naviac potom zaplatit, to asi okolo 120eur. aspon minuly rok ked sme boli v turecku to tak bolo, teraz mozno aj viac. tak preto pisem ze sa mi neoplati ist na ten vylet si ich len pozriet 🙂 dakujem za upozornenie! 🙂

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen Nie je zac 🙂 alebo potom skuste zavolat z hotela priamo do delfinaria 🙂 Jasneeee..chapem s tym vyletom to by bolo fakt zbaytocne 🙂 no ved uvidite ked tam budete 🙂

quappa77
10. jún 2011

Ahojte holky, chcela by som sa len spytat, ci aj vy mate problemy so spinenim, lebo ja prakticky od zaciatku tehotenstva. Zabudla som sa spytat lekarky, ci je to normalne,a lebo co to znamena.
Vopred dik za radu.

lowike
10. jún 2011

@quappa77 zabudla si sa spýtať lekárky a už 3 mesiace špiníš??? 😲
no ak ti robila sono a všetko je v poriadku, tak asi nebude problém, ale inak sa vždy všetky bojíme pri špinení potratu a bežíme na pohotovosť ...ale asi je to tvoje prvé tehu, že? ja som bola tiež taká "hlúpa" a Keď som na konci 8tt v decembri začala špiniť, som si myslela, že je to normálne, bola nedeľa, v pondelok mala doktorka voľno a keď som sa v utorok dovolala k doktorke a bola tam len sestrička, okamžite ma poslala na pohotovosť a už bolo neskoro ...

ale ako píšem, keď je podľa sona všetko v poriadku, tak sa podľa mňa nemusíš ničoho báť, ale doktorke to povedz!!

quappa77
10. jún 2011

@lowike Ano je to moje prve tehotenstvo a jednoducho tych informacii je nejako privela 🙂 Tiez som si doteraz myslela, ze je to normalne - tak ako unava, zmeny nalad a podobne. No kazdopadne sa najblizsie na to spytam.
Vdaka.

swanqueen
10. jún 2011

@quappa77 ja som v 7tt jednorazovo zakrvacala a potom som uz iba slabunko spinila dva dni,lebo to bol vikend a cakala som do pondelka na svojho lekara, ten mi spravil usg, vraj je vsetko ok a asi to bolo len z krcka a to spinenie nic nie je, dal mi duphaston a hned to spinenie preslo. brala som ho asi do 12tt.

swanqueen
10. jún 2011

@janka3591 ja sa spytam rovno tych animatorov, ktorí budu organizovat vylet 🙂 ked nie tak nie, len je to moj sen, chcela som ist uz minuleho roku, ale minuli sme tam strasne vela penazi,tak uz nam neostalo aj na delfiny 🙂 a teraz mi to chcel dat priatel ako narodeninovy darcek a hlavne som sa tesila ze aj babu sa to bude pacit 🙂 nevadii

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen jj...treba skusit 🙂 a je to moj najkrajsi zazitok 🙂 mame aj video a fotoalbum 🙂