icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

gloria9
27. jún 2011

@wieruss áno boli sme na 3D ultrazvuku a potom na 4D aby sme videli ako sa babo hybe a ukazalo ze je to chlapcek juuuj krasny pocit tesime sa len este meno nemame vybrate rozdiel medzi 3D a 4D je ten ze 3D robí len fotky a 4D vidis ako sa hybe ako ti kýve ako si cmula palcek proste vsetko pocujes bit srdiecko

wieruss
27. jún 2011

@gloria9 joooj to musel byt krasny zazitok, ja este cakam, lebo dok povedal, ze po najblizsej kontrole pojdem na morfo - zevraj je to ako 3D takze my este nevieme co sme... ale moc gratulujem ku chlapcekovi, aspon vies, ze mozes nakupovat modre vecicky 😵

gloria9
27. jún 2011

@wieruss áno to mas pravdu uz mam do porodnice oblecenie je to krasnucke malicke juuuj rozkosne velmi sme tuzili po chlapcekovy a som rada ze je to tak

wieruss
27. jún 2011

@gloria9 tak to je super, ze sa Vam splnilo 🙂 a ake oblecenie, nemas ho ani v albume kukam ... pofot a pochval sa , nech sa inspirujem 😉 ja teraz snorim ebay ... konecna ake tam maju veci 😀

gloria9
27. jún 2011

@wieruss nuz pofotim ked budem mat toho viacej akurat sa chystam pridat fotku z ultrazvuku co som bola na posledy pocuj aj tebe tak rastie brusko?ja normalne tomu nechapem kamoska je rovnakom tyzdni a skoro nic neni vidno bojim sa ze ake budem mat nakoniec. Aj ty uz kupujes veci?dajake?ved mozes kupit neutralne nemusis kupovat presne ruzove alebo zlte ved to je jedno nie?mám jednu známu čo nevedela do 35 tyzdna co to bude tak sa musela vynajst ale zvladla to nakoniec teraz jej povedali ze dievcatko🙂)))vy co by ste chceli mat??uz ste sa o tom rozpravali ja chlapceka ze ked bude druhe tak aby chlapcek daval pozor na mladsiu sestricku🙂)))

wieruss
27. jún 2011

@gloria9 pekne pofot, som zvedava na fotecky 😉 a mne brusko narastlo v priebehu asi poslednych 2 tyzdnov neuveritelne ... nemala som skoro nic a teraz ked sa kukam, tak pfu je uz riadne 😀 neboj nic ona ta kamoska dobehne.. my sme na tom s kamoskou rovnako ona uz mala a ja stale nic.. teraz som zvedava zajtra mame stretko, ze ako sme na tom 😀 a ved jasne, ze sa daju kupovat neutralne veci, ale ked ono je to take lepsie ked vies, ze co to bude .. a v podstate je mi to jedno, hlavne nech sme ok, mozno viac by som aj ja chcela chlapceka, ale zas babulka bude tiez vitana 🙂

gloria9
27. jún 2011

@wieruss tak tak hlavne nech je to zdrave pridala som dalsie foto 3 totecky malickeho

wieruss
27. jún 2011

@gloria9 akurat som kukala, krasne fotecky mate 😵 maly je podareny velice... a s tym prstikom, joooj 🙂

gloria9
27. jún 2011

@wieruss neboj ked pojdes aj ty na ultrazvuk tak uvidis tiez a kedy vlastne ides??pretoze medzi 17 az 20 tyzdnom by sa malo ist na vysetrenie podrobne jak som bola

gloria9
27. jún 2011

@wieruss este brusko sfotime vecer a zajtra dam

wieruss
27. jún 2011

@gloria9 no neviem ... idem 12.jula to budem 19tt+5 ... tak hadam to bude akurat 😅

quappa77
27. jún 2011

@gabriellka
dik za info...... ja som sa zatial o tuto temu moc nezaujimala a nechcem ani zbytocne stresovat, tak pocakm na to dalsie vysetrenie a potom sa uvidi

beatrisss1
Odpoveď bola odstránená
gloria9
28. jún 2011

@wieruss jaaaj juuj to je zazitok vydiet tak male mimi a este ked je aj spravne otocene

wieruss
28. jún 2011

@beatrisss1 ahojkaj, ja som 😀

@gloria9 tak to si mala stastie, nase male nechce spolupracovat od malicka, tvrdohlave ako otecko 😀 naposledy bolo zase otocene ritulou takze sme nic nevideli 😠 snad sa trosku umudri a ukaze sa, ved sa nemoze stale tak hanbit 😀

gloria9
29. jún 2011

@wieruss nuz ani moje nechcelo spolupracovat ale som sa poprechadzala a potom este skusil p. doktor trosku s ultrazvukom silnejsie a zacal sa otacat

wieruss
29. jún 2011

@gloria9 boze zlatyyy to doktor 🙂 no ved snad sa uz dozvieme ... inak dnes ma tak pichalo brucho rano, normalne som sa zlakla... ale potom ked som si lahla sa to ukludnilo... viem, ze to bude zniet hlupo, ale ja som fakt citila, ze sa otaca drobec normalne ako kotulom a potom sa trosku vystrel a pohoda 😀

simonkato
29. jún 2011

Ahojte mamicky mozem sa k vam pridat?Nam termin urcili na5.12.takze taky mikulassky.Juj len mam teraz strach ako to vsetko dopadne,kedze nas v piatok caka amnio koli zlym vysledkom z krvy ☹ Som z toho trosku dost na nervy.Uz sa chcem tesit kupovat vecicky a byt v poho,z tejto neistoty wrrr 😒 Dufam a pevne verim ze vsetko dobre dopadne je to nase prve babo take vytuzene vysnivane z mojej strany,iste i priatel sa velmi tesi 😀

gloria9
30. jún 2011

@wieruss juuj tak ja take este necitim citim len bublinkovanie fnuky dufam ze o 2 tyzdne budem citit vsetko. Cipana len nedavno som bola v 14 tyzdni strasne jak to bezi

wieruss
30. jún 2011

@gloria9 ale ako ja som citila len tlak z vnutra to neboli este take tie oroginal pohyby, neboj nic 🙂 a bublinky som citila aj ja vecer, ma posteklil drobec 😀

giddens
30. jún 2011

ahojte, s radostou sa k vam pridavam...moje prve babatko by sa malo narodit 13. decembra, tak uz sa tesim ako budeme spolocne zdielat vsetky pocity. Som rada, ked citam, ze nie som sama, kto ma podobne starosti 😉

gloria9
30. jún 2011

@wieruss no super vidis uz sme v 19 tyzdni🙂tesím sa

dualcore
1. júl 2011

ahojte ..tak vcera som bola u doktora a vsetko je krasne v poriadku.mame uz aj fotku z 3D tak si ju stale obzeram.babo malo spolu nozicky a vybavu odmietlo ukazat aj napriek postuchavaniu🙂 takze na buduce-dufam.

martina28p
1. júl 2011

ahoj mamičky prosím vás poradte mi-ako som tehotná,tak mám problémy s ladvinami-často ma bolia kríže.lahko nachladnem,už na minulej poradni som mala v moči stopy krvi,poslali ma k urologovi,cievkoval ma,moč bol sterilný,teraz po mesiaci zas som nachladla,zas idem na poradňu a desím sa toho čo mi povedia,volala som si k urologovi,tak pijem čaj urol.s brusnicami,jedla som brusnice,aj tabletky s brusnicami mám,tiež mi kázali vitamín c,ale bolesti neustupujú,ale sú len na pravej strane ☹ ☹ ☹ v pondelok idem k ženskej,lebo mala dovolenku,vraj to nie je až tak vážne,len aby som nemusela brať antibiotiká,ale nemám chuť ísť zas k urologovi na cievkovanie,hoci to nie je až také strašné,len neviem,či sa robí aj niečo iné....má niektorá z vás podobný problém,rada si prečítam skúsenosti a či môžem byť kludná,že tým neublížim dieťatku,dnes končím 16 tt,v pondelok ma čakajú tie genetické testy,tak dúfam,že bude všetko ok ďakujem pekný dník ☹

swanqueen
1. júl 2011

@lianka7 ahoj, ja tiez nakukujem do vasej temy, lebo tiez sa mi moze stat ze budem patrit tam, kedze to vyzera na babenku 🙂 a rozoberate tam zaujimave temy 🙂

swanqueen
1. júl 2011

@janka3591 ahoj, takze stastlivo doma z Turecka, delfiny neboli, mala si pravdu, ale bol parasailing - horooor! ale aspon vidim ake mam odvazne dieta 🙂

janka3591
1. júl 2011

@swanqueen supeeeer 🙂 tak sa tesim, ze vsetko dopadlo tak ako malo a, ze ste v poriadku 🙂 rozmyslame aj my nad Tureckom, ale asi vyhra Sicilia 🙂

swanqueen
1. júl 2011

@janka3591 urcite chod! odporucam! vobec nicoho sa nemusis bat, ja som ani nevedela ze som tehotna, absolutne ziadny problem, sustredila som sa na plavanie, opalovanie, nakupovanie a vsetko mozne, len nie na to, ze by sa mohlo nieco stat. takze dovolenka urcite skvely napad!!! 🙂 takze idete?? co mas inak nove, ako sa ma babo?

whizzy85
1. júl 2011

Ahojte, dufam, ze sa mozem pridat aj ja...mam sice termin 02.01.2012, ale clovek nikdy nevie 🙂)) nemate niekto lekara na kramaroch? 🙂

janka3591
1. júl 2011

@swanqueen JJ, v Turecku sme uz boli...a bolo super, tak uvidime kam sa nakoniec vyberieme 🙂 Babatko dobre, ja tiez, len sme boli na testoch a vysli mi protilatky ´C´ v krvi, tak som behala na dalsie vysetrenia, velmi som sa bala, pretoze mam krvnu skupinu RH pozitiv a pri tejto skupine je to uplne nezvycajne, ak vyskocia protilatky. Nic sme nenali ani na nete, lebo som asi jedna z miliona, ktora to ma! Dnes som bola na Trasnfuznej stanici, kde mi zase odoberali krv a tie protilatky su tam, tiez sa cudovali ako je to mozne, dokonca to museli konzultovat aj s BA, ale povedala mi Primarka, ze to nie je nic nebezpecne, i ked je to kvazi paranormalny jav, ale budeme musiet byt sledovaní :( Tak som 2 tyzdne, bola cela ustrachana s kopou nezodpovedanych otazok. Dufam a verim, ze vsetko bude v najlepsom poriadku!