icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

gloria9
21. jún 2011

takže bude to chlapcek tesime sa

vika34
21. jún 2011

@adetka
ahoj ja už mám testy za sebou,dopadli výborne aj vzhladom k môjmu veku.
Dnes som bola aj u genetika ,poslal ma gyndoš kvôli veku,ja nechcem ist na amnio kvôli mojim predchádzajúcim tiež nevysvetleným potratom a vyšlo mi ,že riziko potratu pri amnio je väčšie ako riziko poškodenia plodu,ale idem ešte na morfologicky UTZ a potom s výsledkom pôjdem znovu ku genetikovi a tam sa definitívne rozhodneme
Ja som bola na všetkých možných vyšetreniach,ale príčíny mojich potratov nikdy nezistili

vika34
21. jún 2011

@gabriellka
neboj ja už mám jednu dcéru v puberte a myslím,že je dobre vychovaná a moje kvety si u mňa dosť užijú,už sú vycvičené,že vodu dostanú iba ked čínska ruža už mele z posledného a hnojivo ešte nevideli,ale myslím,že keby som sa začala pravidelne o ne starať vtedy by podochli ,nie sú zvyknuté,zvládneš to 😀

quappa77
22. jún 2011

Ahojte maminy, ostali mi este nejake balenia Duphastonu (kupovane cca pred mesiacom) .....nemusim uz uzivat a mozno sa niektorej zidu.
Ak by mal niekto zaujem, poslem za postovne.

matuska133
22. jún 2011

Ahojte maminky, môžem sa k Vám pridať? Najlepšie do súkromnej témy
prosím ťa, môžeš ma tam prihodiť? Ďakujem pekne. Potom vám napíšem viac.

chirabell
autor
23. jún 2011

zienky, ak chcete pridat do sukromnej temy, piste mi internu postu, alebo aspon dajte @ pred prezyvku, lebo sem uz nechodim (vsetkym vam to velmi prajem, ale zatial mi to nerobi velmi dobre...mozno neskor, ked sa nam opat zadari)...ak to napisete len v texte, nemam sa to ako dozvediet a potom mozete na pridanie cakat velmi dlho.

chirabell
autor
23. jún 2011

@matuska133 Ahoj, uz mas pristup, temu najdes tu

mgk111
23. jún 2011

@chirabell vela na teba myslim, dufam, ze sa drzis... slova su zbytocne, ale nadej umiera vzdy posledna... ja som toho zivym prikladom tak verim, ze aj tebe osud dopraje stasticko 😉

babika02
23. jún 2011

ahojte, písala som sem, že mám problémy s výtokom. Doktor mi zobral výter, dnes som volala sestričke a povedala mi, že mám nejaký bacil, aby som sa zajtra zastavila. Len dúfam, že to nebude nič vážne.

silusik
23. jún 2011

Ahojte, tak my máme naplánované 26.12. 🙂 neviete mi poradiť kedy začať kupovať oblečko a všetko čo je k tomu potrebné?? 🙂

silusik
23. jún 2011

@quappa77 Mne by sa hodilo ešte asi jedno balenie ;)

quappa77
23. jún 2011

@silusik
Uz som to posunula dalej...........sorry

ewka1
24. jún 2011

ahojte aj ja cakam na december... 15. 12. 2011 🙂 cakam dvojicky tak si myslim ze porod bude skor ale uvidime 🙂 som prvorodicka tak sa strasne moc tesim 🙂 🙂

dulkagabulka
24. jún 2011

@ewka1 evi...nie je pravidlom,ze dvojičky sa rodia predčasne...poznam ženu, ktora porodila dvojičky v 40tt - uplne prirodzene...mala krasny radostny porod 🙂 ..taky želam i tebe

victoria
24. jún 2011

Ahojte kocky,
pridavam sa k Vam, my mame termin na 3.12. 2011 😉
Je tu niekto aj z Dubravky?

janka3591
24. jún 2011

Ahojte, tak vcera som volala na vysledky krvi a vsetky vysli uplne super (geneticke), ale dnes som musela ist na odber znovu, nakolko mi nasli nejake protilatky v krvi ☹ ktore by mohli ovplyvnit vyvoj babtka! Buduci tyzden vo stvrtok idem na poradnu a taktiez uz budu vysledky a ak sa ukazu, ze su negativne, caka ma hematologia a nasledna liecba ☹ Dufam, ze vsetko bude v poriadku a ze nastala iba chyba v laboratoria (co mi sestricka povedala, ze sa mohlo stat) Jedna sa pravdepodobne o to, ze ja mam RH+ a priatel RH-

mgk111
24. jún 2011

@janka3591 neboj to nie je nic vazne 😉 ak sa nemylim, tak sa iba pichaju injekcie ak je to prve tehu a nic ine sa nestane 😉 dvojic ktore maju rozdielne RH faktory je neurekom a pozri kolko deticiek beha po svete... zijeme v modernej dobe, kedy toto nie je vobec problem 😉 ale aj tak drzim palceky, nech je to chyba v labaku 😉

janka3591
24. jún 2011

@mgk111 Vdaka za podporu 🙂 Vo stvrtok budem vediet, tak hned napisem.

lucka23
24. jún 2011

@janka3591 ak ty mas RH+ a polovicka RH- tak vam nic nehrozi. sleduju sa len pary kde je zena RH negativna a partner RH pozitivny. my to tak mame. po porode som dostala injekciu a teraz mi to sleduju z krvi ci je to v norme alebo nie.

janka3591
24. jún 2011

@lucka23 hmmm..tak neviem potom aky problem tam je..som myslela, ze to suvisi s tymi RH faktormi ☹ No nic, uvidim vo stvrtok, musim len pockat, ako dopadnu vysledky tych protilatok ☹ a co to v skutocnosti znamena!

zuzana151
24. jún 2011

@chirabell ahoj ja tiez cakam babo v decembri pridas aj mna do sukromnej temy? Dakujem 😉

lucka23
24. jún 2011

@janka3591 ak mate tie RH tak ako si napisala tak tam problem isto nebude. skor nejake vysledky ohladom stitnej zlazy alebo neviem. kazdopadne ti zelam nech to je v poriaadku. 😉

chirabell
autor
24. jún 2011

@zuzana151 ahoj, uz som ta pridala

chirabell
autor
24. jún 2011

@mgk111 Dakujem 🙂 urcite dopraje, tomu verim...ale uz teraz viem, ze ten strach bude vacsi ako pri prvom...asi to tak ma byt, asi sa ma par veci vyriesit, kym k nam pride dietatko.

janka3591
24. jún 2011

@lucka23 Vdaka, za informacie 🙂 Budem cakat do toho stvrtka 🙂

mgk111
24. jún 2011

@chirabell ja som sa bala vzdy uz od toho momentu ako sme skusali, pretoze som mala sancu 2:98 ze to nebude znovu mimo maternice... a sice mala sanca ale vysla... budes urcite opatrnejsia a strach je prirodzeny, ale treba verit a byt vnutorne pripraveny... drzkaj sa...

quappa77
26. jún 2011

@lauderdale
Ahoj ja som bola na vysetreni krcka maternice na zaciatku tehotenstva (asi v druhom mesiaci). Pred par tyzdnami mi prisiel vysledok medzi 2-3, pricom skala ma 5 stupnov: 1 az 2 je negativny nalez, 3 sa nieco moze diat a treba dalsie vysetrenia a 4 -5 je ze vraj pozitivny nalez. Teda aspom takto mi to vysvetlila moja gynekologicka a kedze ja som mala medzi 2-3, tak mi povedala, ze keby som nebola tehotna mi urobi dalsie vysetrenia, ale vzhladom na moj stav mi nechcela s krckom nic robit, a povedala ze v 8. mesiaci to bude bezpecne, takze tak. Mam z toho taky divny pocit, ze neviem, ci je to OK, alebo nie. Ale snad to bude v poriadku.

adika_pl
26. jún 2011

Aj my čakáme "vianočný darček". Termín máme na 22. decembra 🙂 Už sa veľmi tešíme

gabriellka
27. jún 2011

@quappa77 veľa som o tom čítala a myslím že na tie výsledky majú veľký vplyv hormonálne zmeny. tu na koníkovi je aj taká nejaká téma. čítala som tam, že kočka mala po pôrode 4, chaosila, hrozne sa bála a o 3 mesiace už mala výsledok 2 a o ďalšie 3 mesiace 1. takže ak aj by si mala horšie výsledky nemusí to hneď znamenať rakovinu, môže to byť zápal alebo hormonálne zmeny. vyčistia ťa, dajú nejaké lieky a o 3 mesiace to už nemusí byť pravda...

wieruss
27. jún 2011

@gloria9 supeeer 🙂 ako ste zistili ? boli ste na sone ? 😉