Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@adetka
ahoj ja už mám testy za sebou,dopadli výborne aj vzhladom k môjmu veku.
Dnes som bola aj u genetika ,poslal ma gyndoš kvôli veku,ja nechcem ist na amnio kvôli mojim predchádzajúcim tiež nevysvetleným potratom a vyšlo mi ,že riziko potratu pri amnio je väčšie ako riziko poškodenia plodu,ale idem ešte na morfologicky UTZ a potom s výsledkom pôjdem znovu ku genetikovi a tam sa definitívne rozhodneme
Ja som bola na všetkých možných vyšetreniach,ale príčíny mojich potratov nikdy nezistili
@gabriellka
neboj ja už mám jednu dcéru v puberte a myslím,že je dobre vychovaná a moje kvety si u mňa dosť užijú,už sú vycvičené,že vodu dostanú iba ked čínska ruža už mele z posledného a hnojivo ešte nevideli,ale myslím,že keby som sa začala pravidelne o ne starať vtedy by podochli ,nie sú zvyknuté,zvládneš to 😀
Ahojte maminy, ostali mi este nejake balenia Duphastonu (kupovane cca pred mesiacom) .....nemusim uz uzivat a mozno sa niektorej zidu.
Ak by mal niekto zaujem, poslem za postovne.
Ahojte maminky, môžem sa k Vám pridať? Najlepšie do súkromnej témy
prosím ťa, môžeš ma tam prihodiť? Ďakujem pekne. Potom vám napíšem viac.
zienky, ak chcete pridat do sukromnej temy, piste mi internu postu, alebo aspon dajte @ pred prezyvku, lebo sem uz nechodim (vsetkym vam to velmi prajem, ale zatial mi to nerobi velmi dobre...mozno neskor, ked sa nam opat zadari)...ak to napisete len v texte, nemam sa to ako dozvediet a potom mozete na pridanie cakat velmi dlho.
@matuska133 Ahoj, uz mas pristup, temu najdes tu
ahojte, písala som sem, že mám problémy s výtokom. Doktor mi zobral výter, dnes som volala sestričke a povedala mi, že mám nejaký bacil, aby som sa zajtra zastavila. Len dúfam, že to nebude nič vážne.
Ahojte, tak my máme naplánované 26.12. 🙂 neviete mi poradiť kedy začať kupovať oblečko a všetko čo je k tomu potrebné?? 🙂
ahojte aj ja cakam na december... 15. 12. 2011 🙂 cakam dvojicky tak si myslim ze porod bude skor ale uvidime 🙂 som prvorodicka tak sa strasne moc tesim 🙂 🙂
@ewka1 evi...nie je pravidlom,ze dvojičky sa rodia predčasne...poznam ženu, ktora porodila dvojičky v 40tt - uplne prirodzene...mala krasny radostny porod 🙂 ..taky želam i tebe
Ahojte kocky,
pridavam sa k Vam, my mame termin na 3.12. 2011 😉
Je tu niekto aj z Dubravky?
Ahojte, tak vcera som volala na vysledky krvi a vsetky vysli uplne super (geneticke), ale dnes som musela ist na odber znovu, nakolko mi nasli nejake protilatky v krvi ☹ ktore by mohli ovplyvnit vyvoj babtka! Buduci tyzden vo stvrtok idem na poradnu a taktiez uz budu vysledky a ak sa ukazu, ze su negativne, caka ma hematologia a nasledna liecba ☹ Dufam, ze vsetko bude v poriadku a ze nastala iba chyba v laboratoria (co mi sestricka povedala, ze sa mohlo stat) Jedna sa pravdepodobne o to, ze ja mam RH+ a priatel RH-
@janka3591 neboj to nie je nic vazne 😉 ak sa nemylim, tak sa iba pichaju injekcie ak je to prve tehu a nic ine sa nestane 😉 dvojic ktore maju rozdielne RH faktory je neurekom a pozri kolko deticiek beha po svete... zijeme v modernej dobe, kedy toto nie je vobec problem 😉 ale aj tak drzim palceky, nech je to chyba v labaku 😉
@lauderdale
Ahoj ja som bola na vysetreni krcka maternice na zaciatku tehotenstva (asi v druhom mesiaci). Pred par tyzdnami mi prisiel vysledok medzi 2-3, pricom skala ma 5 stupnov: 1 az 2 je negativny nalez, 3 sa nieco moze diat a treba dalsie vysetrenia a 4 -5 je ze vraj pozitivny nalez. Teda aspom takto mi to vysvetlila moja gynekologicka a kedze ja som mala medzi 2-3, tak mi povedala, ze keby som nebola tehotna mi urobi dalsie vysetrenia, ale vzhladom na moj stav mi nechcela s krckom nic robit, a povedala ze v 8. mesiaci to bude bezpecne, takze tak. Mam z toho taky divny pocit, ze neviem, ci je to OK, alebo nie. Ale snad to bude v poriadku.
Aj my čakáme "vianočný darček". Termín máme na 22. decembra 🙂 Už sa veľmi tešíme
@quappa77 veľa som o tom čítala a myslím že na tie výsledky majú veľký vplyv hormonálne zmeny. tu na koníkovi je aj taká nejaká téma. čítala som tam, že kočka mala po pôrode 4, chaosila, hrozne sa bála a o 3 mesiace už mala výsledok 2 a o ďalšie 3 mesiace 1. takže ak aj by si mala horšie výsledky nemusí to hneď znamenať rakovinu, môže to byť zápal alebo hormonálne zmeny. vyčistia ťa, dajú nejaké lieky a o 3 mesiace to už nemusí byť pravda...

takže bude to chlapcek tesime sa