Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
Ahojte decembrovky .. mi máme taktiež terminnik v decembri konkretne 10.12 ale stale sa to nejak posuva raz menej raz viac no som z toho v zmätkoch..mam za sebou dva potraty a toto zatial prebieha v proidaku tak sme sa začali tak opatrne tešiť až pokim mi včera doki nevolal vysledky s tripl testov chromozomy všetko ok takže syndromy by mohli vylučit len som mala to AFP zvyšene norma je 2,2 a ja som mala 3,0 stres panika strach ma premohli viac ako radost aj ked som už niekolko krat či dnes či v minulosti čitala alebo sa stretla so skusenosti kamaratok že im vyšli ovela vyšie hodnoty aj na syndromy a na koniec maju krasne zdrave babatka..doki hovori že on na svojom sone nevidi ni čo by nemalo byt alebo bolo zle..dnes som bola si pre pnku to sme planovali dlhšie pre moje zamestnanie nevyhovujuce tehotenstvu..a včera som citila take tvrdšie bruško n ajednej strane tak mi spravil sono ale že to od stresu mohlo byt lebo babatko je ok pozeral zas aj dutinu brušnu všetko je ako ma byt že keby tam neičo bolo zle s chrbticou tak by bola deformovana aj dutina brušna alebo hlavička tak ja už neviem pichám si fraxiparin a uživam anopirin v tabletkách skrz krčových žil aby sa mi netvroili zrazeniny v nich a aj na podporu celkoveho prekrvenia aj placenty..povedal že takto kusok zvýšene hodnoty možu znamenat aj to že skor dozrieva placenta no ja už neviem velmi by ste mi pomohli dakou skusenostou vašou alebo vašich známich ..mame ist na sonograficke vyšetrenie do martina dnes som sa tam nedovolala ale niekedy buduci týždne mam ist to už budem určite v 18tt že tam je nejaky dr Grochal ktorý ma špeci sono a vie určit očo ide alebo vylučiť niečo čo tam neni ..bojim sa ale aj verim a citim že je všetko ok..prepáčte mi že som vas hned na uvod zaliala emociami a mojimi problemami ale aka kolvek info od vas ma poteši..dakujem a každej s vas prajem krasne tehulkovanie bez takýchto stresov a s krasnym záverom
@martina28p ..ahojky...tiež mávam problém s krížami,na pravej strane,niekedy vystreľujúce aj do podbruška..ale nemyslím si ,že je to u mňa urologického charakteru...skôr si myslím a bolo mi aj povedané,že to zväčšujúca maternica tam tlačí a je citlivá...odporučili mi magnézium 3x 500mg.. 😉
@woman04 dakujem,aj toto podporí 😉 lebo sa dosť bojím...hádam bude mať pre mňa doktorka pozitívne správy
@blela ahoj,ja s tým moc skúseností nemam,ale mám kamarátku,ktorá mala tiež zvýšené hodnoty,lekár ju doplašil,boli aj na odber plodovej vody a ukázalo sa že je všetko ok a majú zdravú dcérku,dalšia bola pre istotu na 3D a tiež jej potvrdili zdravé dieťatko,takti želám aby bolo všetko v poriadku,aby si mala príjemné tehotenstvo a pozitívne myslenie 😉
Ahojte mamky....my cakame babatko pod stromcek..po sestnastich rokoch..takze je to take nezvycajne a nevieme sa dockat..ja tento tyzden absolvujem amniocentezu..a verim ze vsetko dobre dopadne..taktiez idem na 3D vraj je to neskutocny zazitok..🙂 prajem vsetkym vsetko dobreeeeee...
@swanqueen koncom mesiaca chceme ist 🙂 20.7. som sa objednala do toho Hlohovca k MUDr. Breščanskemu, velmi sa tam tesime. Dneska mam definitivne vyhodnotenie tej krvi resp. protilatok, a vyhlasenie je, ze nemozu ovplyvnit vyvin babtka 🙂 tak sa tesime, ale pre istotu sme sa objednali aj do toho Hlohovca, aby skontrolovali babtko este tam, a dufam, ze uz budeme aj my vediet co to bude 🙂
je tu niektorá aj z okolia nových zámkov? koľko stojí v dnešnej dobe 3D?
@janka3591 ja som dost stihla, ani nemam brusko skoro ziadne, velmi malickee, keby som ti ukazala fotky z dovolenky co sme teraz boli tak neveris ze som tehu, schvalne nejake pridam 🙂 takze ja ked rano vstanem tak na bruchu kraasna hrcka, ked este lezim, kazdy den je vacsia 🙂 stale na pravej strane.
ahojte, aj my cakame babatinko v decembri, dufame ze na Vianoce uz budeme domka 😉
dnes som zacítila prvé pohyby. jupííííí
Ahojte, pripájam sa aj ja. I keď TP mám zatiaľ stanovený na 1.1.2012 podľa poslednej menštruácie. Ale ono to asi bude skôr. 15.7. idem do poradne, tak uvidime co povie doktor. Neviem sa dočkať ako opäť uvidím našu fazuľku. Myslíte, že už by mohli byť vidno pohlavie? ak sa ukáže.. to by som podľa utrazvuku mala byť už 17 tt.
tak uz aj my kopeme...je to krasne opat to citit 🙂
ahojte, aj ja sa pripajam k tejto teme, termin porodu mame na 21. decembra a uz sa nevieme dockat 🙂 🙂 🙂
Zdravím dievčatá, asi sem už tiež patrím. Prvé dva termíny som mala vypočítané na január a teraz mi vyšiel 30.12.

@janka3591 ale neboj sa, urcite bude vsetko v poriadku. ja som tiez chcela skocit dnes k lekarovi, ci sme sa vratili v poriadku a ci je vsetko ok,ale citim sa uplne v pohode, nic ma neboli, tak pockam do 12., vtedy sme objednaní na morfologiu. a pohyby este necitis?