Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@swanqueen no dakujeme však ja som už aj pisala že to bude dievka pravdepodobne asi ste nepostrehli..a mena no zatim sme stale pri tej Sofii pači sa nam obidvom a kedže je to slovenske meno aj ked ho davaju často v našom okoli širokodaleko je len jedna aj tu nepozname len tak z videnia tak hadam už nezmenime ale ešte ju stale volame naš anjelik alebo mužik jej hovori moja žena takže neviem ešte to neni iste..
baby a s tým priberanim no ja neviem tiež ako čo je dobre ale ja osm dost pri tele bola aj ked som neboal tehu a teraz som pribrala 5 kil a teraz za posledne dva mesiace tri schudla ale bruško mi vidno poriadne teda už asi pred mesiacom si okolie začalo všimat že som tehotna podla brucha..a stým priberanim a chudnutim no kamaraka pribrala dost fakt že dost lebo jedla za dvoch ako ste aj vy pisali a riadne že dost ju aj lekari zvozili že tehotenstvo nieje o pažravosti treba jest čo chuti a kolko chuti..tak sa nebojkajte ak aj priberete ak aj nepriberet 😉
@janka3591 prajem krásnu dovolenku plnu zážitkov a odychu..a taktiež sa tešim na foto..my sme mali tiež letiet do Turecka 11.6 už som to asi aj pisala na začiatku ale doki zvažoval a hovoril že to je určity risk a ešte ked som ja neletela vobec a tak tak sme to zrušili bez váhania a pojdeme na rok traja..
@blela Sofia, je krasne meno, svagrina si ho rezervovala pre pripad, keby cakaju oni 😉 Dakujem, jasne ak nie je odporucanie od lekara a nie si si ista, radsej netreba nikam ist 😉 Ja dufam, ze vsetko dopadne dobre, a taktiez ma sestricka od lekara poprosila, aby som sa jej preventivne ozvala 😎 takze sa aj budem radsej preventivne...
@blela my sme boli 19.6. v turecku a mne to super padlo, ani som nevedla ze som tehu, nemala som absolutne ziadny problem, dokonca som bola na parasailing 🙂 my sme si chceli este uzit poslednu dovolenku vo dvojke a nelutujem, len odporucam. ale jasne ked ty si este neletela, tak zbytocne sa vystavovat riziku netreba.
a prepac, asi som nepostrehla ked si pisala ze to bude dievka.. 🙂
@janka3591 ja sa inak tesim ze sa trosku schladilo, lebo ja uz som nevladala v tych horucavach ani dychat a vnoci sa nedalo spat u nas, lebo my mame byt na zapad a na najvyssom poschodi, no sauna! ale takych 25 stupnov by som zvladla 🙂 zavidim ti hlavne to more! teda v dobrom, prajem vela oddychu a relaxu!
tak uz mam vysledky z amnio a babo je UPLNE ZDRAVE!!!! som stastna ako nikdy 😀 😀 😀
@blela ahoj a ďakujem 😉
@dualcore no vidiš super gratulujem fakt nemam slov na tieto testy ako s aich možu lekary držat ked su tak zradne..super tešim sa stebou
@janka3591 dakujem z apochvalu m es a davno pači a napodiiv aj mužikovi sa zapačilo aj ked ho ozaj dost davaju teraz ale zas to neni take ako Emma Ela a Nina su to taktiež krasne mena aj mne s apačia len ozaj ich už ma každe druhe dievčatko a ako som aj pisala tak v okoli je len jedna tak hadam aj zostaneme pri tom mene ale ešte sa može aj zmenit preto ju zatial ani v brušku tak neoslovujeme 😉
@swanqueen no ved však ako doki to nezakazal ale aj skrz toho že som už dva krat potratila a teraz sme nevedeli ako čo bude avšetko jedno s druhym tak zvažoval aa vydela som nanom že neni velmi zato aby som letela auž vobec nie ked prvy krat tak sme to zrušili naštastie nam vratili korunky ja ked si stiahli percenta nejake ale celkom fajn sme to nakoniec vybavili..moj doki sa aj smial lebo mi sme s avlastne snažili a nedarilo sa a tak sme si povedlai že dost hormonov ideme na dovču a ak nič tak zas sa dame na drahu hormonov a podobne no nestihli sm etam ani dojst a doki sa smial že som bola chamtiva že som chcela turka a že aj tak budem mat slovaka 😉
ja som už teraz vlastne doma mesiac skoro na PNke ale len preto že som robial časničku a fajčilo s a tam a bolo mi špatne stoho a aj celkovo to nebolo dobre pre babo tak ja sa už začinam pomaličky aj nudit tak vas častejšie čitam na nete sice stale spim lebo som unavena alebo ma navštevu a tak pomaličky pottichučky 😝
ahojte, morfo dopadlo super, sme zdravucky, ale zial stale patrime nedobrovolne medzi tych co nevedia pohlavie ... nebola sanca vidiet, dok sa smial ze tak tvrdohlave babo co sa nechce ukazat uz dlho nevidel,... co uz narobim, hlavne ze je vsetko ako ma byt 🙂
ahojte žienky potrebujem pomoc stou strankou ebay čo ste pisali no v prvom rade chcem vediet či vam už niečo stadial došlo a ako si prepočitam čo najednoduchšie dolare na eura lebo ja s matematikou nem kamarat a nechce sa mi pri každej veci dumať 😠 ako ked som niečo prepočitala len tak tak sa to poriadne oplati a velkost ešte ste ako objednavali dakujem moc krat radšej s aporadim nechem niečo pokašlat aby mi to potom doma stalo alebo vobec nedošlo 😉
@wieruss no super gratulujem že je všetko v poriadku a kde si bola na om morfologickom sone?či u svojho dokiho natom zakladnom v 20tt?
@blela dakujem, bola som u svojho dokiho, ale ja som si priplatila a robil nam sono vyse pol hodiny, pozeral detailne kazdy kusok babetka, vsetko pomeral, vsetko vysvetlil, bolo to super vidiet to male bobatko 😵 povedal, ze mozme skusit kuknut na najblizsej poradni ci sa neukaze, ale rozmyslam ze kaslem na to 😀 najblizsie mam mat sono v 30tt tak asi pockam dovtedy 😀
@blela ahoj, no s tym ebay je to pre mna dost zlozite.. ja mam odtial uplne vsetko. najcastejsie objednavam z americkeho ebay.com, ale aj z anglickeho ebay.co.uk alebo talianskeho ebay.it. teraz chcem objednat flasky a sterilizator Avent a dve flasky a odsavacku aj od Tommee Tippee z anglickeho ebay. doteraz som uz objednala asi milion veci a nikdy som nemala ziadny problem, vzdy mi vsetko doslo a vsetko bolo v poriadku. z anglicka som si objednavala notebook, lebo ma vysiel lacnejsie o 400eur ako tu, priatelovi hodinky na narodeniny, aj sebe hodinky znackove (co bolo dost vysoke sumy), a dalej kabelky, oblecenie, kozmetiku a neviem co vsetko este, proste stale objednavam cez ebay a som spokojna, hlavne s cenami a aj lepsi vyber. aj pre malu budem jednoznacne objednavat odtial. len u mna je to tak, ze ja s tym neviem robit, ale robi mi to kamos, ja mu stale len poslem co som si vybrala, on mi prerata sumu na eura, poslem mu peniaze a on mi potom uz len donesie tovar 🙂. sama by som nevedela 🙂 a neviem ti ani kurz povedat, ale dolar je menej ako euro, libra viac..
dufam ze poradia nejake baby co objednavaju 🙂
@swanqueen noo teda tak takeho kamoša aj aj potrebujem 😉 no ja som našla kalkulačku tu tak som si sumy preratavala no super ceny tam maju a aja veci nie take čo tu ma každy druhy človek na sebe (ešte som zatim kukala len oblečko)no tak ja to dako poskumam ale ak to dokašlem juujj 😠 😠 dam vediet ak niečo dojde a bude to čo malo byt a take ako malo byt 😉 a dakujem za typ..no pokukam potom aj ja veci pre babiku našu ..a vy už kupujete veci nejake?ked si spominala ten avent?
@wieruss no neboj budete to mat take prave orechove s prekvapenim aj ked ti verim že si nedočkava...ale hlavne že vam povedal že je všetko v poriadku 😀 😀
@swanqueen ved toto že ani ja eštenič nekupujem presne pre ten isty dôvod že s ai to zda skoro ale tiež niečo pokukavam ale len tak zbežne väčšinou tu na fotoblogoch inšpirace chitám a tak pomaličky..ale poznam baby čo už mau aj tašku do pôrodnice zbalenu a všetko v ej čo treba a dom auž ani nehovorim myslim si že to za včasu fakt aj ked by som už ja ja mala najradšej malinke vecičky doma a postielku...atd..ale však pride aj nato čas 😉 ani s anenzdame ako to ubehne teda dufam že to rýchlo pojde 😉 ouki napišem dnes nebudem stihat lebo tomu potrebujem viac času venovat ale potom napišem ..ešte akurat ma napadlo ktomu že kolko je vlastne poštovne..??
tak ja toho musim kupit len minimum kedze pohlave uz vieme po amnio na 100% bude to chlapcek!ale aj tak som neodolala a kupila som prvu zimnu modru ciapocku a povlecenie do postielky. ostatne podedi po bratovi 😀
ahojte baby môžem sa pridať k vám tiež som decembrovka 🙂 rada budem čítať a prispievať nejakými zaujímavosťami 🙂 a tešíme , že ste v poriadku... 🙂
@blela no postovne je individualne u kazdeho predavajuceho a tak isto zavisi aj od toho z ktorej krajiny sa to posiela. to si vsimni pri kazdom tovare je to uvedene pod cenou. moze sa stat aj to, ze na slovensko neposiela ten predavajuci vobec, vtedy pozeraj ineho predavajuceho.
este na isnpiraciu, tu je link na kocik, ktory sme pre Dominika vybrali, nakolko som vysoka, hladali sme vyssi kocik, len nas trosku zarazilo, ze dodacia lehota sem na SK je az 2 mesiace, tak sme v sobotu behli do Wien a kupime ho tam 😉 http://www.stokke.com/stroller/stokke-xplory-co...
@swanqueen mno my sme ho len pozerali, myslim ze zakladna cena bola okolo 800 eur ale zalezi co vsetko by sme k nemu chceli vsetko este doobjednat 😉 pani nam ho poukazovala, nechala nas nasadit vanicku, aj vsetko ostatne, je uplne lahky a dokonale idealny na ovladanie, co je podstatne, ze dostal niekolko oceneni za dizajn a hlavne bezpecnost 😉 neviem ci si ho videla v skutocnosti, ale ak mas zaujem, treba ho ist urcite pozriet 😉 ten ciklamenovy mali prave v predajni a keby cakame dievcatko, urcite by sme zobrali ten
@janka3591 http://www.babymarket.sk/sk/4263/1770/toseda-ka...
tu je nejaka akcia na ten moj ruzovy, nadhera. ja som ho videla nazivo len po meste ked s nim niekto isiel. raz som videla babu s tym ruzovym, to som skoro odpadla vtedy, ze toto chceeem 🙂 je neskutocny, uzasny, najkrajsi, len ta cena je sialena, nebudeme si to asi moct dovolit ☹ kazdopadne, je to kociar mojch snov 🙂
@janka3591 sak tu su neskutocne ceny, ja nemam v plane nic tu kupit, vsetko si objednam z vonku. no daj vediet urcite, som zvedava kolko vas to vyjde. ty mas vyhodu, mas to blizko. ja jedine tak do budapesti, aj to je 300km, cize ziadna vyhra 😒
inak ked uz si spominala tie kopance, tak moja cez vikend asi cvicila taebo, lebo celu sobotu tak kopala ze som myslela ze sa vykope vonku. teraz sedim v robote a to iste, riadne šupy dostavam, len pozeram ako sa mi nadvihuje brucho 🙂 asi je tiez taka nadsena z kočika 🙂
@swanqueen urcite hned napisem 😉 s tymi cenami je to tu fakt prehnane ☹ co uz Slovensko, vsetci chcu co najrychlejsie a co najviac zarobit ☹
juuuuuj tesim sa s tebou, ze mala je tiez taka aktivna, pre mna su to najlepsie a najkrajsie pocity, ake som kedy mala 🙂 nie je nic krajsie, ako ked ti babatko dava najavo, ze je v brusku 😉
@janka3591 potom pis aj ostatne veci, ktore sa chystas kupovat, ze kde a ake atd 🙂 ja som zatial pozerala na nete flasky, sterilizator, odsavacku a tieto veci.. ale zatial nekupujem, mam teraz strasne vela povinnosti s prarabkou dvoch bytov, jedneho co som si ja kupila a druheho priatelovho, v ktorom budeme byvat... tolko roboty a behaciek, nieco neskutocne a okrem toho dnes zacinam jazdit, zaplatila som si kondičné,lebo 7 rokov som nesoferovala a teraz musim uz zacat, bude treba s dietatom behat, takze dost sa obavam dnesnej "prvej" jazdy 🙂
mas pravdu, tie kopanceky su uzasne, ja hocikedy len tak sedim a pozeram na brucho (ktore vobec nemam 🙂 , ako sa vyduva.. kedy vlastne zaciname 6. mesiac??? ja toto nikdy neviem. 🙂

@swanqueen 🙂 uz aj pomaly zaciname balit, treba este kremiky kupit.... no a pocasie fakt hrozne ☹ ale tak, potom posleme trosku slniecka 😉