Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@moli2008 no pomalicky uz aj hej zatial len jedny bodynka s dlhym rukavom a rukavicky som kupila ciapocku,a ponozticky ale tak pomalicky uz zacnem kedze bude na zimu tak nech je pekne v teplucku 😀 😀 mena este nevieme mm si vybera pre dievcatko a ja pre chlapceka tak bude dumania 🙂 🙂 a vy co kupujes tiez????
@karolina23 no ja nemám v podstate ešte nič, mi to príde ešte skoro kupovať hh to si nechávam až na poslednu chviľu:D a ved teraz sú v obchodoch ešte väčšinou letné, tak až potom a aj podostávame veď a tak..hh sranda my sme sa tiež dohodli,že dievčenske vyberie chlap a chlapčenske ja, ale nakoniec prišiel s tym, že chce chlapca Lucasa, tak na mňa ostalo dievčenske, ale to vôbec ešte neni iste a vôbec ani neviem, bo všetky čo sa mi pačia maju už vychytane kamaratky a a tak a nechcem , aby naše deti mali rovnake mena:D Tak neviem no.. a nemate zatiaľ ani žiadnych favoritov, nič?
tak my sme pre dievcatko meno mali...Melani ale kedze je to chlapcek zhodli sme sa na Danielovi.ja uz co to mam po prvom synovi ale aj tak som neodolala a kupila uz vybavu do postielky a zimnu ciapocku s rukavickami.no a na hranie na uz Dani kupeneho cumlikoveho maznacika 🙂
ahojte baby..no teda vy už niektore aj pokupene mate čosi..mne sa to zda tiež skoro a vychutnma si to asi potom všetko na raz pokupim 😉 teraz mam akurat dilemu nad šatami alebo nejakym spoločenskym oblečenim tehulkovským kedže už mam poriadne bruškoa ideme 10 septembra na svadbu tak zhanam niečo inšipirace na nete a dnes ideme vyberat s kamoškou svadobne šaty tak pokukam niečo aj mne aj ked šaty asi nie to asi velmi nesadne na brušino aby to aj dobre vyzeralo neviem uvidime..inak už kopcujeme poriadne už aj na ruku citim anjelika našho mužik zatim ešte nestihol vždyprišiel pozde ale už teraz bude asi intenzivnejšie tak si to užije aj on 😉
@blela aj ja idem 10.sept. na svadbu 🙂 idem za svedka, tak musim nejako vyzerat a tiez mam problem,lebo neviem ako budem dovtedy vyzerat. teraz mam este male brusko, ale nemozem si uz teraz vybrat saty, co ked dovtedy narastieme o dost. ja nechcem kupovat, len si poziciam zo salona, aj na promocie som mala krasne pozicane, lebo ked kupim, tak to nevyuzijem.
neboj sa nic, kazdym tyzdnom budu kopance silnejsie. mne to brucho tak skace, ze netreba aby priatel daval ruku, staci na to pozerat ako sa mi vyduvaju nohavicky alebo tricko 🙂
🙂 🙂 🙂 no teda tak mi sa budeme spolu svadbiť v jeden den.. 😉 ..no ved uviidm čo vymyslim ja ma bruško už dost velke tehulkovske 😉 a tak neviem čo kao zladiť ešte som uvažovala nad suknou a nejakym topom ale tiež som zvažovala to či neporiešim salon lebo čo ptom budem doma robit s tehu suknou spoločenskou a tak..no a stým svedkom to je uplne trefa aj ja budem svedok ty kokso no ake zhody 😉 potom hod inšpirace nejake aj ja ak najdem niečo 😉
@blela aj ty ides za svedka??? 🙂 odpadnem, ze aka nahoda 🙂
my mame v kosiciach vela dobrych svadobnych salonov, kde aj spolocenske saty poziciavaju. len neviem ci budu mat aj nejake volnejsie. musim pobehat a popozerat. potom hodim aj fotky zo svadby, dufam ze aj ty 🙂
tu som si poziciavala saty na promocie, chcem aj teraz ist sem poriet, ale podla obrazkov nevidim nic take co by mi mohlo byt dobre 😠 no skocim sa tam opytat http://www.maggie.sk/mainmenu.html
@moli2008 no vies co aj my podostavame vecicky mm sesternica ma dvojicky a tie uz su velike tak ze mi kopu veci da aj zimne tak si kupim aspon nieco aby som mala nove ale take drobnosti môzem uz kupovat ako su ponozky pancusky a taaaak nech potom s velkym bruskom nebeham po obchodoch aby som nieco zhanala kocik a postielku kupime ked budem v 7 mesiaci aspon uvidime, a ked sa mi nejaky zapaci kocik tak ho kupim aspon bude domka 😀 😀 😀 😀 no mena mame v celku vybrate mm pre dievcatko velmi chce Emku, a ja by som pre chlapca chcela Mathiasa ale to este uvidime mozno pride a zmeni na nejake ine meno ale zatial vyhravaju tieto menka 😀 😀 😀
@swanqueen no ja som sa začala aj sama sebe smiať hlasno ked som to prečitala že aka nahoda 🙂 🙂 🙂 no ved prave že mi tu mame jeden taký celku fajn odkial som mala aj aj svadobne moje..ale spoločenske moc no neviem a celkovo som mala problem vybrat pre boky a teraz aj bruško no ale snad niečo vyberiem určite by som chela aby tam bruško vyniklo kedže som nan hrda a určite nebudem stahovat tak ako ine baby mi radili sice ani by som už asi nestiahla 😉 ..uvidim niečo pozgunam ja tu..uvažovala som aj nad nohavicami a nejakym volnejšim topom alebo suknou šaty neviem to osm viac menej vylučila preto že stým bruškom by to nevyzeralo dobre asi noo uvidime..
@karolina23 Emka je peknučke meno mne sa tiež pačilo davno davno len tu na okoli je nie ani každe druhe dievčatko Emka ale už asi každe 😉
@blela no to mas pravdu ze Emku ma skoro kazdy ale ked si to tak vezmes tak vselijake mena ma vela ludi, no je to ako volakedy ked matky davaly ze katka, anka a taaaak tak teraz je ich vela emka, viktoria atd nevies ake meno mas vybrat no my este porozmyslame a uvidime este ake mena sa vyberu 😉
@karolina23 No veď to je aj zbytočné kupovať úplne tie malé vecičky, lebo bábo z toho rýchlo vyrastie, samozrejme nietko nemá možnosť dostať, tak v tom prípade nemá inú možnosť, ale keď tu taká možnosť je, tak škoda ju nevyužiť:D No hej aj ja tak tie malé vecičky tak maximálne kúpim, flašky, kozmetiku a tak..a kočík tiež možno dostaneme, ale to ešte uvidíme možno aj budeme kupovať a postieľku už vybavenú máme..a s tými menami je to dneš ťažké, lebo tie pekné sú už väčšinou v mojom okolí vychytané ako (Vivien, VAneska, Emka..) majú také kamarátky a známe a nechcem aby sa naše detičky rovako volali:D tak dúfame , že to bude chlapček čiže Lucas , takého tu tuším ani nemáme hh:D
@moli2008 no ved to ze tazke je to s tymi menami ale tak co narobim mm sa strasne paci emka mozno pride aj na ine meno a to co mas vybrane ze elizabeth to je krasne menko vanesu chce sestra tak nebudem opakovat no ja este nieco poriesim ale tak emka znamena hviezda stastia a to je nasa hviezdicka stastia veru po takom dlhom case ale tak uvidime co to bude 😉 😉 😉 😉 no ja som dnes dostala kojenecke ciapocky, aj bodynka mi kupila sestra , malinke uz riadne hadze polohy moje zlate, sa tesim ked uvidim prvy krat nasu hviezdicku 🙂 🙂 🙂 🙂 neviem pisem stale v dievcenskom mene mam taky pocit ze to bude baba dufam ze ma to nesklame ale aj chlapca by som chcela no ved uvidime 😀 😀 😀 😀
@karolina23 Tak to ma teda pekný význam meno Emka..ste sa o bábo dlho pokúšali, keď píšeš, že po takom dlhom čase? No veď a ja si myslím, že je to aj jedno, nie? Je to síce také klišé, ale podľa mňa je najdôležitejšie, aby to všetko dobre dopadlo a bábo bolo zdravé, to je úplne to najviac..ale tak ako ty cítiš, že budeš mať dievčatko, tak ja cítim, že budem mať chlapčeka hh:D Jeeej tak ty maš už doma tie chutné mini vecičky?? Aj ja by som už chcela, ale ešte počkám do septembra, kým budeme vedieť čo to bude...
@blela Ahoj mne sa to tiež zdá skoro, chystať si už výbavičku, ale 100 ľudí 100 názorov..ja sa tiež nikam neponáhľam, tak hádam potom nič nezmeškám hh:D a čítam, že už aj cítiš riadne pohyby a kedy si začala cítiť tie úplne prvé..ja už idem pomaly do 20teho tt a stále nič moc:(a bruško mám tiež malinke...
@moli2008 no ved hej je to jedno co to bude hlavne nech to zdravo vynosim a jeto, akurat teraz si mala bublinkuje v brusku dneska to citim viackrat za den , asik preto lebo konecne sedim som zavarala uharky a hrozne ma vsetko boli he 🙂 🙂 🙂 🙂 asik je rada ze sedim 😀 neboj budes citit viackrat niektore to citia viacej a niektore menej no a brusko tiez nemam velike potom hodim foto ked budem v 20tt ale podla lekara som este len 18tt a na koniku mi ukazuje 19tt 😕 a snazili sme sa 2 roky aj nieco viem ze to neni vela ale tak je to dost ked po niecom tuzis a neda sa to mat hned 😖
@alis111 no rychlo to ubieha ale tak nech je aspon november alebo december a budem tesit na malinke ze ako bude vypadat ake bude mat vlasky a taaaak 😀
@karolina23 ...ani nevrav aj ja si tak hovorím nech je aspoň november alebo začiatok decembra 🙂... veru aj ja sa teším na nášho anjelika ako bude vyzerať ...už troška vieme ...včera sme boli na 3D-4D sone takže sme nášho anjelika videli.... je nádherný ....odporúčam každej maminke 🙂
@alis111 no my sa chceme nechat prekvapit chcela som ist na 3D ale sme si to rozmysleli je to vela peniazkov kamoska vravi ze jej to stoji v zasuvke a uz to viac ani nevidela 😉 😉 😉 😉 😉 ale je to urcite krasny zazitok to verim 😉 😉 😉 a co budete mat ak to smieme vediet??? na sone ste to uz museli vidiet ci??? 😕
@karolina23 ...no my sme chceli vedieť ale štuplík sa nám akosi neukazoval...a teraz sme sa z manželom dohodli, že keď nemáme my prekvapenie urobíme ho rodinke a priateľom 🙂 nikomu neprezradíme 🙂 bude to tajomstvo nás troch 🙂 🙂 🙂... no ale keď nechcete vedieť doktor vám to nepovie a neviem tá korunka... stojí za to ;) naozaj ...veď človek minie ani nevie kde a k tomu to sa môže človek vrátiť hoci kedy ..povytláčať si fotky ...ale jasné je to na každej rodinke...ale ja ti môžem povedať, že tiež každú korunku obrátim .....ale toto nikdy neľutujem.... jedno z mojich najlepších investícií ;) a vy pohlavie nechcete vedieť ?? takže chcete prekvapenie 🙂 super tiež no ja by som nevydržala hh
@silusik ...jej paráda to ti verím aj ja som sa moc tešila aj bála ...lebo doktor nás pozeral aj lebo sme mali zle výsledky genetiky ....ale ten pocit keď takto vidí svojho anjelika je úžasný aj slza mi vypadla ...a tatino tiež žiaril ako hviezda na nebi ;) veru aj my sme chceli vedieť pohlavie ... aspoň troška sa pripraviť ....a predsa už ho môžme volať aspoň medzi nami svojim menom ;) ...tak potom daj fotečky budem nakúkať na vašeho fešáka či fešáčku 🙂)
@alis111 no praveze chceme vediet môj doktor povedal ze okolo 23tt mi povie viac no teraz idem do poradne v 20tt tak som zvedava ci mi nieco povie lebo my to chceme vediet chcem si pripravit vecicky bud pre chlapceka alebo pre dievcatko ved vsetko neutralne kupovat to uz clovek nevie akej farby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved aj ja kazdu korunu obratim ale tak nevadi ved je to jedno tak ci tak ho vidim na sone ako sa hmiri aj citim pohyby tak som ok ze je vsetko v poriadku ale chcela som ale sme sa takto rozhodli no co uz 😀 😀 😀 😀 😀
@karolina23 ...jasné karolínka...úplne ta chápem a rozumiem ;) ... veru obdivujem maminu ktorá nechce vedieť ...
ja si chcem potom tie chvíle vychutnávať a nie behať a kupovať veci ...aspoň nie na začiatku ...
a všetko neutrálne to sa ani niekedy nedá ... možno vo väčších mestách alebo kto má tu korunku to zvláda...ale my chceme tiež sa popripravovať 🙂 tak sa držkajte ...nech vám všetko dobre dopadne ... a potom daj vedieť či dievčina alebo chlapec 🙂
@moli2008 presne tak každy sme iný a každy mame ine nazory..ja si to necham na koniec aby som si všetko vychutnala naraz a nečakala dlho pokim budem vecičky použivat a tak..no pohyby citim tak od 18tt ale take poriadnejšie kopance atak od 21tt teraz sme v 22tt a včera už mužik sledoval bruško ako sa vlni a nedvyhuje sice osm stoho prekvapena lebo som mala odst kil navyše pred tehptenstvom a bruško am tiež dost velke teraz tehulkovske tak ma to aj prekvapilo ale samorejme veeelmi potešilo..neboj dočkaš sa aj ty ja som tiež postresovala zo začiatku aj teraz niekedy cittim viac niekedy menej..neboj dočkaš sa aj brušinka aj kopancov 😉
@alis111 no stým sonom suhlasim stebou my sme boli sice tiež viac menej neplanovane na špeci sone lebo nam vyšli zle tripl testy ale je to zažitok ktory sa neda zalatit alebo ocenit korunami hlavne pre nas teda tiež a bl a ešte ked sme počuli že je všetko ok a testy boli mylne..a hlavne by osm to dopriala každemu manželovi (partnerovi)ktorý sa tešia moj bol teda stoho v užase viac rozčarovany ako ja..ved oni necitia ani tak pohyby ani nevidia každu poradnu svojho anjelika tak toto je prenich určite neopakovatelný zažitok samozrejme ako aj pre nas ženy..pri druhom teda dufam že testy milne nebudu ale taketo sono určite zaplatime znova 😉
@blela ....ako píšeš...presne toto sme včera cítili my... a počuli, že drobček je v poriadku 🙂 jedna z najkrajších správ 😉
a presne manžel bol tiež úplne očarený ... dneska z práce mi doniesol vytlačené aj ostatné fotečky 🙂 ....
a zasa je z neho cítit ešte viac ako moc sa teší na nášho anjelika .... aj nám raz dúfam keď sa podarí daľší anjelik ...tú korunku na to dáme ...pre nás to sono malo a má strašne príjemné a krásne spomienky 🙂 🙂 🙂
Ahojte ja mám termín 4 januára ale myslím si že to bude 26 - 28 december tak sa pridám ku vám Decembrovým. Adetka ja mám tie isté bolesti a ešte bradavky ma hrozne bolia. Ale je to normálne že vraj.

@karolina23 no bohvie , či to presne vyjde na ten termin..ale ja by som bola radšej, keby to bolo skôr , kludne aj o 2tyždne..kamaratka tak rodila o 3 tyždne skôr...tak uvidime..a čo už mate aj nakupenu vybavičku? a čo mená?