icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

silusik
2. aug 2011

@siuzun ja som na tom podobne 🙂 my máme termín 1.-2.1. ale aj 26.12. 😀 tak tiež som zvedavá kedy príde ten malý drobec na svet 😉 možno bude novoročné..hneď po polnoci

siuzun
2. aug 2011

Ja som tiež v očakávaní a možno sa to podarí aj hneď pár sekúnd alebo minút po pol noci a budeme v novinách ako prvé... to by bolo čoooo? :O ale teším sa že to bude krásny povianočný darček..... a už vieš pohlavie???? ja ho dúfam zistím 11.8. idem na poradňu tak to dúfam už budeme vidieť :D ale ešte či bude drobec dobre otočený....

siuzun
2. aug 2011

@silusik Ja som tiež v očakávaní a možno sa to podarí aj hneď pár sekúnd alebo minút po pol noci a budeme v novinách ako prvé... to by bolo čoooo? :O ale teším sa že to bude krásny povianočný darček..... a už vieš pohlavie???? ja ho dúfam zistím 11.8. idem na poradňu tak to dúfam už budeme vidieť :D ale ešte či bude drobec dobre otočený.... zabudla som ta označiť tak ešte raz posielam som tu prvý deň 😀

silusik
2. aug 2011

@siuzun my ideme teraz v pia na 3D kde by sme sa mali dozvediet pohlavie tak som zvedava ze ako to dopadne..lebo na prvom 3D sa drobec otocil ritkou :P tak sa tesime na pia obaja aj ocino. aj ja tu nie som dlho ale zacina sa mi to tu pacit. dokonca sme jedny tielkove body kupili cez tento server a budeme aj nadalej pokracovat len cakame na pohlavie ;)

siuzun
2. aug 2011

Mne sa tu tiež páči už pozerám inzerciu a potrebujem aj nejaké veci pre seba teho rifle hlavne lebo na zimu treba niečo teplé.... tak potom daj vedieť že čo to bude ak sa podarí zistiť.... budem držať palčeky.....

lenka97
2. aug 2011

Ahojte tehulky 🙂 prave dnes som sa zaregistrovala a s velkou radostou zistujem kolko zaujimavych tem a informacii sa tu da najst. Som tak isto decembrova cakatelka, chlapcek by sa nam mal narodit na Mikulasa 🙂 ... tak uvidime

swanqueen
2. aug 2011

@lenka97 ahoj, vitaj, mame skoro rovnaky termin 🙂 ja fičím na konikovi od zaciatku tehu. dozvedela som sa tu uplne vsetko, keby nie tato stranka tak neovladam asi vobec nic 🙂

lenka97
2. aug 2011

@swanqueen ja mam dnes asi prvy den, kedy neviem co s casom, tak cely den surfujem po nete 🙂 zacala som s vaznym prieskumom kocikov :D ... ale som si ista ze odteraz tu nakuknem aspon raz denne 🙂
Ak mas nejake dobre tipy co si urcite precitat, tak nevahaj a pis 🙂 Ako prebieha tvoje tehotenstvo? Vsetko ok?

swanqueen
3. aug 2011

@lenka97 no ja som tu hladala riesenie kazdeho mojho problemu od zaciatku tehu 🙂 prebiehalo celkom v pohode, v prvom trimestri nevolnosti a uuunava, ale v druhom to preslo a v podstate neviem ze som tehu. klop klop. brusko mam male, takze nijako nie som obmedzovana, nepribrala som, mala sa nadherne hybe, dokonca az privelmi, takze zatial ok 🙂 len aby to tak aj vydrzalo.. momentalne tu hladam hlavne inspiracie co sa tyka vybavicky. ja este nic nekupujem,lebo je to podla mna aj mojich blizkych este skoro, ale chcem uz mat prehlad. hlavne co sa tyka toho aky kocik, aku autosedacku, ake flasticky, cumliky, decky, atd. oblecenie vobec neriesim, to je najmenej, obchody su toho plne, cize toto fakt neriesim. zvazujem este latkovky, cize teraz studujem veci okolo toho.. ja som vo vsetkom novacik 🙂 a nad akym kocikom uvazujes, uz si nieco nasla? a co tvoje tehu? meno uz mate vybrate?

makmitka33
3. aug 2011

@swanqueen Blahoželám k dievčatku 🙂 . A čo sa týka témy výbavička, tak je veľmi veľa krásnych a dobrých vecí, otázna je však cenová kategória. Ja tiež len pozerám, kupovať je skoro, ale zistila som, že výbavičku lacno nakupovať nebudem, radšej zaplatím viac a ako sa podarí, bude mať aspoň základ aj pre druhé. Treba si určiť nejakú hranicu a potom nájdeš neobmedzené množstvo krásnych vecičiek 😉

swanqueen
3. aug 2011

@makmitka33 dakujeem 🙂 vy este neviete pohlavie? no s tymi vecami to je pravda, ceny su rozne a tiez planujem kupovat kvalitenjsie. len ide o to ze sa narodi v zime, zo zaciatku vonku chodit nebudem a ked uz sa bude dat, tak minimum medzi ludi, kedze bude chripkove a kopec chorych ludi. no a ked aj pojdeme tak bude vacsinou zababusena. takze take paradne vecicky mi staci az na jar. na zimu nieco jednoduchsie a par peknych veciciek na navstevy a k lekarovi. a na jar ju uz budem paraaadit 🙂

wieruss
3. aug 2011

Ahojte zenyyyy 🙂 🙂 ako sa mate ? Inak nebolievaju Vas bedrove klby ? Lebo ja mam pocit posledne 2 dni ze sa mi ten lavy zblaznil... ani poriadne cvicit z nohou ani nic.. boli ako blazen a puka ked chodim 😠
Inak co sa tyka veciciek @swanqueen @makmitka33 ja som uz par nakupila, neutralne biele - overalik sa zide vzdy ... a tiez si myslim, ze na zimu sa nebudeme chodit kade tade ukazovat takze na zaciatok kludne aj z bazarika kvalitnejsie pouzite ved je to len na chvilu a potom na teplu jar/leto uz normalne vecicky 🙂

lenka97
3. aug 2011

@swanqueen ... presne ako hovoris 🙂 tiez si myslim ze to s nakupovanim vopred netreba prehanat. Ja som malemu kupila dokopy snad tri veci a to tiez len prednedavnom. Neodolala som 🙂 Ja sa tiez snazim ziskat aky taky prehlad o tom co je momentalne na trhu. Nikdy som taketo veci neriesila a este stale poriadne netusim co take babatko vlastne vsetko potrebuje 🙂 .... ale pomaly sa dostavam do obrazu.
Ohladne kociarika mam zatial len predstavy aky by mal byt, resp. co vsetko by mal mat, ale konkretne zatial neviem. Docitas sa tu kadeco, ale aj to treba brat s urcitou rezervou.
Moje tehotenstvo prebieha nadherne, sice som mala 3 tyzdne celodennych nevolnosti ale zvladla som to, preslo to velmi rychlo. Teraz uz len rastieme, kopkame. Brusko mi zacalo rast az na dovolenke pred mesiacom.
... okrem toho, ze uz nemozem spavat na bruchu, nepocitujem ziadne zmeny 🙂)
Maly by sa mal volat Tomasko 🙂

makmitka33
3. aug 2011

@swanqueen Ahoj! Ešte nevieme čo za človiečika čakáme, ale podstatné je, aby bolo zdravučké. Tým kvalitnejším som nemyslela len oblečenie, ale hlavne kočárik a tak. Samozrejme, že sa musíte potom parádit, veď budete dve nádherné kočky, už sa teším na foto, čo potom ukážeš, akú to máš princezničku 🙂

tanicka55
3. aug 2011

ahojte decembrove mamicky..🙂 nam osud zariadil skoro po 16tich rokoch, druhe tehotenstvo, ktore by podla vypoctov malo vyjst 24.12. tak sme zvedavi či to bude ozaj "biblicke babatko"...ale v dievcenskom vydaní..no nevadi , chlapa uz mame..tak nech je zdrava..vsetkym vam prajem krasne tehulkovske obdobie..🙂

shura
3. aug 2011

Ahojte. po dlhsom case sa aj znova ozyvam. termin mame 4.12. a uz vieme, ze to bude chlapec. meno este nemame, ale to necham na neskor. mozno cestou do porodnice, ako pri prvom 😀 maly sa ma culo k svetu, niekedy mam dojem, ze sa chce prekopat von na svet 🙂

pytali ste sa na klby - ja som to mal aj pri Nikovi. ked chodi m chvilu dlhsie, tak idem skrabat steny. a zostalo mi to dost dlho, skoro este rok po porode.

trpite aj vy niekto nespavostou? lebo ja ano a je to cim dalej horsie. tak tri, styri hodky maximalne a potom kukam do steny. 😒

swanqueen
4. aug 2011

@makmitka33 juuj ani nehovor. ja sa tak tesiim na malicku. chcela som dievcatko velmi 🙂 ale hlavne nech je zdrave, to samozrejme. co sa tyka tej kvality tak jasne, ze ja som mala na mysli hlavne tie ine veci, ako flasky, cumliky, decky, osusky a vsetko okolo babatka. potom budeme konzultovat 🙂
@lenka97 Tomasko po oteckovi? 🙂 moj priatel chce Simonku. ja som chcela Zaru,ale nepreslo.. a kde si bola na dovolenke? ja som tiez bola pred viac ako mesiacom v Turecku, super som si oddychla, este by som isla na jednu 🙂

swanqueen
4. aug 2011

@shura ahoj, aj ja mam niekedy pocit, ze moja mala sa chce prekopat vonku 🙂 ja nespavostou netrpim, ja prave naopak, strasnou spavostou 🙂 zaspavam uz o 9 vecer a spim ako zarezana. dufam, ze to tak aj ostane, lebo nespavost to je nieco hrozne 😒

erika1111
4. aug 2011

ahoj.som v 21tt.termin amme v decembri.o tyzden budem vediet ci to bude chlapce ablebo dievca.termin mam podla menzesu 13.12,no podla sona 19-23.12 takze niekedy na vianoce🙂)

blela
4. aug 2011

ahojte..no teda ako s anam totu kryštalizuje na mena už na pohlavia krasne zachvilu nam to ubehne a budeme pisat vahy a cm pri narodeniach 😉
@wieruss tie klby no teda až ste ma prekvapili že aj vy tým trpite ja osm to skor prikladala viacej chôdzy alebo namahe že preto ma bolia ale tak to bude asi tehotenstvom lebo bolia ja man a tak na striedačku niekedy pravy viac a zas naopak..som rada že sa tu človek všetko dočita a vždy trafim presne to čo potrebujem ako napr.teraz tie klby 😉 🙂

noveho inak ani nič u nas kopcujeme niekedy intenzivnejšie niekedy menej 11.8 ideme na poradnu tak sa aj tešim že čo noveho sa dozvieme aj dufam že bude všetko ok...potom buduci týžden po poradni mam ist n aten cukor na nejaky testy kde sa pije ta sladka voda mam stoho obavy či mi to žaludok vydrži ale tak hadam zvladneme 😉

wieruss
4. aug 2011

@blela ahojkaj, prosim nevykajme si, tu si myslim vsetky tykame 😉 inak som bola vcera na cviceni a fyzioterapeutka mi povedala ze mam zaseknuty nejaky maly klb zozadu ako je panva, ze to boli aj z toho, tak mi poradila, ze si mam lahnut na zem, pokrcit nohy v kolenach a preklapat obe kolena raz na jednu a raz na druhu stranu (rano a vecer) ze sa to precvici a prestane to casom bolet, tak vyskusaj, mozno to pomoze aj tebe 😉
Inak ta sladka voda co sa pije, to som zvedava teda aj ja, lebo idem buduci tyzden na poradnu a sestricka mi nic nespominala... nevadi no uvidime 😀

makmitka33
4. aug 2011

@swanqueen Neboj, obe budete zdravučké a jedna druhú si naplno užijete 🙂

makmitka33
4. aug 2011

@blela Už aby to tak bolo a hlavne nech sú všetky naše bábätká zdravé!!!!

shura
4. aug 2011

aj mne uz spominali ten cukrovy test. mam ist tak za dva tyzdne, lebo na kontrole som bola teraz v utorok a to bolo este skoro. neviem ako je to u Vas, ale mne sestricka povedala, nech si prinesiem citron a daju mi to do toho. budem mat citronadu a lepsie sa to pije 😉

ako ste tu riesili vybavu, ja to uz mam vybavene, kedze je to druhe, ale vela veci nebudem moct pouzit, kedze Niko je letne dieta a hlavne zimne overaly druhemu nesadnu. niektore veci co som kupila pre Nika som vlastne sni nepouzila (vanicku, rukavicky a tak..)

swanqueen
4. aug 2011

ja mam poradnu 12.8. a sestricka povedala ze cukor az o dalsie tri ci styri tyzdne... vidim,ze niekto na to ide skor, niekto az takto neskoro... tak neviem.

blela
4. aug 2011

@wieruss noo ja osm to myslela že všeobecne všetky s klbami lebo ešte niektora spominala klby v prispevku 😉 tak som použila vy ako všetky 😉
no mne povedala sestrička že sa tie testy robia v 24tt a že mi zoberu krv s prst a daju vypit tu vodu a potom zas zoberu..tak neviem že u nich v ambulancii to nerobia že mam ist na polikliniku v priebehu 24tt tak neviem ale však ak testy tak by sa mali robit rovnakom týždni a nieže neskôr a skôr to asi zaleži od týždna nie od dokiho ale kedže je teraz všetko možne tak môže byt že každy doki ma ine zvyky 😉
kedže ste už všetky pisali o kočikoch a tak o vybavičke tak som mala včera kusok stihu a kukala som nejaku inšpirace na nete no ako neviem či som naročna ale tie kočiky sa mi zdaju všetky na jedno kopyto..konštrukciou prevedenim ako všetko mi to pride rovnake..zaujal ma akurat tento asi najviac nehovorim že prinom zostaneme ale http://www.svetkocikov.sk/kociky-mikado/505-mik... ten Iriso tam sa to da posuvat pod obrazkom..

wieruss
4. aug 2011

@blela jeeej tak prepac 😅 boze ja fakt hlupnem... strasne niekedy mam pocit ze drobec mi bere IQ 😠 Inak ten kocik som pozerala aj ja, paci sa mi. Ako podla mna ma mat kocik par zakladnych vlastnosti:
- vopchat sa do maleho vytahu 😀 😀
- otocny do oboch smerov
- nafukovanie kolieska vhodne na zimu
- jednoduchy na upevnovanie podvozku k vanicke/sedacke/vajicku
- normalna cena 😀
A kocikov co splnaju toto je pomerne dost ... uz si len vybrat 🙂

blela
4. aug 2011

@wieruss ale v pohode však aj mne to vyznelo tak ked som to znova čitala dala som že odpovedam tebe a odpovedala som všetkym čo ste pisali o klboch 😉 stým kočikom no presne toto by mal aj naš kočik splnat ale ako dizajnovo mi to pride všetko rovnako aspon zatim čo som kukala..takže sa ti pači moj typ?

wieruss
4. aug 2011

@blela ano paci sa mi Dorjan, Tako Warior a Mustang, Mikado aj Jane (to je uz ale ina kategoria 😀 😀 ) a pravdaze farba je super... ked vies co to bude tak je naozaj z coho vyberat 😉 u nas sa zameriavame teraz skor na take neutralnejsie vhodne aj aj 🙂

blela
4. aug 2011

@wieruss noo to ti verim aj ked ja by som stale tiež chcela tu prvu vybavičku v neutralnej farbe lebo mam skusenost cez kamošku že 4D sono že to bude Dominika aj nad postielku jej dali spravit Dominika meno aj vybavyčka ružova kočik ružovy a nakoniec je s Dominiky David 😉 tak ja budem tiež riešit len zakladnu vybavičku neutralne aj tak sme sa manželom dohodli že nebudem kupovat vela toho že potom ked prideme domkov už dve tak že pojdeme pokupiť ostatok čo budeme potrebovať 😉