icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

wieruss
4. aug 2011

@blela juuuj to musela byt kamoska potesena ... mne sa velmi paci bud svetla kombinacia (siva, biela, kremova, prip. jemny odtien inej svetlej farby) alebo potom cierna s cervenym, bielym a taaak 😀 a no presne, neutralna vybavicka na zaciatok a zvysok sa kupi potom 🙂

shura
4. aug 2011

ked tu rozoberate kociky- my sme mali vybrate viacere typy kocikov. ja som chcela dvoj alebo troj kombinaciu. potom sme isli do obchodu s mojim autom - je mensie ako draheho ( punto grande) - teda zase nie najmensie a zistili sme, ze sa skoro ani jeden nezmesti do kufra bez toho, aby som nemusela rozoberat kolieska alebo bojovat s pchatim do auta. nakoniec sme vybrali dvojkombinaciu ABC design, aj preto, lebo sa velmi lahko skladal :

http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3111...

iba cisto modry s cervenymi detailami. a kedze je dost vela jazdim autom a ten podvozok na kocik je predsa len tazky, kupili sme autosedacku Nania s podvozkom, ktora je uplne lahucka a perfektne sa s tym manipuluje.

http://autosedacky-vajicko.babybazar.sk/autosed...
tuto, len v tmavej farbe. ak casto chodite s autom tak doporucujem ist aj s autom do predajne a skusit si ten kocik poskladat a vlozit osobne. usetri to vela nervov. - teda neviem ako je to v inych mestach, ale my sme ten problem tu v BA nemali, ze by nam to nechceli ovolit vyskusat. 🙂

moli2008
4. aug 2011

@melpomene jeej aj my máme termín 30.decembra:D takže vitaj..my tiež ešte nevieme čo to bude..dr mi robil na moje požiadanie sono v 17stom tt, ale ešte nič nevidel..teraz idem v 21 tt tak som zvedavá, či spraví sono a uvidí:D ale ak nie,tak čo už...veď hlavne je najdôležitejšie, aby mimčo bolo v poriadku:D a čo výbavičku už nakupujete pomaly?

carera
4. aug 2011

Ahojte tak sa pripajam aj ja k decembrovkam so zaujimavym datumom podla PM 31.12. 😀

lenka97
4. aug 2011

@swanqueen po oteckovi hej 🙂 Zara je fajn, i ked mne to evokuje ine veci ... 🙂
S manzelom sme boli na svadobnej ceste a kedze sme chceli ist autom, boli sme v Chorvatsku na Braci. Bolo fantasticky. Hned ako sme sa vratili sme zacali uvazovat o dalsej 🙂) Bud. tyzden mam este dovolenku a kedze je na Slovensku pocasie ake je, je dost mozne ze este niekam na poslednu chvilu skocime. Slnko je pre mna na nezaplatenie 🙂

lenka97
4. aug 2011

@carera ahoj 🙂 .... a mozno bude prve novorocne babo 🙂

melpomene
4. aug 2011

@moli2008 jeeeej....super tak som rada, ze nie som sama co budem sviatkovat s loptou pred sebou :D ... ja sa s manzelom smejem ze prekrizim nohy a vydrzim do 1.januara...xixi nech sme prvi na SK :D
ja idem na sono teraz v utorok tak som zvedava ci sa ukaze...vybavicku ani zatial nejak neriesim...mam este nieco po synovi a uvidi sa neskor...momentalne riesim skor kocik lebo ten nemame 🙂 a ty uz nieco nakupujes?

melpomene
4. aug 2011

@carera ahoj a vitaj...aj mne najskor doktor dal termin na 31.12. a potom to zmenil na 30.12. takze neviem co je vacsia vyhra...co povies potiahneme do noveho roku nie? ;)

moli2008
5. aug 2011

@carera Ahoj vitaj, tak máš podobný dátum ako aj ja:D a človek nikdy nevie, kedy to naozaj príde:D takže sviatky budú každopádne zaujímavé:D a čakáš prvé mimčo?

swanqueen
5. aug 2011

@lenka97 no Zara to nebude, lebo priatelovi sa nepaci, takze asi Simona,ako chce on.. my by sme tak isto chceli ist este na jednu, ale ideme prerabat komplet cely byt a to budu neskutocne vydavky,tak uz si to asi nemozeme dovolit. aj ked priatel chcel este skocit do chorvatska. ja by som taaak isla, aj minuly rok sme boli na dvoch, ale tak teraz je situacia ina.. a kam sa chystate?

moli2008
5. aug 2011

@melpomene No to som aj ja:D Hej hej sviatky budú zaujímavé, ale ja by som bola najradšej , keby sa už pred Vianocami narodilo..a je mi trochu aj ľúto týchto detí narodených v decembri, lebo to budú mať dosť nakopeneé tie sviatky..mikuláš, Vianoce,narodeniny...ale čo už no...ja som si kúpila zatiaľ jedny dupky nové s bodynkami a nejaké maám požičané a ešte čosi dostanem po deťoch v rodine tak takto to skôr riešime...:D

jedna_iva
5. aug 2011

Ahojte...Som rada že som nasla decembrové tehulky...Ja mám termín 26.12 a toto je moje tretie tehotenstvo...cakame chlapčeka,čomu som velmi rada lebo doma mam už velke slečny...

melpomene
5. aug 2011

@moli2008 no ja som si vzdy vravela, ze nikdy nebudem mat dieta narodene v decembri presne kvoli tomu, ze su sviatky a vsetko sa to len tak odbije naraz...no a vidis ako to nakoniec dopadlo...preto dufam v ten januar...:D :D

@jedna_iva ahoj ty mas tiez velmi pekny termin xixi tak ako ja s moli 2008 a s carera...v porodniciach z nas budu mat radost 🙂 a ty uz mas doma riadne slecny...chlapcek sa vam do toho babinca fakt hodi 😀

majka_3
5. aug 2011

@melpomene Ahoj ...pridam sa k tebe 🙂 presne ako ja......vzdy som hovorila ze v decembri nieee... su vianece ..mikulaas...a vsetko by malo naraz ....no a vidis ako to dopadlo?? 😀 ale je mi to teraz uuuplne jedno 🙂 urcite aj tebe 😉

@jedna_iva gratulujem vytuzenemu chlapcekovi 😉 😉

melpomene
5. aug 2011

@majka_3 ahoj...presne tak...aj mne je to teraz srdecne jedno...ja sa obcas smejem, aby to na nas neprislo rovno na stedry den 🙂 ...ale to sa mozno potom dosmejem ak to fakt tak bude 😅 ...ale zatial to vobec neriesim...aj tak to nijako neovplyvnim 🙂

meddy
5. aug 2011

ahojte tehulky 🙂 tiež sa k vám pridávam, ja mám termín na 16.12 a tak nejako dúfam, že bude maličké okolo termínu, aby sme boli na Vianoce doma 😀

silusik
5. aug 2011

Takže to bude chlapčúrik..resp.je to CHLAP a hora 🙂 všetko je tak ako má byť, všetko podľa normy 😅 spinkal takže bude po nás oboch 😀 už aby bol koniec decembra..

lenka97
5. aug 2011

@swanqueen praveze este neviem. prave som videla predpoved pocasia na bud.tyzden a prislo mi zle z toho. Myslim ze nas teraz caka posledny pekny vikend a ja ho stravim cely v praci 🙂 V pondelok mam poradnu a potom uz vlastne dovolenku, snad nieco na poslednu chvilu vymyslime. Chcela som ist aspon do Ciech ale neoplati sa v takom pocasi ...
Prerabky su starosti velke ale aj radosti 🙂 My zaciname pomaly stavat domcek, uz je nakresleny 🙂 Tak drzim palce do prerabania 🙂 kedy zacinate?

jedna_iva
6. aug 2011

@melpomene veru...aj ked už príde na svet neplanovane,ale aspoň sa to teda podarilo....no sviatky som v nemocnici ešte nikdy neslavila,ale zase to ma vyhodu...doma ma budu potom všetci obskakovať a bude aj nachystane...xixixixii

jedna_iva
6. aug 2011

@majka_3 dakujem velmi krasne..napodobne....skoda že sa nestretneme všetky co si tu píšeme v jednej porodnici...mali by z nás obrovskú radosť...xixixi

swanqueen
6. aug 2011

@lenka97 no pre mna su to hlavne radosti 🙂 tesim sa na novy bytik. s upratovanim mi snad bude mat kto pomahat. ja som kupila 1-izb. bytik a tam sa prestahujeme na ten cas, kym budu robit tento, v ktorom budeme byvat. mali sme zacinat uz 15. a malo to trvat dva mesiace,ale nasli sme inych robotnikov, ktori by zacali az zaciatkom septembra ale mali by to za mesiac. takze uvidime pre ktorych sa rozhodneme (cenovo).. 🙂 inak tiez mame take ambície, ze casom tieto byty predat a nieco postavit. vy kde staviate? ak sa mozem spytat? ktory kut slovenska? 🙂

lenka97
6. aug 2011

@swanqueen ... v Presove 🙂 ... teda par km pri. Ja som Presovcanka, sice uz par rokov zijuca mimo ale planujeme sa vratit na vychod koncom roka. Nejak sa mi neziada travit matersku v Bratislave. Nas domcek je otazkou niekolkych rokov, pomaly ho verim postavime ... takze zatial vyriesim nejaky slusny podnajom nech mame kde s malym vegetit 🙂
Dnes som prave cez obed stretla kamosku s malou 4 mesacnou dcerkou ... ja sa uz neviem dockat 🙂) Ta mala sa v jednom kuse smiala. Uuuuzasne 🙂

swanqueen
6. aug 2011

@lenka97 no ja ked sa stretnem s kamoskami,tak vsetky si chcu chytit brusko, uplne nadsene, ze aj ony uz chcuu 🙂 ja si to vychutnavam, ale aj sa na nu uz velmi tesiiiim 🙂

blela
7. aug 2011

@swanqueen no unas to je rovnako každy bruško chytat by chcel tak som si kupila tričko s potlačou nechytať kopem! 🙂 🙂 že nech je kusok srandy 😉

swanqueen
7. aug 2011

@blela jeej,to je super napad 🙂 ale nech chytajuu, mala sa rada nechava hladkat 🙂

janka3591
8. aug 2011

@swanqueen to hej, oddychli sme si a zase dalsie 2 tyzdne ubehli ako voda 😉 tento tyzden chceme behnut do Vien, tak ti potom dam vediet tu cenu co nam vypocitaju na ten kocik tam 🙂

swanqueen
8. aug 2011

@janka3591 a uz ho aj vezmete? zaaavidiiiim 🙂 my sme vcera boli v u nas v Kike pozerat nabytky a len som presla cez detske a mali ho tam, som si ho prvykrat skusila a vuaaaaa, laska na druhy pohlad 🙂 chcem ho strasneeee. jasne, daj mi potom vediet, som velmi zvedava na kolko vas tam vyjde..

janka3591
8. aug 2011

@swanqueen no dufam, ze ho uz aj zoberieme a nebudeme musiet cakat 😉 chceme uz aj my popozerat nejaky nabytocek, ale zatial nejak nebolo casu pochodit obchody s detskym nabytom ☹ hej? aj v Kike ho maju? to som teda nemyslela, ze tam bude, u nas je len v jednom obchode aj to iba ako vystavny kus, a ked by sme ho tu objednali caka sa nan 2 mesiace ☹ tak dufam, ze si ho hned z Wien privezieme 🙂

viktoriasz
8. aug 2011

@janka3591 @swanqueen ahojte kocky...aky kocik kupujete? 🙂 nech sa necham inspirovat...a vo Viedni sa oplati viac? ci su ceny podobne?

carera
8. aug 2011

@lenka97 mozno by aj bolo lepsie keby v novom roku cez sviatky sa mi velmi nechce byt v nemocnici a uz vobec nie na silvestra

@melpomene
tak nech je to este pred sviatkami alebo v novom roku uvidime co a ako zajtra idem na velky UTZ

@moli2008 je to moje druhe tehu ale mimco prve.