icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

swanqueen
8. aug 2011

@janka3591 my sme nepozerali nabytok pre malu, ale nabytok do bytu ktory ideme prerabat 🙂 pre malu este nekupujem nic, musime najprv dat dokopy byt 😖 chcela som si v kike kupit ten vankus na kojenie, teraz na spanie a nahodou som ho tam zbadala, tiez som bola v soku. mali sice len tmavozeleny, ale on je uchvatny v kazdej farbe. aspon som si ho skusila.. jedna baba si ho kupila, pytala som sa jej kde, tak mi poslala stranku www.brendon.sk ale vo viedni urcite vyjde lacnejsie... potom hned supni fotky, nech sa vynadííívam 🙂

swanqueen
8. aug 2011

@viktoriasz ahoj, stokke xplory .. janka kupuje, ja zatial len tuuuzim 🙂

janka3591
8. aug 2011

@viktoriasz ahojky, http://www.stokke.com/stroller/stokke-xplory-co... to este neviem, len mne tu v obchode povedali, ze sa dodacia lehota je 2mesiace, tak idem do Wien do Shoppingu a tam je jeden komplex len pre deti, tak ho chceme zobrat tam a hned, myslim ale, ze aj cena bude lepsia 😉 dam potom vediet

janka3591
8. aug 2011

@swanqueen aha jasne do bytu 😉 chapem, jasne hned ako ho budeme mat, nafotim a supnem, my sa rozhodujeme medzi tou namornickou modrou alebo pistaciovou zelenou 😉 uvidime, ktory bude krajsej farby a hlavne nazivo, bo fotky dost skresluju 😉 no sme moooc zvedaví 🙂

viktoriasz
8. aug 2011

@janka3591 ..daj urcite potom vediet...a ides do SCS? alebo niekde inde? uz som tam nebola davno...a pravdupovediac vtedy som detske obchodiky nesledovala....🙂

viktoriasz
8. aug 2011

@janka3591 ..a este jedna vec ma napadla...myslis,ze tie predne kolieska su v pohode do zimy? ja vobec neviem...zdaju sa mi byt male...ale aj mne sa paci tento kocik...

janka3591
8. aug 2011

@viktoriasz no my sme ho uz videli v skutocnosti, jediny problem, ktory je pre MNA na tom kociku su tie predne kolieska, lebo sa nedaju zaistit aby sa netocili ☹ ale zase vyhral 9 oceneni a je to jeden z mala vysokych kocikov, bo vacsinou su velmi nizko vanicky, co je pre mna nevyhoda, bo som dost vysoka 😉 ale mne uplne sedel vo vsetkom inom, a hlavne ze je velmi lahko skladatelny a lahunky 😉
jj..do SCS je tam super jeden obchodik resp. jeden sektor len pre deticky 😉 vola sa to centrum BABY ONE

carera
9. aug 2011

hmm tak mame za sebou poradnu a sono 🙂 datum posunuty na 28.12. ale zatial este nevieme co bude. Drobec si vegetil s jednou rukou za hlavou nohami prelozenymi a pomedzi ne pupocnik a ne a ne sa hnut.

apoloma
9. aug 2011

@carera hiii mame rovnaky termin)) aspon niekto ..

carera
9. aug 2011

@apoloma Som riadne zvedava ako budu nakoniec presne 🙂

mgk111
9. aug 2011

@apoloma, @carera - ved je nas tu viac takych 😉

monka9999
10. aug 2011

ahojte!mam termin v decembri.tak sa hlasim.presnejšie niekde medzi 17a 24decembrom.vraj skor ten druhy.čo to je samozrejme neviem.lebo boli prekrižene nohy.

melpomene
11. aug 2011

ahojte...tak ja sa po prestavke opat ozyvam...v utorok som bola na poradni a div sa svete babo sa ukazalo v plnej parade...takze sa veeeeeelmi tesime, ze budeme mat malu slecnu...uz len vybrat meno lebo to je u nas velky kriz 😅
ako sa vam inac kocky dari? 🙂

vika34
11. aug 2011

ahojte ppo dlhšej dobe sa ozývam
chytám sa na 3D utz,boli ste už niektorá?Ja som bola iba na morfologickom.

čo sa týka kočíkov,tak ja mám X-lander s dvoma podvozkami,jeden podvozok je golfáčový a druhý podvozok je trojkolka.nemohla som veľmi vymýšlať,lebo mám auto s velmi malým kufrom,tak som musela vyberať podľa toho,aby sa mi to zmestilo

janka3591
11. aug 2011

@swanqueen ahojky, no prave sme prisli z Wien, taktiez sa caka 6-8 tyzdnov ☹ a cena je o par eur nizsia ako u nas, tak sme sa rozhodli ho objednat tuna 😉

janka3591
11. aug 2011

@vika34 ahojky, ano ja som bola, je to neskutocny zazitok 🙂 babtko vidis ako uplne normalneho cloviecika, urcite si dajte spravit aj dvd, bude to krasna pamiatka pre malinke 😉

vika34
13. aug 2011

@janka3591 ahoj,no mne ani tak nejde o komerčné vyšetrenie ako aby dr.popozeral všetky orgány ,pomeral aby bolo všetko o.k.,ja som odmietla amnio,bolo mi indikované kvôli vysokému veku,na morfo sme už boli bolo všetko ok,tak preto chcem ešte aj teraz ísť na nejaký poriadny utz ,lebo môj doktor ,má iba taky malý

superstarka
13. aug 2011

@janka3591 Ahoj,ja som zmenila gynekologa pred týždnom lebo som zistila že nerobí 4D a bola som aj nespokojná s večným čakaním.Nový doktor má v čakárni telku,automat na nápoje,lepšie príslušenstvo a dokonca za 3 eura mi spravil 4 fotky.Nelutujem. 😵 Chcela by som aj dvd nahrať malej. 🙂

janka3591
14. aug 2011

@vika34 ano aj nam islo o to, nakolko mi nasli v krvi nejake protilatky, a preto sme sa rozhodli ist na riadne vysetrenie, kde lekar pomeral vsetky kosticky, pozrel aj srdiecko (komory) a vsetko mozne, velmi sme boli prekvapení s pristupu lekara a samozrejme s tym, ze vsetko do poslednej kosticky pomeral 😉 je to aj na dvd, bo cele vysetrenie sa nahrava a popritom spravil aj fotky (cca 12 fotiek) urcite to treba absolvovat a najst skutocne dobreho odbornika 😉

vika34
14. aug 2011

@janka3591 ja som sa objednala k doktorovi,čo robí v Ružinove pôrodníka a popritom má poobede svoju súkromnú prax ,tak uvidíme a koľko si platila,ja čo som pozerala tak všade to stálo okolo 60 eur

janka3591
14. aug 2011

@vika34 hej aj my sme boli u takeho lekara 🙂 objednaní sme boli na 18.30, ultrazvuk trval cca. 30 min My sme platili 45 eur a v Hlohovci sme boli, tiez na zaklade referncii 😉

vika34
14. aug 2011

@janka3591
no Bratislava je drahšia ,no čo narobím.Do Hlohovca som už nestihla,lebo tam ,že vraj robí iba do 24TT,ked som sa objednávala /na19,45 hod večer sme posledný pacienti/sestrička povedala že to bude trvať cca hodinu,tak som zvedavá

janka3591
14. aug 2011

@vika34 moze byt 🙂 a hej to, ze v Ba je to drahsie je upkne normalne, zili sme tam 2 roky 😉 tak prajem pekny zazitok 😉

vika34
14. aug 2011

@janka3591
dakujem,hlavne nech je všetko o.k.

martina28p
14. aug 2011

ahojte tak aj ja sa môžem pridať-boli sme dnes v Hlohovci na 4D,bolo to super,manžel bol z toho dojatý,doktor bol milý...je to skvelý zážitok a pamiatka,mala som slzy v očich,manželovi aj vybehli 🙂 budemem mať dalšieho chlapca,tak už len vybrať meno,lebo som bola v tom,že to bude dievčatko,ale teším sa...už máme Martinka a teraz uvažujeme nad menom Jakubko,tak hádam to bude posledné rozhodnutie...tak všetkým mamičkam želám všetko dobré a tie ktoré o tomto zážitku uvažujú-odporúčam 🙂

swanqueen
14. aug 2011

@janka3591 a tu ho budes odkial objednavat? z netu? a na kolko ta vyjde?

janka3591
14. aug 2011

no my sme to vypocitali s autosedackou, vanickou a sportovy kocik, plus fusak a letna sada na 1600 eur je to na http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3485... ale len autosedacka vyjde na cca. 400 eur
i ked ja som zasadne proti takej vysokej cene kocika, priatel si neda povedat a objednal ho, zatial nam potvrdzujuci mail neprisiel, ale ratam, ze v priebehu buduceho tyzdna nam potvrdia objednavku a aj napisu kedy ho vedia dorucit ☹

janka3591
14. aug 2011

@vika34 tak tak..hlavne aby bolo vsetko v poriadku 😉 Ja ked som malinkeho uvidela, az slzicky mi vysli, priatelovi tiez, lebo ho on ho videl na ultrazvuku vlastne 1. krat 🙂 DVD a fotky pozerame stale a nevieme sa na neho vynadivat 🙂

vika34
14. aug 2011

@janka3591 aj môj manžel pozeral na podobný typ a kedže ja som tiež zásadne proti ,vyhodiť toľké peniasze,tak som mu zákazala sa vôbec angažovať ,pre mňa je podstatné ,aby sa mi podvozok zmestil do auta a tento typ mi našťastie nevleze 😀