icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

janka3591
15. aug 2011

@vika34 no nam obom vlezie ☹ , je pekny ten kocik naozaj, ale za tie peniaze 😕 No nepomohla som si a je objednany 😨 Snazila som sa najst aj mensie chybicky na nom, ale neuspela som, tak len dufam, ze ho vyuzijeme naplno a snad sa nam ho potom podari aj predat 😉

janka3591
15. aug 2011

@vika34 a aky ste nakoniec vybrali?

zuzlik_12
15. aug 2011

@martina28p
ahojky. my sa chystáme na 4D 5. septembra a nevieme sa s manželom dočkať. Strašne sa teším. A k tomu menu, tiež ešte nevieme čo to bude a chceme sa nechať prekvapiť, ale ja si myslím že asi chlapec. ale to je jedno. A tiež by sme chceli Jakubka a dievčenské by som strašne chcela Sofiu, ale polovičke sa to moc nepozdáva. Ešte ho musím spracovať. xixi 🙂 Ale na Kubkovi sme sa zhodli 😀 takže s tvojím výberom súhlasím. heh

veronicka1901
15. aug 2011

Ahojte dievcence, uz ste boli na testoch na tehotensku cukrovku? Zvykne tam posielat kazdy lekar? Dakujem 🙂.

vika34
15. aug 2011

@janka3591
mám X-lander modrý s dvoma podvozkami,jeden podvozok je golfáčový a druhý podvozok je trojkolka.nemohla som veľmi vymýšlať,lebo mám auto s velmi malým kufrom,tak som musela vyberať podľa toho,aby sa mi to zmestilo a napodiv sa mi zmestili len tak tak ,ale oba ,iba pri tej trojkolke musím dať dole kolieska,ale našťastie to ide lahko

slniecko2011
15. aug 2011

@veronicka1901 ahoj ja pojdem na test v stredu🙂 ty uz si bola?

dualcore
15. aug 2011

ahojte tak tu sa ake zmeny v teme udiali 🙂 som nas skoro nenasla.juj jak by som aj ja rada riesila opat kocik ale uz mam vsetko po malom tak tieto radosti-starosti ma tentokrat obchadzaju ☹

janka3591
16. aug 2011

@vika34 pekny je ten X-lander 😉 teraz som ho pozerala, ano podstatne je aby si ho vedela previezt v aute 😉 my sme boli vcera kupovat postielku a prislusenstvo do nej, tak v piatok by mala prist 🙂

janka3591
16. aug 2011

@veronicka1901 ja idem 23.8. objednavala som sa tam, a mam si kupit 75g glukozy, co mi prislo velmi smiesne, ze uz aj tieto malickosti sa kupuju 😀 dufam, ze vysledky budu dobre 😉

vika34
16. aug 2011

@janka3591
ja mám po kamoške kolísku ,takže postielku začnem zháňať až niekedy začiatkom roka,lebo v tej kolíske mi vydrží asi tak 3 mesiace
A kde ste kupovali?
Ja už mám aj hniezdo tiež od kamošky ,je pravda ,že nie je až také pekné aké som videla v obchode,má už svoje roky ,tak uvidím či si budem musieť zaobsstarať nové,alebo kúpim cez bazár

janka3591
16. aug 2011

@vika34 super, to je velka vyhoda, my nemame v okoli nikoho, kto by mal babatko, cize vsetko musime kupit 😉 Sli sme na odporucanie do Hlohovca, je tam super obchodik pre deticky vola sa Aladdin, ale co sme boli najviac prekvapení, tak to z ochoty predavacky a hlavne z jej znalosti, boli sme tam cca. 2hod a venovala sa nam cely cas. Velmi nam pomohla s vyberom a celym nakupom, bo ja som prvorodicka a vobec nemam predstavu co je podstatnea hlavne potrebne (nevyhnutne) a co nie pre babatko, lebo kopa veci, ktoru sme uz kupili sa mozno naplno ani nevyuzije a je to len tzv. nadstandard. A taktiez tam maju vynikajuce ceny 🙂 Urcite tam pojdeme este niekolko krat

vika34
16. aug 2011

@janka3591
ja síce mám dcéru ,ale tá má 14 rolov,takže odvtedy je tolko vecí nových,že aj ja sa cítim ako prvorodička,lebo už si to nepamätám 😀
práve som pozerala na bazáre hniezda do postielky a aj kolotoče a pod.je ich tam plno,pozrem ceny nových,lebo nemám vôbec predstavu a podľa toho sa rozhodnem či pôjdem kúpiť nové alebo kúpim cez bazár,lebo teraz je strašne veľa vecí ,čo pred 14 rokmi neboli a hlavne vtedy som mala úplne všetko po sestre,teraz nemám až tak veľa známich s malými detmi,lebo ja už mám dosť rokov a ich deti sú už velké ,ciže ked aj niekto niečo ešte má tak je to už pomaly starožitnosť 😀

janka3591
16. aug 2011

@vika34 😀 ja mam tiez 3 synovcov a najmladsi ma 9 rokov, tiez sestra len pozera, co vsetko sa zmenilo, a veci, ktore mali oni, uz porozdavali kde komu a nezostalo im vlastne nic ☹ co sa tyka kocikov a postielok je to uplne ine, ako pred 10 rokmi, takze viem o com hovoris 😉 pozri tunak, to je link na ten obchodik co sme v nom boli www.aladdin-kociky.sk kupili sme tu komplet vsetko potrebne do postielky 🙂 mozno najdes aj nejake ine vecicky

blela
16. aug 2011

aahojte tak aj ja sa hlásim dokopy nič noveho tak ani som nepisala ked osm nemala čo 😉 ja sa zajtra tiež chystam na ten glukozovy test nerobia ho v ambulancii kde mam gynekologa tak musim ist na polikliniku a kupovať mi nekazali nič iba nalačno na smädno 😉 tak tiež dufam že bude všetko ok zajtra sa ozvem ako sme to zvladli 😉 😎 ..no som svami spokojna nad mieru len pridavajte inšpiracie ja kukam kukam aj ked ešte sa moc nezaoberam ale už som začala pokukovať a hlavne tiež po cenach aby sme potom s manželom nezostali v šoku 😉
@janka3591 no taký obchodik by s aaj tu v našom krajy hodil 😉 🙂 a ta ochota ešte viac..sice tu niečo sem tam zahliadnem nejaky detsky obchod ale to len butiky alebo jeden je taky väčši v BB a to som tam raz nakukla ešte davnejšie som chcela nieoč pre kamošku a stýmto sa to teda neda porovnať mali tam sice všetko od kočika po oblečko ale vyber nei bohviem aký 😉
a ste tu ozaj niekto z BB????????????,

veronicka1901
16. aug 2011

@slniecko2011: Ahoj, dnes som bola v poradni, mam uz odporucanie, mala by som to stihnut do dalsej poradne, ktoru mam 13.9., lenze budem mat teraz 2 tyzdne v praci pilno, lebo kolegyna ide na dovolenku, tak neviem ako to postiham. U nas je to vraj tak na pol dna, hrozne to trva 😒, budem to musiet nejako vymysliet 🙂.

veronicka1901
16. aug 2011

Mne tiez nekazali nic kupovat, len nalacno a nic nepit.

janka3591
16. aug 2011

@blela asi je pravda, ze cim mensie mestecko, tym vacsia ochota a vacsi vyber 😉 naozaj aj pre nas to bolo velke prekvapko 🙂

swanqueen
16. aug 2011

ahojtee. tak konecne mame aj my na druhy pokus fotky aj dvd. v piatok to nevyslo, po pol hodinovom trapeni sme to vzdali, lebo mala nam nie a nie ukazat tvaricku. vcera bol pokus cislo dva a daco sa podarilo. sice sme sa zase hodinu trapili, skusali lezat na boku a kadeco mozne, ale nakoniec sa nam ta tvaricka ukazala 🙂 tak mame 42 fotiek a 19 videí.
ja som na ten glukozovy test objednana az na 30.8. a na prietoky 28.9.
boze, ja som asi fakt jedina, co este vobec nic nekupuje.. mne sa este stale zda skoroo 😅

wcela
16. aug 2011

ahojte.....pridavam sa az teraz.....termin mame 17.decembra......som ani neverila,ze tolko babätiek bude predvianocne-vianocnych 🙂

janka3591
16. aug 2011

@swanqueen super, niektore babtka sa asi hanbia 😉 a netrap sa s tym, ze nic nenakupujete, my len kvoli tomu, ze vsetko co chceme, tak na vsetko musime cakat aj 2 mesiace 😉

tehulka21
16. aug 2011

ahoj pridavm sa k vm 🙂 ja mam termin 28.12 🙂

swanqueen
16. aug 2011

@janka3591 tak ja sa stale spolieham, ze obchody su plne vsetkeho a ze nebudem mat problem ist a kupit co potrebujem. ale urcite budem aj objednavat. zacnem koncom septembra, vtedy koncim v praci, tak uz budem mat cas 🙂

sbombosova
17. aug 2011

@wcela ahoj a ja den po tebe to budu štatsne vianoce ale čakame druheho chlapčeka a naš šim išiel na svet 11 dni mi ho vyvolavali xixix dufam že oto bude lahšie 🙂

monika288
17. aug 2011

Ahojte. Idem sa aj ja k vam pridat 🙂 Ja mam termin 12.12. tak dufam ze pride nas drobec na tento pekny datum. Ja som tiez narodena v decembri tak si budeme oslavovat spolu, dufam, ze vsetko dobre dopadne 😉 Chcela by som ist na 3D ale som z toho nestastna, lebo manzel je skoro stale v praci a nemoze si len tak ostat doma ☹ hadam to neako vyriesime...

veronicka1901
17. aug 2011

@monika288: Ahoj Monika, ja mam termin 11.12., tak uvidime, ktoremu babatku sa bude chciet rychlejsie na svet 😀.

simi251
17. aug 2011

@swanqueen nie si jedina co este nenakupuje, neboj. Ja sa k tebe hlasim tiez. 😀 😀 😀 Ale uz ma to pomaly chyta...

zuzka17
17. aug 2011

ja uz neviem vydrzat ja som si uz musela aspon nejake bodynka nakupit a sedim na nete a kukam co mi bude treba, uz sa mi aj sniva

wcela
17. aug 2011

@sbombosova ....dnes som sa dozvedela,ze aj nas bude chlapcek 🙂 ...no ja pevne verim....ze secky vianocne deti pojdu lahko a rychlo vonku 🙂

sbombosova
17. aug 2011

tak gratulujem a meno ake

swanqueen
17. aug 2011

@simi251 no to som rada, ze sa aspon niekto nasiel 😀 mna to chyta tiez, ale priatel vravi ze to este skoro, moja mama vravi ze to este skoro... vsetci su poverčiví ci co 🙂 tak ja este cakam aspon mesiac. ale aky taky prehlad uz mam, ze co objednat, aky kocik, aku autosedacku atd... uz to len zrealizovat 🙂